Jump to content
Σεκ Σαπίλ

Πώς αποφεύγουμε ζωάκια στα 3-4 μέτρα;

Recommended Posts

Μια φορα που μου εχει τυχει,αν και ξερω οτι δεν ειναι και η πιο φιλεσπαλχνη λυση.....ενστικτωδως κρατω με δυναμη το τιμονι,ανοιγω γκαζι και προσπαθω να αποφορτισω τον μπροστινο τροχο τραβωντας ελαφρα ουτως ωστε να μην μου τον μπλοκαρει με το σωμα του .

Δυστηχως αν βρεθεις σε αυτη την δυσκολη θεση αυτο που λεει ο φιλος ειναι η καλυτερη επιλογη, αν μεινεις αυτα τα δέκατα ψυχραιμος βεβαια και λειτουργησεις νηφαλια.

Σε δυο περιπτωσεις με σκυλους (ο ενας ειδικά μεγαλόσωμος) και μια με γατα δουλεψε σε μενα χωρις πτωση.

στην γατα δεν προλαβα να κανω και πολλα εκτος απ'το να τραβηξω το γκαζι, στους σκυλους ομως ειχα τον χρονο να πεταξω 2 ισως 3 ταχυτητες κατω και να τραβηξω το γκαζι.

οπως καταλαβαινεις ολα τα παραπανω σε συνθηκες που η μοτοσυκλετα ειναι ορθια, μεσα σε στροφη αν πεταχτει καποιο ζωο δεν νομιζω να υπαρχουν επιλογες αποφυγης ειδικα με αυξημενη ταχυτητα αρα και κλεισει της μοτο.

Σε ολες τις περιπτωσεις τα ζωντανα δεν τα καταφεραν να ζησουν, μεσα στην τρωμαρα μου παντα γυριζω να δω τι εχει συμβει και το μονο που εκανα ηταν να τα απομακρύνω απο το οδόστρωμα.

Μετα παιζει σταναχωρια που ηρθαν ετσι τα πραματα αλλα γρηγορα φευγει στην σκεψη οτι δεν τσακίστηκα εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τέρμα γκάζι, σφιχτά την μηχανή με τα πόδια και άγιος ο θεός. Έχω καβαλήσει ένα μία φορά και 50-60 km. Επιβιωσα ανέπαφος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην περιοχη πριν λιγες μερες σκοτωθηκε ενα παιδι με κουτι. Πηγε να αποφυγει τον σκυλο και συγκρουστηκε με μια νταλικα απο το απεναντι ρευμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην περιοχη πριν λιγες μερες σκοτωθηκε ενα παιδι με κουτι. Πηγε να αποφυγει τον σκυλο και συγκρουστηκε με μια νταλικα απο το απεναντι ρευμα

!!! γιαυτο λεμε καλήτερα πάτα το, και ας κλαίε μετά απο στεναχώρια για το σκυλάκι, παρά να σε κλένε οι ρέγκες.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στο νοσοκομείο βλέπω έναν παππού που πήγε να αποφύγει σκύλο με το αμάξι και έκοψε τελείως το αυτί του. Του το επανατοποθετησα στα επείγοντα και τελικά μετά από 2 βδομάδες κατάφερα να σώσω το 80% του αυτιού. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι τελικά ή αξονική έδειξε ανεύρυσμα και μπαίνει χειρουργείο τελικά. Αν δεν είχε αποφύγει τον σκύλο και δεν είχε χτυπήσει το πιθανότερο ήταν να χάσει την ζωή του από το ανεύρυσμα μίας και δεν πάει σε γιατρούς. Συμπέρασμα, ποτέ δεν ξέρεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στο νοσοκομείο βλέπω έναν παππού που πήγε να αποφύγει σκύλο με το αμάξι και έκοψε τελείως το αυτί του. Του το επανατοποθετησα στα επείγοντα και τελικά μετά από 2 βδομάδες κατάφερα να σώσω το 80% του αυτιού. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι τελικά ή αξονική έδειξε ανεύρυσμα και μπαίνει χειρουργείο τελικά. Αν δεν είχε αποφύγει τον σκύλο και δεν είχε χτυπήσει το πιθανότερο ήταν να χάσει την ζωή του από το ανεύρυσμα μίας και δεν πάει σε γιατρούς. Συμπέρασμα, ποτέ δεν ξέρεις....

Μου θυμίζει παρόμοιο γεγονός στην περιοχή μου, άσχετο μεν με το όλο θέμα των ζώων αλλά σχετικό με το περιστατικό με τον παππού. Φίλαθλος σε ποδοσφαιρικό αγώνα χτυπήθηκε στο πρόσωπο από την μπάλα, τον πήγα στο νοσοκομείο, και τελικά ανακάλυψαν όγκο στον εγκέφαλο αν δεν κάνω λάθος. Στάθηκε εξαιρετικά τυχερός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τί λέτε τώρα, άνθρωποι πέθαναν επειδή έπεσαν περπατώντας και χτύπησαν το κεφάλι στην γωνία του πεζοδρομίου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μενω στην επαρχια και το φενομενο αποφυγης ζωου ειναι καθημερινο.

δε μπορω να πω οτι υπαρχει καποιος κανονας για να μη την πατησεις, ειναι αψυχολογητα τα ατιμα.

την πατησα μια φορα και ευτυχως δεν επεσα και απο τοτε εφαρμοζωη το εξης: απο τη στιγμη που θα τα ζω στην ακρη του δρομου (οσα μετρα και να απεχω), κοβω αρκετα (οσο με περνει, αναλογα το δρομο), αναβω αλαρμ και περναω διπλα τους οσο πιο αργα μπορω.

με το κουτι παλι το ιδιο, αναλογα το δρομο παλι...

πιστευω πως το να κανεις τιμονια και να βγεις αντιθετο ειναι πιο επικινδυνο.

φιλη εχει βγαλει ολικη το κουτι της γιατι προσπαθησε να αποφυγει ζωακι, βεβαια στη συγκεκριμενη δε μπαινεις να σε παει ουτε στο περιπτερο:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα