Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

αλλος βλακας απο δω χωρις εξοπλισμο. το εχει ξεπατωσει στο συμπλεκταρισμα για να σηκωθει. τωρα πρεπει να το εχει στο μηχανικο για αλλαγη δισκων:laugh::laugh::laugh:

Πολύ καλός ο τύπος,ικανοτητες Μιμικου.
Επίσης κατι εχει κανει στο 600 του(εκτος κι αν ειναι 750),σαν αγωνιστικο ειναι το μοτερ...δε ξερω πολλα απο σουζες αλλα τα μαμα 600 δε σηκωνονται ετσι με 3η στην ευθεια.Σε αυτο το βιντεο στο 0:36 το σηκωνει με 3η χωρις συμπλεκτη στις μεσαιες,που σκατα τη βρηκε τη ροπή? 

Τροποποιήθηκε από τον Xlitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν δε σου σηκωνεται εστω η τριχα μη πω τιποτα αλλο με αυτο τον αγωνα τοτε δε γουσταρεις αρκετα τις μηχανες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ'αρέσει το μπρελόκ Dainese !

αν πιστευεις πως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα, τσιμπα το http://www.ebay.com/itm/Dainese-No-Scratch-Keychain-Neutral-One-Size-Fits-All-/131722456460?hash=item1eab452d8c:g:UaUAAOSw~OVWt45o&vxp=mtr

αν εξαιρέσεις τις αποτυχημένες σούζες, ο τύπος το πάει απίστευτα...

στη σουζα θελει προπονηση ακομα. εθνικη με 200+ σε παρατεταμενες στριβει, δεν ειναι κατι δυσκολο για τετοια μηχανακια. 

Πολύ καλός ο τύπος,ικανοτητες Μιμικου.Επίσης κατι εχει κανει στο 600 του(εκτος κι αν ειναι 750),σαν αγωνιστικο ειναι το μοτερ...δε ξερω πολλα απο σουζες αλλα τα μαμα 600 δε σηκωνονται ετσι με 3η στην ευθεια.Σε αυτο το βιντεο στο 0:36 το σηκωνει με 3η χωρις συμπλεκτη στις μεσαιες,που σκατα τη βρηκε τη ροπή? 

2α εχει στο βιντεο καπου 8-10κ στροφες. πρεπει να ειναι γραναζωμενο το μηχανακι του δεν ανεβαζει ετσι χλμ με στοκ γραναζομα. στο δικο μου κ8 εχω +2 πισω και στην 1η μετα τις 10κ θα σηκωθει μονο του χωρις να κανω τιποτα. στις υπολοιπες δεν εχω δοκιμασει (ειμαι 65 κιλα ομως:biggrin:). 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πιστευεις πως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα, τσιμπα το http://www.ebay.com/itm/Dainese-No-Scratch-Keychain-Neutral-One-Size-Fits-All-/131722456460?hash=item1eab452d8c:g:UaUAAOSw~OVWt45o&vxp=mtr

στη σουζα θελει προπονηση ακομα. εθνικη με 200+ σε παρατεταμενες στριβει, δεν ειναι κατι δυσκολο για τετοια μηχανακια. 

2α εχει στο βιντεο καπου 8-10κ στροφες. πρεπει να ειναι γραναζωμενο το μηχανακι του δεν ανεβαζει ετσι χλμ με στοκ γραναζομα. στο δικο μου κ8 εχω +2 πισω και στην 1η μετα τις 10κ θα σηκωθει μονο του χωρις να κανω τιποτα. στις υπολοιπες δεν εχω δοκιμασει (ειμαι 65 κιλα ομως:biggrin:). 

Αυτό το μπρελόκ έχω και εγώ :tooth::tooth: Απλά το είπα ειρωνικά ότι έχει μπρελόκ γνωστής μάρκας εξοπλισμού αναβάτη μότο και αυτός απλά squidάρει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το μπρελόκ έχω και εγώ :tooth::tooth: Απλά το είπα ειρωνικά ότι έχει μπρελόκ γνωστής μάρκας εξοπλισμού αναβάτη μότο και αυτός απλά squidάρει 

once a squid, always a squid :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εξαιρέσεις τις αποτυχημένες σούζες, ο τύπος το πάει απίστευτα...

Πηγαινει με 200χλμ και ειναι 600αρι ή θα κοψει να το "στησει" ή θα το ριξει και ο τυπος φαινεται οτι απλα εχει λυσσαξει.

Ξερει απο σουζα και φαινεται απο τις αλλαγες που κανει οταν ειναι ορθιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει ο ανθρωπος είναι ψυχάκιας.....

Καλα νταξει, δεν παλευεται ο τυπος... Αλλα καναν αλλον δρομο δεν ξερει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα νταξει, δεν παλευεται ο τυπος... Αλλα καναν αλλον δρομο δεν ξερει?

θα είναι κοντά στο σπίτι του :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δε σου σηκωνεται εστω η τριχα μη πω τιποτα αλλο με αυτο τον αγωνα τοτε δε γουσταρεις αρκετα τις μηχανες

Εμενα πάντως αφού μου σηκώθηκαν μου έπεσαν κιολας ( αναφέρομαι στα μαλλιά και στις τρίχες βεβαίως! :D ) Θεαματικο, τρομακτικο και απίστευτα επικινδυνο ταυτόχρονα..και όχι μονο για τους οδηγούς, ετσι;;!!

Απόρησα για τις στατιστικές και ρωτησα τον φιλο wiki... Μονο το 2004 είχε 9 θανάτους ρε συ και πέρσυ 3..Και φυσικά υπάρχουν και θεατές ανάμεσα στα θύματα καποιας χρονιάς...! Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως έχουν καταφέρει να συμβιβαστούν όλοι αυτοι οι οδηγοί με την ιδεά της πτώσης και του θανάσιμου τραυματισμού..:think: (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Snaefell_Mountain_Course_fatalities)

Έχουν πάντως, όπως και να έχει, κρυμμένο ένα μεγάλο, ατσάλινο ζευγάρι από μπάλες πάνω στην σέλα... :blink:

Τροποποιήθηκε από τον Deluxe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα τετοια τους ειναι σιγουρα πολλα κιλα..Kαι ειναι ενας αγωνας που κραταει για πανω απο 100 χρονια.Ναι ειναι επικινδυνο,θανασιμο,θελει τασεις αυτοκτονιας κλπ,ΑΛΛΑ,συνηθως τα επικινδυνα δεν ειναι και τα πιο εντυπωσιακα?:winking:

Επισης πιστευω οι οδηγοι δε συμβιβαζονται οπως λες αλλα πανε συνηδητοποιημενοι.Ειναι θεοτρελοι απλα.Και προπαντων ικανοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απολαύστε υπεύθυνα.  

Τροποποιήθηκε από τον Giannis90

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει ο ανθρωπος είναι ψυχάκιας.....

Και κοκακιας ευκολα.Εδωσε και μια γραμμη στο κτμ και τον πηρε μαζι ο χαρος ο psycho:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο μέρος!!! Τί καβαλάει;;; Κάτι χοντρό φαίνεται!!

Husqvarna cr 125 ειναι ρε, σαν το δικο μου αλλα motocross. Απλα εχει βαλει μεγαλυτερο ντεποζιτο και κουβαλαει και το πριονακι μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λες τωρα ρε?

Μες στη μέση του δρόμου,με τρελό θράσος και χωρίς κανείς να αντιδράσει.Γίνονται και αλλού δυστυχώς..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα