Endurovios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Χαζεύοντας για μηχανές ''ψευτοεντούρο'' στα 600 κυβικά, κοιτώντας αγγελίες μεταχειρισμένων έπεσα σε μερικά παλιά xt600 και xr600 τα οποία δεν έχουν μίζα. Επειδή οι γνώμες ποικίλουν μπορεί κάποιος που το έχει κάνει για κάποιο διάστημα να μου πει πόσο εφικτό είναι να κυκλοφορεί κανείς μέσα στην πόλη καθημερινά με τέτοια μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Επειδή το έχω κάνει 'για κάποιο διάστημα' ,αν το μηχανάκι είναι καλοσυντηρημένο είναι απολύτως εφικτό και άκοπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Επειδή το έχω κάνει 'για κάποιο διάστημα' ,αν το μηχανάκι είναι καλοσυντηρημένο είναι απολύτως εφικτό και άκοπο.εκτώς άν είσαι αδύναμος και δέν μπορέις να τραβήξεις μανηβελιά της προκοπής και κλοτσας την μανηβελα ατσαλα με κρύο μοτέρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Εγω παντως που κυκλοφορω στα βουνα και στα ρεμματα με κουραζει πολυ η μανιβελα ειδικα μετα τις πρωτες 40-50 που ριχνω επειδη μου σβηνει.Περα απο την πλακα αν μαθεις νανην χρησημοποιεις και το μηχανακι ειναι οκ το βαζεις μπρος με την πρωτη, το μονο αγχος για μενα ειναι αν μου σβησει στο φαναρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ειναι απολυτα εφικτο αρκει να ειναι καλοσυντηριμενο και να δουλευει σωστα το μηχανακι ωστε να παιρνει ευκολα μπρος.Βεβαια εχει και τα θεματα του, οπως πχ. οτι αν φας μερικες καλες αναποδες μπορεις στην καλυτερη να σκισεις κανα παπουτσι και στη χειροτερη να παθεις διαστρεμμα.Επισης παπουτσια τυπου vans ειναι αρκετα προβληματικα γι' αυτη τη δουλεια, λογω πολυ μικρης ακαμψιας και πολυ λεπτου πατου.Στην αρχη κατα πασα πιθανοτητα θα ταλαιπωρηθεις αν δεν εχεις καποιον να σου δειξει πως γινεται. Ρωτα το μαστορα που θα το πας να σου δειξει, αν και δε γνωριζουν ολοι τις πραγματικα αποτελεσματικες τεχνικες.Το να σου σβησει στο φαναρι δεν ειναι οσο τραγικο οσο ακουγεται.Το εχω παθει μερικες φορες και στην ουσια ειτε το ξανα βαζεις μπροστα επιτοπου αν εχεις την ικανοτητα και ψυχραιμια, ειτε το πας με τα ποδια στην ακρη.Στη χειροτερη θα φας καμια κορνα αν τυχει να εχεις απο πισω σου κανα καραγκιοζη, αλλα μεχρι εκει.Γενικα θα στο προτεινα μονο εαν ειναι για να παρεις μηχανακι που μετραει(πχ. το ttr με τα ohlins+brembo που ειναι μονο μανιβελα, κανενα lc4 660 ή αλλο μονοκυλινδρο που ειναι γενικα καλο αλλα εχει καποιο θεμα με τη μιζα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Endurovios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, οδηγώ με μπότες συνήθως (ειδικά το χειμώνα) οπότε μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτό. Κυρίως μέσα στην πόλη κυκλοφορώ και αν πάω βουνό...ε δεν θα βιάζομαι! Περι μοντέλων μιλώντας, το xt600 2kf για κίνηση μεσα στην πόλη και λίγο βουνό στο χαλαρό (αν με τύχη έβρισκα κάποιο αναπαλαιωμένο) αξιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Καλυτερα καποιο ttr αν θες και βουνο.Αλλα ολα εξαρτωνται απο το budget σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Εχω παρομοια αποροια αλλα για 2κ 400αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 εκτώς άν είσαι αδύναμος και δέν μπορέις να τραβήξεις μανηβελιά της προκοπής και κλοτσας την μανηβελα ατσαλα με κρύο μοτέρ...ή εκτός αν έχεις κάνει πόδια την προηγούμενη στο γυμναστήριο και είσαι πιασμένος,ή εκτός αν είχες χτυπήσει το πόδι σου στη μπάλα την προηγούμενη βδομάδα, ή εκτός και αν είναι καλοκαίρι και φοράς 1-4 διχάλα...και είναι και κρύο το μοτέρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 ή εκτός αν έχεις κάνει πόδια την προηγούμενη στο γυμναστήριο και είσαι πιασμένος,ή εκτός αν είχες χτυπήσει το πόδι σου στη μπάλα την προηγούμενη βδομάδα, ή εκτός και αν είναι καλοκαίρι και φοράς 1-4 διχάλα...και είναι και κρύο το μοτέρ ή πήγες Τεχεράνη μισθοφόρος κι έχασες το πόδι σου.... πέρα απο την πλάκα μετα την δουλειά όταν είσαι πτώμα είναι ότι χειρώτερο να τραβάς μανηβελιές μέσα στο κρύο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Να πω την μαυρη αληθεια, αν αφησω το μηχανακι κανα μηνα χωρις να το βαλω μπρος με παιδευει καπως για να το βαλω μπρος αλλα αν το δουλευω 2-3 φορες τη βδομαδα παιρνει ευκολα, αν ειναι ζεστο παιρνει με μιση μανιβελα και πιο ευκολα απο παπακι, απο μοτερ ειναι αριστο το δικο μου, και το θεμα που δεν παιρνει ευκολα στην πολυημερη ακινησια οφειλεται στο καρμπ.Εχω παρομοια αποροια αλλα για 2κ 400αριΟσο πιο πολλοι κυλινδροι ειναι ακομα πιο ευκολο να παρει μπρος, εγω το Hornet το εβαζα σπρωχτό με 1η κατι το οποιο ειναι ανεφικτο σε μονοκυλινδρο ακομα και 250cc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Εχω παρομοια αποροια αλλα για 2κ 400αριωππ για πε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Το srx 400 μονο μανιβελατο ειναι... Ξεχνας γερο ξεχνας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Το srx 400 μονο μανιβελατο ειναι... Ξεχνας γερο ξεχνας....ξεκιναει το αλτσχαιμερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Το srx 400 μονο μανιβελατο ειναι... Ξεχνας γερο ξεχνας....Μονοκυλινδρο ειναι το SRX, μοτέρ ΧΤ400/600, αλλα έχουν αυτόματο αποσυμπίεση και δεν ζορίζουν ποδάρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Εγω κυκλοφορουσα για χρονια με xt550 εργοστασιακο και με μιση μανιβελια ηταν οκ αμα το μαθεις...Το srx 400 εβγαινε με και χωρις μανιβελα...Υ.γ.Για μενα μακαρι όλα τα μοτο να ειχαν μανιβελα...χαχχαχαχα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 αναθεμα την ωρα που τις σταματησαν και τρεμει το φυλοκαρδι μας καθε χειμωνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Στο srx ειδα την διπλη εξαγωγη απο τον κυλινδρο και μπερδευτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες