Jump to content
funk

Honda VFR 800X Crossrunner 2015

Recommended Posts

honda-vfr800x-crossrunner-2015-01.jpg

Honda-Crossrunner-800-YM15-0006.jpg

Ανανεωμένο, έχει ξεπεράσει και την αρχική του χαζοσχεδίαση και προσωπικά στα 11.700 μ'αρέσει πολύ... Καλό το Tracer αλλά εδώ μιλάμε για V4 και VFR... Το έχετε δει από κοντά? Η ποιότητα κατασκευής συγκρίνεται με αυτή της υπόλοιπης οικογένειας των VFR?  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την τιμή του την είδες; :p

Έχουν ειπωθεί αρκετά και εδώ

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σχεδίαση του ράμφους με απογοήτευσε αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σε σχέση με αυτά που σερβίρονται τα τελευταία χρόνια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eδώ το καλύτερο review που μπορεις να βρεις στο ηλιακο μας συστημα από "έναν απλό ανερχόμενο δημοσιογράφο του Ειδικού Τύπου, που κράζει τους φίλους του και βαράει και τον αδερφό του..."

http://www.mybike.gr/forums/topic/79094-καινουργίλα-vs-άκαυτη-συγκριτικό-αισθήσεων-crossrunner-vs-karvuniaris/?page=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέταμα το θερμοσίφωνα, ένα σωλήνα Petzetakis apodoseos, power commander φίλτρο και δυναμόμετρο. Μετά μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τιμή του την είδες; :p

Τις τιμές της κατηγορίας δεν τις κατέχω σε λεπτομέρια αλλά τα 11700 δε μου φαίνονται υπερβολικά αν υποθέσουμε: 

α) Ότι μιλάμε για ένα αξιόπιστο σύνολο δοκιμασμένο για χρόνια στο VFR

β) Ότι η ποιότητα κατασκευής είναι επιπέδου VFR.

Το Tracer έχει 10.000 ευρώ και από κοντά το είδα και δε μου γέμισε το μάτι. Στο αντιστοιχο θέμα εδώ μέσα μια κουνάει και μια γκρινιάζει... Χμ... To Tiger Sport είναι στα 10500 αλλά προσωπικά δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη μια με τις μίζες και μια με τα πιστόνια... KTM SMT 990? Οκ... Δε θέλω να μείνω από συμπλέκτη στο πουθενά ούτε θελω να τον αλλάξω προληπτικά... Versys 1000? 13500 και είναι και μαούνα αλλά είναι όμορφο (πλέον)... V-Strom 1000? Στα 12500 αλλά προσωπικα ούτε όμορφο το βρίσκω ούτε κάτι τρομερό... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο μοτο που το είχε τεστ το έλεγε στα 10.800 εουρος για ψάξου καλύτερα.. απο ποιότητα όλοι λένε οτι είναι τυπική vfr800

εάν σου αρέσει goahead μια χαρά είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες και Tiger 800 στις διάφορες παραλλαγές του σαν επιλογή. Πέραν αυτού, γιατί θέλεις ψηλωμένο street και δεν παίρνεις κανονικό street;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες να ξεκαθαρίσουμε κάτι καθώς η γυναίκα μου καμια φορά ρίχνει καμια ματιά κλεφτή στο mybike... ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ! Τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα δεν σκοπευω να αντικαταστήσω το Versys... Απλά κοιτάω τι παίζει στην αγορά... Που πάει το πράγμα βρε αδερφέ ώστε όταν έρθει η ώρα εκείνη να ξέρω τι θέλω :P

@FlyingInADream

To Tiger 800 καλό/χρυσό αλλά δε μου εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη ως προς την αξιοπιστία του! Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ να βρεθώ με τη μίζα στο χέρι 500-600 χλμ μακριά από την έδρα μου εκείνο το ένα ΣΚ που βρήκα ευκαιρία να αποδράσω... 

Σχετικά με το ψηλωμένο ή κανονικό street... Μ' αρέσουν τα ψηλωμένα street καθώς είναι πιο άνετα και στο κάθε μέρα και στο δικάβαλο ταξίδι και έχουν και μεγαλύτερη αυτονομία λόγω μεγαλύτερου ρεζερβουάρ... Καλόμαθα με το Versys και δε βρίσκω λόγο να αλλάξω κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στη τελική μου φαίνεται πιο ωραίο το ημίγυμνο Crossrunner από το ντυμένο VFR800F... Αν και τα δύο μου φαίνονται όμορφα. Επίσης μια λεπτομέρια που παρατήρησα διαβάζοντας τα specs: Το VFR800F έχει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ από το Crossrunner κατά μισό λίτρο περίπου ενώ θα περίμενε κανείς το αντίθετο! Α ρε Honda, όλο προσόντα!

Honda-VFR800X-Crossrunner-007.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό είναι να έχουμε ψευδαισθήσεις, αλλά από ένα σημείο και μετά, τυρανιόμαστε τζάμπα, να το ξέρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρόνια τυραννιέμαι με το vfr... 
Επίσης μια επισήμανση...τα φώτα του βράδυ τα έχει δει κανείς πως απλώνει η δέσμη ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέταμα το θερμοσίφωνα, ένα σωλήνα Petzetakis apodoseos, power commander φίλτρο και δυναμόμετρο. Μετά μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος.

Καλό είναι να έχουμε ψευδαισθήσεις, αλλά από ένα σημείο και μετά, τυρανιόμαστε τζάμπα, να το ξέρεις.

Exω το προηγουμενο μοντελο το οποιο οσο και αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα πιστευω οτι ειναι ανωτερο.

η ποιοτητα ειναι πολυ καλη καλα κρατηματα ανετα ταξιδια και δικαβαλος,θα  ηθελα κατι παραπανω σε τεχνολογια οπως ρυθμισεις κινητηρα η αναρτησης

καταναλωση 8πολη 6-7 ταξιδη αναλογα πως πας ειναι  ενα καλο βημα μετα το versys

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχα τα λεφτά να το πάρω,  παίζει να το παίρνα μόνο και μόνο γιατί δεν είναι το tracer που το βλέπω να γίνεται σουπα σα το tdm και να σιχαθω να το βλέπω :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα γιατι φορανε συμβατικο μπροστα εν ετη 2015? 

Για να ρωτάνε οι περίεργοι. Πάνε κοιμήσου ρε :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα γιατι φορανε συμβατικο μπροστα εν ετη 2015? 

Γιατί το USD μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα στην πίστα, αλλά έχει μειονεκτήματα σε χρήση δρόμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αρχίζουμε πάλι, έχουμε καταλήξει γιατί το μηχανάκι αυτό σήμερα είναι μουσειακό. Κάποιος συντονιστής να συγχωνεύσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το USD μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα στην πίστα, αλλά έχει μειονεκτήματα σε χρήση δρόμου.

Ποια ειναι αυτα? Δηλαδη οσα μηχανακια βγαινουν με usd, εχουν στησιμο προσανατολισμενο στην πιστα? :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι εχει συμβατικο πηρουνι γιατι κοστιζει αρκετα λιγοτερο απο το usd, συνεπως ο σαρακακης εχει περισσοτερα περιθωρια κερδους :crazy: 

στα επι τουτου, μονο αυτοι ξερουν γιατι εχουν συμβατικα πηρουνια. ειναι γενικοτερα μελος της πολιτικης του "εμπρος πισω" των τελευταιων ετων που ακολουθει η φιρμα...

(περιμενω απαντησεις του στυλ "τα usd δεν ειναι αρκετα ενδοτικα για χρηση δρομου, κατι θα ξερουν καλυτερα οι μηχανικοι απο εμας")

ξυπνησα με καυστικη διαθεση σμρ. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα σήμερα από τη YAMAHA και είδα από κοντά το Tracer για 2η φορά. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα πλαστικά του και γενικότερα η συναρμογή του ειναι σε επίπεδα κατώτερα από του Versys μου που δε θεωρείται και το πιο ποιοτικό μηχανάκι. Μια μοτοσυκλέτα "κούτα" εμένα με ενδιαφέρει πλέον πως θα είνια και μετά από 5-6 χρόνια χρήσης, όχι μόνο το πρώτο 6μηνο του μεγάλου έρωτα, γι αυτό κοιτάω και τα VFR. Αν κάποτε αναβαθμιστώ ως προς τη μοτοσυκλέτα που οδηγάω η αναβάθμιση θα είναι συνολικη: μοτέρ - πλαίσιο - ποιότητα κατασκευής - άνεση (οδηγού-συνοδηγού) - αντιπροσωπία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποψη μου ειναι οτι πολλές φορες τα ανάποδα ειναι κ θεμα εντυπωσιασμού..

αυτο που αξίζει δεν ειναι τα περιφερειακά που χρησιμοποιούνται,αλλα το τελικό αποτέλεσμα..

αν λοιπον ενα συμβατικό πιρούνι μπορει να αποδώσει οπως ορίζει ένας κατασκευαστής,τοτε γιστι πρεπει ντε κ καλα να μπει αναποδο;

υ.γ.

να με συγχωρήσουν οι κάτοχοι,αλλα οσο καλό προϊόν ειναι το μτ 07-09,τόσο χάνει σε προχειρότητα το τρεησερ.

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ανετα το αγόραζα, είναι πανέμορφο το άτιμο, έχει τέρμα αξιόπιστο κινητήρα έχοντας φίλους με vfr, αφού φτιάξανε και την μετάβαση όταν μπαινει στο vtec όπως λένε, είναι και ποιοτικό τι άλλο να θελήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα