Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 @pavlosR1Ρε φιλε δε χρειαζοταν να σβησεις την 180αρα αφου προλαβα και κουοταραΠλακιτσα εκανα, μια ''παρεα'' ειμαστε ολοιΚαλους δρομους να εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Το 016 και S20 μόνο για μικρά μηχανάκια......Παίδες, κάνετε λάθος. Παίρνετε λάθος feedback ή το μεταφέρετε λάθος.το bt016 ειναι το 1ης τοποθετησης σε κ8-9 600. τυχαιο που ολοι οι ιδιοκτητες οι οποιοι χρησιμοποιουνε το μηχανακι για κατι περισσοτερο απο σπιτι-καφετερια-σπιτι, δε το ξαναεβαλε κανενας τους? λιγακι τραβηγμενο ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες και να εχουν την ιδια λανθασμενη αποψη για το λαστιχο, αλλα τσπ.τα νουμερα που δινει το tyrereviews για το bt016 ειναι παρα πολυ χαμηλα, τυχαιο και αυτο?http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Battlax-BT-016.htmγια το s20 ειναι αρκετα καλυτερα αλλα οχι αρκετα για 1000αρι ss ομως (σαν το michelin που εχω ειναι τα νουμερα, το οποιο ειναι καλουτσικο για 600αρι ss, εχει τα θεματακια του βεβαια αλλα οκ)http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/S20.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 το bt016 ειναι το 1ης τοποθετησης σε κ8-9 600. τυχαιο που ολοι οι ιδιοκτητες οι οποιοι χρησιμοποιουνε το μηχανακι για κατι περισσοτερο απο σπιτι-καφετερια-σπιτι, δε το ξαναεβαλε κανενας τους? λιγακι τραβηγμενο ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες και να εχουν την ιδια λανθασμενη αποψη για το λαστιχο, αλλα τσπ. Το BT16 ερχόταν ως λάστιχο πρώτης τοποθέτησης σε πολλά μηχανάκια. Συμπεριλαμβάνω ΖΧ10, Ζ1000SX, Gixxer 1000 K9, CBR1000RR, ZZR1400 '08 κοκΝαι, αδύναμα μηχανάκια και τα πέντε.......Ναι, ανταγωνιστές των Hornet 600 πχ...... Όλοι οι ιδιοκτήτες των Gixxer 600 ΠΟΥ???Στην Ελλάδα?Που η Bridg είναι εξαφανισμένη από όλα τα βουλκανιζατέρ? Και οι περισσότεροι λαστιχάδες προωθούν λάστιχα με μεγαλύτερο κέρδος?Ή που όλοι οι Supersportάδες έβαζαν γόμες για πόλη........«Επειδή το στρίβουν το εργαλείο» τα νουμερα που δινει το tyrereviews για το bt016 ειναι παρα πολυ χαμηλα, τυχαιο και αυτο?http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Battlax-BT-016.htmγια το s20 ειναι αρκετα καλυτερα αλλα οχι αρκετα για 1000αρι ss ομως (σαν το michelin που εχω ειναι τα νουμερα, το οποιο ειναι καλουτσικο για 600αρι ss, εχει τα θεματακια του βεβαια αλλα οκ)http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/S20.htm Τα νούμερα του 016 (σκέτο) είναι χαμηλότερα του S20. Ναι.Και σχετικά μέτρια ως μετρήσεις. Αλλά σκέψου πως μιλάμε για λάστιχο σχεδόν 7ετίας!!!!!!Επιπλέον δε, το tyrereviews βγάζει βαθμολογία από 10 ή 15 άτομα αγνώστων ικανοτήτων, τόσο στο δρόμο όσο και στη μετάφραση του feedback. Ανεξαρτήτως του τι θα γράψει ο κάθε επίδοξος reviewer, εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύκολα ρίχνεις στο τραπέζι πως το BT016, με τις προδιαγραφές βάρους/ταχύτητας και treadwear, είναι κατάλληλο μόνο για μικρά μηχανάκια.Και να θεωρείς λογικότερο, πως στα 240++ κιλά βάρους ή τα 15 κιλά ροπής μιας ZZR1400 το λάστιχο είναι ακατάλληλο.Όταν τόσο η Bridge έβαζε τέρατα μηχανάκια στην παρουσίαση του ελαστικού, η δε Kawa το επέλεξε ως κατάλληλο. Κι όλα αυτά, προσπαθώντας να ερμηνεύσετε γιατί τα λάστιχα μπορεί να γλιστρούν στους....ελληνικούς δρόμους/παγοδρόμια.Επειδή πχ, μετά το στρώσιμο του φρέσκου S20 (με κόστος 30% κάτω από τις...γόμες) γλιστρούσε στο δρόμο.Στο δρόμο!!!Λες και ο δρόμος είναι κλειστή διαδρομή. Και οφείλει σήμερα να κρατάει καλά αλλά και την επομένη, που έφαγε μπουγαδόνερα/αντιπηκτικά από αυτοκίνητα/λάδια από κάρτερ/υγρά από κλιματιστικά, οφείλει ο ίδιος δρόμος να κρατάει το ίδιο καλά.Με τέτοια στατιστική θα βγάλουμε συμπεράσματα? Ο Παύλος βιάζεται να συμπεράνει. Από μια βόλτα. Λίγη υπομονή να δείξει, να έχουμε ένα feedback ρεαλιστικό!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το BT16 ερχόταν ως λάστιχο πρώτης τοποθέτησης σε πολλά μηχανάκια. Συμπεριλαμβάνω ΖΧ10, Ζ1000SX, Gixxer 1000 K9, CBR1000RR, ZZR1400 '08 κοκΝαι, αδύναμα μηχανάκια και τα πέντε.......Ναι, ανταγωνιστές των Hornet 600 πχ...... Όλοι οι ιδιοκτήτες των Gixxer 600 ΠΟΥ???Στην Ελλάδα?Που η Bridg είναι εξαφανισμένη από όλα τα βουλκανιζατέρ? Και οι περισσότεροι λαστιχάδες προωθούν λάστιχα με μεγαλύτερο κέρδος?Ή που όλοι οι Supersportάδες έβαζαν γόμες για πόλη........«Επειδή το στρίβουν το εργαλείο» ναι για ελλαδα μιλαω, εδω μενουμε εδω οδηγουμε. στο εξωτερικο και με τις ζαντες να πας εχουν τοσο καλη ασφαλτο που κραταει. το οτι ηταν 1ης τοποθετησης σε μεγαλα και δυνατα μηχανακια δε σημαινει πως το λαστιχο ειναι καλο. εκανε μια συμφωνια η suzuki με τη bridgestone και βαλανε αυτο, τελος. ξερω πως ηταν και στο κ9 1000 οπου αρκετοι το αλλαξανε μολις "στρωσανε" το μοτερ. οχι δε μιλαω για ατομα καφετεριας που βαζανε slik για τη μοστρα χωρις να ξερουν καν τι ειναι.τωρα τελευταια εχουν σταματησει να τα δουλευουν τα bridgestone οι λαστιχαδες, δε ξερω? μεχρι πριν λιγα χρονακια ακομα και στην επαρχια ειτε σε μοτο ειτε σε κουτι ολοι bridgestone βαζανε οπου τοτε καθολου φθηνα δε τα ελεγες. (και στο κουτι bridgestone ειχα, ασχετο αν ειχα βαρεθει να βαζω "κορδωνακια"). δεν ειπα οτι τα λαστιχα ειναι για να τα καινε οι τσιγγανοι το βραδυ, αλλα μη τα εκθειαζουμε κιολας. τελοςπαντων... Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Ρε παιδιαδεν εκθειαζει τα πολιτικαεσας γλενταει με τις γομες παλαιοπαιδε κσινοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ναι για ελλαδα μιλαω, εδω μενουμε εδω οδηγουμε. στο εξωτερικο και με τις ζαντες να πας εχουν τοσο καλη ασφαλτο που κραταει. Σε ρώτησα για να αντιληφθώ το εύρος της στατιστικής.Γιατί μπορεί πχ να διάβαζες 2-3 ξένα fora και να μετέφερες εκείνες τις απόψεις. Για τα Ελληνικά δεδομένα μιλώντας λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο να αναφερόμαστε αν μπορεί ένα 1000άρι++ να περάσει τη δύναμή του σε δρόμους εντός πόλης.Τελεία.Και VHT* να βάλεις στα λάστιχα, σε συνθήκες με χάλια άσφαλτο, διανθισμένη με λάδια/ξίδια/υγρά, πρόσφυση για να κατεβάσεις 10++ κιλά ροπή ή 150++ άλογα δε θα βρεις.Και αν βρεις σε κάποιο λάστιχο καλύτερη πρόσφυση, μάλλον θα βγάλεις τόσα λίγα χλμ (χιλιομετρική απόδοση) που θα ξεπουληθείς στους λαστιχάδες (ή θα σαβουρδιαστείς στη βροχή λόγω ελάχιστης χάραξης) το οτι ηταν 1ης τοποθετησης σε μεγαλα και δυνατα μηχανακια δε σημαινει πως το λαστιχο ειναι καλο. εκανε μια συμφωνια η suzuki με τη bridgestone και βαλανε αυτο, τελος. Δηλαδή, μεγάλοι κατασκευαστές, έβαζαν στις ναυαρχίδες τους ένα λάστιχο μέτριο, επειδή θα γλίτωναν 10$/ζεύγος, αλλά θα άφηναν τα μηχανάκια στο έλεος του θεού στα συγκριτικά τεστς των περιοδικών. Απλά μια συμφωνία ήταν δηλαδή?Είναι τυχαία πχ η ύπαρξη S20E ειδικά σχεδιασμένα για ZZR1400 & Busa? Ή είναι μέρος της....συμφωνίας? ξερω πως ηταν και στο κ9 1000 οπου αρκετοι το αλλαξανε μολις "στρωσανε" το μοτερ. οχι δε μιλαω για ατομα καφετεριας που βαζανε slik για τη μοστρα χωρις να ξερουν καν τι ειναι. Εγώ ξέρω ανθρώπους που πήραν Gixxer/ZX/RR αλλά ποτέ δεν πήγαν πίστα. Ούτε απ' έξω.Τι πάει να πει αυτό? Πως κάνουν καλά? Ή είναι κατάλληλο δείγμα για να θεωρήσω τα SS.....τουριστικά μηχανάκια?Και εντάξει, τα αλλάξανε. Μπράβο τους. Αφού τα «τελειώσανε» τα S20.Τι βάλανε για να τους ικανοποιήσει? Και για τι χρήση? Και σε ποια περιοχή (αν επιτρέπεται)? τωρα τελευταια εχουν σταματησει να τα δουλευουν τα bridgestone οι λαστιχαδες, δε ξερω? μεχρι πριν λιγα χρονακια ακομα και στην επαρχια ειτε σε μοτο ειτε σε κουτι ολοι bridgestone βαζανε οπου τοτε καθολου φθηνα δε τα ελεγες. (και στο κουτι bridgestone ειχα, ασχετο αν ειχα βαρεθει να βαζω "κορδωνακια"). Η Bridgestone ελλάδας (Ελαστρακ) είναι πολύ κακή στις επιλογές της ως προς την προώθηση προϊόντων και ικανότητας ανθρώπινου δυναμικού.Κακές προσφορές στους λαστιχάδες, κακός συντονισμός στην εισαγωγή ελαστικών, ελάχιστη διαφήμιση, έχει ως συνέπεια να επιτρέπει την άνοδο άλλων εταιριών, ακόμα και όταν αποδεδειγμένα έχουν άριστο υλικό προς πώληση (στην Ελαστρακ).Αν έχεις κάποιον φίλο λαστιχά, πολύ φίλο όμως, μάθε περιθώρια κέρδους ανά εταιρία και θα καταλάβεις. δεν ειπα οτι τα λαστιχα ειναι για να τα καινε οι τσιγγανοι το βραδυ, αλλα μη τα εκθειαζουμε κιολας. τελοςπαντων... Εκθείασα εγώ τα 016/S20?Που?Εσείς μιλήσατε για ακατάλληλα λάστιχα, λάστιχα για 600άρια και πολύ τους είναι, για άτσαλη συμπεριφορά και γλιστρήματα στις 8 από τις 10 στροφές (των 180+ στη Μαραθώνος να φανταστώ????).Εγώ απλά φρενάρω τις εντυπώσεις που προκαλείτεΚαι αναφέρω ουσιαστικά πως ένα καλό SS ελαστικό ΔΡΟΜΟΥ, έχει συνήθως λιγότερη πρόσφυση από ένα σετ γόμες, αλλά ούτε θα σε πουλήσει ούτε θα φιτιλιαστεί σε 2Κkm!!!! * VHT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 δεν έχω γιατί δεν έχω βάλει την πινακίδα, έχασα την πρώτη, έσκασα 30 ευρόπουλα για να πάρω καινούργια και δε την έβαλα ποτέ πάνω :P. το νουμερο το εσβησα γιατι θα το δουν και θα φρικάρουν μερικοί, δεν θα ήθελα να γίνει κατι τετοιο. καλους δρόμους επίσηςΟ Παύλος βιάζεται να συμπεράνει. Από μια βόλτα. Λίγη υπομονή να δείξει, να έχουμε ένα feedback ρεαλιστικό!!!κάπου ανέφερα, άλλαξα το compresion της πίσω ανάρτησης, από εργοστασιακό 8 κλικ έξω στα 4 κλικ έξω (sag ρυθμισμένο μπρος-πισω, το μπροστα ενα κλικ κατω απο τις εργοστασικές τοσο rebound οσο και compression και rebound πισω ενα κλικ κατω απο τις εργοστασιακές). αν εχει καλο καιρο την κυριακη, την βολτα μας θα την κάνουμε, όχι τοσο πολλά χιλιόμετρα ούτε τοσο στριφτερες διαδρομές βέβαια αλλά ένα συμπέρασμα θα βγει φαντάζομαιτα αναφέρω για να αποκλείσετε απο το μυαλό σας το ενδεχόμενο να τα εχω ολα σφιχτα οπως συνηθίζεται εδω στην ελλάδα απο τα καγκούρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Οχι δε με νοιάζει να ξυσω μαρσιπιεδες ποτέ, ούτε να τρέξω σε αγώνες στα 34 μουΑλλα ρε γμτ, στο οδοιπορικό στην ομάδα είχαμε ένα σκουτερακι sym 300ρι δικαβαλο φορτωμένο. Εγω με το kle, μονος, μετά βίας μπορούσα να ακολουθήσω στις στροφές. Υπόψιν το παλικαρι που λέω, οδηγάει κι αυτός οσο εγω (δηλαδή ενάμιση χρόνο περίπου). Στρίβει τόσο καλύτερα το σκουτερακι; στρίβει τόσο χάλια το δίκο μου; παίζουν τόσο πολύ ρόλο οι αναρτήσεις του που έχουν γίνει τσίχλα; Το ενοιωθα λες και ότι για να στρίβει με τα ίδια χλμ πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση. Τώρα η φταίνε οι αναρτήσεις που λέγαμε, η παίρνω τοοσο λάθος γραμμές και δε προλαβαίνω να ακολουθήσω. Εχω δει και διαβάσει όλα τα τα twist of the wrist κλπ.. Εν τέλει εκτός από τον παράγοντα οδηγός παίζει τόσο πολύ ρόλο μεταξύ αυτων των 2 οχημάτων και η κατάσταση του οχήματος; . Sorry αν έχει ήδη ειπωθεί, δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το thread.Απλά ήθελα να σου πω ότι είσαι σε καλό δρόμο γιατί οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε ότι μπορούμε να στρίψουμε ενώ δεν ξέρουμε πού παν τα τέσσερα. Και ΟΚ, δεν θα πω οι περισσότεροι γιατί δεν έχω κανένα στατιστικό στα χέρια μου, αλλά σίγουρα είμαστε πολλοί. Και δυστυχώς μόνο μία ελάχιστη μειοψηφία κατανοεί τις δυνατότητές της ...ή στην περίπτωσή μας, τις αδυναμίες της.Οπότε φίλε μου, καλά το ξεκινάς. Διάβασε, ενημερώσου, κάνε μαθήματα, κάνε προπόνηση σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Φιλε μου όπως έγραψα λίγο καιρό πριν, μια μικρή πρόοδος έγινε στη τελευταία καλή βόλτα μου όταν άρχισα να διαβάζω πολύ πιο μακριά το πως πάει η στροφη, και να προσπαθώ να κανονίσω τη ταχύτητα εισόδου αν είναι δυνατόν και χωρίς φρένα.. Οδηγησα πολύ πιο στρωτα και με ροη! Συνεπώς με υπομονή γίνεται πρόοδος μικρή η μεγάλη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο γρηγορότερα, ασφαλέστερα, σταθερότερα, οδηγάω μετά το CSS που είχα κάνει 3 χρόνια πριν. Δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες (λόγω χρόνου) αλλά θα σου πω ότι έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ. Το CSS βέβαια (πλέον με το σημερινό τρόπο ζωής) έγινε πολύ ακριβό, οπότε θα σου πω τα πράγματα που έκαναν τη διαφορά: Γυροσκοπικό. Μαγεία όταν ανακάλυψα πόση λίγη προσπάθεια χρειάζεται για να στρίψει η μηχανή και πόσο πιο ακαριαία. Ναι βοηθάνε τα πέλματα, ναι βοηθάει το σώμα, αλλά αν προσπαθήσω να οδηγήσω πλεον χωρίς γυροσκοπικό νοιώθω οτι μου έχουν κλειδώσει το τιμόνι. Χαλαρά χέρια και σταθεροποίηση σώματος με τα πόδιαΒλέμμα στην έξοδο της στροφήςΔιόρθωση ταχύτητας πριν τη στροφή. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να το παίξω γνώστης και να σου προσπαθήσω να σου μεταφέρω πράγματα, αν ψάξεις youtube λογικά θα βρεις πολλά. Να σου πω μόνο τι έκανα στις αρχές μετά το CSS όταν έβλεπα και ξεχνιόμουν, για να εντυπώσω στον εγκέφαλο τη σωστή διαδικασία.Πριν φτάσω στη στροφή:"Επαιζα" τους αγκωνες να χαλαρώσουνΈκανα 2-3 δοκιμαστικές αλλαγές κατευθυνσης με γυροσκοπικόΌταν έφτανα στη στροφή:Φρέναρα πριν και εντόπιζα χοντρικά το σημείο που θα έκανα γυροσκοπικό για να αλλάξω κατευθυνσηΕνώ ακόμη φρέναρα, ήδη κοίταγα την έξοδοΣτην αρχή θέλει προπόνηση δεν σου βγαίνει εύκολα, αν θες μπορούμε να πιούμε και ενα καφέ και να στα πω και από κοντά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο γρηγορότερα, ασφαλέστερα, σταθερότερα, οδηγάω μετά το CSS που είχα κάνει 3 χρόνια πριν. Δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες (λόγω χρόνου) αλλά θα σου πω ότι έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ. Το CSS βέβαια (πλέον με το σημερινό τρόπο ζωής) έγινε πολύ ακριβό, οπότε θα σου πω τα πράγματα που έκαναν τη διαφορά: Γυροσκοπικό. Μαγεία όταν ανακάλυψα πόση λίγη προσπάθεια χρειάζεται για να στρίψει η μηχανή και πόσο πιο ακαριαία. Ναι βοηθάνε τα πέλματα, ναι βοηθάει το σώμα, αλλά αν προσπαθήσω να οδηγήσω πλεον χωρίς γυροσκοπικό νοιώθω οτι μου έχουν κλειδώσει το τιμόνι. Χαλαρά χέρια και σταθεροποίηση σώματος με τα πόδιαΒλέμμα στην έξοδο της στροφήςΔιόρθωση ταχύτητας πριν τη στροφή. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να το παίξω γνώστης και να σου προσπαθήσω να σου μεταφέρω πράγματα, αν ψάξεις youtube λογικά θα βρεις πολλά. Να σου πω μόνο τι έκανα στις αρχές μετά το CSS όταν έβλεπα και ξεχνιόμουν, για να εντυπώσω στον εγκέφαλο τη σωστή διαδικασία.Πριν φτάσω στη στροφή:"Επαιζα" τους αγκωνες να χαλαρώσουνΈκανα 2-3 δοκιμαστικές αλλαγές κατευθυνσης με γυροσκοπικόΌταν έφτανα στη στροφή:Φρέναρα πριν και εντόπιζα χοντρικά το σημείο που θα έκανα γυροσκοπικό για να αλλάξω κατευθυνσηΕνώ ακόμη φρέναρα, ήδη κοίταγα την έξοδοΣτην αρχή θέλει προπόνηση δεν σου βγαίνει εύκολα, αν θες μπορούμε να πιούμε και ενα καφέ και να στα πω και από κοντά. Πάνω κάτω έτσι τα κανω, καφέ μου χρωστάς έτσι κι αλλιώς, αλλα εισαι κατατοπιστικοτατος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Εγώ δεν ξέρω από χωρίό είμαι αλλά επειδή μόλις τελειωσα το στρώσιμο στο ντεϊτόνα το σπρίντερ που το έκαμα 58 χιλιοστά, νομίζω δικαιούμαι να μιλήσω Λοιπόν παίδες, για να μην τα πολυλογούμε και πεταχτεί και κανένας και πει "ώπα ρε δόκτωρ 46^2" λέω εξαρχής ότι είμαι μέτριος αναβάτης. Εώς και πολύ μέτριος, τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Ζμπούτσαμ βέβαια δεν το κάνω για να βγάλω μεροκάματο, επειδή μου αρέσει το κάνω. Ο τυπάς με το 46 ας αγχωθεί, εγώ ουδόλως.Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις ικανότητες κανενός, αλλά δώστε βάση τι λέει ο συντονιστής από πάνω. Αφού τα κατανοήσουμε αυτά να συμπληρώσω κι εγώ 2 πραγματάκια: Πρώτον αν φτάνουμε σε σημείο να τελειώνουμε λάστιχα "σπορ" σειράς σε δημόσιο δρόμο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε το πόσο πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, έκανα κι εγώ μικρότερος τις μακακίες μου αλλά δεν μπορείς να ρισκάρεις να αγκαλιαστείς με κανένα αυτοκίνητο, είναι σκληρά και πονάνε.Δεύτερον, σας εγγυώμαι ότι οι δυνατότητες των ελαστικών που φοράμε, κι ας είναι ένα μοντέλο πίσω, και ας μην είναι το κανούριο και καλυτερότερο, υπερκαλύπτουν τις ικανότητες μας (του 90% τέλος πάντων) και με περιθώριο ασφαλείας. Disclaimer μην έρθει κανένας και μου πει για τίποτα 8ετίας, μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις.Όταν η πιό χρήσιμη συμβουλή που μου είπαν κάποτε είναι "μην σφίγγεσαι, κοίτα εκεί που θες να πάς και άμα δεις ότι δεν σε παίρνει πλάγιασε κι'άλλο με σταθερό/ανοιγόμενο γκάζι" καταλαβαίνετε ότι αν κάτι δεν πάει καλά είναι οι ικανότητες μας, όχι τα μηχανάκια και τα λάστιχά μας.Έλα όμως που σε συνθήκες κυνηγητού έρχεται ο φόβος, μπλεγμένος με τον εγωισμό και λέμε "πωωω πωωω, σώβρακο το αμορτισέρ, Όλινς γρήγορα" ή "πωωω, μόλις το ζορίσω στη στροφή γλυστράει, πέταμα τα λάστιχα" και αρχίζει το ψάξιμο. Αναρωτήθηκε κανένας μήπως δεν φταίει το έρμο το λάστιχο, απλά μετά από 15 μέρες όρθιος και μέσα στην πόλη, σκονίστηκε το έρμο, και μέχρι να πατήσει και να καθαρίσει, μπορεί να κάνει και κανένα "χαζό". Πιέσεις άραγε πόσοι κοιτάνε εβδομαδιαία τουλάχιστον; Κι όμως, βλέπω στο φόρουμ φωτογραφίες τέρμα πατημένων λάστιχων, χωρίς το απαράιτητο disclaimer για τους νεότερους: Το απάτητο λάστιχο/περιθώριο κλίσης στη στροφή είναι περιθώριο ασφαλείας Συμπερασματικά, ένα σωστά συντηρημένο μηχανάκι υπεραρκεί για τον δημόσιο δρόμο. Και ας μην είναι μοντέλο '16, και ας μην έχει τα ποιό αγωνιάρικα λάστιχα. Καλό είναι να δουλεύουμε λίγο με τις ικανότητες μας πρώτα Το ξέρω είμαι ξενέρωτος αλλά θέλω να καβαλάω πολλά χρόνια ακόμα ΥΓ Τα παραπάνω δεν εφαρμόζονται σε χωματερούς, που η εμπειρία λέει ότι στρίβουν καλύτερα και στην άσφαλτο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 λοιπον 200 ακομα χιλιομετράκια με το s20 και το πισω compression πεσμενο απο 8 σε 4 κλικ εξω, το ντριφταρισμα, σχεδον σταμάτησε. δε το πίεσα τόσο όσο την προηγούμενη φορά (δε φοραγα μποτες και παντελόνι και μεσα στη βιασύνη εβαλα κατι γαντια που δε με βολευαν γιατι δεν εβρισκα αυτα που εχω συνηθίσει).λοιπόν να μη μακρυγορώ, καλο και χρυσό το hypersport αλλα τα λάστιχα της από πάνω κατηγορίας (γομες δρομου) προσφέρουν αλλη πρόσφυση. για την τωρινή μου οδήγηση θέλω γομες δρομου, το αλλο δε μου κανει και αν αντέχει η τσεπη μου στο μελλον, δυσκολα θα ξαναβαλω κατι αντιστοιχο. ελπιζω στην επομενη αλλαγή η μειωμένη αυτή πρόσφυση να με εχει ανεβασει επιπεδο και να μπορεσσω να το αξιοποιήσω. θα δείξεικαι μιας το θεμα αφορα στριψιμο να σας πω εντυπωσεις απο τις αλλαγες που εκανα σε rebound και συμπίεση εμπρος και πίσω.μπροστά:ανεβασα τα πιρουνια 11mm πάνω απο την τιμονοπλακα ενω ηταν στην ιδια ευθεία. από αυτό η διαφορά που είδα ήταν ότι μπαίνει πιο όμορφα μέσα στη στροφή αλλά θελει μεγαλύτερη πίεση στα κλιπ-ον για να αλλάξεις πορείαπίσω:compression απο 8 κλικ σε 4 κλικ εξω. μπορω να ανοιξω το γκαζι πιο νωρις, πιο δυνατα, και με μεγαλύτερη αφάλεια μεσα στη στροφη. βεβαια απο τις λακουβες πονεσαν τα π@π@ρια μου οπότε το έβαλα στο 6 και βλέπουμε. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ αλλαγές που έκανα και αναμενω βολτα για να δω διαφοράμπροστα το rebound απο 5 κλικ σε 3 κλικ εξω με σκοπο να μειωθεί το ανασηκωμα του μπροστινού κατα την έξοδο από τη στροφή και το παιξιμο του τιμονιου μιας και δεν εχω stabilizaterπίσω το rebound απο 5 κλικ σε 3 κλικ εξω ώστε στα φρένα να μη με πετάει με τόση δύναμη μπροστα.υπενθυμίζω ότι τα SAG ειναι ρυθμισμένα και το δεματικό μόνιμα πάνω στο καλάμι του μπροστινου. και εφόσον έχω ακόμα 45mm διαδρομης στο μπροστινό από την τελευταία βόλτα, αύξησα το compression απο 5 σε 6 κλικ εξω ώστε να εκμεταλευτώ μεγαλυτερο μέρος του αμορτισεραυτα, παρατηρησεις δεκτές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 υποθετω πως εχει ρυθμισει τις αναρτησεις με καποιον που ξερει ετσι? βοηθανε αρκετα, αναλογα και τι ψαχνεις βεβαια. για το κατεβασμενο μπροστινο εχω μια ενσταση ομως. περισσοτερο ειναι για εφε πιστευω (εκτος αν τρεχεις σε drag οπου εκει κανεις το μηχανακι σαυρα γιατι βοηθαει πολυ στην ευθεια). γνωμη μου να το ξανανεβασεις και να ρυθμισεις αναρτησεις σωστα. σκεψου πως οδηγοι παγκοσμιων προταθληματων δεν εχουν κατεβασμενο μπροστινο, αρα μαλλον δεν ειναι καλο.επισης αν οι αναρτησεις σου εχουν αρκετη φθορα λογο χιλιομετρων καλο ειναι να κανεις σερβις και να βαλεις ενα καλο λαδι και αφτερμαρκετ ελατηρια, θα βελτιωθουνε παρα πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rosalia 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλή η τεχνική αλλά πρέπει να βοηθά το εργαλείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 υποθετω πως εχει ρυθμισει τις αναρτησεις με καποιον που ξερει ετσι? βοηθανε αρκετα, αναλογα και τι ψαχνεις βεβαια. για το κατεβασμενο μπροστινο εχω μια ενσταση ομως. περισσοτερο ειναι για εφε πιστευω (εκτος αν τρεχεις σε drag οπου εκει κανεις το μηχανακι σαυρα γιατι βοηθαει πολυ στην ευθεια). γνωμη μου να το ξανανεβασεις και να ρυθμισεις αναρτησεις σωστα. σκεψου πως οδηγοι παγκοσμιων προταθληματων δεν εχουν κατεβασμενο μπροστινο, αρα μαλλον δεν ειναι καλο.επισης αν οι αναρτησεις σου εχουν αρκετη φθορα λογο χιλιομετρων καλο ειναι να κανεις σερβις και να βαλεις ενα καλο λαδι και αφτερμαρκετ ελατηρια, θα βελτιωθουνε παρα πολυ.μονος μου, με πααααρα πολυ διαβασμα, μονο το SAG εκανα σωστα στις πρωτες απόπειρες, τα αλλα δε τα πετύχενα, ξαναδιαβασα, ρωτησα, προσπάθησα να κατανοήσω τι δουλεια κανει η καθε βίδα, επαιξα μαζι τους και τις επανεφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπου και με το προηγουμενο λαστιχο απεδιδαν μια χαρα.Το καινουργιο λαστιχο επέβαλε το παίξιμο με τις αναρτήσεις όμως, ε και αφού ξεκίνησα είπα να αρχίσω να δοκιμάζω πράγματα, να δω τι μου αρέσει, με ΜΙΚΡΕΣ αλλαγές κάθε φοράοι αναρτήσεις σερβιρίστηκαν πρόσφατα μπροστά και απότι κατάλαβα στην πορεία έκανα το λα΄θος να βάλω το λάδι που λεει η yamaha 5w (putoline βεβαια, οχι οτι κι οτι). για τα δικά μου κιλά, μάλλον το 15w θα ήταν καλύτερο. επίσης είχα μετρήσει και τα ελατήρια και ήταν ακριβώς όσο έδινε το μανουαλ, ουτε καν κοντα στο ελαχιστο όριο, αντε να είχαν πέσει 0,5mmκαι όπως ακριβως είπες, είναι τι ψάχνεις. (πανω απολα ασφαλεια) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 μονος μου, με πααααρα πολυ διαβασμα, μονο το SAG εκανα σωστα στις πρωτες απόπειρες, τα αλλα δε τα πετύχενα, ξαναδιαβασα, ρωτησα, προσπάθησα να κατανοήσω τι δουλεια κανει η καθε βίδα, επαιξα μαζι τους και τις επανεφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπου και με το προηγουμενο λαστιχο απεδιδαν μια χαρα.Το καινουργιο λαστιχο επέβαλε το παίξιμο με τις αναρτήσεις όμως, ε και αφού ξεκίνησα είπα να αρχίσω να δοκιμάζω πράγματα, να δω τι μου αρέσει, με ΜΙΚΡΕΣ αλλαγές κάθε φοράοι αναρτήσεις σερβιρίστηκαν πρόσφατα μπροστά και απότι κατάλαβα στην πορεία έκανα το λα΄θος να βάλω το λάδι που λεει η yamaha 5w (putoline βεβαια, οχι οτι κι οτι). για τα δικά μου κιλά, μάλλον το 15w θα ήταν καλύτερο. επίσης είχα μετρήσει και τα ελατήρια και ήταν ακριβώς όσο έδινε το μανουαλ, ουτε καν κοντα στο ελαχιστο όριο, αντε να είχαν πέσει 0,5mmκαι όπως ακριβως είπες, είναι τι ψάχνεις. (πανω απολα ασφαλεια)τις διαφορες στο βαρος μας , τις διορθωνουμε με ελατηρια ,οχι με διαφορετικο ιξωδες στο λαδι ...αν κατι δεν καθεται καλα με το βαρος σου , αποκλειεται να εβγαλες και σωστο σαγκ εκτος αν το επνιξες στη προφορτιση ... το λαδι αναλογα τις ιδιοτητες του , συμβαδιζει με το βαλβιν της αναρτησης και η ποσοτητα του στο μποτομινγκ ,απο εκει ποροκειπτει το να σου φαινεται και σκληροτερο η οχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 ευτυχως για σενα δεν εβαλες 15αρι λαδι...Το ελατηριο πρεπει να επιλεξεις αναλογα με τα κιλα σουΟσο πιο βαρυς τοσο πιο σκληρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 τις διαφορες στο βαρος μας , τις διορθωνουμε με ελατηρια ,οχι με διαφορετικο ιξωδες στο λαδι ...αν κατι δεν καθεται καλα με το βαρος σου , αποκλειεται να εβγαλες και σωστο σαγκ εκτος αν το επνιξες στη προφορτιση ... το λαδι αναλογα τις ιδιοτητες του , συμβαδιζει με το βαλβιν της αναρτησης και η ποσοτητα του στο μποτομινγκ ,απο εκει ποροκειπτει το να σου φαινεται και σκληροτερο η οχιευτυχως για σενα δεν εβαλες 15αρι λαδι...Το ελατηριο πρεπει να επιλεξεις αναλογα με τα κιλα σουΟσο πιο βαρυς τοσο πιο σκληροχαίρομαι που κάνω λάθος. όχι, η προσφόρτιση είναι 5 γραμμές έξω και στο πισω 8η σκαλα απο 9 που έχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) λαικα να στο πωτο ελατηριο επηρεαζει το ΠΟΣΟ θα βυθιστει και κατοπιν θα επανελθει στην αρχικη του κατασταση το μηχανακικαι το λαδι το ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ θα βυθιστει κ θα επανελθει Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2016 από τον foten21 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Οχι δε με νοιάζει να ξυσω μαρσιπιεδες ποτέ, ούτε να τρέξω σε αγώνες στα 34 μουΑλλα ρε γμτ, στο οδοιπορικό στην ομάδα είχαμε ένα σκουτερακι sym 300ρι δικαβαλο φορτωμένο. Εγω με το kle, μονος, μετά βίας μπορούσα να ακολουθήσω στις στροφές. Υπόψιν το παλικαρι που λέω, οδηγάει κι αυτός οσο εγω (δηλαδή ενάμιση χρόνο περίπου). Στρίβει τόσο καλύτερα το σκουτερακι; στρίβει τόσο χάλια το δίκο μου; παίζουν τόσο πολύ ρόλο οι αναρτήσεις του που έχουν γίνει τσίχλα; Το ενοιωθα λες και ότι για να στρίβει με τα ίδια χλμ πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση. Τώρα η φταίνε οι αναρτήσεις που λέγαμε, η παίρνω τοοσο λάθος γραμμές και δε προλαβαίνω να ακολουθήσω. Εχω δει και διαβάσει όλα τα τα twist of the wrist κλπ.. Εν τέλει εκτός από τον παράγοντα οδηγός παίζει τόσο πολύ ρόλο μεταξύ αυτων των 2 οχημάτων και η κατάσταση του οχήματος; . είναι καθαρά ψυχολογικο το θεμα..... απλα στριβεις και αν πεσεις επεσες ετσι ειναι ....... αλλιως δεν θα στρψεις ποτε. το πενρεις αποφαση κα ιτο πλαγιαζεις...... η δεν το περνεις αποφαση και σε καθε πεταλο θα κοβεις πολυ για να το παρεις ...... εγω οταν ειχα το σιμ και ειμουν στο χωριο μου καθε φορα που πλαγιαζα λεω τωρα αν πεσω επεσα! αλλα ευτυχως δεν επεσα και εφτασα να ξυνω μαρσπιε..... το μονο μου αγχος ειναι οταν βλεπω κακο οδοστρομα να γυαλιζει οπου δεν με αφινει ο εγκεφαλος μου να ρισκαρω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 είναι καθαρά ψυχολογικο το θεμα..... απλα στριβεις και αν πεσεις επεσες ετσι ειναι ....... αλλιως δεν θα στρψεις ποτε. το πενρεις αποφαση κα ιτο πλαγιαζεις...... η δεν το περνεις αποφαση και σε καθε πεταλο θα κοβεις πολυ για να το παρεις ...... εγω οταν ειχα το σιμ και ειμουν στο χωριο μου καθε φορα που πλαγιαζα λεω τωρα αν πεσω επεσα! αλλα ευτυχως δεν επεσα και εφτασα να ξυνω μαρσπιε..... το μονο μου αγχος ειναι οταν βλεπω κακο οδοστρομα να γυαλιζει οπου δεν με αφινει ο εγκεφαλος μου να ρισκαρω....Aν πέσω έπεσα......είσαι πιτσιρικάς ε? Γιατί αν είναι ενηλικας και το λες αυτό μάλλον κάτι δεν πάει καλά. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 ο άνθρωπος με 2 aftermarket συνδέσεις στα πόδια αν πέσει δεν έπεσε απλά αλλά την "μάμησε!" δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ρισκάρουν είτε να λείψουν απο την δουλειά τους είτε οτιδήποτε. δεν πας με την λογική ας πέσω μωρέ αλλά με την λογική να εφαρμόσω σωστά τους κανόνες τις φυσικης και να μείνω στην θέση μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Aν πέσω έπεσα......είσαι πιτσιρικάς ε? Γιατί αν είναι ενηλικας και το λες αυτό μάλλον κάτι δεν πάει καλά. ο άνθρωπος με 2 aftermarket συνδέσεις στα πόδια αν πέσει δεν έπεσε απλά αλλά την "μάμησε!" δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ρισκάρουν είτε να λείψουν απο την δουλειά τους είτε οτιδήποτε. δεν πας με την λογική ας πέσω μωρέ αλλά με την λογική να εφαρμόσω σωστά τους κανόνες τις φυσικης και να μείνω στην θέση μου.E δε χρειαζεται να σχολιασω, ουτε να εχεις τεχνητες αρθρωσεις για να εχεις και ενα σοβαρο λογο παραπανω να μη σκεφτεσαι σαν τον Ηρακλη... Συμφωνω 101% με τους απο πανω μου Aν πέσω έπεσα......είσαι πιτσιρικάς ε? Γιατί αν είναι ενηλικας και το λες αυτό μάλλον κάτι δεν πάει καλά. ο άνθρωπος με 2 aftermarket συνδέσεις στα πόδια αν πέσει δεν έπεσε απλά αλλά την "μάμησε!" δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ρισκάρουν είτε να λείψουν απο την δουλειά τους είτε οτιδήποτε. δεν πας με την λογική ας πέσω μωρέ αλλά με την λογική να εφαρμόσω σωστά τους κανόνες τις φυσικης και να μείνω στην θέση μου.E δε χρειαζεται να σχολιασω, ουτε να εχεις τεχνητες αρθρωσεις για να εχεις και ενα σοβαρο λογο παραπανω να μη σκεφτεσαι σαν τον Ηρακλη... Συμφωνω 101% με τους απο πανω μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Aν πέσω έπεσα......είσαι πιτσιρικάς ε? Γιατί αν είναι ενηλικας και το λες αυτό μάλλον κάτι δεν πάει καλά. ναι πιτσιρικας ειμαι φιλε τωρα παω να παρω το πατινι μου . λοιπον να το κανω ποιο λιανα, οταν θες να πλαγιασεις το τολμας.... αμα δεν το τολμισεις δεν στριβεις.... οταν λεω ''και αν πεσεις επεσες'' δεν εννοω να πας παρνηθα και να παρεις τα πεταλα με 120χλμ/ωρα, γιατι εφοσον δυσκολεβεσε να στριψεις, και στο λεω ειναι ποιο πολυ ψυχολογικος ο παραγοντας , θα φας τα μουτρα σου και δεν πρεπει..... θα πας σε ομαλες στροφες και θα πιεσεις τον εαυτο σου λιγακι να στριψεις.... απλα θα το τολμισεις εκει που πιστευεις οτι θα σου φιγει, θα πας κοντρα στην εσθηση του φοβου της πτωσης... σιγα σιγα σταδιακα. δεν θα πας να ξισεις γονατο στηνπρωτη στωφη....καποια πραματα ειναι πασιφανη οτι τα λεμε μεταφορικα, εννοειτε πως δεν θα πραξεις το ''και αμα πεσω επεσα'' κατα γραμμα και κυριολεκτικα γιατι τοτε ιενια θεμα χρονου να πεσεις. εγω το καλοκαιρι που περασε ειχα παει στο χωριο μου με το σιμ. μεχρι τοτε εστριβα λαθος εβαζα σωμα αντιθετα δεν επερνα σταση και λοιπα... και πανω στις μεγαλες στροφες εριχνα τη νταχυτητα πολυ να την παρω, και εβλεπα τα κανονικα ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ να στριβουν τον παπιο σαν να μην ειπαρχει αυριο.... ε και λεω και εγω παμε ! σιγα σιγα τολμοντας σταδιακα σε καθε στροφη να ναπτιξεις τα χυτητα , αφθορμιτα πλεον ερχετε και το πλαγιασμα.... και ξαναλεω ΣΤΑΔΙΑΚΑ εγινε ολο αυτο.... σε καποια φαση περιμενα πως και πως την στροφη να πλαγιασω.....τωρα που το εξηγησα το καταλαβαμε ρε παιδια?αν καποιος ειναι τοσο βλαξ που παρει παρει μια μηχανη και παρει κυριολεκτικα το ''αν πεσω επεσα'' τοτε τι να πω του αξιζει.Ειππαμε αυτο συμενει να τολμισεις να το πλαγιαζεις καθε φορα ολο και περισσοτερο μεχρι ποια να μπορεις να στριβεις ο άνθρωπος με 2 aftermarket συνδέσεις στα πόδια αν πέσει δεν έπεσε απλά αλλά την "μάμησε!" δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ρισκάρουν είτε να λείψουν απο την δουλειά τους είτε οτιδήποτε. δεν πας με την λογική ας πέσω μωρέ αλλά με την λογική να εφαρμόσω σωστά τους κανόνες τις φυσικης και να μείνω στην θέση μου.ναι ρε φιλε μαζι σου, αλλα για να εφαρμοσεις τους νομους της φυσικης σωστα ακομα και σε μεγαλητερες ταχυτηττες πανο στην στροφη θελει και λιγω να το τολμισεις...... ειναι αυτη η εσθηση η γνωστη του φοβου που δεν σε αφινει να στριψεις.... και σε πεταει εξω η στροφη? την εχεις νιωσει? ε εκει θελει σιγα σιγα να αποφασζεις να το στιβεις ολο και ποιο πολυ καθε φορα. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον hraklis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες