Jump to content
Sign in to follow this  
ΓιωργοςΚΤΜ

Αξιολογο powerbank

Recommended Posts

Ψαχνω για powerbank μεχρι 20ε,οτι καλυτερο μπορω να παρω με αυτα τα λευτα.Δεν εχω προβλημα αν η αγορα θα γινει απο Ελλαδα ή Κινα.

Ας μιλησουν οι ειδικοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για το κινητο κανονικα,αλλα δε θα με χαλαγε να ειχε και 9ν εξοδο για την ταμπλετα.Θελω να ειναι μικρο σε μεγεθος για να μη πιανει πολυ χωρο στο τσαντακι.Δε με νοιαζει αν δε βγαζει πανω απο 2 πληρης φορτισεις στο κινητο,θελω απλα να με σωσει οταν το χρειαστω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα,εγώ είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια απο το ebay ένα 5.600mah κάτω από το δεκάρικο.

είναι μικρό σχετικά και το κινητό το φορτίζει άνετα 2 φορές,την sj αρκετές,το τάμπλετ δεν έχω δοκιμάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα,εγώ είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια απο το ebay ένα 5.600mah κάτω από το δεκάρικο.

είναι μικρό σχετικά και το κινητό το φορτίζει άνετα 2 φορές,την sj αρκετές,το τάμπλετ δεν έχω δοκιμάσει.

Οποτε εσυ κανεις μεγαλυτερη χρηση απο αυτη που προτειθεμαι να κανω εγω και για κινεζικο κραταει καλα 2-3 χρονια. Μπορεις να το βρεις στο ebay? Ακουω γενικα πολλα πραπονα ομως για κινεζικα οτι βγαινουν αχρηστα μετα απο κανα μηνα.Γιαυτο θελω να παρω καποιο δοκιμασμενο και το δικο σου ακουγεται καλη περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να σκεφτείς ότι εγώ το έχω πεταμένο σε ένα συρτάρι και όποτε το χρειαστώ το θυμάμαι...Μισό να το ψάξω.

δεν είναι από αυτόν,αλλά τέτοιο είναι 

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βρισκω με τα μισα λευτα και δωρεαν μεταφορικα αν οντως ειναι το ιδιο.

http://www.ebay.com/itm/Portable-5600mAh-USB-Power-Bank-External-Battery-Charger-For-Mobile-Phone-USAB-/161953355233?var=&hash=item25b52c15e1:m:mYzWE8Ots82iLGS3cHMbsZg

Μαλλον θα το τσιμησω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θελω τοσο μεγαλο σε καμια περιπτωση.Θα χρησιμοποιειται περαστασιακα αλλα θελω να το εχω μαζι μου στο τσαντακι οποτε οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο.Το ιδανικο μεγεθος θα ηταν οσο ενα πακετο τσιγαρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θέμα είναι να είναι και μικρό.

Καλές προτάσεις των παιδιών,πολύ καλες για την ακρίβεια,αλλά στην παραλία προτιμώ το δικό μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10000mah με λιγοτερο απο 20 ευρω θα φερει το lidl σε λιγες μερες. Μαλιστα φορτιζει μεχρι 3 συσκευες ταυτοχρονα στα 2.1ah (αρκετα γρηγορα).

Προλαβετε...!

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47347

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε πάρει στο γραφείο 3-4 διαφορετικά powerbanks απο ebay (φθηνές κινεζιές) και όλα μετά απο λίγους μήνες πέθαναν.
Το TP-Link συνεχίζει ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζουν και power bank αρκετων Αm που δουλευουν και ως car starters. 

πχ

http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-Emergency-Jump-Starter-SOS-Car-Charger-Battery-Booster-Power-Bank-RFV-/231785809654?hash=item35f782c6f6:g:rcYAAOSwSdZWcV90

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10000mah με λιγοτερο απο 20 ευρω θα φερει το lidl σε λιγες μερες. Μαλιστα φορτιζει μεχρι 3 συσκευες ταυτοχρονα στα 2.1ah (αρκετα γρηγορα).

Προλαβετε...!

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47347

Το θέμα είναι, είναι όντως 10k mAh; Θα αντέξει κανά μήνα; Αξίζει αυτό έναντι του δοκιμασμένου Xiaomi; 
Επίσης, δεν φορτίζει 3 συνεχόμενα στα 2.1. Έχει μια έξοδο 2.1A, μια 1A και μια δικιά του που θεωρητικά θα έιναι και αυτή 1A. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μια 2ετια ειχα αγορασει ενα μικροτερο powerbank απο lidl.  Ακομα κρατα γερα...

Με 15 ευρω....θα το δοκιμασω σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θελω τοσο μεγαλο σε καμια περιπτωση.Θα χρησιμοποιειται περαστασιακα αλλα θελω να το εχω μαζι μου στο τσαντακι οποτε οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο.Το ιδανικο μεγεθος θα ηταν οσο ενα πακετο τσιγαρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακριά από κινεζιές τύπου yesgood superpower silvercrest ichargegood και δεν ξέρω γω τι άλλο σε powerbanks το ρίσκο είναι real να σου σκάσει εκεί που δεν το περιμένεις γιατί μέσα δεν έχουν μπαταρίες λιθίου αλλά ηλιθίου προτιμότερο να σκάσεις τα λεφτά εσύ παρά να σου σκάσει αυτό στη μάπα

bzzz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 10400 της Xiaomi τόσο είναι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζουν και power bank αρκετων Αm που δουλευουν και ως car starters. 

πχ

http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-Emergency-Jump-Starter-SOS-Car-Charger-Battery-Booster-Power-Bank-RFV-/231785809654?hash=item35f782c6f6:g:rcYAAOSwSdZWcV90

Αυτο το πραγμα αμα το βαλεις να βαλει μπροστα αμαξι παιζει να ψαχνεις και το powerbank και το αμαξι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 10400 της Xiaomi τόσο είναι. 

To 10400 της Xiaomi, μου εβγαλε κατι λιγοτερο απο μιαμιση φορτιση στο κινητο (3000mAh) εκτος κι αν δεν ηταν γνησιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

africaptan επειδή το xiaomi απέκτησε υπερβολική "μνήμη" απέκτησε και άπειρους κλόνους

προσωπικά το δικό μου 10400 μετα απο αρκετή ταλαιπωρία(και σχεδόν 2 χρόνια πρακτικά καθημερινής χρήσης) πλεον φορτίζει λίγο παραπάνω από 3 φορές κινητό 2300mah (Nexus 5 με νεα original μπαταρία 2 μηνών) και όσο φορτίζει το κινητό , το nexus είναι σε χρήση ταυτόχρονα

προσωπικά αν το άλλαζα ξανα xiaomi θα αγόραζα γιατί απλά το νεο είναι πιο λεπτό με το κελί λιθίου αντί τις 4 μπαταρίες που φοράει το 10400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 10400 της Xiaomi, μου εβγαλε κατι λιγοτερο απο μιαμιση φορτιση στο κινητο (3000mAh) εκτος κι αν δεν ηταν γνησιο.

Το δικο μου σε 4000mAh μπαταρία βγάζει 2 γεμάτες άνετα. Λογικά θα ήταν μούφα ή είμαι τυχερός :P 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα