johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και νομίζω ότι ήταν και το καταλληλότερο για τέτοιου είδους βόλτα μιας και μπορούσες να κάνεις και κάτι παραπάνω από το να έχεις μόνιμα 2η ή 3η σχέση όλη την ὠρα και μόνο στιγμιαία να ανοίγεις αρκετά το γκάζι. Σαν ιταλικό και σαν καινούριο μοντέλο έκανε κάτι περίεργα σε μερικούς και δεν μπορούσαν να το βάλουν μπροστά. μάλλον κάτι με το immobilizer ή κάτι σχετικό είπαν. ευτυχώς εμένα πήρε με τη μία. η ευχάριστη έκπληξη είναι ο ήχος του! άρχισα να κοιτάω μπας και δεν είναι το 300 και είναι το 600! πολύ ωραίο μπάσο ήχο που δεν το καταλαβαίνεις από την κάμερα. σε αυτό δεν είχα θέμα με το κιβώτιο όπως στο bmw g310r. στις στροφές μου άρεσε περισσότερο από το g310r. μπορείς να το στρίψεις αρκετά χωρίς να σε τρομάξει. όμως η εξάτμιση είναι χαμηλά και στις δεξιές στροφές βρίσκει σχετικά εύκολα. μου φάνηκε πιο παιχνιδιάρικο και ο ήχος στις ψηλές στροφές του κινητήρα σε ''έφτιαχνε'' ακόμα πιο πολύ. τα φρένα μάλλον είναι καλύτερα του bmw. τα όργανα του ωραία. δεν είναι όλα ηλεκτρονικά αλλά έχει αναλογικό στροφόμετρο στο κέντρο και τα υπόλοιπα σε οθόνη. αν και δεν δοκίμασα άλλο 300ρι, το benelli bn302 το προτιμώ από το bmw g310r. σαν αγορά θα με δυσκόλευε η μάρκα και η τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Απ'τα καλυτερα on board video που εχω δει...HP4 Race Isle of Man Υ.Γ. Γιατι παλι δεν με αφηνει να ποσταρω κανονικα το βιντεο? Εχει αλλαξει κατι ρε παιδια και δεν το πηρα πρεφα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Κατι κανεις λαθος...δεν παιζει Ωραιο video btw. Το μηχανακι πρεπει να ζυγιζει κανα 2 κιλα παραπανω απο τις καμερες.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2017 από τον Verbal Kint 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε: Απ'τα καλυτερα on board video που εχω δει...HP4 Race Isle of Man Υ.Γ. Γιατι παλι δεν με αφηνει να ποσταρω κανονικα το βιντεο? Εχει αλλαξει κατι ρε παιδια και δεν το πηρα πρεφα? γιατί έχεις το short link (youtu.be...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: γιατί έχεις το short link (youtu.be...) Δεν ειναι αυτο. Παταω "εισαγωγη εικονας απο διευθυνση url", βαζω το link οπως το παιρνω απ'το youtube, παταω "εισαγωγη στο μηνυμα", και το κουτακι του url γινεται κοκκινο. Δεν κανω τιποτα διαφορετικα απο το τι εκανα λιγο καιρο πριν που ποσταρα βιντεο κανονικα. πριν 7 ώρες, το μέλος Verbal Kint έγραψε: Το μηχανακι πρεπει να ζυγιζει κανα 2 κιλα παραπανω απο τις καμερες.... Τουλαχιστον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε: Δεν ειναι αυτο. Παταω "εισαγωγη εικονας απο διευθυνση url", βαζω το link οπως το παιρνω απ'το youtube, παταω "εισαγωγη στο μηνυμα", και το κουτακι του url γινεται κοκκινο. Δεν κανω τιποτα διαφορετικα απο το τι εκανα λιγο καιρο πριν που ποσταρα βιντεο κανονικα. Εχει αλλαξει το συστημα. Πλεον απλα κανεις χυμα paste το link και γινεται αυτοματα embedded. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 40 λεπτά, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε: Δεν ειναι αυτο. Παταω "εισαγωγη εικονας απο διευθυνση url", βαζω το link οπως το παιρνω απ'το youtube, παταω "εισαγωγη στο μηνυμα", και το κουτακι του url γινεται κοκκινο. Δεν κανω τιποτα διαφορετικα απο το τι εκανα λιγο καιρο πριν που ποσταρα βιντεο κανονικα. Τουλαχιστον... Το "εισαγωγή εικόνας από διεύθυνση url" είναι για την εισαγωγή εικόνων (αρχεία με κατάληξη .jpg, .jpeg, .png ή .gif), αφού τα έχεις ανεβάσει σε κάποιο site που φιλοξενεί εικόνες (imgur.com κτλ). Τα video από youtube είναι όπως λέει ο Άγγελος, απλά αντιγράφεις το url και του κάνεις επικόλληση μέσα στο κείμενο και το forum αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Το "εισαγωγή εικόνας από διεύθυνση url" είναι για την εισαγωγή εικόνων (αρχεία με κατάληξη .jpg, .jpeg, .png ή .gif), αφού τα έχεις ανεβάσει σε κάποιο site που φιλοξενεί εικόνες (imgur.com κτλ). Τα video από youtube είναι όπως λέει ο Άγγελος, απλά αντιγράφεις το url και του κάνεις επικόλληση μέσα στο κείμενο και το forum αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Απλά στο παλιό μπουρδ@λο mybike, για να κάνεις embed ένα βίντεο έβαζες το link στο "εισαγωγή εικόνας από URL" και στο εμφάνιζε κανονικά, ενώ στο καινούριο απλά κάνεις επικόλληση το link και είσαι έτοιμος. Εξού και η σύγχυση του Νικόλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 αλλο κουλαδι απο εδω! καινουριο μηχανακι, μετα απο λιγες δοκιμες και μικροβελτιωσεις το παει αφρεναριστο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: αλλο κουλαδι απο εδω! καινουριο μηχανακι, μετα απο λιγες δοκιμες και μικροβελτιωσεις το παει αφρεναριστο φλασαρουν τιποτα στον εγκεφαλο για να μην μετραει χιλιομετρα λογικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Εχει αλλαξει το συστημα. Πλεον απλα κανεις χυμα paste το link και γινεται αυτοματα embedded. Τι λες τωρα? Που ζω εγω τοσο καιρο και δεν το εχω παρει πρεφα? Τεστ: Yep, ολα κομπλε. Thanks! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος Νικολακης_Husq έγραψε: Τι λες τωρα? Που ζω εγω τοσο καιρο και δεν το εχω παρει πρεφα? Τεστ: Yep, ολα κομπλε. Thanks! Γουστάρω πολύ τα edit του Felkan! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: φλασαρουν τιποτα στον εγκεφαλο για να μην μετραει χιλιομετρα λογικα? Μπορεί απλά να απενεργοποιούν τον αισθητήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2017 Το πιο ισχυρό μηχανάκι που οδήγησα εκείνη την μέρα. Αν και στη βόλτα που κάναμε δεν μπορούσες να νιώσεις όλη την δύναμη των 160 αλόγων. ίσως και καλύτερα για εμάς τους αρχάριους που ήμασταν αρκετοί νομίζω. έστω και αυτό το λίγο όμως σου έδινε να καταλάβεις ότι είναι σε άλλο επίπεδο από τα "κοινά" δίκυκλα που καβαλάμε. με ένα άνοιγμα του γκαζιού έστω για λίγα δευτερόλεπτα με 2η ή 3η σχέση αμέσως ένιωθες την επιτάχυνση και τα χιλιόμετρα αστραπιαία να ανεβαίνουν στο κοντέρ. Παρ'όλα αυτά, στις χαμηλές και μεσαίες στροφές δεν σε φόβιζε και ήταν πολύ φιλικό. Από ένα σημείο και μετά είναι που δείχνει τα δόντια του και αυτό δεν μπορούσες να το καταλάβεις με το ρυθμό που πηγαίναμε. Πάντως δεν με δυσκόλεψε να το στρίψω καθόλου αν και είχα μια προκατάληψη πως θα είναι μια τέτοια μηχανή με τόσο μεγάλα νούμερα σε κυβικά,ιπποδύναμη, ροπή, τελική ταχύτητα κλπ. Τα φρένα είναι πολύ καλά και επιβραδύνεις άμεσα. Σε κάποια σημεία επιτάχυνα όσο γινόταν και μόλις έφτανα τον πλοηγό πάταγα απότομα τα φρένα. Ακαριαία έπεφτε η ταχύτητα. Εμφανισιακά είναι πολύ σύγχρονο και θυμίζει τρανσφόρμερς. Κάτι που δεν μου άρεσε και σίγουρα διορθώνεται είναι ότι δεν έχει αντιολισθητική επιφάνεια στα πλάγια του τεπόζιτου και σε ένα άλλο πλαστικό που είναι βαμμένα γυαλιστερά. ένιωθα λίγο τα πόδια μου να γλιστράνε στις στροφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Την 24/6/2017 at 1:52 ΠΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: φλασαρουν τιποτα στον εγκεφαλο για να μην μετραει χιλιομετρα λογικα? αυτο που ειναι καινουριο δεν ξερω πως ειναι, στα παλια απλα βραχυκυκλωνες τον αισθητηρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2017 2:00... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2017 Την 24/6/2017 at 3:02 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Γουστάρω πολύ τα edit του Felkan! τον εχει βαλει friendzone η αλλη απο την 1η μερα, αλλα στο editing ειναι καλος στα βιντεο αυτοι οι τυπαρες ειναι 1οι με διαφορα! editing, πλανα, σουζες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τσου ποστηδες.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2017 από τον spyrosk42 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Τσου ποστηδες.. αντε μωρε με τα παλιοκουλαδια, ας ειχα και εγω τα μηχανακια τους και θα σου λεγα, αφου το μηχανακι τα κανει ολα μονο του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Στο 2:36 το near crash. Αν ειναι δυνατον με τον καθε αναπηρο δε ξερεις απο που θα σου 'ρθει.. Αξιζει ολο το βιντεο ομως Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2017 από τον CptAngel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) ^ ο τυπος με το κ3 εχει τασεις αυτοκτονιας, τι διαολο? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2017 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 "Παραλίγο θα με σκότωνες!" ....φώναξε και συνέχισε την γκρίζα, μίζερη, ασφαλή ζωούλα του.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Νεο Βιντεακι στο κανάλι... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες