Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ο Yamahakias φταίει που ακριβαίνουν. Πλακώστε τον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Πλέον δεν αξίζει να πάρεις κρυπτόν με λίγα ακόμα παίρνεις tricity και πας τάπα παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motolover 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2017 Κολλημενος με crypton, αλλα ρε παιδια εχει ξεφυγει για την Ελλαδα του 2017! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2017 Κι' ομως οπου κοιταω crypton x βλεπω. Πολλα απο αυτα καινουργια και σε χερια ανθρωπων που παλευουν για το μεροκαματο. Εχουμε γινει Ινδια πλεον κανονικοτατα. Το ονειρο του μεσου Ελληνα ειναι να μαζεψει αρκετα λεφτα να παρει το καλυτερο παπι που μπορει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) Βασικά, κατα την άποψη μου κανένα παπί της Yamaha δεν αξίζει να έχει την τιμή που του δόθηκε απο την πρώτη τους κιόλας στιγμή. 3,170 ευρώ για Crypton X? Καλύτερα να ψάξω για ενα street στα 150 κυβικά ή ακόμη καλύτερα στα 250 με αυτήν την τιμή καινούργιο για το πρώτο, ελαφρομεταχειρισμένο για το δεύτερο. Εδω, 2.000-2.500 ευρώ που είχε βγεί το '07, ήταν εξίσου πολλα για ένα ΠΑΠΙ και ας είχε υγρόψυκτο μοτέρ στα 134.4 κ.εκ. Yamaha Crypton: Κατασκευασμένο στην Κίνα απο τον συνέταιρο Jianshe. Σημειώστε το εξής εδω: Η Jianshe είναι αυτή που έφτιαξε το παπί Ark 125 που ανήκει στην Gemini Motors και εκπροσωπείται απο την Moto Trend και φέρει το ΊΔΙΟ μοτέρ με το Crypton σε -λογικά- αναβαθμισμένη έκδοση και ελάχιστες τροποποιήσεις. Επίσης, φανταστείτε την ποιότητα: κατα ενα 90% θα είναι ίδια με το Crypton. Ίδιο μοτέρ, 600 (χονδρικά) ευρώπουλα κάτω λόγω ονόματος, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ίδιο και μπορεί και καλύτερο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Κι' ομως οπου κοιταω crypton x βλεπω. Πολλα απο αυτα καινουργια και σε χερια ανθρωπων που παλευουν για το μεροκαματο. Εχουμε γινει Ινδια πλεον κανονικοτατα. Το ονειρο του μεσου Ελληνα ειναι να μαζεψει αρκετα λεφτα να παρει το καλυτερο παπι που μπορει. Όχι Ινδία, Μεξικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 @GiannisTs το μοτερ δεν ειναι ιδιο με του crypton x, αλλα ειναι ιδιο με το crypton 110 και τα παλιοτερα crypton 102 και 115. ομοιως τα μαρςπιε συνοδηγου και το ψαλιδι. πριν 13 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Κι' ομως οπου κοιταω crypton x βλεπω. Πολλα απο αυτα καινουργια και σε χερια ανθρωπων που παλευουν για το μεροκαματο. Εχουμε γινει Ινδια πλεον κανονικοτατα. Το ονειρο του μεσου Ελληνα ειναι να μαζεψει αρκετα λεφτα να παρει το καλυτερο παπι που μπορει. μαλαισια θελεις να πεις ελληναρες ρε. σου λεει ο αλλος, αφου δε μπορω να καγκουρεψω με gixxer, z750, ασπρο duke ii θα το κανω με το καλυτερο παπι που μπορω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: @GiannisTs το μοτερ δεν ειναι ιδιο με του crypton x, αλλα ειναι ιδιο με το crypton 110 και τα παλιοτερα crypton 102 και 115. ομοιως τα μαρςπιε συνοδηγου και το ψαλιδι. μαλαισια θελεις να πεις ελληναρες ρε. σου λεει ο αλλος, αφου δε μπορω να καγκουρεψω με gixxer, z750, ασπρο duke ii θα το κανω με το καλυτερο παπι που μπορω Ξέρω φίλε μου, αλλά είναι στα 125 αντι για τα 110. Παπί φίλε απο όσο γνωρίζω εχουμε εμείς, η Νοτιοανατολική Ασία, νομίζω η Βραζιλία και σίγουρα το Μεξικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Ισως να εχουν μονο παρομοιο μπρος φαναρι.....τιποτα αλλο. Εδω βλεπουμε ενα παπι με κινητηρα οριζοντιο οπως το 90% των παπιων....καμμια σχεση με τον ορθιο υδροψυκτο του Χ. Με το 110 παιζει να ειναι ιδιο.....με το Χ ουτε μετα απο 2 μπουκαλια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2017 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Ισως να εχουν μονο παρομοιο μπρος φαναρι.....τιποτα αλλο. Εδω βλεπουμε ενα παπι με κινητηρα οριζοντιο οπως το 90% των παπιων....καμμια σχεση με τον ορθιο υδροψυκτο του Χ. Με το 110 παιζει να ειναι ιδιο.....με το Χ ουτε μετα απο 2 μπουκαλια Όπως είπα και στον πιο πανω φίλο μας: γράφω για το ΑΠΛΟ Crypton όχι για το X. Ξέρω τι γίνεται με την αγορά, αλλιώς δεν θα το προσομοίωνα με το απλούστερο Crypton!!! Επιπλέον το X δεν έχει τέτοιο φανάρι ΜΠΡΟΣΤΑ, παραμόνο οι απομιμήσεις του. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 29/4/2017 at 4:05 ΠΜ, το μέλος GiannisTs έγραψε: Βασικά, κατα την άποψη μου κανένα παπί της Yamaha δεν αξίζει να έχει την τιμή που του δόθηκε απο την πρώτη τους κιόλας στιγμή. 3,170 ευρώ για Crypton X? Καλύτερα να ψάξω για ενα street στα 150 κυβικά ή ακόμη καλύτερα στα 250 με αυτήν την τιμή καινούργιο για το πρώτο, ελαφρομεταχειρισμένο για το δεύτερο. Εδω, 2.000-2.500 ευρώ που είχε βγεί το '07, ήταν εξίσου πολλα για ένα ΠΑΠΙ και ας είχε υγρόψυκτο μοτέρ στα 134.4 κ.εκ. Yamaha Crypton: Κατασκευασμένο στην Κίνα απο τον συνέταιρο Jianshe. Σημειώστε το εξής εδω: Η Jianshe είναι αυτή που έφτιαξε το παπί Ark 125 που ανήκει στην Gemini Motors και εκπροσωπείται απο την Moto Trend και φέρει το ΊΔΙΟ μοτέρ με το Crypton σε -λογικά- αναβαθμισμένη έκδοση και ελάχιστες τροποποιήσεις. Επίσης, φανταστείτε την ποιότητα: κατα ενα 90% θα είναι ίδια με το Crypton. Ίδιο μοτέρ, 600 (χονδρικά) ευρώπουλα κάτω λόγω ονόματος, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ίδιο και μπορεί και καλύτερο. Φίλε μου το λέω και το ξαναλέω εδώ στο φόρουμ. Το JIANSHE/GEMINI ARK 125 είναι από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Αυτό μαζί με το KEEWAY TARGET 125 και το JIALING (ASUS) 125 έχουν ένα φοβερό value for mone. Ειδικά το cryptron t110 στο οποίο σωστά αναφέρθηκες και το wave 110i/astrea grand 110i θα πρέπει να είναι από τις πιο αποτυχημένες αγορές που μπορεί να κάνει άνθρωπος σήμερα! Γιατί να πάρεις το crypton 110 στο δίφραγκο, όταν με 600+ ευρώπουλα κάτω μπορείς να πάρεις το ARK με 125 κυβικά και που μάλιστα το φτιάχνει η ίδια εταιρεία??? Γιατί να πληρώσεις 600 ευρώπουλα και να πάρεις λιγότερα κυβικά και αν θέλεις και χειρότερη εμφάνιση κατά τη γνώμη μου? Γιατί να δώσεις ένα δίφραγκο για το Κινέζικο wave 110, όταν με 600 ευρώπουλα λιγότερα παίρνεις το JIALING 125 INJECTION στα 125 κυβικά και επίσης πολύ πιο όμορφη εμφάνιση??? Με σωστή χρήση-συντήρηση και τα 4 (honda, jialing,yamaha,jianshe) θα ζήσουν πολλά μα πάρα πολλά χρόνια. Τα λεφτά που αξίζει να δώσει κάποιος για new παπί 125 κυβικών δεν πρέπει να ξεπερνάνε σε καμία περίπτωση τα 1500 ευρώ! Και αν τελικά το αποφασίσεις να φτάσεις μέχρι τα 3.200 για ένα βρωμόπαπο Χ, ε ανέβα και άλλα 600 και πάρε μια DAYTONA ROCKSTAR 400 να έχεις μηχανή με abs και καμια 30άρια άλογα να κάνεις και τις εκδρομές σου σαν άνθρωπος. http://www.superpapi.gr/νέα/daytona-rockstar-400-abs-παρουσιάστηκε-στην-ελλάδα/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2017 από τον jawaforever 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2017 Την 29/4/2017 at 1:00 ΜΜ, το μέλος GiannisTs έγραψε: Ξέρω φίλε μου, αλλά είναι στα 125 αντι για τα 110. Παπί φίλε απο όσο γνωρίζω εχουμε εμείς, η Νοτιοανατολική Ασία, νομίζω η Βραζιλία και σίγουρα το Μεξικό. σωστα, για το crypton t μιλουσες, συγνωμη. συζηταγαμε για το crypton x και κολλησα εκει εψαξα για το ark 125. παιζει να ειναι ολοιδιο (ακομα και το πλαισιο) με το crypton t 110. η μονο διαφορα ειναι ο σχεδιασμος πλαστικων. του αλλαζεις λαστιχα (τι διαολο χαραξη ειναι αυτη που εχουν τα λαστιχα του? σαπια τελειως πρεπει να ναι) και εχεις ενα crypton με πολυ λιγοτερα χρηματα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 21 ώρες, το μέλος jawaforever έγραψε: Φίλε μου το λέω και το ξαναλέω εδώ στο φόρουμ. Το JIANSHE/GEMINI ARK 125 είναι από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Αυτό μαζί με το KEEWAY TARGET 125 και το JIALING (ASUS) 125 έχουν ένα φοβερό value for mone. Ειδικά το cryptron t110 στο οποίο σωστά αναφέρθηκες και το wave 110i/astrea grand 110i θα πρέπει να είναι από τις πιο αποτυχημένες αγορές που μπορεί να κάνει άνθρωπος σήμερα! Γιατί να πάρεις το crypton 110 στο δίφραγκο, όταν με 600+ ευρώπουλα κάτω μπορείς να πάρεις το ARK με 125 κυβικά και που μάλιστα το φτιάχνει η ίδια εταιρεία??? Γιατί να πληρώσεις 600 ευρώπουλα και να πάρεις λιγότερα κυβικά και αν θέλεις και χειρότερη εμφάνιση κατά τη γνώμη μου? Γιατί να δώσεις ένα δίφραγκο για το Κινέζικο wave 110, όταν με 600 ευρώπουλα λιγότερα παίρνεις το JIALING 125 INJECTION στα 125 κυβικά και επίσης πολύ πιο όμορφη εμφάνιση??? Με σωστή χρήση-συντήρηση και τα 4 (honda, jialing,yamaha,jianshe) θα ζήσουν πολλά μα πάρα πολλά χρόνια. Τα λεφτά που αξίζει να δώσει κάποιος για new παπί 125 κυβικών δεν πρέπει να ξεπερνάνε σε καμία περίπτωση τα 1500 ευρώ! Και αν τελικά το αποφασίσεις να φτάσεις μέχρι τα 3.200 για ένα βρωμόπαπο Χ, ε ανέβα και άλλα 600 και πάρε μια DAYTONA ROCKSTAR 400 να έχεις μηχανή με abs και καμια 30άρια άλογα να κάνεις και τις εκδρομές σου σαν άνθρωπος. http://www.superpapi.gr/νέα/daytona-rockstar-400-abs-παρουσιάστηκε-στην-ελλάδα/ Συμφωνώ φίλε γιατί απο την στιγμή που μια βιομηχανία φτιάχνει ενα μοντέλο που πλέον φτάνει τα 1.820 ευρώ ενώ τα 600+ είναι το όνομα και βλέπεις: -15 κ.εκ. παραπάνω άρα: ελάχιστα ανεπτυγμένη ροπή και μεγαλύτερη τελ. ταχύτητα - Ίδια ποιότητα πλαστικών και ίδιο υλικό ατσάλινου σωληνωτού σκελετού με ένα μοτέρ μάλιστα αναβαθμισμένο με την έγκριση της Yamaha!! - Ποιο αιχμηρό και νεανικό σχεδιασμό με περισσότερα χρώματα και ζωντάνια Ας σταματήσουμε ΠΛΕΟΝ να τα βάζουμε με τους Κινέζους γιατί επειδή ασχολούμαι και με αυτοκίνητα, απο το 2013 μας έχει βγάλει ΟΟΟΛΛΟΟΟΥΥΣΣ τα γυαλιά. Στα πέντε πιο ασφαλή Αυτοκίνητα της Χρονιάς του 2013 ήταν το ΚΙΝΕΖΙΚΟ Qoros 3!!! Συνεργάστηκε με την Αμερικάνικη TRW (ναι την γνωστή) για την κατασκευή ενός δυνατού αμαξώματος αλλά όλα τα άλλα τα έφτιαξε μόνη της! Η Κίνα είναι πολύ πιο ποιοτική πλέον απο τους Ινδούς και τους Κορεάτες ενώ αδερφέ έχει γίνει ισάξια με την Ταιβάν!!! Όποιος λέει για Κινέζικα ενώ προτείνει ξέρω εγώ Daytona είναι αλλα ντ' άλλον για εμένα αφού είναι μηχανάκια απο την Dayang (βλέπε DY, Sprinter, Miro, ComBiz κλπ), την Qingqi (βλέπε Remix και Leopard), την Xgjao (βλέπε Velos), την Lifan (βλέπε Sonic 125 είναι το Buddy 125) και άλλες επίσης. Τέλος, το Wave νομίζω το φτιάχνει η Κινέζικη Haojin διότι το πουλάει σχεδόν ίδιο (ταμπούρο μπροστά αντί για δισκόφρενο, πιο μεγαλο ύψος απο το έδαφος, πιο ανοιχτόχρωμο πίσω φως) στην αγορά της Κίνας και το Lyra να είναι η πιο εξελιγμένη μορφή του. Το Asus πάντως όταν το κατέβασα φίλε απο το κεντρικό στράντ έτριζαν όλα τα πλαστικά του. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός που το συναρμολόγησε ή η ποιότητα πλαστικών αλλά ξέρω οτι με το Keeway Target που το έχω και εγω 2,5 χρόνια τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Το Asus είναι σαν το Evo 100 με το Keeway όπως το Sprinter περίπου. Μιλάμε για τέτοια σύγκριση. Επιπλέον το Asus είναι σαν το "Daytona" και το "Gemini" έναντι του "Jianshe" και "Jialing" αντίστοιχα. Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Συμφωνώ φίλε γιατί απο την στιγμή που μια βιομηχανία φτιάχνει ενα μοντέλο που πλέον φτάνει τα 1.820 ευρώ ενώ τα 600+ είναι το όνομα και βλέπεις: -15 κ.εκ. παραπάνω άρα: ελάχιστα ανεπτυγμένη ροπή και μεγαλύτερη τελ. ταχύτητα - Ίδια ποιότητα πλαστικών και ίδιο υλικό ατσάλινου σωληνωτού σκελετού με ένα μοτέρ μάλιστα αναβαθμισμένο με την έγκριση της Yamaha!! - Ποιο αιχμηρό και νεανικό σχεδιασμό με περισσότερα χρώματα και ζωντάνια Ας σταματήσουμε ΠΛΕΟΝ να τα βάζουμε με τους Κινέζους γιατί επειδή ασχολούμαι και με αυτοκίνητα, απο το 2013 μας έχει βγάλει ΟΟΟΛΛΟΟΟΥΥΣΣ τα γυαλιά. Στα πέντε πιο ασφαλή Αυτοκίνητα της Χρονιάς του 2013 ήταν το ΚΙΝΕΖΙΚΟ Qoros 3!!! Συνεργάστηκε με την Αμερικάνικη TRW (ναι την γνωστή) για την κατασκευή ενός δυνατού αμαξώματος αλλά όλα τα άλλα τα έφτιαξε μόνη της! Η Κίνα είναι πολύ πιο ποιοτική πλέον απο τους Ινδούς και τους Κορεάτες ενώ αδερφέ έχει γίνει ισάξια με την Ταιβάν!!! Όποιος λέει για Κινέζικα ενώ προτείνει ξέρω εγώ Daytona είναι αλλα ντ' άλλον για εμένα αφού είναι μηχανάκια απο την Dayang (βλέπε DY, Sprinter, Miro, ComBiz κλπ), την Qingqi (βλέπε Remix και Leopard), την Xgjao (βλέπε Velos), την Lifan (βλέπε Sonic 125 είναι το Buddy 125) και άλλες επίσης. Τέλος, το Wave νομίζω το φτιάχνει η Κινέζικη Haojin διότι το πουλάει σχεδόν ίδιο (ταμπούρο μπροστά αντί για δισκόφρενο, πιο μεγαλο ύψος απο το έδαφος, πιο ανοιχτόχρωμο πίσω φως) στην αγορά της Κίνας και το Lyra να είναι η πιο εξελιγμένη μορφή του. Το Asus πάντως όταν το κατέβασα φίλε απο το κεντρικό στράντ έτριζαν όλα τα πλαστικά του. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός που το συναρμολόγησε ή η ποιότητα πλαστικών αλλά ξέρω οτι με το Keeway Target που το έχω και εγω 2,5 χρόνια τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Το Asus είναι σαν το Evo 100 με το Keeway όπως το Sprinter περίπου. Μιλάμε για τέτοια σύγκριση. Επιπλέον το Asus είναι σαν το "Daytona" και το "Gemini" έναντι του "Jianshe" και "Jialing" αντίστοιχα. Συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία της "σαβουροποίησης" όλων των Κινέζων. Υπάρχουν Κινέζικα και Κινέζικα. Σαφώς υπάρχουν Κινέζικα που είναι της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπης, αλλά υπάρχουν και Κινέζοι κατασκευαστές που είναι σοβαροί και παραγούν προιόντα με φοβερό value for money. Ένας από αυτούς είναι η keeway, η Jianshe, η cf moto που παράγει και ένα υπέροχο 650άρι και που τα ATV της είναι από τα καλύτερα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Και μπορεί στην Ελλάδα τα atv της cf moto να είναι άγνωστα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο πχ στην Αυστραλία, μια τεράστια αγορά για τα atv όπου τα cf moto θεωρούνται κορυφή. Το πρόβλημα με τον Έλληνα καταναλωτή είναι ότι θεωρεί πως ο ίδιος είναι το κέντρο της γης και πως αφού δεν ξέρει κάτι αυτός, τότε δεν το ξέρει και κανένας άλλος. ***Νομίζω πως το sprinter είναι προιόν της NIPPONIA. NIPPONIA BRIO λέγεται στην χώρα που παράγεται. ***Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λινκς. To asus στις φωτογραφίες από εμπόρους έχει το σήμα της JIALING στο καντράν του. http://www.jialingmotor.com/ https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9160432/ Και η JIALING είναι φίρμα με πολύ καλό όνομα. Οπότε δεν αποκλείεται και να είναι υπεύθυνος ο τύπος που το μόνταρε και έτριζε σαν χάρχαλο. Γενικά ένα θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρά οι Κινέζοι, είναι η επιλογή των αντιπροσώπων τους. Πρέπει να αρχίσουν να διαλέγουν σοβαρούς εμπόρους, να στήσουν πραγματικά δίκτυα πωλήσεων (η JIANSHE πιστεύω ότι το πέτυχε με την motortrend), ώστε να απολαμβάνει και ο καταναλωτής καλύτερες υπηρεσίες μετά την πώληση. Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2017 από τον jawaforever 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 @ giannisTs Το combiz δεν ειναι της dayang ειναι της sym. To cargo ειναι της dayang. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 Off topic on Bρε στρογγυλοφαναρο και παλι στρογγυλοφαναρο! 3 πλαστικά στο σύνολο ουτε τρίξιμο ουτε τιποτα.. Τώρα 500 πλαστικά σπάει μια βάση γ#μιεται όλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2017 νταξει ενώ εχει κάποια μηχανάκια ωραία και καλά στημένα κτλπ η Yamaha, πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές εχει ξεφύγει στης τιμές της, η οποιες δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα των υλικών για τα λεφτά που ζητάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος jawaforever έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία της "σαβουροποίησης" όλων των Κινέζων. Υπάρχουν Κινέζικα και Κινέζικα. Σαφώς υπάρχουν Κινέζικα που είναι της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπης, αλλά υπάρχουν και Κινέζοι κατασκευαστές που είναι σοβαροί και παραγούν προιόντα με φοβερό value for money. Ένας από αυτούς είναι η keeway, η Jianshe, η cf moto που παράγει και ένα υπέροχο 650άρι και που τα ATV της είναι από τα καλύτερα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Και μπορεί στην Ελλάδα τα atv της cf moto να είναι άγνωστα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο πχ στην Αυστραλία, μια τεράστια αγορά για τα atv όπου τα cf moto θεωρούνται κορυφή. Το πρόβλημα με τον Έλληνα καταναλωτή είναι ότι θεωρεί πως ο ίδιος είναι το κέντρο της γης και πως αφού δεν ξέρει κάτι αυτός, τότε δεν το ξέρει και κανένας άλλος. ***Νομίζω πως το sprinter είναι προιόν της NIPPONIA. NIPPONIA BRIO λέγεται στην χώρα που παράγεται. ***Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λινκς. To asus στις φωτογραφίες από εμπόρους έχει το σήμα της JIALING στο καντράν του. http://www.jialingmotor.com/ https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9160432/ Και η JIALING είναι φίρμα με πολύ καλό όνομα. Οπότε δεν αποκλείεται και να είναι υπεύθυνος ο τύπος που το μόνταρε και έτριζε σαν χάρχαλο. Γενικά ένα θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρά οι Κινέζοι, είναι η επιλογή των αντιπροσώπων τους. Πρέπει να αρχίσουν να διαλέγουν σοβαρούς εμπόρους, να στήσουν πραγματικά δίκτυα πωλήσεων (η JIANSHE πιστεύω ότι το πέτυχε με την motortrend), ώστε να απολαμβάνει και ο καταναλωτής καλύτερες υπηρεσίες μετά την πώληση. - jawaforever, ισχύει για το καντράν οτι υπάρχει το έμβλημα της Jialing. Επιπλέον, αν πραγματικά σου δοθεί η ευκαιρία για ενα τεστ οδήγησης του Blade X δοκίμασε το διότι θα ήταν χρήσιμο να διαβάσουμε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δοκιμή αντι να λένε μερικοί συντάκτες οτι είναι πολυ καλό ίσα-ισα για διαφημιστικούς λόγους. Πέρα απο τις Qianjiang, CF, Jianshe και Jialing επιπλέον σοβαρές είναι και οι Lifan, Zongshen, Linhai. Η Lifan υπάρχει στην Ελλαδα απο το 2014 ενω οι υπόλοιπες είναι καθοδόν για την επίσημη κυκλοφορία των μοντέλων τους. Μάλιστα η Zongshen συνεργάζεται με BMW και η Linhai με Yamaha! - fasarias, όντως έχεις δίκαιο. Το Cargo είναι της Dayang και το ComBiz της SYM. Πάντως μοιάζουν τόσο πολυ μεταξύ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 T-max: 12.400 Tracer 900: 10.900 Ακόμη δυσκολεύομαι να το χωνέψω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 Μικρές οι αυξομειώσεις.Μυστικοπάθεια για την τιμή των νέων Tracer και Tracer GT που θα αρχίσουν να διατίθενται μέσα στην άνοιξη ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές Yamaha έχουν ήδη ανακοινώσει τιμές τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Nέος τιμοκατάλογος ο οποίος περιλαμβάνει και τα ΜΤ-07 και Tracer 900 του 2018. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Tracer GT δεν τιμολογηθηκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος tsak8 έγραψε: Tracer GT δεν τιμολογηθηκε; Οσονούπω! Σε Ολλανδία,Γερμανία,Ιταλία κοστίζει 1600€-1700€ πάνω από το απλό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες