Jump to content
Multijohn

XT 500 κυριολεκτικά ''πιπίλα'' όμως..

Recommended Posts

Εδώ και μερικούς μήνες πήρα έναν Τρύφουνα (typhoon 125 x δίχρονο) μιας και μετακόμισα μακριούτσικα απο την δουλειά μου, για να το έχω για καθε μερα πάσης φύσεως εργαλείο. Ολα καλά, την δουλειά του την έκανε, όμως. ώς δίχρονο 125 την βενζινούλα του την έπινε γερό να ναι! 5,5/100 είτε το καρύδωνα, είτε πήγαινα κυρία! Δεν με ενόχλεισε ποτέ αυτό μέχρι που... σκέφτηκα ΄΄αφού με την ίδια κατανάλωση και έξοδα χρήσης πάνω κάτω, μπορώ να έχω μοτοσυκλέτα, και να είμαι πιο ασφαλής, και να πληρώ καλύτερα και το fun της μετακίνησης μου (ακομη και το πηγαινε έλα στη δουλειά, δεν το βαριέμαι ποτέ κι ας είναι 32 χλμ πηγαινε έλα την ημέρα αρκεί να είναι σε 2 ρόδες!), γιατί δεν κοιτάω κανα κανονικό μηχανάκι?!  Έχει κανα μήνα που το επεξεργάζομαι και... εχθές αποφάσισα λοιπόν να κάνω κίνηση. .Έβγαλα τον Τρύφουνα αγγελία και ... σε λιγότερο απο 24 ώρες, πουλήθηκε κιολλας (νέο προσωπικό ρεκόρ! :baby:).

Πάμε τώρα στα του αντικαταστάτη. 

Ξεκίνησε το ψαχτήρι λοιπόν εδώ και μερικές ημέρες, πέσαν τα κατάλληλα τηλέφωνα - καφέδες σε γνωστούς ΄΄κλειδιά΄΄ για όταν ψάχνω μηχανάκι, και... τσούπ ανακάλυψα ακόμη μια ευκαιριάρα, απο άποψη μοτοσυκλέτες αλλά και χρημάτων σε σχέση με την κατάστασή της!

ΧΤ500 2002 η υποψήφια με... 8000 χλμ πραγματικότατα και σε κατάσταση... εντελώς μαμά σε όλα της εκτός μιας κυριλέ μπαγαζιέρας! 58χρονος ιδιοκτήτης που την είχε αγοράσει απο καινούρια και ... έφυγε Γερμανιά κι απο τότε πηγαινοερχεται ανα 3 μηνο περίπου! Οταν είναι Ελλάδα χρησιμοποιεί το ΧΤ για καμμια δουλειά στο κέντρο, κανα καφέ κτλ. Η μότα, είναι λέμε ΠΙΠΙΛΑ και τα φράγκα... ξεφτύλα ειδικά αν αναλογιστώ και την κατάστασή της!

Έχει κλείσει η πώληση προφορικά μέν, και στις 15 μαρτίου έρχεται Ελλάδα και κάνουμε την μεταβίβαση όμως... όπως επεξεργάζομαι την φάση σκέφτομαι.... ΄΄καμμιά μπαταριούλα θα χρειαστεί (έχει πανω απο 2 χρόνια που πήρε τελευταία φορά μπρος), με τόσο καθισιό θα πρέπει να αλλάξω και λάδια, τσιμουχάκια μαλακίες μπροστινές μπουκάλες ίσως χρειαστεί (αυτή την στιγμή είναι κυριλέ αλλά αν έχουν ξεραθεί, με την δραστηριοποίηση της μοτας, παίζει έντονα να αρχίσουν να ξερνάνε) και γενικά, ένα ντού θα χρειαστεί στην αρχή΄΄.

Δεν είναι το κόστος που με απασχολεί, έτσι κι αλλιώς όσο και να το πουλήσω αν αλλάξω γνώμη, θα έχω και κέρδος, όσο το περί αγανάκτησης. Εννοώ οτι... θα την χρησιμοποιώ για να πηγαίνω δουλειά! Αρα, δεν πρέπει να καθυστερώ με σβησίματα, να μην παίρνει μπρός, να κανα σωληνάκι να βουλώσει σήμερα, να κανα τσιμουχάκι να τα παίξει και να με αφήσει και γενικά, ανησυχώ περι αυτού του θέματος. Το οικονομικό μεν κομμάτι, λέει οτι ναι μεν είναι καλά λεφτά για μένα για να την αγοράσω όμως αν αναλογιστώ οτι μπορεί να αρχίσει να ζητάει μαλακιούλες, είναι μεν μικροποσά όμως μικροποσά που δεν μπορώ να διαθέσω άμεσα αυθημερών για να λύνεται το προβλημά μου και να μπορώ να πάω στη δουλειά (το Fazer δεν το κουνάω ούτε κατα διάνοια για απλή μετακίνηση. Μόνο για γούστα είτε ταξίδι είτε πίστα).

Ο τελικός προβλημτισμός μου είναι δηλαδή... μηχανάκια καλά υπάρχουν, στις κατάλληλες τιμές και μπορώ να τα ξεχωρίζω... μήπως να βλέπω μηχανάκια πιο φυσιολογικά σε χιλιόμετρα...? Μήπως η ΄΄ανάσταση΄΄ εν τέλει προκύψει καθημερινός βραχνάς?!

Για πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας, ειδικά όσοι ξέρουν 5 πράματα πιο εμπεριστατωμένα επι του μηχανολογικού τομέα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάρ΄το, σουλούπωσέ το με ότι χρειαστεί, πούλα το (χρυσούλι θα φύγει αν είναι τόσο πιπίλα και με τόσα λίγα χιλιόμετρα) και πάρε ότι άλλο θες μετά με τα κέρδη. Και θα'χεις και ρέστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι πως αν παρεις τετοιο μηχανακι, σε τετοια κατασταση, και το σουλουπωσεις και γινει καινουριο σιγα σιγα, δεν αξιζει να το ταλαιπωρεις (αν τρωει ταλαιπωρια) στα πηγαινε ελα σου. Επισης, δεν αξιζει να το πουλησεις.

Εγω, αν το επαιρνα, θα το επαιρνα, για να το εχω γνησιο, σε οσο πιο αριστη κατασταση μπορω, για περιστασιακη χρηση. 

Απο την αλλη, το 2009 πηρα ενα ΧΤ 500 με 17κ χιλιομετρα αληθηνα, σε κατασταση βιτρινας, και μετα απο 5 χρονια καθημερινης χρησης, και με κοντα 70κ χιλιομετρα πλεον στην πλατη του, το πουλησα, και ηταν ακομα σε απιστευτα καλη κατασταση! Γενικα, αν δεν εισαι αρουγκανος, τα ΧΤ δεν τα αγγιζει τοσο ευκολα ο χρονος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αγορά δίτροχου 15ετίας έχει σίγουρα ένα σχετικό ρίσκο αλλά αν είναι πιπίλα,όπως λες,νομίζω πως δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τόσο πολύ,αν μετά την αγορά κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις κυρίως λόγω της ακινησίας.

Παίρνοντας μολύβι και χαρτί και κάνοντας τους υπολογισμούς νομίζω πως θα λυθεί ένα κομμάτι του παζλ βάζοντας κάτω τα έξοδα που σίγουρα θα χρειαστούν...όσο για τα απρόοπτα,ας μιλήσουν οι κάτοχοι αλλά αυτά δεν είναι απίθανο να προκύψουν και σε πιο καινούρια μηχανή.

Αν πήγαινες σε κάποια άλλη και με δεδομένο ότι έχεις ήδη το fazer,έχεις στο μυαλό σου κάτι σε kle ή σε cb500 ας πούμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτο οπωσδηποτε κ πηγαινε το αμεσως σε εμπιστο μηχανικο κ καντο καινουριο απο αναλωσιμα. ολα μα ολα . σωληνακια , τσιμουχακια παπαρακια(θα σωσεις 5 φραγκα παραπανω αλλα θα γλιτωσεις χρονο κ ταλαιπωρια). γενικα ειναι σκυλι το πραμα.  

και μονο να εχεις τετοιο εργαλειο σε ''κουτα'' κατασταση θα σε φτιαξει ψυχολογικα.

προσεξε μονο μην στο φανε . αυτα τραβανε πολλα ματια κ οχι παντα για καλο.

το να το παρεις για να το πουλησεις κ να βγαλεις εμενα με βρισκει αντιθετο. εννοω αποκλειστικα για κερδος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανικά πιστεύω πως θα είναι κομπλέ, αναφερόμενος σε κινητήρα και μετάδοση. Τα αναλώσιμα εννοείται πως θα αλλαχτούν χθες, δε χρειάζεται να το λέμε (λάδια, ξύδια, υγρά φρένων, πολύ πιθανό τακάκια, φίλτρο, μπαταρία). Λόγω ακινησίας, ίσως χρειαστεί και άλλες αλλαγές, με πρώτη περίπτωση τα αμορτισέρ που ανέφερες, τα επηρεάζει η ακινησία. Όπως και τις ντίζες, που υπάρχει περίπτωση να ξεράθηκαν, διάφορα λαστιχάκια, κολάρα, τσιμούχες, αντλία νερού, λάστιχα... Και φτάνουμε στη ρημάδα την καλωδίωση... Γενικά δεν παρουσιάζουν θέμα, αλλά με την ακινησία αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτά πρέπει να βρεθεί ένας έμπιστος γνώστης να τα τσεκάρει και να αποφανθεί τι θέλει άλλαγμα, τι κρατάει ακόμα και τι δεν έχει ανάγκη.

Με βάση τα παραπάνω παραδείγματα πχ, μπορείς να κάνεις μια μικρή έρευνα αγοράς από την άνεση του ίντερνετ και να βρεις πόσο θα κοστίσουν όλα αυτά, αν χρειαστούν αντικατάσταση και να βγάλεις ένα συνολικό κόστος. Συνήθως δρούμε με βάση το χειρότερο σενάριο, δηλαδή ότι όλα τα παραπάνω πχ θέλουν αλλαγή. Έτσι έχεις εικόνα ποιο θα είναι περίπου το μέγιστο έξτρα κόστος για φρεσκάρισμα μετά την αγορά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τους απο παν. 

Το τσιμπας γιατι τετοιο μηχανακι δεν το βρισκεις ευκολα σε αυτη την κατασταση και οσο παιρναν τα χρονια λιγοστευουν τα "καλα", και τετοια μηχανακια δεν βγαινουν πλεον, πας με το σκεπτικο του Μιχαλη, και το κρατας μια ζωη, για 2ο, 3ο η δεν ξερω τι...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμη μου ειναι να το παρεις καθως ειναι χρησιμο και αξιοπιστο μηχανακι.

Απο κει και περα αν κατσουμε να αναλυσουμε το τι μπορει να χρειαζεται η λιστα τελειωμο δεν εχει.Μπορει βεβαια να μην χρειαστει και απολυτως τιποτα.

Ξεκινας με λαδια, μπουζι, υγρα φρενων και λαστιχα και στην συνεχεια οτι βγαλει το αλλαζεις. Σχετικα επικινδυνα ειναι τα σωληνακια της βενζινης.

Καλη αγορα. Για την χρηση που του ζητας ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι.

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοείται οτι είναι προτιμότερο να βρεις ένα όσο δυνατό αχρησιμοποίητο μηχανάκι και κυρίως πρώτο χέρι για να μπορείς να υπολογίσεις περίπου τι στο μπούτσ@ έκανε με τις συντηρήσεις (και ας μου βγάλει διάφορα απο την ακινησία) παρά ένα πιωμένο που να δουλευει ρολόι αλλά εκπαίδευσε και 2-3 γενιές κάνγκαρων ιδιοκτήτων πρίν...

το xt500 είναι καλύτερη περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου γιατι είναι το ίδιο μοτέρ με το 600, detuned όμως να βγάλει 10 άλογα λιγότερα απο τον υποκυβισμό και τροφοδοσία προς όφελος της μακρόχρονης αξιοπιστίας του μοτέρ.

θα σου καεί και αυτό όμως 5-6λίτρα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιλοεπιβεβαιώνετε τις ανησυχίες μου ειδικά αυτά που είπε ο Mihalisnavara...

Δεν έχω σκοπό να το πάρω για να το πουλήσω. Έτσι κι αλλιώς, μηχανάκι πάνω απο 3 χρόνια δεν έχω κρατήσει όμως δεν τα αγοράσω με σκοπό το κέρδος ή για να τα πουλήσω (εκτός απο ένα ΧΤ 660Χ παλιότερα). Απλά είτε αλλάζουν οι ανάγκες μου, είτε τα βαριέμαι. Κυρίως το πρώτο.

Το ζόρι μου είναι να μη με αφήνει η μηχανή το πρώτο καιρό γιατί αυτό θα σημαίνει καθυστέρηση στη δουλειά και χάσιμο επιπλέον χρημάτων.

Σίγουρα αντιλαμβάνομαι οτι λαδάκι, υγρά φρένων και μπουζί είναι λογικό να θέλουν αμέσως με το που το πάρω όμως το μετά είναι που με κάνει και το σκέφτομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν έχεις την δυνατότητα κράτα και τα 2 στην αρχή, μέχρι να νιωσεις ασφάλεια με το καινούριο και έπειτα πουλάς τον τυφώνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγω ακινησίας, ίσως χρειαστεί και άλλες αλλαγές,.........αντλία νερού, .............

ενταξει ....αυτο δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη.........:tooth:

Περα απο την πλακα, αν ημουν στην θεση σου, θα εκανα ενα καθιερωμενο και πολυ σχολαστικο ελεγχο και, αν ηταν ενταξει θα το επερνα.

Ξερω ακριβως τι εννοεις με το θεμα "ετοιμοπολεμο για καθημερινη μετακινηση". Εκανα το ιδιο με ενα TTR 250 Open enduro καποτε. Το ανεστησα για το καθημερινο πηγαινε ελα και κανα χωματακι οποτε.

Οποτε τα στανταρ αναλωσιμα ζουμια (+υγρα φρενων που αρκετοι τα ξεχναμε) και φιλτρα, ΣΥΝ ενα ακομα σημαντικο για μηχανακια που αναστενονται μετα απο καιρο.

ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Τελος. Μονο αυτο για αρχη. Μονο αυτο ειναι ικανο να σε αφησει στα μισα της διαδρομης σου για την δουλεια. Επισης το αρχικο κοστος για να τα αλλαξεις ολα (απο/προς καρμπυρατερ/ντεποζιτο) ειναι αστειο. Οποτε κατευθειαν το κανεις ετοιμοπολεμο.

Οσο για τα υπολοιπα ΑΝ σου βγαλει κατι πχ μια ξεραμενη τσιμουχα μπροστινου που ξερναει λαδι, ειναι κατι που δεν σε αφηνει στο δρομο και αντιμετωπιζετε σε δευτερο χρονο.

Προσωπικα ΑΝ χρειαζοταν να παω και κανα δυο φορες με το μεγαλο μου στη δουλεια, γιατι ο καθημερινος μου "μούλος" ειναι στο γιατρο για τσιμουχες και λαδια μπροστινου δεν θα εσκαγα.

Καλη αγορα!

Εάν έχεις την δυνατότητα κράτα και τα 2 στην αρχή, μέχρι να νιωσεις ασφάλεια με το καινούριο και έπειτα πουλάς τον τυφώνα.

Ο τρύφουνας εφυγε ηδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και σε βλεπω να`σαι ηδη ψημενος, εγω ψιλοδιαφωνω μ`αυτη την αγορα.

Οχι για το μηχανακι ,γιατι αυτο πιστευω δεν θα σου δημιουργησει προβλημα και μαλλον με πολυ λιγα λεφτα θα ειναι τζιτζι, αλλα για την χρηση που το προοριζεις,υπαρχουν καλυτερες επιλογες για το πηγαινε-ελα στην δουλεια και για τις καθημερινες μετακινησεις σου,και οταν λεω καλυτερες,εννοω πρακτικοτερες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xt500 είναι καλύτερη περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου γιατι είναι το ίδιο μοτέρ με το 600, detuned όμως να βγάλει 10 άλογα λιγότερα απο τον υποκυβισμό και τροφοδοσία προς όφελος της μακρόχρονης αξιοπιστίας του μοτέρ.

Αυτό δεν είναι αλήθεια, η διαφορές τους δεν είναι μόνο στα κυβικά, έχει διαφορετικό σασμάν (πιο κοντό) μπιέλα πιστόνι και κάποια άλλα πράγματα νομίζω είναι μια μίξη ΧΤ400 με ΧΤ600, σε σχέση με το XT600 είναι πιο κουραστικό λόγο του πιο κοντού σασμάν. Το είχα 3 χρόνια και έκανα και ένα ρεκτιφιέ στο μπρδλο :laugh:  με γνήσια ανταλλακτικά γιατί αφτερμαρκετ πιστόνι πχ. δεν υπάρχει στην αγορά για αυτό.

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s
,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικη μετάδοση έχει διαφορετική φίλε κοινώς γρανάζωμα, για μπιέλα πιστόνι δεν διαφωνώ, το μοτέρ όμως βάση έχει το 600 απο εκεί προήλθε. Έγινε 500cc για κάποιες χώρες (όπως με εμάς) που είχαν θέμα διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές, τότε τα δηλώναμε κανονικά απο 500cc και άνω ως τεκμήριο διαβίωσης αν θυμάστε     

Τροποποιήθηκε από τον doctoras9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μην ξεχασω.

Πολυ καλο καθαρισμα σε καρμπυρατερ. Επειδη δεν ειναι σιγουρο ομως οτι θα καθαρισει τελεια για να δουλευει πεντακαθαρα μετα, αν αρχισει να εχει "λοξυγκα" και μετα το καθαρισμα, εχε προχειρα τους κωδικους για 1.Μεμβρανη υποπιεσης 2. Βελονοθηκη 3. Ζιγκλερ και ισως 4. βαλβιδα φλοτερ.

Επισης αν το παρεις, μαζι με τα σωληνακια βενζινης που θα αγορασεις, αγορασε μαζι και ενα κιτ επισκευης ρουμπινετου βενζινης. Αλλαξε το χωρις να το ελεγξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιλοεπιβεβαιώνετε τις ανησυχίες μου ειδικά αυτά που είπε ο Mihalisnavara...

Δεν έχω σκοπό να το πάρω για να το πουλήσω. Έτσι κι αλλιώς, μηχανάκι πάνω απο 3 χρόνια δεν έχω κρατήσει όμως δεν τα αγοράσω με σκοπό το κέρδος ή για να τα πουλήσω (εκτός απο ένα ΧΤ 660Χ παλιότερα). Απλά είτε αλλάζουν οι ανάγκες μου, είτε τα βαριέμαι. Κυρίως το πρώτο.

Το ζόρι μου είναι να μη με αφήνει η μηχανή το πρώτο καιρό γιατί αυτό θα σημαίνει καθυστέρηση στη δουλειά και χάσιμο επιπλέον χρημάτων.

Σίγουρα αντιλαμβάνομαι οτι λαδάκι, υγρά φρένων και μπουζί είναι λογικό να θέλουν αμέσως με το που το πάρω όμως το μετά είναι που με κάνει και το σκέφτομαι...

Γενικα το ΧΤακι ειναι απλο μηχανακι, και δεν προκειται να σε αφηνει στα κρυα του λουτρου, χωρις καμια προειδοποιηση.

Αυτα που θα πρεπει να φροντισεις με την αγορα, εκτος απο τα κλασικα λαδια-φιλτρα-μπουζι-λαστιχα, ειναι ενα καλο καθαρισμα στο καρμπυρατερ, ριχνεις μια καλη ματια στα σωληνακια του καρμπυρατερ (ή τα αλλαζεις κιολας), και τσεκαρεις τα κολαρα του καρμπυρατερ.

Εκει πασχουν λογω πολυκαιριας τα ΧΤ. Απο τα χρονια και τον ηλιο, ξεραινονται, και σκανε... Και δυστυχως ειναι ψιλοακριβα.. Αν θυμαμαι καλα πανε στο 90αρι (νομιζω εχει 2, και παει 40-40κατι το καθενα, αλλα δεν θυμαμαι καλα!). Το καλο ειναι οτι και να στο εμφανισει στην πορεια προειδοποιει. Στην αρχη θα ανεβαζει ρελαντι αρκετα υψηλοτερο απο το κανονικο, και οταν γκαζωνεις, θα αργουν να πεσουν τελειως οι στροφες. Και αν ειναι προχωρημενο το σταδιο, θα κανει και μπουκωματα. Αλλα δεν θα σε αφησει ετσι ξαφνικα.

Αλλο που μπορει να σου εμφανισει ειναι κλασικα να σκασει καμια τσιμουχα στο μπροστινο. Δεν τρεχει και κατι, ουτε θα σε αφησει στην μεση του δρομου και θα πρεπει να τρεχεις με λεωφορεια κλπ στην δουλεια σου. Αλλα και αυτο, μπορεις με το που το παρεις να αλλαξεις λαδακια τσιμουχες (ετσι κι αλλιως δεν θα εχει λαδι εκει μεσα αλλα νερο μετα απο τοσα χρονια) και να ξενοιασεις!

Σε γενικες γραμμες, ΟΡΜΑ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει ....αυτο δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη.........:tooth:

Δε λέω ότι μπορεί να θέλει πέταμα η αντλία... :biggrin: Δεν έχω ιδέα πώς είναι η αντλία του ΧΤ, απλά λόγω ακινησίας έχω δει λιωμένα impeller σε άλλα μηχανάκια ή κομμένα o-ring. Και το παραφλού από το πολύ κατσιό, ανάλογα και με το νερό που έχεις βάλει και άλλα χίλια δυο που κολυμπάνε εκεί μέσα, μπορεί να έχει μαζέψει μια "λάσπη"  πέριξ του impeller. Ακόμα και άλατα που έχουν πετρώσει. Σε αυτή την περίπτωση εγώ θα το άλλαζα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και την αντλία πετρελαίου να δεις

Επειδή έχω δει και ΧΤ με ψυγείο το είπα. Τώρα κοίταξα και βρήκα ότι το συγκεκριμένο έχει αντλία ανέμου για ψύξη... :whistling:

Καλό πάντως... :thumbsup1: :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον MihalisNavara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία και χρήσιμα πράματα λέτε τσίφτες! Τα βάζω κατά νου. Είστε οι καλύτεροι! Δεν περίμενα άλλωστε τίποτα λιγότερο :winking:

Το ρεζουμε είναι λάδια άλλαγμα, υγρά φρένων άλλαγμα, καθαρισμα σίγουρα και ρύθμιση αν χρειαστει καρμπυρατέρ σίγουρα πέταμα η βενζίνη προσθέτω εγώ, τσεκάρισμα καλό σωληνάκι βενζίνης και κατά τα υπόλοιπα βλέπουμε, ελπίζωντας τουλάχιστον να με προειδοποιεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα