LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Λοιπον ,σκεπτομενος με το ονειρο για μηχανη και τα φραγκα κατω απτο μαξιλαρι μου ερωτω ποτε ειναι "εκπτωσεις" ?Οχι για ρουχα φυσικα....αλλα για μηχανες?Συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι το χειμωνα απο Οκτωμβρη και μετα που η μηχανη δεν εχει ζητηση υπαρχει πληθωρα προσφορων...Ποσο ισχυει αυτο?Επεισης παρατηρω πως οταν μενουν καποιες μηχανες απουλητες πεφτει ανανεωση με 300-500 ευρω κατω απτην αρχικη της..Αυτο ειναι αυτονοητη στρατιγικη...Για το πρωτο κανεις γνωστης?Εμπειρογνωμων?Σκεφτομαι να κανω υπομονη μεχρι Νοεμβρη που θα χω καποια καφετια παραπανω και ισως πετυχω κατι καλυτερο 2007+ απο κει που κοιταζω τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Βρες αυτό που θες και βίαζε το refresh μέχρι να πεταχτεί καμια ευκαιρία. Μετά βάρα με ναπάλμ να μη μείνει τίποτα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Βρες αυτό που θες και βίαζε το refresh μέχρι να πεταχτεί καμια ευκαιρία. Μετά βάρα με ναπάλμ να μη μείνει τίποταEνας μηχανοβιος που σηζηταγαμε μου λεει περιμενε απο Οκτωμβρη και μετα..Την ανοιξη πανε ολοι ματσο να παρουν μηχανη και τις χτυπανε σε τιμες..Χειμωνας με κρυο ομως δεν..Ισχυει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Είναι ανάλογα. Απλά όταν πιάνει φθινόπωρο δεν καίγονται όλοι να τα πουλήσουν. Ευκαιρίες και υπερτιμημένα συνυπάρχουν πάντα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Βρες αυτό που θες και βίαζε το refresh μέχρι να πεταχτεί καμια ευκαιρία. Μετά βάρα με ναπάλμ να μη μείνει τίποταΑυτό ακριβώς. Εγγυημένη τακτική όταν ξέρεις τί ακριβώς θες και πόσα πρέπει να διαθέσεις γι' αυτό (πόσο αξίζει να δώσεις). Είναι ανάλογα. Απλά όταν πιάνει φθινόπωρο δεν καίγονται όλοι να τα πουλήσουν. και οι άλλοι ν' αγοράσουν. Ευκαιρίες και υπερτιμημένα συνυπάρχουν πάντα.Fixed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 ισχύει ώς εναν βαθμό ότι πέφτει η ζήτηση αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις οτι κάποιος θα χαρίσει ή θα ξεπουλήσει την περιουσία του αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ανάγκης?εσύ θα έδινες την όποια μηχανή σου 50% κάτω απο την πραγματική της αξία? δές ποιο μοντέλο γουστάρεις, κοίταξε σε τι κατάσταση υπάρχουν αγγελίες κρίνε σε ποιο αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου και go for it. αυτά τα μου έκοψε ο άλλος 500-600-1000 ευρώ μην τα πολύ πιστεύεις. 2 σενάρια παίζουν ή την ζητάει παραπάνω για να την ρίξει στην πραγματική της αξία ή θα χρειαστεί αναλώσιμα και σου κόβει απο την τιμή. α και ενα τρίτο που πραγματικά ειναι πένα και την έχει ενα 10% φθηνότερα απο όσο αξίζουν οι άλλες αντίστοιχης κατάστασης για να φυγει γρήγορα. τζάμπα όμως μην περιμένεις. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 ισχύει ώς εναν βαθμό ότι πέφτει η ζήτηση αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις οτι κάποιος θα χαρίσει ή θα ξεπουλήσει την περιουσία του αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ανάγκης?εσύ θα έδινες την όποια μηχανή σου 50% κάτω απο την πραγματική της αξία? δές ποιο μοντέλο γουστάρεις, κοίταξε σε τι κατάσταση υπάρχουν αγγελίες κρίνε σε ποιο αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου και go for it. αυτά τα μου έκοψε ο άλλος 500-600-1000 ευρώ μην τα πολύ πιστεύεις. 2 σενάρια παίζουν ή την ζητάει παραπάνω για να την ρίξει στην πραγματική της αξία ή θα χρειαστεί αναλώσιμα και σου κόβει απο την τιμή. α και ενα τρίτο που πραγματικά ειναι πένα και την έχει ενα 10% φθηνότερα απο όσο αξίζουν οι άλλες αντίστοιχης κατάστασης για να φυγει γρήγορα. τζάμπα όμως μην περιμένεις. To 3o που λες μολις βγηκε σε ενα καμαρι μηχανακι αλλα δεν φτανει το καλαθακι μας...Για αυτο μενω στο ριφρες και stay alert!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Μια μονο περιπτωση ειναι να σκοτωσει καποιος νορμαλ ενα μηχανακι. Να θελει αμεσα ρευστο για σοβαρο λογο. Οποιος εχει μπει σε διαδικασια να πουλησει τη μηχανη του μεσα απο αγγελιες σιγουρα εχει ακουσει ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Γι αυτο και μια τακτικη ειναι ενα ποσο (λογικο ετσι) πανω απο κει που θες να πουλησεις για να γινει παζαρι και να το δωσεις εκει που θες. Αλλα να σε περνει καποιος και να σου λεει εγω εχω τοσα στο χερι (Συνηθως κανα 1000ρικο κατω) ε μεινε με το χερι μαγκα. Γτ εσυ μπορει να ξερεις τι θες αλλα αυτα που εχεις μπορει να μην φτανουν γι αυτο. Δεν το λεω ειρωνικα απλα αντικειμενικα. Πχ αν θες μια busa του 09 και εχεις 4000 ε δεν φτανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Κανείς δεν σκοτώνει.Απλώς το χειμώνα βγαίνουν πιο πολλές μηχανές για πούλημα οπότε,όπως είναι λογικό, οι τιμές πέφτουν και δημιουργούνται περισσότερες 'ευκαιρίες'. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 το πολυ πολυ να πεφτουν 100-200 ευρω οι τιμες στα μηχανακια το χειμωνα, μη φανταστεις 1000ε φθηνοτερα. απλα υπαρχουν περισσοτερες μηχανες για πωληση και βγαινει λιγο χαμηλοτερη η μεση τιμη. 600rr 07 γυρω στα 4-4+ θα το παρεις. το μοντελο ανεωθηκε το 2013 οποτε μη περιμενεις να πεσει η τιμη. η καλυτερη εποχη ειναι φεβρουαριο-μαρτιο πιστευω. εχει πληρωσει και τα τελη κυκλοφοριας ηδη ο ιδιοκτητηςσε τιμη εφημεριδας παντως μη περιμενεις να παρεις ποτε μηχανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Κανείς δεν σκοτώνει.Απλώς το χειμώνα βγαίνουν πιο πολλές μηχανές για πούλημα οπότε,όπως είναι λογικό, οι τιμές πέφτουν και δημιουργούνται περισσότερες 'ευκαιρίες'.Ακριβως, το καλοκαιρι λιγο πιο δυσκολα, εγω πχ την ειχα βαλει αγγελια μια φορα(σε μοτοφορουμ, δε καιγομουνα-καιγομαι να τη διωξω..) και οταν μου εριξε σημα ενας που ενδιαφεροταν ηταν μεσα ιουλιου οποτε αν την εδινα θα εμενα χωρις οχημα κι ετσι ακομα μου κανει παρεα! Παντως οπως ειπαν και πιο πανω ενα μοτο που αντικειμενικα εχει μια καλη τιμη πχ 4000ε αν ειναι φθινοπωρο-χειμωνας δε θα κατεβει στα 3000ε αν ειναι στην ιδια καλη κατασταση και αυτος που την πουλαει δεν εχει μεγαλη αναγκη τα χρηματα.Εγω ειχα βαλει τη δικια μου 3500ε, οταν μου ερχοντουσαν κατι "προσφορες" τυπου 2μιση χιλιαρικα απλα δεν απανταγα. Το οτι οι μοτο τον χειμωνα αγοραζονται αισθητα φθηνοτερα ειναι μυθος απ'οτι εχω, μπορει να γινοταν ετσι πριν 3 δεκαετιες, συνηθως απο κατι 50-60άρηδες το ακουω αυτο.Το μονο που ισχυει ειναι οτι παιζουν λιγες πιο πολλες επιλογες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelompalitsa 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Θέλω να αγοράσω καινούργια μηχανή .. Αυτη τι στιγμη κοστίζει γύρω στα 7000 € Είναι μοντέλο του 16 κ σκέφτομαι οτι απο το νέο έτος με το καλό λογικά θα το κατεβάσουν κάνα 200 € .. Εσείς τι πιστεύετε καλώς περιμένω ή να αρχίσω να παίρνω προσφορές στην υπάρχουσα τιμή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θέλω να αγοράσω καινούργια μηχανή .. Αυτη τι στιγμη κοστίζει γύρω στα 7000 € Είναι μοντέλο του 16 κ σκέφτομαι οτι απο το νέο έτος με το καλό λογικά θα το κατεβάσουν κάνα 200 € .. Εσείς τι πιστεύετε καλώς περιμένω ή να αρχίσω να παίρνω προσφορές στην υπάρχουσα τιμή ?Παρτο μεταχειρισμενο με λιγα χλμ να σου μεινουν και τα φραγκα για βενζινες,καφεδες,σερβις,τυροπιτες και οτι αλλο θες ... Αλλα αν εχεις τα ρευστα στα 200 κολας? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 από τον Kotsaris 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Θέλω να αγοράσω καινούργια μηχανή .. Αυτη τι στιγμη κοστίζει γύρω στα 7000 € Είναι μοντέλο του 16 κ σκέφτομαι οτι απο το νέο έτος με το καλό λογικά θα το κατεβάσουν κάνα 200 € .. Εσείς τι πιστεύετε καλώς περιμένω ή να αρχίσω να παίρνω προσφορές στην υπάρχουσα τιμή ?Aυτο το "λογικα θα το κατεβασουν" από πού προκυπτει;Ειδικα το cb που πουλαει σαν τρελο.............πριν λιγο αυξηθηκε τρελομπαλιτσα (αληθεια. τι φαση το νικ;) δεν το βλεπω να μειωνεται....να αυξηθεί κι άλλο ισως αλλα να μειωθεί...δεν ξερω που ειδες κατι αντιστοιχο να συμβαινει...Δεν εχω δει ποτε να μειωνονται τιμες σε καινουριο... οι τιμες κατεβαινουν σε καινουριο ΜΟΝΟ όταν αντικατασταθεί ή προβλεπεται συντομα να αντικατασταθεί από νέο μοντελο και θελουν να ξεστοκαρουν. Στο cb δεν προβλεπεται κατι τετοιο...Καλες αγορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το βασικό ζητούμενο είναι η κατάσταση του μεταχειρισμένου,από εκεί ξεκινούν όλα.Το οικονομικό σίγουρα καθορίζει τις κινήσεις και αν υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιες μοτοσυκλέτες,λογικό είναι να κινηθεί ο αγοραστής προς τη φτηνότερη,ιδίως αν ο ιδιοκτήτης την έχει προικίσει καλά.Αν όμως κάποιος ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και το βρει σε άριστη κατάσταση,η άποψή μου είναι να το πάρει έστω κι αν χρειστεί να πληρώσει 200 η 300€ παραπάνω.Αν η απόκλιση είναι (πολύ)μεγάλη,τότε οκ...αναμονή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelompalitsa 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Το βρήκα μεταχειρο 6200 με 800 χλμ αλλά το φοβάμαι.. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη το παίρνω καινούργιο κ έχω το πάνω κεφάλι ήσυχο.. Το σκεπτικό ότι ίσως πέσει η τιμή είναι το 2017 που θα έχει στην πλάτη του , δεν ξέρω ίσως έχεις δίκιο Χ για αύξηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Το βρήκα μεταχειρο 6200 με 800 χλμ αλλά το φοβάμαι.. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη το παίρνω καινούργιο κ έχω το πάνω κεφάλι ήσυχο.. Το σκεπτικό ότι ίσως πέσει η τιμή είναι το 2017 που θα έχει στην πλάτη του , δεν ξέρω ίσως έχεις δίκιο Χ για αύξηση..Ένα μηχανακι που θα βγει από το εργοστασιο τον Ιανουαριο του 2017 και θα είναι ολοκαινουριο δεν νοείται να είναι πιο φτηνο επειδή σχεδιαστικά είναι του 2016.Αστο το μεταχειρισμενο με 800χιλ. Δεν αξιζει, θα χτυπας το κεφαλι σου. Όχι ισως επειδή θα εχει καποιο θεμα καλα και ντε αλλα επειδή θα σε φαει το αγχος και δεν θα εχεις και την χαρα της κουτας.Μετρητοις το καινουριο το παιρνεις σκετο με 6500 περιπου...και θα είναι καινουριο. Βαζεις μετα σιγα σιγα ο,τι θες εσυ από εξοπλισμο. Ή πας για τιμη καταλογου και το φορτώνεις.Αν τα 300-500 είναι θεμα ίσως καλυτερα να το ξανασκεφτοσουν. Το θεμα είναι να παρεις το μηχανακι και αν θες να του βαλεις μια ζελατινα να μην το σκέφτεσαι 30 φορες (όπως εγω...) ή αν θες να πας μια 500αρα βολτα να την πηγαίνεις. Αν είναι να το αγορασεις και να φοβάσαι να του κανεις χιλιόμετρα γιατι δεν εχεις για το πρωτο σερβις αστο καλυτερα, δεν θα το χαρεις. Πηγαινε για πιο φτηνο μεταχειρισμενο, φορτωσε το με ,ότι γουστάρεις από αξεσουάρ και πλακωσου στα ταξίδια και τις βολτες χωρις αγχος οικονομικο (μεγαλη υποθεση!) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelompalitsa 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Καλά τα λες φίλε Χ .. Θα ξεκινήσω από βδομάδα να δω όλα τα χρώματα τα οποία βγάζει και μέσω mail να καταλήξω ..!! Ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες