MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Το Τζόκερ μοιράζει/χαρίζει/κερνάει 13 εκατομμύρια αυτή την Πέμπτη! Εσείς θα παίξετε?Εγώ πάντως όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες, τα τυχερά παιχνίδια είναι φόρος στους ηλίθιους. Και εδώ θυμάμαι την συγχωρεμένη τη Μαλβίνα που το είχε πει από εποχής Σημίτη, όσο πιο φτωχός γίνεται ο λαός τόσο πιο πολύ έχουν άνθιση τα τυχερά παιχνίδια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Πωπω θράσσος........ και συνεχίζουνε ακάθεκτοι έτσι? Είχα φίλη κάποτε που δούλευε στη διαλογή του ΟΠΑΠ. Άστα τί μου είχε πει....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Τι σου ειχε πει? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 παιχτε εσεις τωρα γιατι παλι τζακ ποτ θα εχει να παρω εγω τα λεφτα την πρωτοχρονια σιγουρα οτι κατι κανουν αλλα καποιοι κερδιζουν λεφτα. π.χ περυσι το 5 αρι επεσε κοντα σε εμενα (σε πολη) που πανω κατω ειμαστε γνωστοι και ξερουμε ποιος και τι.αρα καποιοι κερδιζουν. τωρα κατα ποσο ειναι τυχαιο αυτο ειναι αλλο θεμα.αλλωστε εγω ποτε δεν παιζω για το τζακ ποτ. και 50 ευρω καλα ειναι μην ειμαστε και πλεονεκτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 εγω παντως ενα 50αρικο το πηρα το καλοκαιρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Τι σου ειχε πει?'Ασ'τα! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 το ερωτημα ειναι, ποσα θα θελε ο καθενας;μια 300αρα χιλιαρικα να ξεχρεωθεις και μετα να ζεις ανετα, ή και τα 13 μυρια και να την κανεις για μπραζιλ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 τι να τα κανω 13m? να με φαει το αγχος? φερε την 300αρα και κλεισαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 τι να τα κανω 13m? να με φαει το αγχος? φερε την 300αρα και κλεισαμε.Κέρδισε τα εσύ, κράτα τα 300 και δώσε τα υπόλοιπα 12,7 σε μένα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) λοιπον βγηκαν οι αριθμοι11-13-18-24-30 τζοκερ 9(νομιζω)εγω εχω11-14-17-23-29 τζοκερ 13χααχαχαχυ.γπαλι τζακ ποτ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 'Ασ'τα! http://paparopoulos-watch.blogspot.gr/p/blog-page.htmlΆρθρο 364 Από ειρωνίες έχουμε χορτάσει εδώ μέσα. Αν εσείς έχετε μερικά μύρια στην πάντα για αποζημιώσεις, να μου τα δώσετε να γράψω δημοσίως.Αν ποτέ μάθετε τί επιπτώσεις μπορεί να έχει η οποιαδήποτε πράξη σας, τότε θα μάθετε να φυλάγεστε από κακοτοπιές. Μέχρι τότε, μην απαιτείτε να πάρετε κι άλλους στο λαιμό της άγνοιάς σας. Φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μια απορία σχετικά με το 1ο βιντεάκι.Δηλαδή είχαν στήσει την κλήρωση, και τον άνθρωπο που εμφανίζει τους αριθμούς με τα αποτελέσματα στην οθόνη, τον είχαν ενημερώσει. Απο πριν. Του είχαν πει , "αυτά θα δείξεις".Στίνεις μια κομπίνα εκατομμυρίων δηλαδή, και αντί να το κρατήσεις σε όσο πιο κλειστό κύκλο, το λές και στο τεχνικό που πληκτρολογεί τα νουμεράκια, αντί να τον αφήσεις στην άγνοιά του...Υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνεις αυτό; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 από τον sorath 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Τι ψαχνετε να βρειτε?αν ειναι στημμενα ή οχι?Αφου το χ50λεπτα θα το ριξεις τι χολοσκας? :P Και αν σου κατσει? αχαχα Μια απορία σχετικά με το 1ο βιντεάκι.Δηλαδή είχαν στήσει την κλήρωση, και τον άνθρωπο που εμφανίζει τους αριθμούς με τα αποτελέσματα στην οθόνη, τον είχαν ενημερώσει. Απο πριν. Του είχαν πει , "αυτά θα δείξεις".Στίνεις μια κομπίνα εκατομμυρίων δηλαδή, και αντί να το κρατήσεις σε όσο πιο κλειστό κύκλο, το λές και στο τεχνικό που πληκτρολογεί τα νουμεράκια, αντί να τον αφήσεις στην άγνοιά του...Υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνεις αυτό;Εχει λογικη ετσι οπως το λες και μαλιστα πολυ σωστη.Αλλα απο την αλλη για να βγαλει καποια νουμερα η κληρωτιδα καποιος τεχνικος βαζει το χερι του,μπορει να ειναι ο ιδιος και απλα μπερδεψε την σειρα :PΠολλα τα σεναρια πολλες οι θεωριες συνωμοσιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Μπορεί απλούστατα η κλήρωση και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων να είναι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.Πρώτα μαγνητοσκοπήθηκε η κληρωτίδα με το baby,μετά η παρουσίαση των αριθμών on screen και στο μοντάζ να έγινε ψιλομπέρδεμα,σαν το συγχρονισμό των υποτίτλων στο VLC ένα πράμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπορεί απλούστατα η κλήρωση και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων να είναι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.Πρώτα μαγνητοσκοπήθηκε η κληρωτίδα με το baby,μετά η παρουσίαση των αριθμών on screen και στο μοντάζ να έγινε ψιλομπέρδεμα,σαν το συγχρονισμό των υποτίτλων στο VLC ένα πράμα.Αυτά γίνονται live Νίκο. Και εδώ sto Ellada έτσι γίνεται και φαντάζομαι είναι όρος της "κλήρωσης". Κάτι άλλο παίζει με το συγκεκριμένο βίντεο, δεν έχω ιδέα. Στα δικά μας:Το ότι τα μπαλάκια με τους αριθμούς κάποτε παλιά τα έδειχνε ένα-ένα να μπαίνουν στην κληρωτίδα από αντίστοιχες κοπελιές, ενώ τώρα είναι έτοιμα μέσα, δε θα το σχολιάσει κανείς? Είναι αυτό διαφανής διαδικασία? Και μην αρχίσουμε τα "θέλει χρόνο και τα κανάλια βιάζονται......" Επίσης, το αν όντως υπάρχει ή δεν υπάρχει νικητής και πόσοι, πώς διασφαλίζεται αφού όλα είναι ανώνυμα με τη λογική του φόβου και του δικαιώματος του νικητή να παραμείνει ανώνυμος? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) οταν τα διαλεγε ο προεδρος απο το ταψι με το χερι, λεγανε οτι αυτα που θελανε να βγουνε ηταν πιο παγωμενα.. τωρα με την διαφανη μπαλα δε μπορω να φανταστω σεναριο νοθειας.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 από τον stamatis_vts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 οταν τα διαλεγε ο προεδρος απο το ταψι με το χερι, λεγανε οτι αυτα που θελανε να βγουνε ηταν πιο παγωμενα.. τωρα με την διαφανη μπαλα δε μπορω να φανταστω σεναριο νοθειας..να φαντάζεσαι, Ελληνας το έκανε και αυτό (το 1980)Κατά τα άλλα, μη ξεχνάμε και τους Ιταλούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 οταν τα διαλεγε ο προεδρος απο το ταψι με το χερι, λεγανε οτι αυτα που θελανε να βγουνε ηταν πιο παγωμενα.. τωρα με την διαφανη μπαλα δε μπορω να φανταστω σεναριο νοθειας..Διαφανείς οι μπάλες? Μαύρες δεν είναι και με κρυμμένα τα νούμερα πριν ανοιχτεί το καπάκι?Μήπως θες να πεις κληρωτίδα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 εχουμε μπλεξει ολες τις κληρωσεις εδωπαντως εγω κερδισα!! 2 ευρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 εχουμε μπλεξει ολες τις κληρωσεις εδωπαντως εγω κερδισα!! 2 ευρω...Kαι εγώ όχι που είναι και στημένο χαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 και που να ειναι εντελως τυχαιο ολο!!δλδ βγαζει η κοπελα το 27 και κατα λαθος ο τεχνικος πληκτρολογει 21 στην οθονη . και στα καπακια τυχαια βγαζει η κοπελα το 21 . αντε να πεισεις μετα τον κοσμο οτι ετυχε κ βγηκε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Εγώ πάντως θέλω να μάθω αυτά που κατα τα άλλα δε μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ.Να σταματήσω να παίζω το 2ευρω που κερδίζω κάθε εβδομάδα επειδή είναι "άστα" οι κληρώσεις ή να πάω για τη μεγάλη μπάζα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Η νοθεια ειναι πολυ απλη να γινει, ειτε με καποιο βαριδι στο συγκεκριμενο μπαλακι, ειτε με καποιο μαγνητη και με αρκετους αλλουςΓια το συγκεκριμενο βιντεο και γω πιστευω οτι ισως και να ναι τυχαιο ή λαθος στο μονταζΕπειδη γινεται εδω σε πραγματικο χρονο δεν σημαινει οτι γινεται παντου ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες