bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Στα 16 μου είχα πρωτοδεί ένα ανθρακί Tuono να σουζάρει στο εξώφυλλο του Moto και κάτι σκίρτησε μέσα μου.Είχα πει στον εαυτό μου ότι όταν μεγαλώσω θα πάρω ένα... 13 χρόνια μετά έφτασε το πλήρωμα του χρόνουκαι πραγματοποίησα την υπόσχεσή μου. Δεν είναι ανθρακί βέβαια αλλά και το κόκκινο βλέπεται Sorry για το άσχημο background... Είχα αρκετούς μήνες να οδηγήσω μοτοσυκλέτα, την έβγαζα με το scooter μου, ήμουν σφιγμένος λόγω πρωτεύουσας και το πήγαινα κυριούλα, όταν χούφτωνα λίγο παραπάνω το γκάζι κάτω από γέφυρες για την ακουστική μου απόλαυσηη ουρίτσα χόρευε και ομολογώ ότι κάτι άρχισε να σαλεύει ανάμεσα στα πόδια μου 57 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλοριζικο το εργαλειο! Καλα χιλιομερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλογκάζωτο, καλόστριφτο... όλα τα καλά! Ομορφιά!Sorry για το άσχημο background...Το varadero λες, ε; 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) -Τι μηχανάκι να πάρω;-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΕΙΕΣ; Υ.Γ.: Το λάικ το βάρεσα με π****οσκάμπιλο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2016 από τον ax_ena_honda 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Αυτά είναι τα ωραία! Καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και καλά χιλιόμετρα να έχεις! ΥΓ. @ax_ena_honda , επικό comment! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Μα κοίτα ο σωστός ο άνθρωπος πως φέρθηκε.Είδε μια μηχανή σούζα.Την ερωτεύτηκε.Έκανε τα λάθη του (βλ.: σφούτερ)13 χρόνια μετά, είναι αναγκασμένος να καβαλάει με pampers για να μαζεύει ό,τι εκκρίνει ο οργανισμός του σε κάθε βόλτα.Τι πιο ωραίο από έναν έφηβο που παραμένει έφηβος;Και οι άλλοι που μεγαλώσανε, τι καταλάβανε; Πάω να κάνω κούνια.Μπίχλα, να ξέρεις, μου έφτιαξες τη μέρα φίλε. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Follow your heart, που ελεγε και μια διαφημηση καποτε!! Μπραβο ρε φιλε, που εκανες περα το μυαλο και πηρες τον ερωτα! Καλα χιλιομετρα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 με υγεια, να το χαιρεσαι και να μπορεις να τραβάς ξερογκαζιες στα τούνελ και στις γέφυρες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να το ευχαριστηθεις οπως θες και οπως το εχεις φανταστει.Καλα χιλιομετρα με προσοχη και πολλα χαμογελα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2016 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλοριζικο!! Το συγκεκριμενο το εχω ζησει πολλα χρονια οποτε θα σου πω ενα πολυ μεγαλο μυστικο...στην επομενη αλλαγη μπουζι βαλε οπωσδηποτε ενα νουμερο θερμοτερα εαν θελεις να διατηρησεις την ψυχικη σου ηρεμια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BdawG 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλοστριφτο και απεφτο!Πριν ενα χρονο πηρα ακριβως το ιδιο μοντελο για ακριβως τον ιδιο λογο και ακομα ειμαι ενθουσιασμενος.Το φερινγκ που φοραει τι μαρκας ειναι γιατι σκευτομαι κ εγω να βαλω ενα πιο ψηλο μιας και μετα τα 160 ενοχλει λιγο ο αερας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Kαλοριζικο με πολλες πολλες ωραιες βολτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 οταν τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα...καλοταξιδο αδερφε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 bihlas, καλοταξιδο, καλοριζικο και καλοστριφτο!! Αυτα ειναι!! Η μοτο πρωτα απ' ολα ειναι κ@υλα και μετα ολα τα 'λλα!!Α! και που 'σαι. Απο εδω και μπρος θα μας γραφεις μεγιστες καταναλωσεις ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλοτάξιδο το μοτόρι και φυσικά τώρα που μεγάλωσες μην κάνεις τα ίδια λάθη που έκανες με το Suzuki. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 bihlas, καλοταξιδο, καλοριζικο και καλοστριφτο!! Αυτα ειναι!! Η μοτο πρωτα απ' ολα ειναι κ@υλα και μετα ολα τα 'λλα!!Α! και που 'σαι. Απο εδω και μπρος θα μας γραφεις μεγιστες καταναλωσεις ! μονο τα διψηφια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλογκάζωτο, καλόστριφτο... όλα τα καλά! Ομορφιά!Το varadero λες, ε; Όχι μωρέ, για το ψυγείο, τις σκούπες και το λάστιχο ποτίσματος λέωΚαλοριζικο!! Το συγκεκριμενο το εχω ζησει πολλα χρονια οποτε θα σου πω ενα πολυ μεγαλο μυστικο...στην επομενη αλλαγη μπουζι βαλε οπωσδηποτε ενα νουμερο θερμοτερα εαν θελεις να διατηρησεις την ψυχικη σου ηρεμια.Αν θέλεις γράψε μου μερικές λεπτομέρειες και αν είναι τόσο μεγάλο μυστικό στείλε μου πμΚαλοστριφτο και απεφτο!Πριν ενα χρονο πηρα ακριβως το ιδιο μοντελο για ακριβως τον ιδιο λογο και ακομα ειμαι ενθουσιασμενος.Το φερινγκ που φοραει τι μαρκας ειναι γιατι σκευτομαι κ εγω να βαλω ενα πιο ψηλο μιας και μετα τα 160 ενοχλει λιγο ο αεραςΓειά σου συνάδελφε, την έβγαλα αλλά δεν γράφει τίποτα πουθενά, ούτε έπιασα ακόμα μεγάλη ταχύτητα για να δω αν κάνει δουλειά. Μα κοίτα ο σωστός ο άνθρωπος πως φέρθηκε.Είδε μια μηχανή σούζα.Την ερωτεύτηκε.Έκανε τα λάθη του (βλ.: σφούτερ)13 χρόνια μετά, είναι αναγκασμένος να καβαλάει με pampers για να μαζεύει ό,τι εκκρίνει ο οργανισμός του σε κάθε βόλτα.Τι πιο ωραίο από έναν έφηβο που παραμένει έφηβος;Και οι άλλοι που μεγαλώσανε, τι καταλάβανε; Πάω να κάνω κούνια.Μπίχλα, να ξέρεις, μου έφτιαξες τη μέρα φίλε. Έτσι πρέπει να γίνεται, για πρακτικότητα έχω και το Sym, εχθές κατέβαινα κάθε μία ώρα στο υπόγειο και την χάζευα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9611 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλοριζικο καλοταξιδο,ειχα ακριβως το ιδιο στην κατοχη μου για πεντε χρονια και ομολογω οτι μετανιωσα που το εδωσα.Να ξερεις ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μηχανακια που κυκλοφορουν,γιατι σιγουρα θα ακουσεις πολλες φημες.Αρκει να του κανεις τα service του στην ωρα του σε ανθρωπο που νιωθει,και θα χαρισει πολλα και απολαυστικα χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Παντα ορθιος..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Ωραίο το κορίτσι...πολλές ευχές και από'μένα για ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Σιδερένιο να είναι το όνειρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Αυτά είναι τα ωραία, πάντα όρθιος και καλοτάξιδο το εργαλείο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Καλορίζικο, καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simintzis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Καλορίζικο φιλαράκι!Σωραίος, γουστάρω που γουστάρεις, φάση! τίποτα καλύτερο από το να κάνεις αυτό που πραγματικά θες.... Καλόστριφτο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος ή/και πλαγιαστός! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες