nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Το επόμενο Σαββάτο ξεκινώ για ταξίδι με την μηχανή εκτός χώρας διάρκειας 9 ημερών. Είναι η πρώτη μου φορά που κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι με την μηχανή και δεν ξέρω πώς να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτό. Από θέμα μηχανής έχει γίνει σέρβις και είναι κομπλέ, ένα θεματακι υπάρχει με τις δισκοπλακες μιας και έχω ξεπεράσει το όριο αλλαγής, έχω καινούργιες απλά δεν τις έχω βάλει επάνω από τον φόβο μου να μην προλάβουν και πατήσουν σωστά μέχρι το ταξίδι. Από μεριά μου έχω για την άτυχη στιγμή ένα σπρέι για αν πάθω λάστιχο και αδιάβροχα για οποιαδήποτε βροχή. Από ρουχισμό για εμένα θα πάρω μερικές αλλαξιές και τίποτα παραπάνω. Στο τρανσαλπ για πρώτη φορά θα φορεθούν και οι πλαϊνές βαλίτσες και έτσι από χώρο θα έχω άπλετο. Το θέμα μου είναι πέρα από τα βασικά τι άλλο μπορεί να χρειαστώ που δεν το έχω σκεφτεί μέχρι τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kathlos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Παρε σιγουρα τα δευτερα κλειδια. Αν δεν εισαι μονος δωστα στον δευτερο, αλλιως φροντισε να τα καβατζωσεις καπου καπως. Τα κλειδια χανονται κλεβονται πεφτουν σε φρεατια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Παρε κανα πολυεργαλειο, αλλενακια, tire up, καλο ειναι υπαρχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Κιτ επισκευής ελαστικών απαραίτητα και αδιάβροχες γκέτες χεριών και ποδιών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Ζακέτα να πάρεις!!!!!! Στη θέση σου θα τις έβαζα....μια 500ρια χλμ θέλουν για να έρθουν στα ίσια τους. Αν κάνεις ψιλοχαλαρά τα πρώτα θα έχουν πατήσει και θα το χαρείς περισσότερο . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 και εγώ θα τις έβαζα ειδικά αν ήμουν εσύ που ξέρω τι σχέση έχεις με τα φρένα! αν και κανονικά το παπάκι σου σταματάει και με τις φτέρνες..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Μίλα με την ασφαλιστική σου και σιγουρέψου πως έχεις οδική βοήθεια και για βλάβη και όχι μόνο για ατύχημα (το έμαθα με τον άσχημο τρόπο). Αποθήκευσε το τηλέφωνο της οδικής να το έχεις πρόχειρο.Να έχεις ένα δεύτερο κινητό μαζί σου σε περίπτωση που τα φτύσει το κανονικό.Να έχεις χάρτες αν δεν ξέρεις την περιοχή που θα κινηθείς και μη βασιστείς μόνο στο gps.Να ενημερώνεις κάποιον δικό σου κάθε μέρα πού σκοπεύεις να κινηθείς, ώστε να μπορούν να σε εντοπίσουν ευκολότερα σε περίπτωση στραβής.Αν δεν ξέρεις, να μάθεις πως χρησιμοποιείται το κιτ επισκευής ελαστικού.Δεύτερο ζευγάρι γάντια.Να αρχίσεις να ψάχνεις για βενζινάδικο όταν το ντεπόζιτο είναι στη μέση και όχι όταν ανάψει η ρεζέρβα.Αν είσαι εντελώς τρελαμένος σαν εμένα και πρόκειται να κινηθείς εκτός πολιτισμού: κιτ επιβίωσης από είδη κυνηγιού, παστέλια και ένα μπουκαλάκι νερό στο top case. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Κανενα κιλο λαδι, σπρειτ αλυσιδας, κανενα 4κιλο βενζινη, κιτ πρωτων βοηθειων ειναι τα πρωτα που μου ερχονται. Θα ειστε μοτοπαρεα ή μονος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Με μια πιστωτικη καρτα και ενα smartphone λυνεις ολα σου τα προβληματα στα ανεπτυγμενα κρατη δεν θα αγχωνομουν με εργαλεια κλπ απλα θα φροντιζα να εχω οδικη βοηθεια που να καλυπτει τα κρατη που παω. Ενα σπρευ αλυσιδας ομως καλο ειναι να το χεις μαζι σου ειδικα αν πεσεις σε τιποτα βροχες...Στο θεμα του ρουχισμου θα εδινα μεγαλη προσοχη αφου οι λαθος επιλογες μπορουν να σου χαλασουν την διασκεδαση. Οπωσδηποτε αδιαβροχο μπουφαν μοτοσυκλετας το οποιο να εχει και αφαιρουμενη επενδυση, ενα φλισακι, ενα μακρυμανικο και ενα κοντομανικο(συν αλλη μια αλλαξια). Αρα αναλογως της θερμοκρασιας αφαιρεις 'η προσθετεις ρουχα οπως κανουν οι ορειβατες. Παντα κατω απο αδιαβροχη και αντιανεμικη καλυψη.Γυαλια ηλιου επισης απαραιτητα τα γαντια τα θεωρω δεδομενα ετσι..Ενα σερβισακι στην μηχανη λαδια και κοιταγμα σε πιεσεις ελαστικων πριν φυγεις.Και καλη φωτογραφικη μηχανη με αρκετα ευρυγωνιο φακο τετοια πραγματα δεν τα κανεις καθε μερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Θα πάμε με τουριστικό για μηχανές το πόσα άτομα θα είμαστε δεν ξέρω, αλλά θα κινηθούμε εντος πολιτισμού. για 2 κλειδιά και αντίγραφα όλων των χαρτιών είμαι κομπλέ. Την ασφάλεια θα την ρωτήσω γιατί ούτε καν το σκέφτηκα και τώρα κάνω ανανέωση. Λάδια δεν νομίζω να χρειαστώ, για βενζίνα είναι καλή συμβουλή μιας και δεν ξέρω κάθε πότε έχει στην Ιταλία βενζινάδικο. Δισκοπλακες θα μπουν σήμερα αν είναι να τελειώνω και με αυτό, από ρουχισμό έκτος από μηχανής και πολιτικά δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι άλλο άρα είμαι κομπλέ πιστεύω. Φωτογραφική γ@μωτο έχω μια compact παλιά και μάλλον έτσι θα κάνω την δουλειά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Θα πάμε με τουριστικό για μηχανές το πόσα άτομα θα είμαστε δεν ξέρω, αλλά θα κινηθούμε εντος πολιτισμού. για 2 κλειδιά και αντίγραφα όλων των χαρτιών είμαι κομπλέ. Την ασφάλεια θα την ρωτήσω γιατί ούτε καν το σκέφτηκα και τώρα κάνω ανανέωση. Λάδια δεν νομίζω να χρειαστώ, για βενζίνα είναι καλή συμβουλή μιας και δεν ξέρω κάθε πότε έχει στην Ιταλία βενζινάδικο. Δισκοπλακες θα μπουν σήμερα αν είναι να τελειώνω και με αυτό, από ρουχισμό έκτος από μηχανής και πολιτικά δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι άλλο άρα είμαι κομπλέ πιστεύω. Φωτογραφική γ@μωτο έχω μια compact παλιά και μάλλον έτσι θα κάνω την δουλειά μου. για φωτογραφικη κοιτα μηπως εχει καμια της προκοπης καποιος αρκετα γνωστος ωστε να στην δανισει για αυτες τις μερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Με το καλο να πας,και να περασεις τελεια.Απο οτι διαβασα,θα κινηθεις με καποιο γκρουπ οργανωμενου μοτοτουρισμου η κατι τετοιο?Καταλαβα καλα?Αν θελεις,γραψε και σε ποιες περιοχες θα κινηθειτε,ωστε να μπορεσουμε να καταλαβουμε κατι περισσοτερο..Για αρχη παντως,το πρωτο πραγμα που χρειαζεσαι,ειναι η καλη διαθεση,τιποτε αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Η διάθεση έχει φτάσει στα ύψη, περιμένω πως και πώς να περάσουν οι μέρες. Θα πάμε με γκρουπ και είναι κανονισμένα όλα που θα μείνουμε που θα πάμε και τι θα δούμε. Θα ξεκινήσουμε από Ηγουμενίτσα -> Ανκόνα με προορισμό την περιοχή της Τοσκάνης, θα δούμε Πίζα, Φλωρεντία Τοσκάνη και ένα σωρό άλλα μέρη. Για φωτογραφική δεν θέλω να πάρω κάποια πολύ καλή που έχουν οι φίλοι μου γιατί φοβάμαι για κλοπή και έτσι. Maggellanos ευχαριστώ πολύ, θα ακολουθήσει φωτογραφικό παραλήρημα όταν με το καλό γυρίσω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 βασικά αφού θα είσαι συνέχεια σε πολιτισμό και με γκρούπ το θέμα βενζίνης δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, το πιθανότερο ειναι οτι οι στάσεις θα ειναι προγραμματισμένες και σίγουρα θα έχει μηχανάκια με μικρότερη αυτονομία απο την δική σου. απλά όποτε σταματάτε φούλάριζε πάλι. γενικά αφού ειναι οργανωμένο έχεις να σκεφτείς λιγότερα πράγματα. καλύτερα μιλα μαζί τους λογικά θα έχουν μια λίστα με μίνιμουν πράγματα που πρέπει να εχεις ετοιμάσει και θα ειναι χρήσιμα απο την εμπειρία τους σε τέτοια οργάνωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Με τις κάρτες τι γίνετε στο εξωτερικό? Έχω κάρτα από την οποία παίρνω την πληρωμή μου, ρώτησα στην τράπεζα και μου λένε ότι ακόμα και στις πληρωμές έξω έχω όριο 420 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος τίποτα περισσότερο γιατί για 9 μέρες μάλλον πρέπει να κουβαλώ πακέτο και δεν μου αρέσει και τόσο πολύ αυτή η σκέψη. Επίσης στο κινητό μου έχω whats up πρέπει να επικοινωνήσω με την cosmote για να μπορώ να το χρησιμοποιώ η δεν έχω κανένα θέμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Γενικά σκέψου τι χρειάζεσαι, τι μπορεί να πάει στραβά και προετοιμάσου για αυτό σε λογικά πλαίσια, και κυρίως για πράγματα που συνήθως παραμελούμε...Ένα από αυτά π.χ. είναι η μπαταρία. Είναι σε καλή κατάσταση;Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, πρόσεξε πολύ και τα της ασφάλειας ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην είσαι ξεκρέμαστος. Δες επίσης και κάποια Ταξιδιωτική Ασφάλεια. Βγαίνει κάπου στα 20-30€. Εγώ έχω έτοιμη μια moto-λίστα (reminders) για να μην ξεχνάω τις σπαστικές λεπτομέρειες...Σε κάποιο ταξίδι, π.χ. είχα την DSLR χωρίς κάρτα μνήμης! :DAlmora / ΗλεκρολύτεςΑδιάβροχοΈνδυσηΛαμπτήρες (Bulbs Tin)Λιπαντικό αλυσίδας Σπρέι μικρόΝερόΠλήρωση ScottoilerTyre Repair KitΦαρμακείοΦόρτιση μπαταριών Headsets, Ballistic BackpackΦορτιστές - ΚαλώδιαΧρόνοι - ΔιαδρομήΚράνος Καθάρισμα, PinLockSnackAction Cam Contour, Mic., Batteries, MountsΧάρτηςΜωρομάντιλαBallistic BackpackΚατσαβίδι BoschΔιαδρομή GPS, ITNΚαι μια άλλη γενικά για ταξίδια:ΑντικουνουπικάΕκτύπωση εισιτηρίωνΙσοθερμικάΚάλτσεςΟδοντόβουρτσα κλπΟμπρέλαΠαντελόνια, σορτςΠαπούτσια - σαγιονάραΠουκάμισα, T-ShirtsΡευστόΦόρτιση μπαταριών Canon, AA, AAAΦορτιστές - Καλώδια Canon, Phone etcΦωτογραφικάΧρόνοι - ΔιαδρομήWeb CheckinΦάρμακα Immodium, Panadol, κλπΚινητή Τηλεφωνία 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 ντιζες, δευτερα κλειδιά,αφρό γεμήσματος(κιτ επισκευης) για περίπτωση που πάθεις λάστοιχο,μεσα στις αποσκευές για μένα σε τοσο μεγαλες θες και ενα-δυο 2λιτρα μπιτονάκια βενζινη καλου κακού μηπως μήνεις μήπως χανει βενζόνη απο κάπου ποτε δεν ξέρεις(βέβαια σε μπιτονακι ιδικο για βενζίνη απλα δεν ξερω τι λεει η νομοθεισα για μεταφορα καυσιμου στο εξωτερικο) και γιατι όχι και ενα λίτρο λαδάκι κινητήρα(με τοσους χωρους που έχεις αυτα δεν θα σε πειράξουν....επισης καλό θα ήταν να έχεις και ένα κουτάλι με εργαλεία που θα σου χρειαζόντουσαν για κάποια έυκολη επισκευή του ποδιού όπως , κανα αλενάκι, κοπίδι,πένσα, σταυροκατσάβιδο, ίσιο κατσαβίδι, και ότι αλλο πιστέυεις.... πάρε επίσης κανα μπουζί ανταλάκτικό μπάς και...επίσης μερικά ταιρ-απ(ειναι πολυ χρησιμα, αν σου τύχει θα καταάβεις γιατί εχουν εφαρμογές που ούτε κάν φαντάζεσαι)απο ρούχα αν πάς βόρεια καλήτερα τσέκαρε και ένα ολόσομο αδειάβροχο,γάντια αδειάβροχα και μπότες αδιάβροχες.... και ότι αλλο αδιάβροχο γενηκάεπισης καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις στην μπαταρία μία πρίζα 12v για να φορτήζεις καμια συσκευή... τέρμα χρήσιμο για με΄γαλα ταξίδια (κανα gps, κανα κινητό και λοιπά)να πάρεις ένα μπαρόμετρο να τσεκάρεις πιέσεις αν χρειαστεί...ΕΝΑ WD-40 ΜΙΚΡΟ MHN TO ΠΑΡΑΜΕΛΙΣΕΙΣ ειναι ο μαγικος ζωμός κάθε αναβάτη, ένα απλό κόλημα απο κανα παξιμάδι μεχρι να κολήσει το γκίπ του γκαζιού χωρίς wd40 γίνεται μεγάλη υπόθεση...Μήσ σου φάινονται πολλά , δέν είναι ανα τα έχεια μαζεμένα ολα αυτά θα σου πιάσουν λίγω χώρο και όλα ειναι χρήσιμα.... ίσως λίγω το 12v αλλα και αυτό δεν είιναι τίποτα και μόνος σου το κάνεις.... και επισης πάρε μια αντακτική λάμπα του προβολέα σου γιατι μου έχει τύχει να μήνω απο φώτα 1η ώρα το βράδυ στην εθνική σε ταξιδι 320 χλμ και είναι μαλακίαπριιν το μεγάλο ταξίδι:Α.αποσδήποτε1.λάδια2.φίλτρο λαδιού3.καθάρησμα φίλτρο αέρα4.τσέκ πιέσεις ελάστικών5.τσέκ φένα (δυκόπλακες,τακάκια,υγρά) αν βάλεις τους νέους δύσκους πρεέι να βάλεις και νέα τακάκια να πατήσουν σωστά.... νόμος μην πάς με δυσκόπλακα τσιγαρόχαρτο πουθενα6.λάδομα αλησίδας και τσέκ τζόγου 7.τσέκ γενικά το μηχανάκι (φωτα,φλσς, νερα ψυγείου, φρενα, αναρτήσεις, τιμόνι κ.τ.λ)Β. Προαιρετικά 1.φίλτρο βενζίνης2.βαλβίδες3.καθαρησμός κάρμπ η σώμα Injection4.οτι άλλο σκευτείςγενικά άμα κάνει μεγάα ταξίδι θές μια καθαρή σωστή μοτο και θα είσαι κομπλέ.... ολα αυτα μία βότα στον μάστορα είναι όχι τπτσπουδέο... όσω αφορα στα προερετικά βαλβίδες και τα λοιπά αν τα έχεις κάνει δεν έχεις θέμα .... άν εισαι όμως στα όρια να βαράνε βαλβίδες η να έχες καρβουνιασμένο καρμππ μην πάς πουθενα... γιατι στα πολα χλμ ταξίδι θα σπυ βγάλει θέμα...αυτά απο μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια και κανα 2 power banks .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Από θέμα μηχανής έχει γίνει σέρβις και είναι κομπλέ, ένα θεματακι υπάρχει με τις δισκοπλακες μιας και έχω ξεπεράσει το όριο αλλαγής, έχω καινούργιες απλά δεν τις έχω βάλει επάνω Νικόλα, δεν πας τετοιο ταξιδι με δίσκους στο όριο.Με καμμιά 10ρια καλά φρεναρίσματα απο τα 120-140, θα τελειώσουν. Και υπάρχει και ο κινδυνος να σπασουν.Κάνε σημερα κιόλας την αλλαγή + τακακια, και αρχισε να στρώνεις. Προλαβαινεις άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Με τις κάρτες τι γίνετε στο εξωτερικό? Έχω κάρτα από την οποία παίρνω την πληρωμή μου, ρώτησα στην τράπεζα και μου λένε ότι ακόμα και στις πληρωμές έξω έχω όριο 420 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος τίποτα περισσότερο γιατί για 9 μέρες μάλλον πρέπει να κουβαλώ πακέτο και δεν μου αρέσει και τόσο πολύ αυτή η σκέψη. Επίσης στο κινητό μου έχω whats up πρέπει να επικοινωνήσω με την cosmote για να μπορώ να το χρησιμοποιώ η δεν έχω κανένα θέμα?Το όριο ανάληψης από όσο ξέρω ισχύει και έξω, όπως επίσης υπάρχει και όριο για το πόσο ρευστό μπορείς να πάρεις εκτός, στα 2000€.Δεν θα ανησυχούσα όμως και τόσο καθώς στο εξωτερικό μπορείς να πάρεις ακόμη και τσίχλες με κάρτα...Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Για το κινητό:https://www.whatsup.gr/el/cosmote-periagogi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Στειλε μου με pm το E-mail σου!!!!!!!!!! Χεχε πρωτα ο θεος μαζι θα ειμαστε. φροντισε η οδικη σου να σε καλυπτει στο εξωτερικο. μινι φαρμακειο να εχεις μαζι σου και tireups (δεματικα)!!!!!!!!. Απο εκει και μετα μια πιστωτικη κρυμενη μπορει να σου λυσει πολλα προβληματα. Απο εκει και μετα αν ακολουθησεις την κοινη λογικη δεν εχεις να φοβασε τιποτα...ειμαστε και εμεις εκει για σενα οπως εισαι θα εισαι εσυ για εμας!!!!!!!!!!! Η συναδελφικοτητα που επικρατει σε τετοια ταξιδια ειναι το κατι αλλο... Παρε μαζι σου αν θες ενα μικρο σπρει αλυσιδας θα κανουμε πολλα χιλιομετρα και θα σου στεγνωσει...εγω περισυ στους Δολομητες εκανα τρακα καθε δυο μερες!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονω να σε συνταντισω. και να σε γνωρισω στην Ιταλια. ps. Ο παναγιωτης Κ. αν λογικα κανει οπως στο προηγουμενο ταξιδι θα μας στειλει ολους ενα αρχειο με το τι πρεπει να προσεξουμε... το οποιο το βρηκα αψογοκαι βαλε τις καινουριες δυσκοπλακες να τις χαρεις ειναι ευκερια εχεις χρονο προλαβενεις. Νικόλα, δεν πας τετοιο ταξιδι με δίσκους στο όριο.Με καμμιά 10ρια καλά φρεναρίσματα απο τα 120-140, θα τελειώσουν. Και υπάρχει και ο κινδυνος να σπασουν.Κάνε σημερα κιόλας την αλλαγή + τακακια, και αρχισε να στρώνεις. Προλαβαινεις άνετα.+φωνο... 1000 φορες σχεδον στρομενες δισκοπλακες παρα...τελειωμενες και απροβλεπτες!!!!!!!!!! Εγω θα τις αλαζα εχθες Το επόμενο Σαββάτο ξεκινώ για ταξίδι με την μηχανή εκτός χώρας διάρκειας 9 ημερών. Είναι η πρώτη μου φορά που κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι με την μηχανή και δεν ξέρω πώς να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτό. Από θέμα μηχανής έχει γίνει σέρβις και είναι κομπλέ, ένα θεματακι υπάρχει με τις δισκοπλακες μιας και έχω ξεπεράσει το όριο αλλαγής, έχω καινούργιες απλά δεν τις έχω βάλει επάνω από τον φόβο μου να μην προλάβουν και πατήσουν σωστά μέχρι το ταξίδι. Από μεριά μου έχω για την άτυχη στιγμή ένα σπρέι για αν πάθω λάστιχο και αδιάβροχα για οποιαδήποτε βροχή. Από ρουχισμό για εμένα θα πάρω μερικές αλλαξιές και τίποτα παραπάνω. Στο τρανσαλπ για πρώτη φορά θα φορεθούν και οι πλαϊνές βαλίτσες και έτσι από χώρο θα έχω άπλετο. Το θέμα μου είναι πέρα από τα βασικά τι άλλο μπορεί να χρειαστώ που δεν το έχω σκεφτεί μέχρι τώρα? Το επομενο Σαββατο???? το χανω ρε παιδια???? Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 1. Φαγητό για το καράβι γιατί είναι αμαρτία να σου φύγει το μισό μπάτζετ σε μια μακαρονάδα 2. Εισητήρια για τα αξιοθέατα που θες μέσω Ίντερνετ γιατί οι ουρές στην Φλωρεντία μπορούν να σου καταστρέψουν την μέρα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) βασικά αφού θα είσαι συνέχεια σε πολιτισμό και με γκρούπ το θέμα βενζίνης δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, το πιθανότερο ειναι οτι οι στάσεις θα ειναι προγραμματισμένες και σίγουρα θα έχει μηχανάκια με μικρότερη αυτονομία απο την δική σου. απλά όποτε σταματάτε φούλάριζε πάλι. γενικά αφού ειναι οργανωμένο έχεις να σκεφτείς λιγότερα πράγματα. καλύτερα μιλα μαζί τους λογικά θα έχουν μια λίστα με μίνιμουν πράγματα που πρέπει να εχεις ετοιμάσει και θα ειναι χρήσιμα απο την εμπειρία τους σε τέτοια οργάνωση. Ο παναγιωτης μας ειχε ρωτησει για αυτονομια οποτε βαζαμε παντα στην αρχη της ημερας ολοι και αν αρχιζαμε να πλησιαζουμε την μικροτερη αυτονομια σταματουσαμε και βαζαμε!!!!!!!!! Δεν εχεις λογο να φοβασε για της βενζινες. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Δεν θα είμαι με την ΜΟΤΟΕ αλλά με τουριστικό το moto tours από 14-22 του μηνός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάρτα ευρωπαικής ασφάλισης υγείας από τον ασφαλιστικό σου φορέα...(Πας στο ΙΚΑ δηλ και ισχύει για 1 εξάμηνο)Σε περίπτωση (χτύπα ξύλο) που χρειαστεί να νοσηλευτείς κάπου τα έξοδα τα πληρώνει το ΙΚΑ....21-29 συνεχίζω εγώ την εκδρομή στα ίδια τα μέρη..χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον ta-sio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες