zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=astrea_grand_110 ΚινητήραςΑερόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 2-βάλβιδος 1-κύλινδροςΚυβισμός110κ.εκ.Μέγιστη Ισχύς8,7hp / 7.500 σ.α.λ.Μέγιστη Ροπή8,8 Nm / 5.750 σ.α.λ.Ταχύτητες4ΤροφοδοσίαΗλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FIΒάρος*99 κιλάΦρέναΕ: Δίσκος 220mm Π: ΤαμπούροΔιαστάσεις (ΜxΠxΥ)1.880 x 705 x 1.080mmΎψος σέλας760 χιλΑπόσταση από το έδαφος135 χιλΡεζερβουάρ4 λίτραΜέση κατανάλωση59,2 χλμ/λτΑνάρτησηΕ: Τηλεσκοπικό πιρούνι 26mmΠ: Δύο αμορτισέρΕλαστικάΕ: 70/90 17Π: 80/90 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 ιδιο μοτερ με το waveκαι γενικα αρκετα περιφεριακα ειναι ολοιδιαδιαφορες που βλεπω στα γρηγορα ειναι :-μη ενσωματωμενα φλας στο πισω φαναρι-παιρνει 0.3L παραπανω βενζινη παιζει με το πιασαρικο ονομα η honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Σαν εμφανηση μου αρεσε πιο πολυ απο το Wave, οντως δεν εχουν τρελες διαφορες παρα μονο οτι ειναι λιγο πιο δυνατο, και γιαυτο καιει παραπανω, επισης κοστίζει 100ευρω περισσοτερο, θα το προτιμουσα εναντι του Wave καθαρα και μονο λογο εμφανησης που ειναι υποκειμενικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Μονο το ονομα παει να κρατησει η honda, καμια σχεση με το παλιο θρυλικο παπι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 Μονο το ονομα παει να κρατησει η honda, καμια σχεση με το παλιο θρυλικο παπι.θα φανει σε καμια 10αρια χρόνια απο το πόσα θα κυκλοφορουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 sebring θα παιρνει ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Μόνο σαν ιεροσυλία μπορώ να το δω αυτό το πράγμα...Πες το Αναξίμανδρο, πες το Ralph, πες το Γιασουμίτσου, πες το όπως διάολο θες...ΟΧΙ ASTREA GRAND μαμώ το R n D τμήμα σας...!!!Μην ξεφτιλέζεστε τόσο στο βωμό του κέρδους...!!! Ταμπούρο...??? ε άει και... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Μόνο σαν ιεροσυλία μπορώ να το δω αυτό το πράγμα...Πες το Αναξίμανδρο, πες το Ralph, πες το Γιασουμίτσου, πες το όπως διάολο θες...ΟΧΙ ASTREA GRAND μαμώ το R n D τμήμα σας...!!!Μην ξεφτιλέζεστε τόσο στο βωμό του κέρδους...!!! Ταμπούρο...??? ε άει και... Μαλλον μαλακια του marketing ειναι κι οχι του R&D. Κοτσαρισε το ονομα αλλα δε νομιζω καν να πλησιασει τη χαρη του παλιου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 εχουν βασιστει στο ονομα του παλιου για να πουλησουν, οπως ακριβως με το supra x. σχεδιαστικα δεν ειναι ασχημο παντως. αν εχει και αξιοπιστο μοτερακι θα πουλησει πιστευω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Να ρωτησω κατι, αν και δεν το καρτχω καθολου απο παπια.Γιατι να μην το ονομασουν ετσι; Εννοειται οτι το κανουν για το θεμα του μαρκετινγκ, αλλα και αλλοι το κανουν αυτο.Εταιριες αυτοκινητου ονομαζουν τα αμαξια τους με ονοματα απο τα 70's.Το παλιο Golf ή Polo εχουν καμια σχεση με τα σημερινα; Απολυτως καμια. Ε και;Απο την εκμετελλευση του ονοματος κρινουμε...;Δλδ αμα ειναι οσο καλο ειναι το παλιο Astrea και τιμησει το ονομα; Αν ειναι ακομα καλυτερο;Τοτε τι θα πουμε...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Ταμπούρο...??? ε άει και... Φιλε παπι ειναι τι θες, διπλες δισκοπλακες 4πιστονες δαγκανες με ABS?Ειχα παπι με δισκοφρενο πισω, Crypton R 105 με πατεντα απο Yamaha Z.Ασε, καλυτερα ταμπουρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Σαν ονομα δεν βλεπω το προβλημα στο Astrea, το grand δε μου αρεσει, γιατι οταν λες Astrea grand εννοεις το παλιο, οπως καναν παλιοτερα με την Astrea Supra ετσι επρεπε να κανουν και σε αυτα, να δωσουν ενα διαφορετικο χαρακτηριστικο δευτερο ονομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Δλδ τώρα η χοντα θα βγάζει 4 παπιά? Innova, supra x, wave, astrea grand? Ποιος ο λόγος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 το wave μαλλον θα επεσε σε πωλησεις και ειπανε να φερουν κανενα καινουργιο και πιο πιασαρικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Καινούριο μοντέλο αύξηση στην τιμή , το θέμα είναι το κέρδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Φιλε παπι ειναι τι θες, διπλες δισκοπλακες 4πιστονες δαγκανες με ABS?Ειχα παπι με δισκοφρενο πισω, Crypton R 105 με πατεντα απο Yamaha Z.Ασε, καλυτερα ταμπουρο.δεν εχει νοημα ο πισω δισκος σε 4τ παπι 10 αλογων. περισσοτερο βαρως και μπλοκαρει μονο με τη σκεψη. τι τον ηθελες το δισκο στο 102, πεταμενα 150 ευρω, εχει καλυτερο πισω φρενο σχεδων απο ολα τα παπια, στο μπροστινο υστερει λιγακι. εγω δεν εχω προβλημα που το ονομασανε ετσι. αν ειναι καλο ποιοτικα και οχι κινεζια με σημα honda οπως το wave θα το επαιρνα. σιγα τη μηχαναρα που ειναι το παλιο grand. για την εποχη του καλο, αλλα για σημερα ειναι πολυ πισω. το μονο καλο που εχει ειναι το αξιοπιστο μοτερ, κατα τα αλλα ειναι ενα σιδερενιο πλαισιο με ροδες... φιλικα, χωρις παρεξηγησεις με τους κατοχους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 δεν εχει νοημα ο πισω δισκος σε 4τ παπι 10 αλογων. περισσοτερο βαρος και μπλοκαρει μονο με τη σκεψη. τι τον ηθελες το δισκο στο 102, πεταμενα 150 ευρω, εχει καλυτερο πισω φρενο σχεδων απο ολα τα παπια, στο μπροστινο υστερει λιγακι. εγω δεν εχω προβλημα που το ονομασανε ετσι. αν ειναι καλο ποιοτικα και οχι κινεζια με σημα honda οπως το wave θα το επαιρνα. σιγα τη μηχαναρα που ειναι το παλιο grand. για την εποχη του καλο, αλλα για σημερα ειναι πολυ πισω. το μονο καλο που εχει ειναι το αξιοπιστο μοτερ, κατα τα αλλα ειναι ενα σιδερενιο πλαισιο με ροδες... φιλικα, χωρις παρεξηγησεις με τους κατοχους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 το ειδα απο κοντα σε αντιπροσωπεια. το μηχανακι ειναι παρα πολυ καλο ποιοτικα (1-2 κλικ ανωτερο του wave για μενα). ομορφα φαναρια, ομορφα πλαστικα κτλ...τιμη μαζι με εξοδα πινακιδας και τα σχετικα 2κ. 1900 νομιζω εχει σκετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyros758 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2016 Παιδια καλησπερα! σε 2 μερες περιπου θα το εχω στα χερια μου το Astrea Grand 110. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη... Πιο πολυ διαλεξα αυτο γιατι εχει ωραια σχεδιαση και γενικα μου αρεσε! Οσο αφορα το μοτερ διαβασα οτι ειναι ιδιο με το wave αλλα αυτο το μοτερ δεν το ξερω καθολου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2016 Καλορίζικο έκανες την καλύτερη επιλογή , οικονομία αξιοπιστία HONDA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koraki 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 Παιδια καλησπερα! σε 2 μερες περιπου θα το εχω στα χερια μου το Astrea Grand 110. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη... Πιο πολυ διαλεξα αυτο γιατι εχει ωραια σχεδιαση και γενικα μου αρεσε! Οσο αφορα το μοτερ διαβασα οτι ειναι ιδιο με το wave αλλα αυτο το μοτερ δεν το ξερω καθολου... Τελικά το πήρες;; για πες εντυπώσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχω το grand 110 περιπου 2 μηνες και το δουλευω δυστυχως σε delivery. Μεχρι στιγμης 3.500 χλμ δεν εχει ακουστει τιποτα.Πολυ οικονομικο, με 5 ευρω μου βγαζει 210 χιλιομετρα αναψε σβησε ολη τη μερα στο κεντρο της Θεσσαλονικης.Το γκαζι του ειναι ικανοποιητικο για ενα ατομο (εχει περασει το σταδιο της καγκουριας με τα παπακια). To μοτερακι δουλευει πολυ ηρεμα.Τα μονα πραγματα που με ξινισαν λιγο, τα αμορτισερ που ειναι πολυ σκληρα και το σασμαν που στα κατεβασματα πρεπει να συνοδευεται και απο παιξιμο του γκαζιου.Για την πολη παντως ειναι οτι πρεπει !! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον John RR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psymind 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Στην αναζήτηση για moto για την δουλεία μου , πέτυχα το grand.Kάποια γνώμη από άλλα παιδιά που το έχουν?Να φανταστώ ότι ισχύει και για το wave? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 εχουν βασιστει στο ονομα του παλιου για να πουλησουν, οπως ακριβως με το supra x. σχεδιαστικα δεν ειναι ασχημο παντως. αν εχει και αξιοπιστο μοτερακι θα πουλησει πιστευω. Οπως και στο καινουριο Africa.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2019 Για το astrea grand 110i έχετε ακούσει καθόλου ζημιές στο μοτέρ όπως τα παλιά innova?Πάντως φαίνεται πολύ όμορφο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες