Jump to content
LovemygiXXer

Δυστυχως...

Recommended Posts

αν ειναι 1000 συνολο με εργατικα καντο φιλε γτ νομιζω οτι δεν πηγαινες με 70 αλλα αρκετα παραπανω τυχερος ησουν οντος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ποιο χιλιαρικο ρε σεις?

αυτη ειναι σα να την πατησε οδοστρωτηρας...

δεν εχει μεινει και τιποτα σωο επανω.

δυστυχως θα ναι πολυ παραπανω απο χιλιαρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aδερφέ, αν μιλάμε για ένα χιλιάρικο, καπως θα το μαζέψεις. 

Μέχρι να το μαζέψεις, να σκεφτείς για τι απο τα δύο λες ψέμματα στον εαυτό σου. 

Δε γίνεται να σκεφτεσαι ταυτοχρονά να το πουλήσεις και να το φτιάξεις. 

Κατι απο τα 2 θες περισσότερο, και το άλλο απλά ειναι της στιγμής σκέψη που δε τη πιστέυεις

H αληθεια ειναι οτι θελω να επιστρεψω στον δρομο οπως πριν...Με αυτην την μηχανη..Δεν σκεφτομαι για αλλη γιατι θα παει παλι απο 3500 και πανω...Με 1000 και κατι βαρια βαρια γινεται παλι μηχανακι..Να κανω τις βολτες μου να το ευχαριστιεμαι...

Αλλα ποτε το ιδιο λαθος...Πολυ προσεκτικος και με το συμβαν να χτυπαει αλαρμ καθε φορα που θα βγενω στον δρομο..Δεν ξερω ειναι εφικτο??Θα τα καταφερω?

Οχι απο αποψης οικονομικη...Αυτα πανε και ερχοντε..Σε ενα μηνα θα τα χω που λεει ο λογος ηδη μαζεψα κατι τις...Παντως το θα προσεχω

αυτην την φορα ειναι πολυ διαφορετικο απτο θα προσεχω που λεμε στους γυρω μας πρωτη φορα που καβαλαμε μηχανες και οχηματα και ειναι καπως ψεφτικο...Τωρα αυτο  το θα προσεχω

ειναι σιγουρα πιο οριμο και κατανοητο...Δεν ειμαι μικρο παιδι καταλαβαινω πως εχει το πραγμα,μπορουσα να μουν σε χειροτερη μοιρα...Δοξα το Θεο καλα ειμαι και συνεχιζουμε...

αν ειναι 1000 συνολο με εργατικα καντο φιλε γτ νομιζω οτι δεν πηγαινες με 70 αλλα αρκετα παραπανω τυχερος ησουν οντος

Τα χερια τα μαθενεις να δουλευουν σε τετοιες περιπτωσεις...Δεν εχει συνεργειο αυτην την φορα...Κοιταξε με 1η ημουνα και επιασα τις μεσαιες μεχρι 10000 σαλ...Οποτε ητανε 80 θα σε γελασω...Παντως ητανε γρηγορα σε τετοιο δρομο κλειστο και οδοστρωμα μπουρ*****

ποιο χιλιαρικο ρε σεις?

αυτη ειναι σα να την πατησε οδοστρωτηρας...

δεν εχει μεινει και τιποτα σωο επανω.

δυστυχως θα ναι πολυ παραπανω απο χιλιαρικο.

Παει φιλε μου αν βαλεις τα χερια σου και τα ανταλακτικα παει...Κλιπ ον πισω φωτα 100,τεποζιτο βρισκω 100-150,υποπλαισιο 130,καπακι βολαν 100 παιζει σε πολλα που ειδα,

αριστερος πατητηρας 50...Και φεριγνκς παει απο Κινα με τελωνια περιπου 450.Συνολο 1000  πες 1200 να σε μεσα...

Δεν πηρε σασι ,ροδες,αλυσιδες,μπροστινο συστημα κλπ...

Τροποποιήθηκε από τον Kotsaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις κανει εκτιμιση-λιστα με το τι θα χρειαστεις για να ξαναγινει μηχανακι?

καποιος μαστορας η εστω εσυ?

η απλα υπολογιζεις χοντρικα το 1000αρικο?

αυτα που ψαχνεις,και οτι χρειαζεσαι,υπαρχουν διαθεσιμα στο car?

στο λεω γιατι παντα σε τετοιες περιπτωσεις,παντα μα παντα βγαινει παραπανω απ οσο υπολογιζουμε.νομος.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακό είναι ότι για να το φτιάξεις εσύ με 1000 ευρώ, πολλά άλλα παλικάρια θα κλαίνε το gsxr τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις κανει εκτιμιση-λιστα με το τι θα χρειαστεις για να ξαναγινει μηχανακι?

καποιος μαστορας η εστω εσυ?

η απλα υπολογιζεις χοντρικα το 1000αρικο?

αυτα που ψαχνεις,και οτι χρειαζεσαι,υπαρχουν διαθεσιμα στο car?

στο λεω γιατι παντα σε τετοιες περιπτωσεις,παντα μα παντα βγαινει παραπανω απ οσο υπολογιζουμε.νομος.

Eγω και τα δικα μου χερια με τα ανταλακτικα..Εχω κανει εκτιμηση...Ναι ολα υπαρχουν...Τεποζιτο,καπακι βολαν,υποπλαισιο,κλιπ ον κλπ...Το ξερω οτι κατι παραπανω θα βγει μαλλον αλλα παιζω στο 1000 αρικο με φερινγκς παντα...

Το κακό είναι ότι για να το φτιάξεις εσύ με 1000 ευρώ, πολλά άλλα παλικάρια θα κλαίνε το gsxr τους...

Δεν σε πιασα αρχηγε μου...Εννοεις οτι τα ανταλακτικα θα νε απο σπασμενα μηχανακια που τα κλαψανα αυτοι που τρακαρανε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα......

Ξεκίνησες με το ότι απλά γλίστρησες σε βρεγμένο δρόμο και τελικά η αλήθεια ήταν έκανες κόντρα σε φανάρι για να το παίξεις μάγκας....

Επειδή σε νιώθω γτ και εγώ είχα πέσει με την μηχανή(τρακαρισμα) και άλλαξα το φερινγκ με κινέζικο ,απλά μην το κάνεις......κάνουν μπαμ ότι δεν είναι τα μαμα και πάντα θα το χαζεύεις και θα λες δεν είναι αυτό που ήταν....(έτσι έλεγα εγώ από μέσα μου)

Για μένα δεν αξίζει να το φτιαξεις....

Όσο περνάει ο καιρός θα περάσει ο εγωισμός που νιώθεις και λες πως έγινε αυτό από μένα?Εγώ να πέσω? Εγώ έκανα αυτήν την μλκια και χάλασα την μηχανή? Θα την φτιάξω όπως ήταν και θα είμαι όπως ειμουν,θα το παω σαν κυρία και θα το προσέχω πιο πολύ από μένα!!!..... Δεν είναι έτσι όμως γτ αυτά τα εργαλεία απλά δεν γίνετε να μην βρεις την κάθε ευκαιρία να το ανοίξεις για να νιώσεις την αδρεναλίνη μέχρι και στα νύχια σου άλλωστε γι'αυτό τον λόγο το αγοράζεις αλλιός πέρνεις ένα παπί και πας σαν κυρια....

αν δεν τα σκάσεις χοντρά πάνω από το χιλιάρικο που υπολογίζεις δεν θα είναι όπως ηταν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε πιασα αρχηγε μου...Εννοεις οτι τα ανταλακτικα θα νε απο σπασμενα μηχανακια που τα κλαψανα αυτοι που τρακαρανε??

Θέλει να πει ότι, για να βρεις εσύ τα ανταλλακτικά που θες στις τιμές που τα θες, πολλά παλικάρια θα ξυπνήσουν μια μέρα και το gixxer τους θα είναι άφαντο (ή ήδη είναι).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10000 στροφες με πρωτη σε βρεγμενο με superbike δεν το λες πηγαινα χαλαρα και μου γλυστρισε , επειδη και γω εχω πεσει και πανω απο μια φορες θα σου πω αφου το αγαπας το αθλημα μην το αφησεις με την καμια, τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση πηγαινες γυρευοντας οσο δεν παει εδω εμενα μου γλυστραει στο βρεγμενο με 3 και λιγοτερες στροφες και το cbr μου δεν ειναι ss ειναι πολυ ηρεμη μηχανη δεν μπορω να φανταστω πως θα ταν αυτο ησουν ελεινα κολοφαρδος.

Τον συναισθηματισμο με τα σιδερα τον εχω περασει και γω βσκ ακομη τον περναω (cb1 power) αλλα να ξερεις ειναι βαρελι διχως πατο και σιγουρα θα σου παει πολυ παραπανω απο οτι εχεις υπολογισει , καλυτερα σε πρωτη φαση παρε κατι αλλο να μην εισαι αμηχανος και να μαθεις να διαχειριζεσαι λιγο καλυτερα την δυναμη και μολις εχεις λεφτα προσπαθεις να φτιαξεις και αυτο ετσι για το γαμωτο, θα χρειαστεις λεφτα και μπολικη υπομονη να το ξερεις το να φτιαξεις κτ αρκετες φορες ειναι πιο δυσκολο απ το να το αγορασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα......

Ξεκίνησες με το ότι απλά γλίστρησες σε βρεγμένο δρόμο και τελικά η αλήθεια ήταν έκανες κόντρα σε φανάρι για να το παίξεις μάγκας....

Επειδή σε νιώθω γτ και εγώ είχα πέσει με την μηχανή(τρακαρισμα) και άλλαξα το φερινγκ με κινέζικο ,απλά μην το κάνεις......κάνουν μπαμ ότι δεν είναι τα μαμα και πάντα θα το χαζεύεις και θα λες δεν είναι αυτό που ήταν....(έτσι έλεγα εγώ από μέσα μου)

Για μένα δεν αξίζει να το φτιαξεις....

Όσο περνάει ο καιρός θα περάσει ο εγωισμός που νιώθεις και λες πως έγινε αυτό από μένα?Εγώ να πέσω? Εγώ έκανα αυτήν την μλκια και χάλασα την μηχανή? Θα την φτιάξω όπως ήταν και θα είμαι όπως ειμουν,θα το παω σαν κυρία και θα το προσέχω πιο πολύ από μένα!!!..... Δεν είναι έτσι όμως γτ αυτά τα εργαλεία απλά δεν γίνετε να μην βρεις την κάθε ευκαιρία να το ανοίξεις για να νιώσεις την αδρεναλίνη μέχρι και στα νύχια σου άλλωστε γι'αυτό τον λόγο το αγοράζεις αλλιός πέρνεις ένα παπί και πας σαν κυρια....

αν δεν τα σκάσεις χοντρά πάνω από το χιλιάρικο που υπολογίζεις δεν θα είναι όπως ηταν....

Αρχηγε μου δεν ξερω αν παρελυψα κατι απτην αρχη ξεκαθαρισα οτι ηθελα να προσπερασω μια μηχανη ισως οχι απτο πρωτο μηνυμα αλλωστε

ημουνα αμεσως μετα το νοσοκομειο...Δεν ητανε φαναρι με φαναρι απλως μια ευθεια...

Να την αφησω ομως την αντικριζω καθε μερα μολις γυρναω απτην δουλεια...Ειναι δυσκολο το γαμι&&**

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπαρχει το ενδεχομενο να μαζεψω μια γερη καβατζα να μην εχω στο νου μου τιποτα και βλεπω τοτε πως θα μαι αν θελησω να προχωρησω σε επισκευη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καντο streetfighter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα μάζεψε το σιγά σιγά,δεν χρειάζεται να το φτιάξεις σε μία μέρα,ξεκίνα από τα βασικά που σε εμποδίζουν από το να κινείς την μηχανή και τα υπόλοιπα που είναι θέμα αισθητικής φτιάξτα αργότερα..... καλό κουράγιο,αξίζει σίγουρα να το φτιάξεις & μην απογοητεύεσαι,7 φορές να πέσεις 8 να σηκώνεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην κοιτάξεις καθόλου για κινέζικα πλαστικά. Προτείνω να πας για μεταχειρισμένα. Ρεζερβουάρ, καπάκι βολάν, υποπλαίσιο, 2 μασπιέδες αριστερά και πλαστικά.

Τα υπόλοιπα δεν είναι άμεσα και θα τα φτιάξεις σιγά σιγά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα μάζεψε το σιγά σιγά,δεν χρειάζεται να το φτιάξεις σε μία μέρα,ξεκίνα από τα βασικά που σε εμποδίζουν από το να κινείς την μηχανή και τα υπόλοιπα που είναι θέμα αισθητικής φτιάξτα αργότερα..... καλό κουράγιο,αξίζει σίγουρα να το φτιάξεις & μην απογοητεύεσαι,7 φορές να πέσεις 8 να σηκώνεσαι!

Ετσι θα γινει φιλε μου...Θα χω στην ακρη και σιγα σιγα βδομαδα βδομαδα θα το σημαζεψω με τελευταια τα φερινγκς...Αυτον τον καιρο εχουμε υπερωριες και δουλεια και 

πιανω το 800αρη...Δεν ειμαι σπαταλος οποτε με λιγο υπομονη θα γινουν ολα.

Μην κοιτάξεις καθόλου για κινέζικα πλαστικά. Προτείνω να πας για μεταχειρισμένα. Ρεζερβουάρ, καπάκι βολάν, υποπλαίσιο, 2 μασπιέδες αριστερά και πλαστικά.

Τα υπόλοιπα δεν είναι άμεσα και θα τα φτιάξεις σιγά σιγά.

Τα φερινγκς θα ναι τα τελευταια που θα μπουν...Οταν ξεκινησω να παραγγειλω το πρωτο κομματι θα χω μια γερη μπαζια στην ακρη...Ποτε το ιδιο λαθος οντας καυλ*****

τοσα εχω τοσα δινω...Και σιγα σιγα θα κουμπωνω και θα ραβω να γινει σωστα η δουλεια...Απλως με ανησυχει μην επαθε ζημια το μοτερ απτην πτωση...Η μηχανη στερεψε

απο λαδι που εφυγε ολο απτο βολαν αλλα με το που πεσει εχει το Tip over sensor και σβηνει...Ισως ξεκινησω με καπακι βολαν λαδια τεποζιτο να δω οτι περνει μπρος..

Λεω για καθε ενδεχομενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε τι φωτογραφίες ειναι αυτές ? 

Μονο ο Θεός σε φύλαξε απο κάτι πολύ χειρότερο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε , 2 θα σου πω.

1. Παράτα τα μηχανάκια γενικώς, οχι τα ss , ολα. Για το καλό σου. Δεν νοείται οδηγός μοτοσικλέτας να κάνει τέτοιο ατύχημα . Δεν έχει να κάνει και καλα οτι τώρα "επαθες και εμαθες" , αλλα το οτι δεν είχες την παραμικρή ιδέα για τη συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας. Τι θα πει πήγα τη πρώτη 10000? οτι κι αν έχεις στο κεφάλι σου , σίγουρα το gixxer δεν ειναι λύση. Παντελονατα και αντρικια πες εγω τέλος απο αυτά, τη γλίτωσα μια φορά λάθος και τέλος. Δεν φαντάζεται πόσα υπέροχα πράγματα έχεις να ζήσεις. Τα γράφω γιατί εσύ το εξεθεσες το όλο σκηνικό, και μπορεί να σε στεναχωρώ αλλα θεωρώ οτι σε αυτή τη φάση δεν είσαι για ρόδες.

2. Τα γούστα πληρώνονται της μετρητοίς . Δηλαδή ρε φίλε έφαγες ένα καλοκαίρι για να το πάρεις , και τώρα τον κόπο σου και τις υπερωρίες που σου στερούν προσωπική ζωή , για να το φτιάξεις? Που ειναι η λογική? Βάλε το μυαλό σου σε πιο ήρεμα νερά και ζήσε έστω αυτά  που τα 600€+ υπερωρίες μας επιτρέπουν να ζήσουμε. 

Να σαι σίγουρος οτι δεν εχω καμια πρόθεση να σε προσβάλλω , σου τα γράφω σαν να σουν κολλητός μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε να πω και γω τη γνωμη μου πιο ολοκληρωμενα αν μου επιτρεπεις αν δε ρωτησεις μηχανικο τι ακριβως χρειαζεται τι μηχανακι και μετα να κοιταξεις για μεταχειρισμενα μη ξεκιναν εχε υποωη σου επισης οτι οσο και να πιανουντα χερια σου μερικα πιθανον εντος μοτερ να μη μπορεις να τα κανεις η να εχουν ζημια που ουτε φανταζεσαι εμενα οπως το βλεπω η ζημια ειναι αρκετα πανω ακομα και απο 1500-1700

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε τι φωτογραφίες ειναι αυτές ? 

Μονο ο Θεός σε φύλαξε απο κάτι πολύ χειρότερο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε , 2 θα σου πω.

1. Παράτα τα μηχανάκια γενικώς, οχι τα ss , ολα. Για το καλό σου. Δεν νοείται οδηγός μοτοσικλέτας να κάνει τέτοιο ατύχημα . Δεν έχει να κάνει και καλα οτι τώρα "επαθες και εμαθες" , αλλα το οτι δεν είχες την παραμικρή ιδέα για τη συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας. Τι θα πει πήγα τη πρώτη 10000? οτι κι αν έχεις στο κεφάλι σου , σίγουρα το gixxer δεν ειναι λύση. Παντελονατα και αντρικια πες εγω τέλος απο αυτά, τη γλίτωσα μια φορά λάθος και τέλος. Δεν φαντάζεται πόσα υπέροχα πράγματα έχεις να ζήσεις. Τα γράφω γιατί εσύ το εξεθεσες το όλο σκηνικό, και μπορεί να σε στεναχωρώ αλλα θεωρώ οτι σε αυτή τη φάση δεν είσαι για ρόδες.

2. Τα γούστα πληρώνονται της μετρητοίς . Δηλαδή ρε φίλε έφαγες ένα καλοκαίρι για να το πάρεις , και τώρα τον κόπο σου και τις υπερωρίες που σου στερούν προσωπική ζωή , για να το φτιάξεις? Που ειναι η λογική? Βάλε το μυαλό σου σε πιο ήρεμα νερά και ζήσε έστω αυτά  που τα 600€+ υπερωρίες μας επιτρέπουν να ζήσουμε. 

Να σαι σίγουρος οτι δεν εχω καμια πρόθεση να σε προσβάλλω , σου τα γράφω σαν να σουν κολλητός μου.

Δηλαδη αν η μηχανη ητανε αθικτη

και γω μισερωμενος θα εκρινες οτι αφου η εικονα δεν δειχνει ζημια ολα καλα??Ολοι δεν πεσανε μια φορα τουλαχιστον ειτε ετσι ειτε αλλιως??Τι θα πει δεν δυναται 

οδηγος μοτοσακο να κανει τετοιο ατυχημα??Ολοι τα βγαλατε τα σιδερα σε αριστη κατασταση σε ολη την πορεια της ζωη σας που οδηγατε??

Ειναι σαν ενα βιντεο που παρακολουθουσα φετες και ελεγα

μα καλα τοσο ατσαλος ειναι και πεφτει ετσι Η τοσο δυσκολο ητανε να το σωσει??Απτην απεξω μερια ισως ειναι ευκολο να βγαζεις οριστικο πορισμα για καποιον με βαση μια εικονα..Σαφως ναι δεν ειμαι εμπειρος για τετοιο μηχανημα

ουτε εκανα καλα που ξεκινησα απο κει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρες ένα μάθημα, το οποίο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασες, ήταν καρμικό να το πάρεις με αυτό τον τρόπο, που είναι σκληρός μεν αλλά αν δε γινόταν... θα γινόταν κάποια στιγμή κάτι πολύ χειρότερο! Δε θα σου πω να παρατήσεις τις μηχανές, θα σου πω μόνο... μη το ξεχάσεις, ώστε να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος! Τότε... σε καλό θα σου βγει τελικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφως ναι δεν ειμαι εμπειρος για τετοιο μηχανημα

ουτε εκανα καλα που ξεκινησα απο κει...

Λυπάμαι που δεν είχα εισακουστεί τότε, που έλεγα να μη πας άμεσα σε SS.

Δε το έλεγα για κακό (ούτε και τώρα βεβαίως).

Όμως είναι ανατριχιαστικό το πόσο αληθινό έχει βγει αυτό το κείμενο που έχω γράψει παλιότερα για το οποίοι κάποιοι με έκραξαν κιόλας.....

Ιδιαίτερα στην παράγραφο «Μα είμαι εγκρατής»

Θεωρώ πως η ζημιά είναι αρκετά πάνω από το 3χίλιαρο για να γίνει «μαμά» και κοντά στο 2χίλιαρο με κινέζικα/πολυεστερικά.

Μη βιαστείς να το φτιάξεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα ξεκινούσα με τον μηχανολογικό έλεγχο. Πλαϊνό καπάκι μοτέρ και ηλεκτρικά.

Φρέσκα λάδια και έλεγχος αν το μοτέρ δουλεύει σωστά ή όχι.

ΤΟΤΕ και μόνο τότε θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύσεις στα προβλήματα υπάρχουν πολλές,δεν θεωρώ ότι να παροτρύνεις κάποιον να φύγει από το δίκυκλο σπορ είναι και σωστό,βέβαια υπερβολικό όταν κάνεις την αρχή με ένα μηχανάκι που δεν συγχωρεί τίποτα...

Αν ήμουνα στην θέση σου θα κοίταζα να το κάνω να πάρει μπρος και να δεις ότι η λειτουργία του μοτέρ είναι εντάξει,αλλά δεν νομίζω από πτώση να έπαθε τίποτα το μοτέρ και ας έχει διαρροή δεν μπορεί να χύσει όλο το λάδι σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα και να δουλέψει κιόλας ο κινητήρας τόσο ώστε να προκαλέσει κάποια ζημιά χωρίς λάδια... βέβαια ποτέ δεν ξέρεις οπότε ξεκίνα από τα βασικά,απ ότι φαίνεται το αριστερό καπάκι τον πηνίων(?) είναι Off,δες και κάνα Manual δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικό να αλλάξεις ένα καπάκι,μόλις πάρει μπροστά ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι και τι θες να κάνεις,αν το ολοκληρώσεις ποτέ και το φτιάξεις,ξεκίνα με τίποτα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στα Μέγαρα νομίζω έχει ώστε να εξοικειωθείς λίγο καλύτερα με την μηχανή που διάλεξες ως συνοδοιπόρο δίπλα σου,βέβαια όταν πληρώνεις το λάθος(χρηματικά)πρέπει να είσαι... πίου για να το επαναλάβεις ,καλό γλυκό το γκάζι αλλά....

Σου ευχομαί να βρεθείς σύντομα ξανά δίπλα στην χαρά σου να κελαηδάει και να μην είσαι τόσο επιρρεπής στον δρόμο και αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και δεν το χείς,άστο στην άκρη πάρε κάτι πιο ήπιο μάθε και καβάλα το εργαλείο σου ξανά,αν κάθε φορά που είχαμε μια πτώση στην ζωή μας τα παρατάγαμε,δεν θα ήμασταν τίποτα...  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν να λες δόξα τω Θεώ που την έβγαλες με λίγα ράμματα γιατί, αν δει κάποιος μόνο το μηχανάκι, μπορεί εύκολα να θεωρήσει ότι ο οδηγός πήγε στα θυμαράκια. 

Το αν είναι κατάλληλο μηχανάκι το gsxr (και τα άλλα φυσικά της κατηγορίας) έχει συζητηθεί εκτενώς και τώρα, στην παρούσα φάση τη δική σου, δεν ωφελεί να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Ω γέγονε, γέγονε. 

Μια παράμετρο θέλω να προσθέσω, αν αποφασίσεις να το φτιάξεις. Προσωπικά με φοβίζει όπως το βλέπω, για να γίνει το τεπόζιτο έτσι έφαγε πολύ χοντρή σφαλιάρα και ΙΣΩΣ έχει επηρεαστεί το πλαίσιο: από στράβωμα μέχρι και μικρορωγμές...... Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη για τα πλαίσια τους τα gsxr. 

Σε κάθε περίπτωση, γενική συμβουλή: η χειρότερη στιγμή για λήψη αποφάσεων είναι η "εν θερμώ". Όλοι στη θέση σου θα τα είχαμε πάρει κρανίο και θα θέλαμε να φτιάξουμε το μηχανάκι μας χθες, αλλά πρέπει να το δεις ψύχραιμα και αντικειμενικά το θέμα. Τόσο για το αν είσαι σε θέση (ηλικία/εμπειρία/κλπ) να οδηγήσεις πάλι τέτοιο μηχανάκι όσο και αν πρέπει να το φτιάξεις (οικονομικά.αξιοπιστία). 

ΥΓ: για τους επόμενους που θα θέλουν τέτοιο μηχανάκι χωρίς εμπειρία: μετά το hayabusa οδήγησα ένα R6. Τσαρούχωσα το γκάζι από χαμηλά κι όταν ανέβασε στροφές (έβγαλε τα άλογα κοινώς) χέστηκα επάνω μου από το απότομο τίναγμα. Κι είχα μια Α εμπειρία....... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα μου φαίνεται πολύ πιο κοστοβόρα η ζημιά απ ότι περιμένεις. Σε καμία περίπτωση 1000ρικό, ούτε καν δύο, να πω την αλήθεια. 

Ευτυχώς είσαι καλά. Αυτό είναι το σημαντικό! (Γνωστό από την γειτονιά παιδάκι (23 χρονών) σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό επειδή από beverly πήγε σε tiger 1000.) 

Από εκεί και πέρα, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ας παραδειγματιστούν κάποιοι ότι:

*η έλλειψη εμπειρίας και η λογική "πάω κατευθείαν σε ss 600" είναι δίκοπο μαχαίρι και πάρα πολλοί εκεί έξω είναι απλά τυχεροί που ζουν. Κανένας δεν έχει εμπειρία αρχικά, πας όμως σταδιακά για να αποφύγεις καταστάσεις.

*δεν αγοράζουμε μοτοσυκλέτα (και οτιδήποτε άλλο) πολύ παραπάνω απ ότι μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Μα βγάζεις 600ε και πήρες gsxr; Και όταν χρειαστεί 5 αναλώσιμα; Δύσκολες οι εποχές δεν λέω, αλλά πρέπει να έχουμε αίσθηση του μέτρου. Μια ερώτηση, αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι;  

Τα παραπάνω δεν στα λέω από κακία σε καμία περίπτωση, απλά πρέπει να ακούτε τους γηραιότερους (σας άρεσε; :mB_kalo_e:) καμία φορά.

Μήπως να το δώσεις λίγο λίγο σε ανταλλακτικά; Ίσως συμφέρει περισσότερο. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειπαν οι απο πανω οι μηχανες αυτες δεν ειναι κρυπτονΞ. Οταν ειχα οδηγησει ενα R1 φιλου τρομαζα στο ανοιγμα του γκαζιου με νεκρα..ελεγα αυτο το πραγμα εχει τοση δυναμη που μπορει να με σκοτωσει για πλακα...κ ανοιγα το γκαζι σαν να χαιδευω βυζι γκομενας σε περιοδο. Με την συμπεριφορα σου εδειξες οτι εσυ δεν το ενοιωσες αυτο...ειχες 130 αλογα δεν τα σεβαστικες και σε κλωτσησαν.

Το βασικοτατο ερωτημα τωρα ειναι ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? Αν ναι φτιαξτο και καλες βολτες αν οχι παρε μεχρι ενα 2κυλινδρο με 75αλογα που δεν κλωτσαει τοσο..

Και για να μην το παιζω εξυπνος κλπ και εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου ικανο-εγκρατη-ευρυστροφο αρκετα για να εχω στην κατοχη μου ενα 600SS+ και γι αυτο αν κ μου αρεσουν  δεν προκειται ποτε να παρω..Θα επαιρνα μονο για χρηση πιστας που εκει ειναι ελεγχομενα τα πραγματα και δεν σκεφτεσαι τι σου ειπε το αφεντικο/η γκομενα/ο μλκας κουτακιας οταν στριβεις με 10000 στροφες και 3η

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα μου φαίνεται πολύ πιο κοστοβόρα η ζημιά απ ότι περιμένεις. Σε καμία περίπτωση 1000ρικό, ούτε καν δύο, να πω την αλήθεια. 

Ευτυχώς είσαι καλά. Αυτό είναι το σημαντικό! (Γνωστό από την γειτονιά παιδάκι (23 χρονών) σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό επειδή από beverly πήγε σε tiger 1000.) 

Από εκεί και πέρα, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ας παραδειγματιστούν κάποιοι ότι:

*η έλλειψη εμπειρίας και η λογική "πάω κατευθείαν σε ss 600" είναι δίκοπο μαχαίρι και πάρα πολλοί εκεί έξω είναι απλά τυχεροί που ζουν. Κανένας δεν έχει εμπειρία αρχικά, πας όμως σταδιακά για να αποφύγεις καταστάσεις.

*δεν αγοράζουμε μοτοσυκλέτα (και οτιδήποτε άλλο) πολύ παραπάνω απ ότι μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Μα βγάζεις 600ε και πήρες gsxr; Και όταν χρειαστεί 5 αναλώσιμα; Δύσκολες οι εποχές δεν λέω, αλλά πρέπει να έχουμε αίσθηση του μέτρου. Μια ερώτηση, αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι;  

Τα παραπάνω δεν στα λέω από κακία σε καμία περίπτωση, απλά πρέπει να ακούτε τους γηραιότερους (σας άρεσε; :mB_kalo_e:) καμία φορά.

Μήπως να το δώσεις λίγο λίγο σε ανταλλακτικά; Ίσως συμφέρει περισσότερο. :mellow:

Ειμαι 24...Και αν δεν ηταν για τα 5000 μιρια που εσκασα αυριο κιολας το ξεχνουσα...Ελα μου ομως που το χω σπιτι καθε μερα και το αντικριζω και θυμωνω με μενα...

Η αληθεια ειναι ομως οτι τα 24 χρονια μου δεν μου λενε κατι...18 χρονων Κυπρο Λοκ 19 ξεκιναω χειρονακτικη εργασια ,μεταλικες κατασκευες και τωρα πια αισθανομαι σκληρος

μεσα μου σε ορισμενα πραγματα...Οι τελευταιες βολτες με το gixxer ηταν αστειες...Πραγματικα το χαιδευα...Αλλα εκεινη την μερα ...Αυτην θελω να ξεχασω γιατι εκει νικησε

η ηλιθιοτητα της απειριας μου...Δεν μου στοιχησε τον Κωστα αλλα ενα εργαλειο που εκανα βολτες και γουσταρα...

Κοιταξε οσο για την κοστολογιση ,αν ξεχασεις πλαστικα ειναι ενα κλιπ ον,πατιτιρες,τεποζιτο ,καπακι βολαν,λάδια 3 L...Χθες εκανα το τσεκ απλως και ολα καλα 

η αντλεια εκανε τον ηχο της κανονικα...Απο κει ξεκιναμε καλα...

Λυπάμαι που δεν είχα εισακουστεί τότε, που έλεγα να μη πας άμεσα σε SS.

Δε το έλεγα για κακό (ούτε και τώρα βεβαίως).

Όμως είναι ανατριχιαστικό το πόσο αληθινό έχει βγει αυτό το κείμενο που έχω γράψει παλιότερα για το οποίοι κάποιοι με έκραξαν κιόλας.....

Ιδιαίτερα στην παράγραφο «Μα είμαι εγκρατής»

Θεωρώ πως η ζημιά είναι αρκετά πάνω από το 3χίλιαρο για να γίνει «μαμά» και κοντά στο 2χίλιαρο με κινέζικα/πολυεστερικά.

Μη βιαστείς να το φτιάξεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα ξεκινούσα με τον μηχανολογικό έλεγχο. Πλαϊνό καπάκι μοτέρ και ηλεκτρικά.

Φρέσκα λάδια και έλεγχος αν το μοτέρ δουλεύει σωστά ή όχι.

ΤΟΤΕ και μόνο τότε θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.......

Και συνεχιζοντας το απο πανω αυτο θα κανω...Καπακι βολαν ,λαδια ,τεποζιτο και μιζια να δουμε τι γινεται...Θα ελεξω σταθμη νερου πως συμπεριφερεται σε αρκετους κυκλους...

Σταθμη λαδιων...Και μετα ενα κλιπ ον και ηρεμη πορεια αφηνοντας το τιμονι να δω απο σασι αν εχω κατι..Και βλεπουμε...Οπτικα δεν εντωπησα ραγισμα η στραβωμα στο σασι 

κοιταζοντας περασιες κλπ αλλα αυτο ισως και να μην διακρινεται...Θα δειξει στην πορεια ...Εγκυκλοπεδικα παντα πως κρινεις οτι μπορει αν μου παει 2000 στην πλακα??

Αν θεωρητικα εχουμε ενταξει σασι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα