nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λοιπον εχω ψιλοαποφασισει τελικα μαλλον να κινηθω προς fazer και προσπαθω να αποφασισω ποιο απ τα 3 Το 600 καλο και τιμιο και μαλλον το πιο πολυεργαλειο απ ολα Το 800 δεν εχει πολυκυκλοφορησει γενικοτερα και εχω ακουσει αναμεικτα λογια επισης ειναι το πιο ακριβο απο ολα τουςΤο 1000 με τις τιμες που το βρισκεις πρεπει να ειναι το πιο value for money και ειδικα το φουλ ντυμενο πρεπει να ειναι το πιο ομορφο απ ολα τους , αλλα φοβαμαι την συντηρηση-βενζινα του καθως και το οτι πιθανων ειναι λιγο too much για μενα μιας και η μονη σοβαρη εμπειρια ειναι που εχω ειναι το cb1 μου το οποιο και θα κρατησω κιολας Μιλαμε παντα για τα ντυμενα οχι για τα γυμνα γυμνο εχω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον nikolai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εαν καταληξεις στο 1000 το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να φοβασαι ειναι τα πηνια-βολαν.Η βελτιωμενη εκδοση τους φοριεται στο R1 crossplane Μην ακους κανεναν ιδιωτη-πωλητη τι θα σου πει κ βουρ σε επισημο συνεργειο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον Peiraiwths 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Είναι όπως τα λές τα πράγματα, ζυγίζεις τι ακριβώς θες και παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.Ένα θετικό που έχει το S2, πέρα από την φθηνότερη συντήρηση (λίγο φθηνότερη), που μπορώ να σου πω εγώ, σε σχέση με τα άλλα δύο, είναι η χαμηλότερη κατανάλωση + το μεγαλύτερο ντεπόζιτο (19,2λτ) = περισσότερα συνολικά χλμ, δλδ μεγαλύτερη ακτίνα δράσης, κάτι που εκτιμούν όσοι είναι χιλιομετροφάγοι ή κάνουν γενικά ταξίδια όπως εγώ. Η αξιοπιστία, δεν ξέρω για τα άλλα δυο, αλλά το S2 είναι σε επίπεδα 'God Mode'....Αυτά από την δική μου εμπειρία και όσον αφορά αυτό το μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Για το 800 σου ειπα την αποψη μου.Κατ εμε βγαλε το τελειως και κοιτα η 600 η 1000.Μπορεις να πας στο 600 και να κρατησεις ρεστα.Να το κρατησεις 2-3 χρονια και να πας σε κατι αλλο μετα.Η πας στο 1000 κατευθειαν.Εσυ ξερεις τι χρηση θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Εγώ θα έπαιρνα ένα σύγχρονο όσο το δυνατόν 600αρι και το λέω αυτό διότι πολύ συχνά από τον ενθουσιασμό παίρνουμε το μεγαλύτερο και γρηγορότερο μοτο αλλά μετά καταλαβαινουμε ότι θα ήταν από πολλές απόψεις να είχαμε πάρει το μικρότερο ειδικά όταν τα λεφτά είναι μετρημένα όπως στους περισσότερους ,δηλαδή καλύτερα το 600αρι και να μην σκεφταισε την μπενζινα σε μια εκδρομή παρά το χίλια και να λες άντε να δούμε ποσό θα κάψει κοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Προσωπικά το S2 θα το χτυπούσα χαλαρουίτα, το 800 ούτε θα το κοίταγα, και το 1000 ίσως να το σκεφτόμουν αν ήμουν στη φάση να θέλω τόσα άτια για τα γούστα της υπόθεσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 το 800 το ξεχναςεχει τα ιδια κουσουρια με το 1000 και ειναι αρκετα υποδεεστερο αναμεσα στα αλλα 2 μην φανταστεις οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες στα εξοδακ τα δυο εχουν ιδια συντηρηση κ αντε το 1000 να καιει λιγο παραπανωΟπως σωστα ειπε ο φιλος κοιτα το βολαν πριν το παρειςαν εχει αλλαχθει με το νεο εισαι οκαλλιως υπολογιζε οτι καποια στιγμη θα το παθειςπλεον οι τιμες τους εχουν πεσει πολυ και βρισκεις καποιο με πολλα εχτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 ρε foten21 τι εννοεις καιει λιγο παραπανω,το 1000αρι κυμαινεται κοντα στα 7λ/100 σε χαλαρη οδηγηση,δηλαδη χοντρικα περιπου 2 λιτρα πανω απο το 600 στις ιδιες συνθηκες οδηγησης.εγω παντως αυτο δεν το θεωρω ''λιγο'' παραπανω.παρ`ολα αυτα κι`εγω το 1000 ψηφιζω καμμια σχεση με το 600 για το 800 δεν ξερω καθολου, βεβαια ειναι και το τι χρηση θες να κανεις με το μηχανακι nikolai. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Navante 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Σε θεωρία έχουν απόκλιση στη μπετζίνα.Στη πράξη πάνω κάτω χοντρικά θα στο θέσω,10 ευρώ 100 χλμ.Τώρα αν είναι να μετράμε τα ψιλά για τη βενζίνη,ας μην κοιτάμε μεγάλα κυβικά.Το λέω καλοπροαίρετα αυτό.Πάρε το 1000 που είναι χιλιομετροφάγος,με μια πιο ψηλή ζελατίνα πας στα 160+ ταξίδι και δεν το νοιώθεις κάν.Δύναμη απο χαμηλά και γραμμική απόδοση.Δε θα παίζεις κλακέτες δλδ με τις ταχύτητες.Βάζεις μια 6η και ρολάρεις εύκολα.Το βολάν δεν ειναι σωνει και καλά πως θα την πάθεις.Ειναι συχνότατο το φαινόμενο συνήθως σε αυτά που κυκλοφορούν αρκετά μέσα στη πόλη.Ξέρω μηχανάκια που έχουν 50 και 60 χιλιάδες χλμ αλλά τα έχουν κάνει εκτός πόλης όλα και το βολάν τους είναι μια χαρά.Τώρα,αν σου κάτσει,το κόστος μαζί με τα μαστοριλίκια είναι ένα 500.Αλλοι με τόσα βάζουν προβολάκια ας πούμε.Άλλος κάνει κάτι άλλο.Αν σου τύχει λοιπόν,εσυ με το κόστος αυτό μπορείς να ταξιδευεις για πάντα μετά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 ρε foten21 τι εννοεις καιει λιγο παραπανω,το 1000αρι κυμαινεται κοντα στα 7λ/100 σε χαλαρη οδηγηση,δηλαδη χοντρικα περιπου 2 λιτρα πανω απο το 600 στις ιδιες συνθηκες οδηγησης.εγω παντως αυτο δεν το θεωρω ''λιγο'' παραπανω.παρ`ολα αυτα κι`εγω το 1000 ψηφιζω καμμια σχεση με το 600 για το 800 δεν ξερω καθολου, βεβαια ειναι και το τι χρηση θες να κανεις με το μηχανακι nikolai.Που έχετε δει τις καταναλώσεις αυτές ρε παιδιά, δε μπορώ να καταλάβω.Εγώ οδηγάω σαν κυρία (γιατί δεν έχω βγεί και εκτός πόλης δυστυχώς λόγω χρόνου, και όταν λέμε πόλη εννοώ όχι Αθήνα με σταμάτα-ξεκίνα συνέχεια, αλλά επαρχιακή πόλη, πιο χαλαρή) και είμαι εκεί κοντά στα 6λτ/100χλμ με ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. Λίγο πιο πάνω χειμώνα, λίγο πιο κάτω καλοκαίρι. Πως θα δεις 5λτ/100 με το 600, δε μπορώ να καταλάβω. Εκτός αν πηγαίνεις 6η/90χλμ και κατηφορικός δρόμος που τσουλάει μόνο του. Αλλά και για πόσα χλμ να το κάνεις αυτό;Τα παραπάνω τα έγραψα για να καταλάβει ο ts ότι όσο να' ναι το 1000άρι (εκτός αν κάνεις ταξίδια συνέχεια με 170χλμ/ω και πάνω οπότε προφανώς το 1000άρι θα καίει λιγότερο γιατί θα πηγαίνει σβηστό), θα την τσιμπήσει τη βενζινούλα του παραπάνω απ΄ ό,τι το 600άρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 1000.μπορει να καιει λιγο περισσοτερο,αλλα αναρτησεις-πλαισιο καλυτερο.μονο θεμα το βολαν.ψαξε ενα που να το εχει αλλαξει.ρωτα στα ισα τον πωλητη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 ρε foten21 τι εννοεις καιει λιγο παραπανω,το 1000αρι κυμαινεται κοντα στα 7λ/100 σε χαλαρη οδηγηση,δηλαδη χοντρικα περιπου 2 λιτρα πανω απο το 600 στις ιδιες συνθηκες οδηγησης.εγω παντως αυτο δεν το θεωρω ''λιγο'' παραπανω.παρ`ολα αυτα κι`εγω το 1000 ψηφιζω καμμια σχεση με το 600 για το 800 δεν ξερω καθολου, βεβαια ειναι και το τι χρηση θες να κανεις με το μηχανακι nikolai.οπως ειπαν κ οι αλλοι δεν ισχυει αυτο που λεςδεν παιζει να καψει 5 το 600 για κανενα λογομε τον ιδιο τροπο οδηγησης , στα ιδια χλμ/ωρα με το ιδιο ανοιγμα του γκαζιουεχουν πολυ μικρες διαφορες στην καταναλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Το βασικότερο μειονέκτημα που εχουν τα 1000 είναι ότι κόβουν το πλαίσιο, προσωπικά δεν θα επερνα το ρίσκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Το βασικότερο μειονέκτημα που εχουν τα 1000 είναι ότι κόβουν το πλαίσιο, προσωπικά δεν θα επερνα το ρίσκο.μονο λιγα 2006-2007 τα οποια σχεδον αλλα αντικατασταθηκαν ειτε με καινουρια μοτο ειτε με νεο πλαισιομην λετε ανακριβειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) μονο λιγα 2006-2007 τα οποια σχεδον αλλα αντικατασταθηκαν ειτε με καινουρια μοτο ειτε με νεο πλαισιομην λετε ανακριβειεςΔεν ηταν λίγα, και δεν είναι μόνο τα 2006-2007 και όπως εγραψα και πιο πάνω εγώ δεν θα ήθελα να πάρω αυτό το ρίσκο αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πρόβλημα ας το πάρει. Oι κάτοχοι είναι λογικό να μην παραδέχονται για δικούς τους λόγους το πρόβλημα και να ευχονται να μην τους τύχει όπως κάνανε και οι κάτοχοι των gsxr k5. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 δεν βρισκω καμια λογικη σ αυτο που λεςγια ποιο λογο να μην παραδεχθω το προβλημα εφοσον οντως υπηρχε και σου επαναλαμβανω οτι το προβλημα ηταν ΜΟΝΟ στα 06-07 και η σταση της Γιαμαχα δεν ειχε καμια σχεση με την σουζουκιαλλαξε ολα οσα ηταν εντος εγγυησης με καινουρια μοτοκ οσα ηταν εκτος με νεο πλαισιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νταξ ...οι καταναλωσεις που διαβαζω ωρες ωρες με κανουν να νοιωθω τρελος κανιβαλος.Πολη με το CBF, οδηγηση ελευθερη χωρις σκεψη για το ποσο θα καψει, αλλα και χωρις κυνηγι ή επικνδυνη οδηγηση, μεσος ορος 7,5λ/100χλμΕχει τυχει να κανω σχεδον για ενα ντεποζιτο μαλακιες και πηγε 9λ/100χλμΤο χαμηλωτερο που εχω δει σε "ταξιδι" ειναι 5,5 οταν το πρωτοπηρα και φοραγε κατι ξυλινα pilot road IΤωρα, με κεφατη οδηγηση σε μεγαλη βολτα, 6,2 με 6,5λ/100χλμΟταν το πηρα ομως ειχα ψαξει και ειχα δει οτι το Fazer1000 καιει αρκετα παραπανω απο το δικο μου. Αφου δεν ειμαι εγω κανιβαλος, τοτε μαλλον εχω να κανω με βουδιστες μοναχους..............ή απλα πρεπει να παραδεχτειτε οτι δεν μετρατε σωστα την καταναλωση Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον peterpan 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) κ βουρ σε επισημο συνεργειο.Ότι θα πας στην Πόπη δλδ, θα της πεις το ''θέμα'' και δεν θα σε κοιτάει ωσάν να βγήκες από ιπτάμενο δίσκο που προσγειώθηκε στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Νάμαι από μια μεριά να γελάω ΡΠΜ, ρε συ Νικολάι, ειδοποία μία μπας και πεταχτώ Γιάννενα ή έστω φόρα μια κρυφή κάμερα.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Αν σε νοιαζει τοσο πολυ η καταναλωση απλα χρησιμοποιεις το cb1 για τα καθε μερα και εχεις το 1000αρι για βολτες και διασκεδαση.ΕΙλικρινα δε βλεπω το προβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Νταξ ...οι καταναλωσεις που διαβαζω ωρες ωρες με κανουν να νοιωθω τρελος κανιβαλος.Πολη με το CBF, οδηγηση ελευθερη χωρις σκεψη για το ποσο θα καψει, αλλα και χωρις κυνηγι ή επικνδυνη οδηγηση, μεσος ορος 7,5λ/100χλμΕχει τυχει να κανω σχεδον για ενα ντεποζιτο μαλακιες και πηγε 9λ/100χλμΤο χαμηλωτερο που εχω δει σε "ταξιδι" ειναι 5,5 οταν το πρωτοπηρα και φοραγε κατι ξυλινα pilot road IΤωρα, με κεφατη οδηγηση σε μεγαλη βολτα, 6,2 με 6,5λ/100χλμΟταν το πηρα ομως ειχα ψαξει και ειχα δει οτι το Fazer1000 καιει αρκετα παραπανω απο το δικο μου. Αφου δεν ειμαι εγω κανιβαλος, τοτε μαλλον εχω να κανω με βουδιστες μοναχους..............ή απλα πρεπει να παραδεχτειτε οτι δεν μετρατε σωστα την καταναλωσηνα γιασει το στομα σου,και το κακο ειναι οτι το μοτερ που εχω πχ φοριεται πολυ και ακουω τα παντα ολα να ουμε ο αλλος καιε σαν 125 4τ παπι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ότι θα πας στην Πόπη δλδ, θα της πεις το ''θέμα'' και δεν θα σε κοιτάει ωσάν να βγήκες από ιπτάμενο δίσκο που προσγειώθηκε στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Νάμαι από μια μεριά να γελάω ΡΠΜ, ρε συ Νικολάι, ειδοποία μία μπας και πεταχτώ Γιάννενα ή έστω φόρα μια κρυφή κάμερα....Αν Σου πω οτι και γω αυτο σκεφτηκα.πρωτο πρωτο Τι θα με πεις..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Μπορει αλλοι μηχανικοι να σε κοιτανε περιεργα...Εγω μιλαω για τα δεδομενα του δικου μου μηχανικου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Που έχετε δει τις καταναλώσεις αυτές ρε παιδιά, δε μπορώ να καταλάβω.Εγώ οδηγάω σαν κυρία (γιατί δεν έχω βγεί και εκτός πόλης δυστυχώς λόγω χρόνου, και όταν λέμε πόλη εννοώ όχι Αθήνα με σταμάτα-ξεκίνα συνέχεια, αλλά επαρχιακή πόλη, πιο χαλαρή) και είμαι εκεί κοντά στα 6λτ/100χλμ με ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. Λίγο πιο πάνω χειμώνα, λίγο πιο κάτω καλοκαίρι. Πως θα δεις 5λτ/100 με το 600, δε μπορώ να καταλάβω. Εκτός αν πηγαίνεις 6η/90χλμ και κατηφορικός δρόμος που τσουλάει μόνο του. Αλλά και για πόσα χλμ να το κάνεις αυτό;Τα παραπάνω τα έγραψα για να καταλάβει ο ts ότι όσο να' ναι το 1000άρι (εκτός αν κάνεις ταξίδια συνέχεια με 170χλμ/ω και πάνω οπότε προφανώς το 1000άρι θα καίει λιγότερο γιατί θα πηγαίνει σβηστό), θα την τσιμπήσει τη βενζινούλα του παραπάνω απ΄ ό,τι το 600άρι.Εγω προσωπικα πουθενα γιατι δεν εχω καν fazer αλλα tdm,εγω λεω αυτα που μου λενε οι κατοχοι σε βολτες που πηγαινουμε.Αλλα αντε δεχομαι οτι ειναι υπερβολικοι ή δεν μετρανε σωστα και το 600 δεν παιζει να καιει κατω απο 6,το 1000 ποσο καιει?Επειδη ψαχνουμε γωνια στο δεκαρικο αυτη τη στιγμη,σβησε τα νουμερα που εγραψα παραπανω και απο 5-7 καντα 6-8 για να ειμαστε ικανοποιημενοι ολοι.Το 1000 εκτος του οτι εχει την φημη της βενζινοφαγανας(και οχι αδικα) ειναι και εντελως ατοπο-ασκοπο να το συγκρινουμε σε καταναλωση με το 600 και οχι μονα για τα συγκεκριμενα αλλα ολα τα αντιστοιχα μηχανακια,ειναι ποτε δυνατον να συγκρινουμε και να κοντευουμε κιολας να καταληξουμε οτι ενα 1000 συμφερει καλυτερα απο ενα 600 σε χαμηλες ταχυτητες και ρυθμους?Ασε και το αλλο,πηρες ενα χιλιαρι για να πηγαινεις κυρια? ποιο το νοημα τοτε?Οκ δεν σε νοιαζει και δεν την ψαχνεις τοσο με την καταναλωση λες αν ηθελα οικονομια ας επαιρνα καλυτερα ενα σμαρτ για να ειμαι και κονιορδος, αλλα οταν το μηχανακι δεν ειναι απλα διακοσμητικο και το κινεις συχνα καποια στιγμη θα σε απασχολησει λιγακι και αυτο το θεμα πως να το κανουμε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Εδώ ο άλλος έλεγε και το πίστευε ότι τα αυτοκίνητα καίνε πιο λίγο από τις μοτό, τρέχα γύρευε, τι ψάχνεις κι εσυ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisfz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 εξαρτάται τι ζητάς.αν θες αξιοπιστία και ένα all around μηχανάκι τα κάνω όλα και συμφερω κοιτάς το 600αρι στην εκδοση s2.value for money και μακράν το πιο αξιόπιστο fazer.αν θες ένα μηχανάκι που θα το καβαλας και θα έχεις ένα ηλιθιο χαμόγελο στο πρόσωπο αλλά θα σε αγχώνει μην πάθει κάτι, πάρε το 1000.Γκάζι, στήσιμο για όλες τις περιστάσεις. από κατανάλωση ανάλογα την οδήγηση από χαλαρα έως σβελτα είναι από 6λιτρα έως 9 λιτρα ανά 100χλμ..αν το κυνηγησεις πάει και πιο πάνω!!! από τα μείον... υπολογίζεις ένα νέου τύπου βολάν, κοιτάς για μοντέλο από 2008 και μετά (μαύρα καλαμια) για να μην σε αγχώνει το πλαίσιο, προσέχεις στο πλύσιμο γιατί οι πολλαπλασιαστες είναι ευαισθητοι (110 έκαστος). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες