Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Kαι εντελως αλλο πραγμα ο ενας και μεγαλος κυλινδρος του XR 400, και του ΧΤΧ... Καμια σχεση και σε λειτουργεια, και σε αποκριση, και στα παντα.Σιγουρα εχει διαφορες, οσο πιο μεγαλος τοσο απο πιο χαμηλα τραβαει και εχει ροπη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 το xt660 είναι Injection ενώ το Kle όχι. Το xt660r το έχουν συνήθως φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν το σπάνε το μηχανάκι, ενώ το x πρέπει να ψάξεις καλά για να βρεις στην πένα. Επίσης ο όρος χώμα είναι πολύ γενικός. Μια φορά σε μια απόμακρη παραλία των Κυκλάδων με κωλοχωματόδρομο θα σε πάει και ninja και scooterακι. Στο λέω γιατί και εγώ στην αρχή αυτά τα κριτήρια είχα και πήρα το R, αλλά η κύρια χρήση που κάνω του κάνω είναι μέσα στην πόλη. Βέβαια και πάλι το R θα έπαιρνα, γιατί όποτε μου κατέβει το βάζω στο χώμα χωρίς να λυπάμαι. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 το xt660 είναι Injection ενώ το Kle όχι. Το xt660r το έχουν συνήθως φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν το σπάνε το μηχανάκι, ενώ το x πρέπει να ψάξεις καλά για να βρεις στην πένα. Επίσης ο όρος χώμα είναι πολύ γενικός. Μια φορά σε μια απόμακρη παραλία των Κυκλάδων με κωλοχωματόδρομο θα σε πάει και ninja και scooterακι. Στο λέω γιατί και εγώ στην αρχή αυτά τα κριτήρια είχα και πήρα το R, αλλά η κύρια χρήση που κάνω του κάνω είναι μέσα στην πόλη. Βέβαια και πάλι το R θα έπαιρνα, γιατί όποτε μου κατέβει το βάζω στο χώμα χωρίς να λυπάμαι.ποσο μπορει να κοστιζει να εχεις ενα δευτερο set με ζαντες και λαστιχα motard και να τα αλλαζεις αναλογα με τη χρηση που κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Σιγουρα εχει διαφορες, οσο πιο μεγαλος τοσο απο πιο χαμηλα τραβαει και εχει ροπη!Και ναι και οχι. Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα ραθυμο πολιτικο μοτερ 660 κ.ε, με ενα μοτερ εντουρο μηχανης, που θελει λαδια καθε 1000χλμ..Μην ξεχνας και το βαρος. Το XR ειναι καμια πενηνταρια κιλα λιγοτερα, με μονο 10 αλογα λιγοτερα. Γενικα καμια σχεση σε λειτουργια, αποδοση κλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 ποσο μπορει να κοστιζει να εχεις ενα δευτερο set με ζαντες και λαστιχα motard και να τα αλλαζεις αναλογα με τη χρηση που κανεις;http://www.car.gr/parts/view/7430604/Δεν ξέρω αν είναι σωστή αναλογία. Πάντως νομίζω πως είναι αρκετή βαβούρα η αλλαγή και θα βαριέσαι να την κάνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Μηπως να παρεις οτι παρεις και ενα δευτερο χωματινο να βγαζεις το αχτι σου?Επειδη πολυ τρελαμενο σε βλεπω με το χωμα και δε ξερω αν εισαι για On-off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μηπως να παρεις οτι παρεις και ενα δευτερο χωματινο να βγαζεις το αχτι σου?Επειδη πολυ τρελαμενο σε βλεπω με το χωμα και δε ξερω αν εισαι για On-off Το χωμα δεν ειναι αυτοσκοπος αλλα επειδη με την κοπελα μου θελουμε να γυρισουμε ολη την Ελλαδα χρειαζομαι μια μηχανη που δεν θα πει οχι σε κανενος ειδους δρομο.. και μεσα στο προγραμμα εχει χωρια, καταφυγια, διαφορες διαδρομες σε δασικους δρομους κλπ. Επισης και οι φιλοι εχουν μηχανες τυπου gs, africa κλπ και δεν λυπονται να τις λασπωσουν. Το budget δεν επιτρεπει ουτε την αγορα δυο μηχανων ουτε κυριως την συντηρηση τους.. ο σκοπος ειναι να παρω κατι σαν αυτο που συζηταμε παραπανω (xtx η xtr) και να το κρατησω σε αριστη κατασταση και ενα μικρο παπι για να βγαζει οικονομικα τα χιλιομετρα ρουτινας. Προς το παρον και με βαση τα οσα διαβασα προσανατολιζομαι σε xtx εκτος και αν παρουσιαστει δελεαστικη αγγελια με περιποιημενο xtr μεχρι 2500-2700. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2016 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Ναι απλα επειδη σκεφτοσουν ακομα και να αλλαζεις ζαντολαστιχα στο λεω.Τελοσπαντων τοτε πρεπει να δεις αν σε ενδιαφερει περισσοτερο να το εχεις για adventure ή να το εχεις για καθημερινο που μια στο τοσο θα κανει και adventure.Επειδη αν η εμφαση ειναι στο adventure πας για το R που λογω μεγαλυτερων τροχων και μαλακων αναρτησεων θα ειναι πιο ανετο στο χωμα και θα καταπινει τις τρυπες και τις κοτρονες. Με το Χ θα πας παντου απλα πιο δυσκολα, αλλα θα εχεις τα πλεονεκτηματα που ειπαμε πιο πανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Αν είναι να μπεις σε δασικούς ομαλούς χωματόδρομους και καλντερίμια,θα σε βολέψει το Χ.Αν θέλεις πιο extreme καταστάσεις δεν θα πάρεις ΧΤΧ, Αλλά ούτε και κοπέλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 πάρε το r. δε θα το μετανιώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Πρώτον, το kle ούτε να το σκέφτεσαι, ειδικά σ'αυτά τα χρήματα. Δοκίμασε κανένα XT πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Μικρόσωμο δε με λες αλλά δεν είμαι και τεράστιος κι η κοπέλα είναι αδύνατη, στο XT όμως δύο άτομα δεεεεεν. Πόσο μάλλον δε για ταξίδι. Εδώ στην transalp (600) και πάλι θα εκτιμούσα να'χα την άνεση (και την κάλυψη...) του varadero σε μεγαλύτερες βόλτες. Εγώ θα σου πρότεινα να ξανασκεφτόσουν τις επιλογές που απέκλεισες (strom, TA κτλ.). Και πιο άνετα θα'ναι, και πιο χαλαρά σε καμιά εθνική και για τα 10-20 κιλά παραπάνω (δεν θυμάμαι πόσο είναι το xt) δεν πιστεύω πως αξίζει να περιοριστείς τόσο.Όσον αφορά το χώμα, έχω πάει και σε σχετικά δύσκολες φάσεις δικάβαλος και με το virago. Οπότε με λίγη προσοχή και χαμηλότερη ταχύτητα πας με οτιδήποτε. Απ'την άλλη, τελευταία που πήρα δικάβαλος κάτι πιο ζόρικους χωματόδρομους, εκτίμησα το ΤΑ που καβαλάω αρκετά παραπάνω. Αν θες απλά να περνάς και χαλαρά, παίρνεις ότι σου αρέσει. Αν θες να σπας πλάκα (τηρουμένων των αναλογιών) θες κάτι ένα τσικ πιο "off".Σκέψου την χρήση που θες να κάνεις, τι βόλτες/ταξίδια είναι αυτά που έχεις υπ'όψιν και τι δρόμους θα επιλέγεις, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά ενός πιο off (βλ.21" εμπρός, πιο μαλακές αναρτήσεις και ανάλογη "χασούρα" στην άσφαλτο) μηχανακίου, έχε υπ'όψιν και το πως οδηγάς/θες να οδηγάς σε κάθε περίπτωση, και διάλεξε αναλόγως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ειχα kle και ειμουν ευχαριστημενος και εκανα αρκετα πραγματα στο χωμα σχεδον εντουραδες....Αν παρεις kle δωσε max 1400 και τα αλλα καντα ταξιδια.Αν αλαξεις σελα και βαλεις μια ψηλη ζελατινα πας πραγματικα οπου θες Γνωμη μου ειναι το 660R ειναι οτι καλητερο μπορεις να αγορασεις για την χρηση που θες να κανεις. + ο.τι το R το περναν ποιο "σοβαροι" ανθρωποι επομενος και ποιο προσεγμενακια μπορεις να βρεις . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2016 από τον lost_angel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πρώτον, το kle ούτε να το σκέφτεσαι, ειδικά σ'αυτά τα χρήματα. Δοκίμασε κανένα XT πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Μικρόσωμο δε με λες αλλά δεν είμαι και τεράστιος κι η κοπέλα είναι αδύνατη, στο XT όμως δύο άτομα δεεεεεν. Πόσο μάλλον δε για ταξίδι. Εδώ στην transalp (600) και πάλι θα εκτιμούσα να'χα την άνεση (και την κάλυψη...) του varadero σε μεγαλύτερες βόλτες. Εγώ θα σου πρότεινα να ξανασκεφτόσουν τις επιλογές που απέκλεισες (strom, TA κτλ.). Και πιο άνετα θα'ναι, και πιο χαλαρά σε καμιά εθνική και για τα 10-20 κιλά παραπάνω (δεν θυμάμαι πόσο είναι το xt) δεν πιστεύω πως αξίζει να περιοριστείς τόσο.Όσον αφορά το χώμα, έχω πάει και σε σχετικά δύσκολες φάσεις δικάβαλος και με το virago. Οπότε με λίγη προσοχή και χαμηλότερη ταχύτητα πας με οτιδήποτε. Απ'την άλλη, τελευταία που πήρα δικάβαλος κάτι πιο ζόρικους χωματόδρομους, εκτίμησα το ΤΑ που καβαλάω αρκετά παραπάνω. Αν θες απλά να περνάς και χαλαρά, παίρνεις ότι σου αρέσει. Αν θες να σπας πλάκα (τηρουμένων των αναλογιών) θες κάτι ένα τσικ πιο "off".Σκέψου την χρήση που θες να κάνεις, τι βόλτες/ταξίδια είναι αυτά που έχεις υπ'όψιν και τι δρόμους θα επιλέγεις, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά ενός πιο off (βλ.21" εμπρός, πιο μαλακές αναρτήσεις και ανάλογη "χασούρα" στην άσφαλτο) μηχανακίου, έχε υπ'όψιν και το πως οδηγάς/θες να οδηγάς σε κάθε περίπτωση, και διάλεξε αναλόγως.Το εθεσες πολυ ωραια.. αλλα το θεμα ειναι πως επειδη το χωμα ειναι ενα κεφαλαιο που τωρα ανοιγει δεν ξερω ουτε εγω μεχρι που μπορει να φτασει η ορεξη.. Με ενα virago 250 ξεκινησα και εγω.. Θα επερνα οντως το xtr αν υπηρχαν ρεαλιστικα καλες ευκαιριες στις αγγελιες στα χρημματα που μπορω να δωσω.. παντως συνεχιζω να μην αποκλειω το kle γιατι αν και σχεδον κανεις δεν ενθουσιαστηκε απο οσα διαβασα παραπανω θεωρω οτι με 2200 βρισκω αψογα σχεδον καινουργια μηχανακια σε σχεση με τα ταλαιπωρημενα xt.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2016 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) παντως συνεχιζω να μην αποκλειω το kle γιατι αν και σχεδον κανεις δεν ενθουσιαστηκε απο οσα διαβασα παραπανω θεωρω οτι με 2200 βρισκω αψογα σχεδον καινουργια μηχανακια σε σχεση με τα ταλαιπωρημενα xt..Το ειπες μονος σου.Επειδη δεν ειναι μηχανακι αξιο ενθουσιασμου, το βρισκεις "φθηνο"..2200 για kle 500 βεβαια.... Καλυτερα να τα δωσεις σε καναν αστεγο να πιασουν τοπο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2016 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Το kle είναι μηχανή '90 στην καλύτερη, με κακά φρένα, πλαίσιο μαστίχα (big babol, ούτε καν Χίου) και αναρτήσεις βούτυρο. Τα μόνα καλά που έχει είναι ότι στο χώμα, αν ξέρεις να την δουλεύεις δεν θα μασήσει εύκολα και η ανέλπιστα καλή τελική της, απομεινάρι απ'τον gpz κινητήρα. Αν αρχίσει δε να θέλει ρυθμίσεις καρμπυρατέρ ή αρχίσουνε οι κλασσικές βλάβες, καλή τύχη. Όποιος την γουστάρει με 'γειά του με χαρά του αλλά μην εθελοτυφλούμε κιόλας. Δυο χιλιάρικα+ για kle δεν θα'δινα ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο και απορώ πως έχει γίνει το πρώτο μηχανάκι που προτείνουν όλοι σε τέτοιες φάσεις.Και μην ξεχνάμε, το καινούριο μοντέλο είναι ακριβώς το παλιό, με fancy καινούρια χρώματα, τη μάσκα του Z και ακόμα πιο ψόφιο απ'το φίμωμα.ilikeyourbike αν δεν αποκλείεις το kle (που επιμένω πως θα'πρεπε) μην αποκλείεις και τα υπόλοιπα. Η διαφορά στο βάρος είναι πραγματικά αμελητέα. Δοκίμασέ τα.Επειδή κι εγώ είμαι στην φάση που είσαι (πάνω-κάτω, μείον τα φράγκα για νέα μηχανή!), εγώ άνετα θα επέλεγα μια μεγαλύτερη, πιο άνετη και πιο γρήγορη μηχανή, κι ας ήταν πιο βαριά κι ας μην είχε 21" μπροστά για τα χώματα. Ακόμα και οι πιο "δύσκολες" χωμάτινες διαδρομές που'χω κάνει σε φάση βόλτας μετά της κοπέλας ήταν χαλαρά πράγματα για kle και transalp, οριακά έως και αρκετά στριμόκωλα με το θεόβαρο varadero και οριακά αλλά εφικτά με λίγο "κατέβα να το περάσω λίγο από δω και ξανανεβαίνεις" με το virago. Μην δίνεις πολλή σημασία στο χώμα σ'αυτή την φάση. Ακόμα και να βρεις κανέναν χαμένο δασικό κατσικόδρομο τίγκα στην κροκάλα πάλι δεν θα μπορείς να τον πάρεις δικάβαλος, ούτε cross να'χεις. Πάρε κάτι που θα σε καλύψει στο μεγαλύτερο μέρος των διαδρομών σου αλλά δεν θα σε δυσκολέψει τόσο και στα υπόλοιπα. ΜΗΝ πάρεις κάτι χωμάτινο μόνο με την ιδέα πως κάτι λιγότερο θα κωλώσει με το παραμικρό, και μην δώσεις τόση σημασία στο να'χει 21" εμπρός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 για ταξιδια 2καβαλα μην παρεις χτ,θα το μετανιωσεις αμεσως...μονο για κανα νησακι ειναιοτι παρεις καντο βολτα πρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Υποκειμενικό, αυτα για άλλους το κλε ειναι καλυτερη επιλογή συγκριτικά με ανταγωνισμό για μενα η περιπτωση να πάρω On/off σχεδόν καινούργια μηχανή, πρωτο χέρι, 2005-7, με λίγα χιλιόμετρα με ελαχιςτα Χιλιόμετρα και ολα αυτα απο ώριμο αναβάτη ειναι best selection for my money για να μη μπερδευτείς το καλυτερο που έχεις να κανεις ειναι να ζητήσεις τεστ ride απο οποιονδήποτε βρεις διθεςιμο έμπορο-ιδιώτη-κατοχο-συμφορουμητη και μάλιστα καντο μεγαλούτσικια βόλτα για να καταλάβεις εαν σου τεριαζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και γω που εχω KLE θα σου ελεγα XT. Μονο στο 2καβαλο και στο ταξιδι ειναι καλυτερο το KLE. Και το βασικο, το ΧΤ έχει αρκετα καλυτερη θεση οδηγησης (για μενα τουλάχιστον). Οδηγησε αν μπορεις και τα δυο, νομιζω θα αποφασισεις αμεσως. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2016 από τον due Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Ξεθαβω το topic για μια γρηγορη ερωτηση.. Kle 500 και Transalp 600 ειναι δυο υποφιες προς αγορα μηχανες. Υπαρχει σημαντικη διαφορα σε καταναλωση; Διαβαζω διαφορα παραπονα δεξια και αριστερα πως το transalp ζηταει πολυ συχνα να βλεπει τον βενζινα της γειτονιας.. ισχυουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Ξεθαβω το topic για μια γρηγορη ερωτηση.. Kle 500 και Transalp 600 ειναι δυο υποφιες προς αγορα μηχανες. Υπαρχει σημαντικη διαφορα σε καταναλωση; Διαβαζω διαφορα παραπονα δεξια και αριστερα πως το transalp ζηταει πολυ συχνα να βλεπει τον βενζινα της γειτονιας.. ισχυουν;Έχοντας συμβιώσει και με τις δύο συγκεκριμένες, το kle μου ζητούσε περισσότερο, κρατούσε λιγότερο και τα καρμπυρατέρ του δεν ρυθμίζονταν ούτε από μάστορα της NASA. Γι'άλλη μια φορά, μακριά απ'το kle. Χώρια που το TA αν το προσέχεις είναι αθάνατο. Πιο "βαρύ" σε αίσθηση απ'το kle, πιο ροπάτο όμως, ΠΟΛΥ καλύτερα φρένα, καλύτερη ανεμοκάλυψη, καλύτερη σέλα είτε σόλο είτε διπλός, γενικά καλύτερο. Μ'ένα καλό φρεσκάρισμα στις αναρτήσεις μην σου πω το λες και fun (είπαμε, τηρουμένων των αναλογιών).Δεν ξέρω αν το είπα ήδη αλλά μακριά απ'το kle. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εντάξει είσαι υπεβολικός λιγουλάκι. Ρυθμίζονται τα καρμπυρατέρ του, απλά σε κάποιον που να ξέρει. Από την άλλη, ολόσωστα, το Transalp είναι καλύτερο μηχανάκι συνολικά. Φίλε ilikeyourbike να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι γενικά σε μεταχειρισμένα μηχανάκια 15+ χρονών, δεν έχει τόσο σημασία πιο ήταν καλυτερο καινούργιο, αλλά πιο είναι καλυτερο τώρα! Δηλαδή στη σωστή κατάσταση και τιμη, ειδικά αν δεν πρόκειται να το κρατήσεις 10 χρόνια. My 2 cents. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2016 από τον due 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχουμε καποια συμβουλη για τον pegaso 650; Αναφερομαι στο μοντελο 2001-2.Απο σκορπια σχολια που διαβασα στο διαδυκτιο, τα σημεια που ισως πονανε περισσοτερο ειναι η δυσκολη μεταπωληση και τα ακριβα ανταλλακτικα.Οι χωματινες δυνατοτητες του πιστευω επαρκουν και στα ταξιδια δεν θα πει οχι.Αξιοπιστια; Φρενα;Οσον αφορα την καταναλωση τα δεδομενα θα ειναι λογικα παρομοια με το gs650. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2016 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Mια χαρα μηχανάκι είναι το pegaso. Κάνει απ΄ όλα , ικανοποιητικά. Από βενζίνες πάντως μην περιμένεις να καίει το ίδιο με το gs.Σε πόλη, τα 6-6,5 λίτρα/100χλμ θα τα χεις στο τσεπάκι. Ιδιος κινητηρας αλλα τοσο διαφορετικες καταναλωσεις; :/ Μιλαω παντα για τον παλιο pegaso που ειχε ιδιο κινητηρα με τον gs..Thanks για το tip Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2016 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 και το φαντούρο με καρμπς με οικονομικό οδήγηση δε καίει τίποτα, ίδια μοτέρ είναι αλλά οι ιταλοι πάντα πιο γκαυλι@ριδες είχαν άλλο set-up και λίγο πιο διψασμένο από το bmwη σειρά πάει ως εξης'94-9697-0001-05τα πρώτα 2 καρμπς και usd, το τελευταίο injection και τηλεσκοπικό πιρούνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2016 01-05 στη γενια 01-05 αναφερομουν.. υποθετω πως αυτη η γενια ως injection ειναι και σχετικα πιο οικονομικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες