telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Από την δεύτερη ημέρα που πήρα το Innova, έβαλα aftermarket εξάτμιση(Racetech), ξετάπωτη φυσικά. Πριν μια εβδομάδα, για αλλαγή, είπα να δοκιμάσω την μαμά. Λες και ψέκασα το μηχανάκι με spray που το κάνει αόρατο είναι. Πραγματικά, με την μαμά κάνει σαν ηλεκτροκίνητο με αποτέλεσμα να μη σε προσέχει κανένας. Στο παπί το μοτεράκι που έχει δεν μπορεί να κάνει θόρυβο ικανό για να σε προσέξει ένα αυτοκίνητο την ώρα που προσπερνάς πχ. Οπότε βγάζοντας την after εξάτμιση, ουσιαστικά είναι σα να αφαιρείς το μοναδικό πράγμα που τονίζει την παρουσία σου στο δρόμο.Πολλοί μου λένε έχεις την κόρνα. Ναι οκ, αλλά γιατί να μην έχω και την κόρνα; Γενικότερα η τακτική μου όταν περνάω ανάμεσα από αυτοκίνητα είναι να συμπλεξάρω και να παίζω με το γκάζι. Όποιος έχει δει RoyalJordanian ξέρει τι εννοώ. Φυσικά το χέρι έτοιμο στην κόρνα, σε περίπτωση που χρειαστεί. Με την after, σπάνια έχει χρειαστεί να κορνάρω ανάμεσα από αυτοκίνητα. Με τη μαμά μέχρι ώρας, ενώ κορνάρω, οριακά έχω γλυτώσει να καρφώθω πάνω στον κλασσικό Δ.Υ με το Toyota Carina που έχει φύγει από την κουραστική ημέρα στη δουλειά του και οδεύει στο σπίτι του με ρυθμούς χελώνας…Το καλό της μαμά εξάτμισης είναι ότι το μοναδικό που ακούς είναι τα πλαστικά να τρίζουν(Honda ποιότητα), άρα δεν βιάζεις άδικα αυτό το καημένο μοτέρ των 125 κυβικών/9 αλόγων. Παρατηρώ ότι μέχρι στιγμής δεν έχω κοφτάρει ούτε την καθιερωμένη 2α στην Γούναρη έξω από το Α.Τ, γιατί είμαι και μπάκουρας πως θα το κάνουμε . Περίεργα πράγματα.ΆραΘετικά Μαμά εξάτμισης+ Ηρεμία. Μερικές φορές είναι καλό όταν γυρνάς σπίτι και δε θες τίποτα να κάνει βαβούρα.+ Αγάπη στο μοτέρ. Δεν βαράς κόφτες επειδή περνάει γκομενάκι απέναντι στο δρόμο ούτε επειδή συνάντησες τον μπάκουρα φίλο σου.+ Κατανάλωση. Αν και μιλάμε για αστεία διαφορά, αντί για 2.1 καίει 1.95…τρίχες. Φυσικά αυτό είναι αποτέλεσμα των παραπάνω. Δεν είναι ότι με τη μαμά καίει λιγότερο, απλά σε κάνει η μαμά να καις λιγότερο. Θετικά aftermarket + Ήχος. Όταν διαβάσατε παπί θα σας ήρθε στο μυαλό το κλασσικό Astra με την τρύπια Sebring(χρυσοτάμπελη μόνο) ή την TOP(ξυδάτη). Καμία σχέση. Τα Crypton X και τα Innova με καλή εξάτμιση (Racetech πχ) κάνουν πολύ ωραίο θόρυβο. Όσο πιο μπάσο γίνεται να βγάλει ένα παπί. + Σε προσέχουν. Παίζεις με το γκάζι, κορνάρεις, σινιάλο ε ρίχνεις και έναν κόφτη στη χειρότερη, που θα πάει θα σε δει. Αν δε σε δει έχει πεθάνει στο τιμόνι :P. + Ομορφία. Καθαρά υποκειμενικό θέμα, αλλά η μαμά είναι μίνι θερμοσιφωνάκι κουζίνας. + Θερμοκρασία. Υποθέτω δηλαδή δεν έχει κάποιο όργανο να ξέρω σίγουρα.+ Ίσως, λέω ίσως ενα τικ καλύτερο τράβηγμα χαμηλά. Μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση.Για πείτε κι άλλοι τη γνώμη σας. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που το παρατηρεί αυτό. Αφού Loud pipes save lives ναουμ’. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Δεν διαφωνώ. Το ότι σε προσέχουν είναι για εμένα η μόνη δικαιολογία για τον υπερβολικό θόρυβο των περισσότερων ξετάπωτων εξατμίσεων.Ειδικά στις πάπιες που κάνουν και σαν κλαστήρια.Βέβαια και εκεί υπάρχει ένα όριο...δεν χρειάζεται πχ να το ανοίγεις την ώρα που περνάς από στενό 2x2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Για μενα ξεχασες ενα βασικο πλεονεκτημα για τις μαμα εξατμισεις ..δεν ενοχλεις κ αρα δεν σε κυνηγανε τα σκυλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Παντα με εξατμα να ξεσηκωνονται οι παντες!!!!! (δεν εχω εξατμιση μεχρι το καλοκαιρι) Μενω σε ενα μεγαλο χωριο με αρκετο κοσμο..Με την εξατμα με ακουγαν οι γριουλες στο δρομο και ετσι δεν κινδυνευα...οπως και τα παιδακι που παιζουν στο δρομοΠερνουσα απο τον κολλητο και εβγαινε απ εξω με τους καφεδες στο χερι.....τωρα με τη μαμα περνω τηλ για να βγει...Με ακουγανε τα αλανια οταν ηταν να φυγουμε για μπανιο....Με ακουγανε τα αλανια πριν παμε για αραγμα στην πλατεια..Εσπαγα τα νευρα σε 2-3 κομπλεξικους μπαρμπαδες στο καφενειο...Η παπια τραβουσε ολα τα βλεμματα απο οπου περνουσα..Γουσταρα κοφτες και ανοιγματα...Τωρα την πουλησα και δεν μπορω....μου εμεινε μονο αυτο https://www.youtube.com/watch?v=WprXBd4byGs Ξεχασα το μονο αρνητικο ειναι οτι με ακουγε ο πατερας μου οπου και να πηγαινα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Για μενα ξεχασες ενα βασικο πλεονεκτημα για τις μαμα εξατμισεις ..δεν ενοχλεις κ αρα δεν σε κυνηγανε τα σκυλια... Ποιον ενοχλώ; Άμα περνάω από στενά, ίσα που ακούγεται. Όταν φτάνω σπίτι μου, που έχει στενά, έρχομαι κόφτες. Τι μη μου πείτε ότι εσείς τα πάτε καλά με τους γείτονες; ΄Οσο για τα σκυλιά, δεν μένω σε χωριό για να με απασχολεί τόσο. Εκτός αυτού, τα περισσότερα αν δεν τους δώσεις σημασία, μετά από λίγο σταματάνε. Δεν διαφωνώ. Το ότι σε προσέχουν είναι για εμένα η μόνη δικαιολογία για τον υπερβολικό θόρυβο των περισσότερων ξετάπωτων εξατμίσεων.Ειδικά στις πάπιες που κάνουν και σαν κλαστήρια.Δεν διάβασες το κείμενο μου. Το δικό μου δεν κάνει σαν κλαστήρι όπως λες. Και εγώ τα βρίζω όσα κάνουν έτσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Παντα με εξατμα να ξεσηκωνονται οι παντες!!!!! (δεν εχω εξατμιση μεχρι το καλοκαιρι)Καλα τα λες, αλλα θα ηθελα να μπορουσα να ριξω μερικα κοφτιδια εξω απο το σπιτι σου με το XR την ωρα που κοιμασε για να καταλαβεις ποσο ενοχλητικες ειναι οι παπιοεξατμησεις. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Το μηχανακι δεν κινειται ωρες κοινης ησυχιας!!Οι μονες ενοχλητικες παπιοεξατμες ειναι οι ζεμπρινγκ και οι μοτοσπορ ειδικα σε glx/c/townmate γενικα σε μικρου κυβισμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ωραιος! και εγω που κυκλοφορω με ποδηλατο στην πολη λεω να βαλω ενα μαγαφωνο στην πλατη να παιζει, για να με προσεχουν οι οδηγοι. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ωραιος! και εγω που κυκλοφορω με ποδηλατο στην πολη λεω να βαλω ενα μαγαφωνο στην πλατη να παιζει, για να με προσεχουν οι οδηγοι. Πέρασε το αστείο σου, δε σε βρήκε λέει. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ωραιος! και εγω που κυκλοφορω με ποδηλατο στην πολη λεω να βαλω ενα μαγαφωνο στην πλατη να παιζει, για να με προσεχουν οι οδηγοι. Μπορεις να βαλεις τραπουλαχαρτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Το μηχανακι δεν κινειται ωρες κοινης ησυχιας!!Οι μονες ενοχλητικες παπιοεξατμες ειναι οι ζεμπρινγκ και οι μοτοσπορ ειδικα σε glx/c/townmate γενικα σε μικρου κυβισμουΕιλικρινα δεν εχω κατι μαζι σου, εννοειται να βαλεις εξατμηση και να το γουσταρεις, αλλωστε και γω τα ιδια εκανα και χειροτερα, αλλα το σπιτι που μενω ειναι σε κεντρικο σχετικα δρομο, ανηφορικο και με τσακιζει οταν με ξυπναν με τη φασαρια που κανουν, γερασα... μη με παρεξηγειτε!!!Στο XR εχω αδεια εντελως εξατμα αλλα δεν κυκλοφορει καθολου στο δρομο, μονο χωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 1000 φορες ντακοτα ξεταπωτη πανω απο το σπτι μου παρα παπι με εξατμιση απο κατω. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Ο,τι να ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μην γκρινιάζεις.Τα ήθελε ο κώλος σου που άνοιξες θέμα με συνδυασμό πάπια-εξάτμιση.Κωλόπαιδο, αλήτη, μπραααπ παπ παπ παφ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Θέλω και γω να βάλω εξάτμιση στη μπάπχια κυρίως επειδήΕίμαι αμετανόητος γλοιώδης κάγκουρας του βάλτουΑν κρατήσω τη μαμά χάνω το δικαίωμα ψήφου στη Λούτσα και σε όλους τους δήμους Μεσογείων και ΛαυρεωτικήςΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ Η/Ζ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΜε κάνουν ΝΑ ακόμα και τα DY50 με ΠΡΟΤΕΚΤΔεν σε παρατηρεί ο παππούς που έσκασε δίπλα του χειροβομβίδα στο Τεπελένι και δεν ακούει καλά από το ζερβό αυτίΔεν με ακούει η μάνα μου και αναγκάζομαι να ανοίγω μόνος μου την πόρταΆμα σκεφτώ κιάλλα θα επανέλθω 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν διάβασες το κείμενο μου. Το δικό μου δεν κάνει σαν κλαστήρι όπως λες. Και εγώ τα βρίζω όσα κάνουν έτσι. Δεν είπα για το δικό σου συγκεκριμένα ντε. Τώρα αν η μια κάνει σαν κλαστήρι και η άλλη σαν πιο μπάσο κλαστήρι να πω το κρίμα μου δεν μου κάνει ιδιαίτερη διαφορά Akrapovic είχα δει πάνω σε ένα Yamahoscooter και πάλι σαν κλαστήρι έκανε.Τέλος πάντων το θέμα θα μπορούσε απλά να αναχθεί στο ότι είναι λογικό τα κοκόρια (και ειδικά τα νεότερα) να θέλουν να κακαρίσουν δυνατά Είναι η φύση των πραγμάτων. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 από τον Wolf1138 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο,τι να ναι. δηδ πρεπει να σου πουμε κ μπραβο?οταν θα δεις το παιδι σου να πεταγεται μες την νυχτα να βαζει τα κλαματα απο καποιους σαν εσενα(εχει γινει πολλες φορες) εγω μονο μπουνιδια θελω να του χωσω...ημουν κ εγω πιτσιρικας εκανα κ εγω μαλακιες αλλα χωρις να ενοχλω κ να ασχολιτε μαζι μου αλλος κοσμος... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 από τον ibar132 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Οι θορυβώδεις εξατμίσεις 99,9% δεν μπαίνουν στις πάπιες για να πηγαίνουν καλύτερα ή να σώζουν τη ζωή (!) του αναβάτη.Μπαίνουν μόνο και μόνο από το κόμπλεξ του ιδιοκτήτη να δείξει ότι έχει μηχανάρα και ότι την έχει μεγάλη. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 δηδ πρεπει να σου πουμε κ μπραβο?οταν θα δεις το παιδι σου να πεταγεται μες την νυχτα να βαζει τα κλαματα απο καποιους σαν εσενα(εχει γινει πολλες φορες) εγω μονο μπουνιδια θελω να του χωσω...ημουν κ εγω πιτσιρικας εκανα κ εγω μαλακιες αλλα χωρις να ενοχλω κ να ασχολιτε μαζι μου αλλος κοσμος...Ποιο παιδι μωρε; Επικοινωνεις;΄Εγραψα εγώ πουθενά ότι περνάω από γειτονιές(πλην της δικιάς μου) κόφτες και ξεσηκώνω τον κόσμο; Άρα για ποιους σαν και εμένα λες ακριβώς; Με ξέρεις προσωπικά; Εγώ είπα ότι σε προσέχουν καλύτερα, τα υπόλοιπα είναι δικά σου συμπεράσματα.Οι θορυβώδεις εξατμίσεις 99,9% δεν μπαίνουν στις πάπιες για να πηγαίνουν καλύτερα ή να σώζουν τη ζωή (!) του αναβάτη.Μπαίνουν μόνο και μόνο από το κόμπλεξ του ιδιοκτήτη να δείξει ότι έχει μηχανάρα και ότι την έχει μεγάλη.Είπα εγώ οτί πηγαίνει καλύτερα; Είπα, ίσως ελάχιστα καλύτερο τράβηγμα χαμηλά. Αγαπητέ το κόμπλεξ το έχεις εσύ. Αφενός δεν είπα ότι έχω μηχανάρα. Ξέρω ότι έχω παπί. Αφετέρου αν θέλω κριτική για το πουλί μου υπάρχουν άλλοι τρόποι να την αποκτήσω στην ηλικία που είμαι. Εγώ είπα ότι σε προσέχουν περισσότερο με την εξάτμιση. Τέσπα, κλαιν, τσάμπα ο κόπος μου να γράψω. Ξέχασα ότι για να είμαι κοινωνικά αποδεκτός με ξετάπωτη πρέπει να έχω από 600άρι SS και πάνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 τα σούργελα είναι σούργελα - είτε καβαλάνε 10 είτε 100 ίππους. Ποιο παιδι μωρε; Επικοινωνεις;΄Εγραψα εγώ πουθενά ότι περνάω από γειτονιές(πλην της δικιάς μου) κόφτες και ξεσηκώνω τον κόσμο; Άρα για ποιους σαν και εμένα λες ακριβώς; Με ξέρεις προσωπικά; Εδώ, το βλέπεις ότι πέφτεις μόνο σου σε ατόπημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 τα σούργελα είναι σούργελα - είτε καβαλάνε 10 είτε 100 ίππους. Εδώ, το βλέπεις ότι πέφτεις μόνο σου σε ατόπημα;Ναι έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Κάτσε, Ξέχασα ότι για να είμαι κοινωνικά αποδεκτός με ξετάπωτη πρέπει να έχω από 600άρι SS και πάνω. Εδώ αναφερόμουν - ότι δεν εχει σημασία τι καβαλας. Αν είσαι ξετάπωτος ξυπνάς κόσμο - δεν είναι θέμα κοινωνικής αποδοχής.όσο για το άλλο, είπες ότι δεν περνας από γειτονιάς εκτός από τη δικιά σου. Που μπορεί να μένει ο άλλος και να του ξυπβας το παιδί. Αυτό λέμε. Μην αρπάζεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Κάτσε, Εδώ αναφερόμουν - ότι δεν εχει σημασία τι καβαλας. Αν είσαι ξετάπωτος ξυπνάς κόσμο - δεν είναι θέμα κοινωνικής αποδοχής.όσο για το άλλο, είπες ότι δεν περνας από γειτονιάς εκτός από τη δικιά σου. Που μπορεί να μένει ο άλλος και να του ξυπβας το παιδί. Αυτό λέμε. Μην αρπάζεσαι.Γιατί το θεωρείς δεδομένο ότι αν είσαι ξετάπωτος ξυπνάς κόσμο; Αν θες να ξυπνήσεις κόσμο και με τη μαμά το κάνεις ή με την τάπα, μη λέμε χαζά πράγματα.Δηλαδή, λες να μην ξέρω τη γειτονιά μου και αν έχει κάποιος παιδί; Ή κάθε φορά που πάω σπίτι πηγαίνω κόφτες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Με την μαμα μονο να νανουρησεις μπορεις το παιδι οχι να το ξυπνησεις μη λεμε οτι θελουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 - Οπότε βγάζοντας την after εξάτμιση, ουσιαστικά είναι σα να αφαιρείς το μοναδικό πράγμα που τονίζει την παρουσία σου στο δρόμο.- Γενικότερα η τακτική μου όταν περνάω ανάμεσα από αυτοκίνητα είναι να συμπλεξάρω και να παίζω με το γκάζι.- άρα δεν βιάζεις άδικα αυτό το καημένο μοτέρ των 125 κυβικών/9 αλόγων. - Σε προσέχουν. Παίζεις με το γκάζι, κορνάρεις, σινιάλο ε ρίχνεις και έναν κόφτη στη χειρότερη, που θα πάει θα σε δει. Αν δε σε δει έχει πεθάνει στο τιμόνι :P.Νομίζω όλα αυτά είναι προτεραιότητες σε σένα, άσχετα από το αν προκαλείς ηχορύπανση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες