Jump to content
Ratamahatta

KTM duke 390 Info & upgrade.

Recommended Posts

πριν 18 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

8κ σε rs10? η απλα δε το "οδηγουσες" η δε δουλεψε το λαστιχο λογο λαθος πιεσεων κτλ.

αυτες τις κατηγοριας λαστιχο ειναι για 3-4κ χλμ οπως λεει ο παρακατω.

δε ξερω πως δουλευει το power sm στο δρομο, πολλοι ομως κανουν αγωνες με αυτο. συνηθως το βαζουν μπροστα και πισω σλικ η και μπρος-πισω αναλογα...

Λαστιχαρα! εβαλα καινουριο πισω στο 250 (παλιο δοτ, οχι ξεραμενο σε ξευτιλα τιμη και το τσιμπησα) και εχω παει πλακα, επρεπε να παρω και το μπροστινο, ας εχει ακομα το δικο μου.

δεν εχει γλυστρισει πουθενα, οτι μα οτι και να κανω. hypersport ειχα πριν, dunlop qualifier και σε χοντρη ταρζανια θα εκανε τπτ περιεργο, αλλα το conti δε ξεκολλαει απο την ασφαλτο.

btw με αυτα βγαινει το 701 απο το εργοστασιο. τα θυμαμαι λιωμενα απο πιστα στο test ride οπου και εκει ηταν βεντουζες. ?

γενικα, λαστιχα αυτης της κατηγοριας ειναι μονο για πιστα, γρηγορες βολτες στο δρομο η για χοντρες τσεπες...

οτιδηποτε hypersport για γενικη χρηση θα καλυψει το 90% των οδηγων (σκεφτειται πως κανουν και για ss), οι αλλοι ειναι στην αποπανω κατηγορια ???

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο duke 390 να έφαγε RS10 σε 3-4 χιλιάδες... εκτός αν τα μισά ήταν παντηλίκια

3-4 χιλιάδες στο 1290 να το καταλάβω, στο 390 θα περίμενα τουλάχιστον τα διπλά μην πω και παραπάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως έγραψα δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά υπολογίζω μίνιμουμ 6Κ Μαξ 8Κ με τα rs10,τα χιλιόμετρα ήταν χωρίς κάποιο track day αλλά με οδήγηση σε στροφοδιαδρομες .

Όταν τα ξαναβάλω θα κρατήσω αρχείο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα μια ασχετη ερωτηση,το βεντιλατερ της spal μπορουμε να το βρουμε καπου απο Ελλαδα? διοτι απ οτι βλεπω μπορω να το βρω μονο απο σαιτ εξωτερικου,

οπως και ebay,amazon στην τιμη περιπου 70-80 με μεταφορικα κτλ.

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενα γκουγλάρισμα βλέπω πως υπάρχουν μαγαζιά και σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που έχουν spal.

Τηλεφώνησε τους να δεις αν το έχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεύτερη καλή βροχή που τρωω σε 4 μήνες κ 2η οθόνη που "καιγεται". Θεωρώ κατασκευαστικό προβλημα της 1ης γενιάς του δουκακιου. Βλέπω στα fora όμως ότι και η τωρινή γενιά υποφέρει από το θέμα.. οθόνη με υδρατμούς που σε 2-3  ημέρες αφού φάει την βροχα σβήνει κ την τυλίγει το έρεβος παντοτινά. By the way, όταν την αλλάζεις, ούτε τα σωστά χλμ δεν μπορείς  να ρυθμίσεις. Μλκιαααα λεμεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μλκια οντως...ειδικα και για την δευτερη οθονη,να πεις ηταν η πρωτη φορα να το θεωρησεις τυχαιο γεγονος.

Το ιδιο εχει παθει κ φιλος σε adv 990 μετα απο πλυσιμο....ευτυχως αλλαχτηκε μεσα στην εγγυηση .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Το ιδιο εχει παθει κ φιλος σε adv 990 μετα απο πλυσιμο....ευτυχως αλλαχτηκε μεσα στην εγγυηση .

Προβλήματα με νερό και υγρασία σε κοντέρ είναι γνωστά και στα 640, 690. Γενικά έχει ένα θέμα η εταιρεία, δε φαίνεται να είναι ξεχωριστό πρόβλημα κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 15/12/2020 at 4:32 ΜΜ, το μέλος IoakeimVasios έγραψε:

Καλησπερα μια ασχετη ερωτηση,το βεντιλατερ της spal μπορουμε να το βρουμε καπου απο Ελλαδα? διοτι απ οτι βλεπω μπορω να το βρω μονο απο σαιτ εξωτερικου,

οπως και ebay,amazon στην τιμη περιπου 70-80 με μεταφορικα κτλ.

Ευχαριστω

Εχω ολοκαινουργιο αχρησιμοποιητο. Το ειχα παρει προληπτικα, δε χρειαστηκε ποτε και η μηχανη σε τρακαρισμα βγηκε ολικη οποτε καθεται..αν το θες στειλε μου μνμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος fadeyes έγραψε:

Δεύτερη καλή βροχή που τρωω σε 4 μήνες κ 2η οθόνη που "καιγεται". Θεωρώ κατασκευαστικό προβλημα της 1ης γενιάς του δουκακιου. Βλέπω στα fora όμως ότι και η τωρινή γενιά υποφέρει από το θέμα.. οθόνη με υδρατμούς που σε 2-3  ημέρες αφού φάει την βροχα σβήνει κ την τυλίγει το έρεβος παντοτινά. By the way, όταν την αλλάζεις, ούτε τα σωστά χλμ δεν μπορείς  να ρυθμίσεις. Μλκιαααα λεμεεε

Στα μοντέλα 2ης γενιάς υπάρχει θέμα με την οθόνη σε μεγάλο αριθμό κατόχων.

Στην 1η δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο να σου πω.

Εγώ πάντως αν και έχω φάει κάτι καλές, ειδικά πέρυσι,δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

Με την αλλαγή του προβολέα με το powerparts  φανάρι έχασα πολύ σε ένταση φωτεινότητας μιας και στον τομέα της απόδοσης είναι χάλια, μου κάηκε και η μεσαία σκάλα οπότε βουρ για αλλαγή.

Μπήκε led λάμπα και βρήκα το φώς μου ξανά,δεν έχω κάνει βραδυνή βόλτα αλλά η διαφορά είναι τεράστια .https://pasteboard.co/JFthHjd.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Με την αλλαγή του προβολέα με το powerparts  φανάρι έχασα πολύ σε ένταση φωτεινότητας μιας και στον τομέα της απόδοσης είναι χάλια, μου κάηκε και η μεσαία σκάλα οπότε βουρ για αλλαγή.

Μπήκε led λάμπα και βρήκα το φώς μου ξανά,δεν έχω κάνει βραδυνή βόλτα αλλά η διαφορά είναι τεράστια .https://pasteboard.co/JFthHjd.jpg

Τωρα που το αναφέρεις, το αστείο είναι ότι το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε όταν έβαλα το powerparts φανάρι, οπότε εύχομαι για σενα να είναι τυχαίο. Γεγονός είναι ότι με το powerparts  όλα είναι λιγάκι πιο "ακάλυπτα" από καλώδια κλπ. Έχω σπαστει πάρα πολύ. Τρίτη οθόνη?? Μάλλον θα το δω ως δικαιολογία να αρχίσω κάτι μετατροπές που ήθελα να κάνω μια ώρα αρχύτερα. Μήπως την καταργήσω και εντελώς δεν ξέρω. Btw, ωραίος ο νέος φωτισμός σ, καλορίζικος!

πριν 10 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Προβλήματα με νερό και υγρασία σε κοντέρ είναι γνωστά και στα 640, 690. Γενικά έχει ένα θέμα η εταιρεία, δε φαίνεται να είναι ξεχωριστό πρόβλημα κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου. 

Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να μην έχει απευθύνει η εταιρεία το πρόβλημα... 

πριν 11 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Μλκια οντως...ειδικα και για την δευτερη οθονη,να πεις ηταν η πρωτη φορα να το θεωρησεις τυχαιο γεγονος.

Το adv που σε πάει μέσα στην ζούγκλα, να κολωνει στο πλύσιμο.... ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 18/12/2020 at 11:21 ΠΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

βάλε μια σωστή λάμπα να φτιάξει ακόμα περισσότερο η δέσμη σου, αυτές με τα διπλα τριπλά LED δεν κάνουν δουλειά.

Θες μια λάμπα που να μιμείται όσο το δυνατόν περισσότερο την εστία φωτός μιας αλογόνου.

Δοκιμασμένες και στο GT και στο Tuono (H4 & H7 αντίστοιχα)

https://www.amazon.co.uk/NOVSIGHT-Headlight-Conversion-headlight-Replacement/dp/B07KB1NR2W/ref=sr_1_10?dchild=1&keywords=novsight+h4&qid=1608421155&sr=8-10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε:

βάλε μια σωστή λάμπα να φτιάξει ακόμα περισσότερο η δέσμη σου, αυτές με τα διπλα τριπλά LED δεν κάνουν δουλειά.

Θες μια λάμπα που να μιμείται όσο το δυνατόν περισσότερο την εστία φωτός μιας αλογόνου.

Δοκιμασμένες και στο GT και στο Tuono (H4 & H7 αντίστοιχα)

https://www.amazon.co.uk/NOVSIGHT-Headlight-Conversion-headlight-Replacement/dp/B07KB1NR2W/ref=sr_1_10?dchild=1&keywords=novsight+h4&qid=1608421155&sr=8-10

Θα το έχω στο νου μου για την επόμενη φορά, πάντως έχει αρκετή φωτεινότητα η λάμπα, καμία σχέση με πρίν.

Αν θυμάμαι καλά Β5 φοράει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, όπως είχα υποσχεθεί σε προηγούμενο post, η διαδικασία "αναπαλαίωσης" ξεκίνησε. Πρώτα με μια καλή περιποίηση της αλυσίδας και στη συνέχεια με φίλτρο και λαδάκια το Σάββατο που πέρασε.

spacer.png

spacer.png

Επόμενο βήμα με το νέο χρόνο τα καινούργια παπουτσάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε από την εξάτμιση κάποια στίγματα που έχει ρε παιδιά, ευκαιρία είναι τώρα που κάθομαι,για πείτε.https://pasteboard.co/JG5BGRm.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/12/2020 at 12:51 ΜΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε από την εξάτμιση κάποια στίγματα που έχει ρε παιδιά, ευκαιρία είναι τώρα που κάθομαι,για πείτε.https://pasteboard.co/JG5BGRm.jpg

Κανένας γνώστης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε με αλοιφή autosol. 

Κάνε πρώτα σε μια επιφάνεια που δεν φαίνεται ώστε να είσαι ότι δεν προκαλεί κάποια διάβρωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά την αλλαγή σε λάδια φίλτρα ήρθε η ώρα για ένα σέρβις στο usd,5 χρόνια πέρασαν.

Αλλάχτηκαν τσιμουχες, ξύστρες και λάδι το οποίο είναι λίγο πιο "χοντρό"  ώστε να έρθει στα κιλά μου.

Αποτέλεσμα άριστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Κανένας γνώστης;

Όπως είπε και ο φίλος η Autosol κάνει πολύ καλή δουλεία. Στην περίπτωση σου επειδή αυτό που θέλεις να αφαιρέσεις είναι ελάχιστο εγώ θα πω οποιαδήποτε αλοιφή για γυάλισμα μετάλλων. 

Εννοείτε δοκιμή σε κρυφό σημείο. Ελάχιστη ποσότητα - πάντα γάντια με αυτά τα χημικά και πολύ καλό ξέβγαλμα με καθαρά πανιά !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.rushlane.com/ktm-390-custom-motorcycle-by-rajputana-12395905.html

Πολύ καλή δουλειά από Ινδία μεριά.

Μεταμόρφωση σε 390

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Αυτό το rajputana παραπέμπει σίγουρα σε θέμα με μοτοσυκλέτα;

Για αυτό δεν έβαλα το label της εταιρείας.

???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ξανά στα χέρια μου.https://youtube.com/shorts/kO-9zo6X4N0?feature=share

Και για δωράκι καινούργια αυτοκόλλητα που έφτιαξα σε γνωστό μαγαζί, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Μπήκαν και οι καινούργιες μανετες, περίμενω τα powerparts footpegs να έρθουν κάποια στιγμή.

Τροποποιήθηκε από τον Ratamahatta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρέλαβα τα powerparts footpegs και τα έβαλα κιόλας, ωραία εμφάνιση με άψογο κράτημα κερδίζοντας και μερικές μοίρες κλίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλήμερα και απο εμένα. 

42-FFF6-F8-3-E06-4-B93-B62-E-0928794-F8-
picture upload site

Τροποποιήθηκε από τον sam46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα