Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Φίλε Γιάννη αυτό με το υποδεέστερο μηχανάκι έχω βαρεθεί να το ακούω! Το γιαμάχα κάπου ήταν αργότερο κάπου γρηγορότερο! Στην ταχύτητα μέσα στις στροφές και στην επιτάχυνση στις εξόδους ήταν πιο γρήγορο το γιαμαχα και στα αλλά σημεία το χοντα όποτε έχουμε ισοπαλία να το πούμε και έτσι!

Τα περί ισπανικής συνομωσίας ,αδερφές ,μικροτσούτσουνι  και τέτοια τα ακούω βερεσέ αν και νομίζω ότι και εσύ δεν τα πιστεύεις απλά είσαι ακόμη εν βρασμώ !

Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΜΜ ενέργησε από μόνος του και όλα αυτό ξεκίνησε από την Αργεντινή όπου για μένα ο γιατρός επίτηδες την κόβει πιο αργά την στροφή και ο ΜΜ τον καβαλάει από πίσω και στην συνέχεια σωριάζετε. Μετά έχουμε άλλα δυο συμβάντα ένα στην τελευταία στροφή που ο Γιατρός το κόβει ευθεία και το τελευταίο στο βρεγμένο που ο ΜΜ κυνηγάει τον Γιατρό και πέφτει επειδή πιέζει να μείνει κοντά του! Αποτέλεσμα ΜΜ-ΡΟΣΣΙ  0-3!

Και ερχόμαστε στην Αυστραλία ….εκεί ο ΜΜ τον είχε τον Γιατρό και ήθελε μια νίκη απέναντι του και το έκανε στον τελευταίο γύρο περνώντας όμως και τον Χορχε. Πιο πολύ ζημιά του έκανε το φιλαράκι του ο Ιαννονε παρά ο ΜΜ γιατί αν ήθελε θα άφηνε τον Χορχε πρώτο και τότε τα γάλατα θα είχαν σφίξει πιο νωρίς! Έρχονται στην συνέχεια και οι δηλώσεις του Ροσσι για παιχνίδια του ΜΜ απέναντι του που για μένα είναι απορίας άξιο αυτές οι δηλώσεις ,γιατί αν ψάξω τα ΜΟΤΟ μου από την εποχή των 500 είχε δηλώσει ότι μερικές φορές επίτηδες κάθετε πιο πίσω γιατί με τις μονομαχίες διασκεδάζει πιο πολύ στον αγώνα!

Από κει και έπειτα το παιχνίδι χόντρυνε με τον ΜΜ να λέει θες να δεις πως είναι να σε παίζω; Με τα αποτελέσματα να τα βλέπουμε στην Μαλαισία … Κάτσε ρε Γιάννη παγκόσμιος πρωταθλητής είναι και αυτός δις μάλιστα στα 22 του έχει και αυτός εγωισμό και πόσο μάλλον με το μυαλό ενός 22χρονου!

Για μένα ο Γιατρός το πρωτάθλημα το έχασε μόνος του δυναμιτίζοντας το κλίμα και χάνοντας την ψυχραιμία του μέσα στο δικό του παιχνίδι. Γιατί αν το είχε αφήσει να κυλήσει το θέμα θα σήκωνε το δέκατο στην Βαλένθια

Συγνώμη για το off topic παιδιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παναγιώτη, νομίζω είναι αντιληπτό πως, όλη η νέα χρονιά των αγώνων motoGP (μαζί με τα preview τους) θα έχει συνεχώς τέτοιες κουβέντες.

Η άθλια στρατηγική των ισπανών έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλο κύκλο τέτοιων συζητήσεων.

Οπότε δεν είναι θέμα σαν αυτό που υπονοείς στο σκίτσο....

....γιατί «δεν παίζουν τα παιδιά», αλλά σχολιάζουμε τα πριν με τα τώρα. Και είναι απολύτως δεμένα.......

Δεν παρεξηγήθηκα εγώ. Το τσουβάλιασμα που έκανες συμπεριλαμβάνει πολλούς ακόμα που έχουν γράψει εδώ, έχουν κράξει δικαίως τους JL & MM για αντιαθλητική συμπεριφορά και στήσιμο αγώνων. Βέβαια η συγνώμη σου οφείλει να παραμείνει για τα υπόλοιπα μέλη, αν και οι συγνώμες έρχονται σκέτες στο χωριό μου. (θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ)

Οπότε μπήκες ως αλεξιπτωτιστής να κρίνεις το ύφος μου απέναντι στον ΜΜ ή τον JL?

Αν δε σου αρέσει, μη το διαβάζεις. Φτιάξε ένα νέο thread περί ΜΜ και γράψε διθυράμβους και χτύπα παλαμάκια!

Οι χαρακτηρισμοί που πρέπει να μένουν στην παρέα, είναι αυτοί που αναφέρονται στην παρέα.

Μη παίζεις με τις λέξεις!!!

Χαρακτήρισες τους έχοντες αρνητική γνώμη για τους 2 ισπανούς, ούγκανους. Αυτούς δηλαδή που έκραξαν εδώ, στο παρόν thread (και όχι μόνο).

Αυτό σου ζήτησα, μη με παρερμηνεύεις για να στρογγυλέψεις τις κουβέντες σου......

.....και μη ρίχνεις το μπαλάκι της ευθύνης σε άλλους.

Επιτρέπεται να πεις ό,τι γουστάρεις, χωρίς να χαρακτηρίζεις τους συνομιλητές σου. Ξεκάθαρα και όμορφα.

Αυτό το σχόλιό σου, λοιπόν, όπως και το παρακάτω, είναι «παράλογα» ως συνοδευτικά συγνώμης. Και αφήνουν «σκέψεις» για το ποιόν της συγνώμης σου......

Δε με ενδιαφέρουν τα κέρδη του Rossi ή του κάθε οδηγού. Η μετακύλιση της κουβέντας σε άλλα μονοπάτια είναι λογική αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα.

Είμαστε όμως εδώ να το βλέπουμε, να επαναφέρουμε την κουβέντα......

Το κράξιμο έχει πέσει για το στήσιμο των αγώνων. Over & out......

Κάπου σε έχασα Οδυσσέα!!! Τι εννοείς?

Δεν κατάλαβες τι έγραψα καθόλου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτό σε ρωτάω ρε αλητήριε!!!! :tooth:

Αν καταλάβαινα, δε θα σε ρωτούσα :winking:

Μετά, που ήσουν αναλυτικός, σου απάντησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παρεξηγήθηκα εγώ. Το τσουβάλιασμα που έκανες συμπεριλαμβάνει πολλούς ακόμα που έχουν γράψει εδώ, έχουν κράξει δικαίως τους JL & MM για αντιαθλητική συμπεριφορά και στήσιμο αγώνων. Βέβαια η συγνώμη σου οφείλει να παραμείνει για τα υπόλοιπα μέλη, αν και οι συγνώμες έρχονται σκέτες στο χωριό μου. (θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ)

Οπότε μπήκες ως αλεξιπτωτιστής να κρίνεις το ύφος μου απέναντι στον ΜΜ ή τον JL?

Αν δε σου αρέσει, μη το διαβάζεις. Φτιάξε ένα νέο thread περί ΜΜ και γράψε διθυράμβους και χτύπα παλαμάκια!

Οι χαρακτηρισμοί που πρέπει να μένουν στην παρέα, είναι αυτοί που αναφέρονται στην παρέα.

Μη παίζεις με τις λέξεις!!!

Χαρακτήρισες τους έχοντες αρνητική γνώμη για τους 2 ισπανούς, ούγκανους. Αυτούς δηλαδή που έκραξαν εδώ, στο παρόν thread (και όχι μόνο).

Αυτό σου ζήτησα, μη με παρερμηνεύεις για να στρογγυλέψεις τις κουβέντες σου......

.....και μη ρίχνεις το μπαλάκι της ευθύνης σε άλλους.

Επιτρέπεται να πεις ό,τι γουστάρεις, χωρίς να χαρακτηρίζεις τους συνομιλητές σου. Ξεκάθαρα και όμορφα.

Αυτό το σχόλιό σου, λοιπόν, όπως και το παρακάτω, είναι «παράλογα» ως συνοδευτικά συγνώμης. Και αφήνουν «σκέψεις» για το ποιόν της συγνώμης σου......

Δε με ενδιαφέρουν τα κέρδη του Rossi ή του κάθε οδηγού. Η μετακύλιση της κουβέντας σε άλλα μονοπάτια είναι λογική αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα.

Είμαστε όμως εδώ να το βλέπουμε, να επαναφέρουμε την κουβέντα......

Το κράξιμο έχει πέσει για το στήσιμο των αγώνων. Over & out......

Να το αναδιατυπώσω για να εξηγηθούμε....δεν θεωρώ πρέπον και σωστό να εκφραζόμαστε με τέτοιες εκφράσεις σαν ούγκανοι για αθλητές όπως του MotoGP οι οποίοι όπως σωστά γράφτηκε ρισκάρουν τις ζωές τους. Δεν είπα ούτε εσένα προσωπικά ούγκανο ούτε κανέναν άλλον, η λογική του ποστ ήταν "μην κάνετε σαν ούγκανοι, δεν αρμόζει στο σπορ" και αυτό πάει και στις 2 μεριές οπαδών-υποστηρικτών-φιλάθλων, παρόλα αυτά είμαι διατεθειμένος να ζητήσω συγνώμη σε όποιον νιώθει ότι παρεξηγήθηκε ή αν τα γραπτά μου δεν ήταν κατανοητά, αν δεν γίνεται πιστευτή ή δεκτή λυπάμαι δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Το "αλεξιπτωτιστής" δεν το καταλαβαίνω και δεν γνωρίζω αν οφείλεται στο ότι απλά διαβάζω και δεν ποστάρω ή στο ότι απλά η άποψη μου δεν είναι αρεστή, σε κάθε περίπτωση από τις 2 το προσπερνάω γιατί δεν με ενδιαφέρει μιας και προτιμώ να είμαι ουσιαστικός όταν γράφω και να γράφω αυτό που πιστεύω.

Από εκεί και πέρα  το παράδειγμα με την αντιστροφή των γραπτών σου νομίζω ήταν ξεκάθαρο, δεν βγαίνει άκρη ούτε κάποιο καλό γράφοντας διθυράμβους ή ύβρεις για οδηγούς ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, ειδικότερα όταν στην μέση παίζονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε "κάπως" για να μην βάλω χαρακτηρισμό και κατηγορηθώ πάλι και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν μας αξίζει. Μπορείς να με πεις ρομαντικό ή οτιδήποτε άλλο αλλά θεωρώ του φιλάθλους των μηχανοκίνητων σπορ "ανώτερου" επιπέδου.

Τέλος το ότι διάλεξα δικό σου,τόσο ως συντονιστή όσο και ως μέλος με σχεδόν 9000 ποστ, για να πικάρω κάτι που με ενοχλεί έχει την σημασία του.

Αλλά είπαμε ίσως είμαι ρομαντικός ή ηθικολόγος.

Στο θέμα μας τώρα.....το 2016 περιμένω να δω Suzuki, την οποία συμπαθώ ιδιαίτερα, στο ίδιο επίπεδο με Υamaha και Honda, θα μπορούσα να βάλω και την Ducati μέσα αλλά για τους συγκεκριμένους κρατάω μικρό καλάθι γιατί είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ο ψαράς πρέπει να αφήσει τις μεσοβέζικες λύσεις και να πιάσει μια εργοστασιακή θέση να γίνει τζέρτζελο, wildcards και αηδίες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το αναδιατυπώσω για να εξηγηθούμε....δεν θεωρώ πρέπον και σωστό να εκφραζόμαστε με τέτοιες εκφράσεις σαν ούγκανοι για αθλητές όπως του MotoGP οι οποίοι όπως σωστά γράφτηκε ρισκάρουν τις ζωές τους. Δεν είπα ούτε εσένα προσωπικά ούγκανο ούτε κανέναν άλλον, η λογική του ποστ ήταν "μην κάνετε σαν ούγκανοι, δεν αρμόζει στο σπορ" και αυτό πάει και στις 2 μεριές οπαδών-υποστηρικτών-φιλάθλων, παρόλα αυτά είμαι διατεθειμένος να ζητήσω συγνώμη σε όποιον νιώθει ότι παρεξηγήθηκε ή αν τα γραπτά μου δεν ήταν κατανοητά, αν δεν γίνεται πιστευτή ή δεκτή λυπάμαι δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Το "αλεξιπτωτιστής" δεν το καταλαβαίνω και δεν γνωρίζω αν οφείλεται στο ότι απλά διαβάζω και δεν ποστάρω ή στο ότι απλά η άποψη μου δεν είναι αρεστή, σε κάθε περίπτωση από τις 2 το προσπερνάω γιατί δεν με ενδιαφέρει μιας και προτιμώ να είμαι ουσιαστικός όταν γράφω και να γράφω αυτό που πιστεύω.

Από εκεί και πέρα  το παράδειγμα με την αντιστροφή των γραπτών σου νομίζω ήταν ξεκάθαρο, δεν βγαίνει άκρη ούτε κάποιο καλό γράφοντας διθυράμβους ή ύβρεις για οδηγούς ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, ειδικότερα όταν στην μέση παίζονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε "κάπως" για να μην βάλω χαρακτηρισμό και κατηγορηθώ πάλι και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν μας αξίζει. Μπορείς να με πεις ρομαντικό ή οτιδήποτε άλλο αλλά θεωρώ του φιλάθλους των μηχανοκίνητων σπορ "ανώτερου" επιπέδου.

Τέλος το ότι διάλεξα δικό σου,τόσο ως συντονιστή όσο και ως μέλος με σχεδόν 9000 ποστ, για να πικάρω κάτι που με ενοχλεί έχει την σημασία του.

Αλλά είπαμε ίσως είμαι ρομαντικός ή ηθικολόγος.

Στο θέμα μας τώρα.....το 2016 περιμένω να δω Suzuki, την οποία συμπαθώ ιδιαίτερα, στο ίδιο επίπεδο με Υamaha και Honda, θα μπορούσα να βάλω και την Ducati μέσα αλλά για τους συγκεκριμένους κρατάω μικρό καλάθι γιατί είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ο ψαράς πρέπει να αφήσει τις μεσοβέζικες λύσεις και να πιάσει μια εργοστασιακή θέση να γίνει τζέρτζελο, wildcards και αηδίες....

Ακριβώς επειδή είσαι ρομαντικός ή ηθικολόγος, πιθανολογώ πως παρακολουθείς αρκετά χρόνια motogp, υποθέτω πως θα είσαι και σχετικά ουδέτερος στην κρίση σου για το σύνολο των αγώνων και αθλητών του grid, οπότε.....

Θα είναι εύκολα αντιληπτό για σένα πως το κράξιμο των ΜΜ & JL δεν έγινε ούτε για τα ποσά που παίρνουν, ούτε για την γκρίνια του JL, ούτε για τις εντολές των ομάδων, ούτε τα κέρδη εταιριών και διαφημιζομένων.

Το κράξιμο μας, επίσης, δεν έχει να κάνει με το ότι έχασε το πρωτάθλημα ο VR στο νήμα.

Το κράξιμο έπεσε γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ υπάρχει ηθικό θέμα και ρομαντισμός στο τι έπαιξε στους τελευταίους αγώνες.

Και δε το λέμε μόνο εμείς αλλά και πάρα πολλοί αναβάτες (διεθνούς ή τοπικού επιπέδου), σχολιαστές, κριτές, ακόμα και από την Dorna.

Ακριβώς επειδή βλέπουμε ρομαντικά και ηθικά το θέμα των motogp, θεωρούμε πως η συμπεριφορά των δυο ισπανών, ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ πίστας, ήταν (και παραμένει) ανήθικη και απομακρυσμένη από το ήθος/νοοτροπία που είχε ο κύκλος των αγώνων.

Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε?

Τα έχουμε πει πολλές φορές.

Δες πχ την συμπεριφορά του Dani Petrosa. Έκλεψε βαθμούς από τον VR. Το ίδιο και ο Iannone. Έφαγαν κράξιμο? Όχι. Έκαναν αγώνα για την νίκη, όχι τσαλιμάκια και φρεναρίσματα συναθλητών. Ούτε πήγε ο Pedrosa πχ να φωνάξει στους κριτές επειδή ο συναθλητής της ομάδας του, του έκοψε τον αισθητήρα του πίσω τροχού και τον έκανε να πέσει. Ούτε πήγε να ζητήσει τιμωρία. Ούτε έκανε thumbsdown. Ούτε έφυγε από το βάθρο. Ούτε έκανε τσαλίμια για να χάσει ο συναθλητής του.

Να λοιπόν γιατί το κράξιμο. Παρεξηγήθηκες για τα μπινελίκια/κραυγές, αλλά δυστυχώς δε σου πέρασε από το μυαλό πως φωνάζουμε γιατί ξαφνικά, ένας (σχεδόν) έφηβος+πρωταθλητής (δις), παρέα με έναν πολυπρωταθλητή, έσβησαν μονομιάς την λέξη ήθος και ρομαντισμό από τους αγώνες που λατρεύουμε.

Γιατί πάτησαν στο κενό του νόμου για να καταστρέψουν την ηθική του αθλήματος που λατρεύουμε, που μας κάνει να ξυπνάμε στις 6 ή τις 7 το πρωί για να αναζητήσουμε μια καφετέρια να τον δούμε ζωντανό, να σηκωθούμε στις μύτες των ποδιών μας, να φωνάξουμε......

Αν κάνουν και το motogp F1, να κάτσουν να το βλέπουν μόνοι τους.........

Σε τελική ανάλυση, αν είμαστε «ανώτερου» επιπέδου, όπως λες, νομίζω δεν μας αξίζουν τέτοια καραγκιοζιλίκια και στημένα παιχνίδια.

Τώρα, το τι σημασία έχει το «πικάρισμα» συντονιστή ή μέλους ή 9Κ μηνυμάτων ή 25Κ μηνυμάτων ή νέου μέλους ή ή ή, καλό είναι να μας το αναφέρεις να κατανοήσουμε τη...διδαχή της κίνησής σου!!! Εγώ το χρέος των εξηγήσεων, το έκανα.......

Για το 2016......

Ο Stoner μακάρι να είχε την πυγμή και το θάρρος (και θράσος) να μπει full time στους αγώνες.

Θα μου άρεσε πολύ, να έχω πολλούς κορυφαίους αναβάτες και μοτοσυκλέτες να αγωνίζονται, να τζαρτζάρονται, να γίνεται μάχη, χωρίς παιχνίδια στημένα.

Ιδιαίτερα φέτος, που τα ηλεκτρονικά μειώνουν δραματικά την βοήθεια προς τους αναβάτες, σε συνδυασμό με τα ελαστικά της Michelin (που θα αλλάξουν κατα πολύ τα δεδομένα). Θα έχουμε εκπλήξεις πιστεύω, αφού θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η διαχείριση ισχύος και ελαστικών που περνά κυρίως στον αναβάτη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχου ταα, τι ρομαντικα παιδια ειναι αυτα :wub: , και οχι τζαρτζαρισματα :nono: , ειπαμε οποιος θελει να περασει 1 μετρο μακρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχου ταα, τι ρομαντικα παιδια ειναι αυτα :wub: , και οχι τζαρτζαρισματα :nono: , ειπαμε οποιος θελει να περασει 1 μετρο μακρια....

Επί της ουσίας, θα πεις κάτι, Αλέξανδρε?

Δεν είπαμε ποτέ όχι στα τζαρτζαρίσματα ή τις ακραίες προσπεράσεις. Αυτά χαιρόμαστε....

Μη μεταφράζεις τα πράγματα όπως εσύ βολεύεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επί της ουσίας, θα πεις κάτι, Αλέξανδρε?

Δεν είπαμε ποτέ όχι στα τζαρτζαρίσματα ή τις ακραίες προσπεράσεις. Αυτά χαιρόμαστε....

Μη μεταφράζεις τα πράγματα όπως εσύ βολεύεσαι.

Επι της ουσιας να πω οτι ο μαρκεζ δεν το εκανε για να βοηθησει τον λορενθο, το εκανε γιατι ειχε προσωπικα με τον ροσσι(το εχει πει και αλλος γνωστης του αντικειμενου που ηταν μεσα στον αγωνα εκτος απο δδ), και ο πεντροσα-ιανονε να ηταν 2ος στο πρωταθλημα το ιδιο θα εκανε (ρεαλιστικα κακως, οπαδικα και πολυ καλα του εκανε, αναλογα πως υποστηριζεται τον αναβατη σας διαλεχτε), δεν θυμαμαι αν και εσυ το ελεγες (αρκετα πιθανο αλλα δεν προκειται να ψαξω τωρα) οτι ο μαρκεζ δεν οδηγαει απλα επιθετικα (τζαρτζαρισματα κτλ) αλλα <<αυτοκτονικα>>, και το κομμενο καλωδιο του πεντροσα τζαρτζαρισμα ηταν πχ, εκτος και αν τζαρτζαρισματα θεωρητε να περνας σε αποσταση μικροτερη του ενος μετρου....τελος και εγω θελω τον stoner στο motogp:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επι της ουσιας να πω οτι ο μαρκεζ δεν το εκανε για να βοηθησει τον λορενθο, το εκανε γιατι ειχε προσωπικα με τον ροσσι(το εχει πει και αλλος γνωστης του αντικειμενου που ηταν μεσα στον αγωνα εκτος απο δδ), και ο πεντροσα-ιανονε να ηταν 2ος στο πρωταθλημα το ιδιο θα εκανε (ρεαλιστικα κακως, οπαδικα και πολυ καλα του εκανε, αναλογα πως υποστηριζεται τον αναβατη σας διαλεχτε), δεν θυμαμαι αν και εσυ το ελεγες (αρκετα πιθανο αλλα δεν προκειται να ψαξω τωρα) οτι ο μαρκεζ δεν οδηγαει απλα επιθετικα (τζαρτζαρισματα κτλ) αλλα <<αυτοκτονικα>>, και το κομμενο καλωδιο του πεντροσα τζαρτζαρισμα ηταν πχ, εκτος και αν τζαρτζαρισματα θεωρητε να περνας σε αποσταση μικροτερη του ενος μετρου....τελος και εγω θελω τον stoner στο motogp:biggrin:

Εν τέλει, το έκανε ή όχι?????

Τη μια δε το έκανε, την άλλη δε το έκανε για τον JL κοκ.....

Η συμπεριφορά των δύο ισπανών δείχνει πράγματα και κακό ήθος.

Ακόμα και για την πάρτη του να την έκανε ο ΜΜ, την έκανε. Κι αυτό είναι ένα κρατούμενο.

Τα υπόλοιπα κρατούμενα, θα τα δείξει ο κόσμος το 2016!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την δική μου απάντηση, πχ, την συμπλήρωσε το αθόρυβο χειροκρότημα στον JL στην παρουσίαση της Yamaha

http://www.yamaha-next-level.com/

Και έπεται συνέχεια!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην quotaρω σεντόνια.....

σαν ρομαντικός λοιπόν το πρώτο κρακ μέσα μου έγινε όταν άκουσα -διάβασα ότι ο Ροσσι έκανε δηλώσεις πριν από τον αγώνα εξαπολύοντας κατηγορίες με γυρολόγια στα χέρια.

Επειδή τον Ρόσσι τον θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ οδηγό και κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος αυτό ήταν επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαουλ για μένα, μικροπρέπεια, γκρίνια χωρίς λόγο, προσπάθεια για ψυχολογικό πόλεμο, ο καθένας ανάλογα την οπτική του το μεταφράζει όπως θέλει.

Το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο θα το περίμενα από τον Λορεντζο επειδή ακριβώς έχει δείξει τέτοια σημάδια, θα το περίμενα από τον Μαρκέζ λόγω απειρίας, ηλικίας ακόμα και λόγω εγωισμού ή χαρακτήρα αλλά από έναν οδηγό με 9 πρωταθλήματα, τεράστια ιστορία και εμπειρία όχι.

Αυτή ακριβώς η ενέργεια πιστεύω ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έδωσε πάτημα τόσο στον Λορεντζο όσο και στον Μαρκέζ να δείξουν την "άλλη" τους πλευρά, πάρα πολύ κακώς βέβαια. 

Τελικά όμως δεν θα γυρίσω να κατηγορήσω ή ακόμα και να βρίσω μόνο τους 2 Ισπανούς γιατί η ιστορία και οι επιδόσεις του Ροσσι με κάνουν να παραβλέπω τον ρόλο του, αλλά θα του αποδώσω μεγάλο μερίδιο της ευθύνης γιατί σαν κορυφαίος οδηγός αυτή την στιγμή έπρεπε να δείξει και το ανάλογο ανάστημα.

Θα τον προσκυνούσα αιώνια δε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα και μετά έβγαινε να πει με στοιχεία "ορίστε κύριοι οι Ισπανοί έκαναν αυτό κι αυτό". Τώρα νιώθω σαν ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το MotoGP να το κατέστρεψε με την βοήθεια των καλύτερων οδηγών που αυτό είχε να επιδείξει.

Για αυτό FORZA Σουζουκάρα, GSR με fairing και ξερό ψωμί, Aleix για campeon το 2016:wub:

Τροποποιήθηκε από τον dimik
αλλαγή στο νόημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν ρομαντικός λοιπόν το πρώτο κρακ μέσα μου έγινε όταν άκουσα -διάβασα ότι ο Ροσσι έκανε δηλώσεις πριν από τον αγώνα εξαπολύοντας κατηγορίες με γυρολόγια στα χέρια.

Επειδή τον Ρόσσι τον θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ οδηγό και κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος αυτό ήταν επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαουλ για μένα, μικροπρέπεια, γκρίνια χωρίς λόγο, προσπάθεια για ψυχολογικό πόλεμο, ο καθένας ανάλογα την οπτική του το μεταφράζει όπως θέλει.

Το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο θα το περίμενα από τον Λορεντζο επειδή ακριβώς έχει δείξει τέτοια σημάδια, θα το περίμενα από τον Μαρκέζ λόγω απειρίας, ηλικίας ακόμα και λόγω εγωισμού ή χαρακτήρα αλλά από έναν οδηγό με 9 πρωταθλήματα, τεράστια ιστορία και εμπειρία όχι.

Αυτή ακριβώς η ενέργεια πιστεύω ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έδωσε πάτημα τόσο στον Λορεντζο όσο και στον Μαρκέζ να δείξουν την "άλλη" τους πλευρά, πάρα πολύ κακώς βέβαια. 

Τελικά όμως δεν θα γυρίσω να κατηγορήσω ή ακόμα και να βρίσω μόνο τους 2 Ισπανούς γιατί η ιστορία και οι επιδόσεις του Ροσσι με κάνουν να παραβλέπω τον ρόλο του, αλλά θα του αποδώσω μεγάλο μερίδιο της ευθύνης γιατί σαν κορυφαίος οδηγός αυτή την στιγμή έπρεπε να δείξει και το ανάλογο ανάστημα.

Θα τον προσκυνούσα αιώνια δε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα και μετά έβγαινε να πει με στοιχεία "ορίστε κύριοι οι Ισπανοί έκαναν αυτό κι αυτό". Τώρα νιώθω σαν ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το MotoGP να το κατέστρεψε μαζί με τους καλύτερους οδηγούς που αυτό είχε να επιδείξει.

Για αυτό FORZA Σουζουκάρα, GSR με fairing και ξερό ψωμί, Aleix για campeon το 2016:wub:

Σεβαστή αυτή η τοποθέτηση, οφείλω να πω ότι κι εγώ είχα ξαφνιαστεί όταν άκουσα πρώτη φορά τις δηλώσεις του VR περί στημένου παιχνιδιού!

Η διαφορά μας είναι πως εγώ θεωρώ πως η συνέχεια δικαίωσε τις δηλώσεις του, ενώ για σένα πως οι δηλώσεις άλλαξαν την συμπεριφορά του MM.

Ο χρόνος θα δείξει, ελπίζω.

(λεπτομέρεια: με στημένο παιχνίδι, δε θα μπορούσε να το πάρει ο VR. Και είμαι βέβαιος πως το ξέρεις)

Καλως τα παιδια 3-0....

Μετάφραση παρακαλώ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τον προσκυνούσα αιώνια δε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα και μετά έβγαινε να πει με στοιχεία "ορίστε κύριοι οι Ισπανοί έκαναν αυτό κι αυτό". Τώρα νιώθω σαν ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το MotoGP να το κατέστρεψε με την βοήθεια των καλύτερων οδηγών που αυτό είχε να επιδείξει.

Ας υποθέσουμε ότι είσαι εσύ στη θέση του Rossi. Ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι τρεις αγώνες πριν από το τέλος κάποιος συναθλητής σου τρέχει μόνο και μόνο για να σε καθυστερεί και ενώ εσύ διεκδικείς το πρωτάθλημα και αυτός όχι.Υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Δεν λες τίποτα, οπότε αυτός ο βρώμικος συναθλητής σκέφτεται, "εντάξει, δεν με πήρανε χαμπάρι, το συνεχίζω μέχρι τέλους" ή το αναφέρεις ώστε να του δείξεις ότι ξέρεις, μην τυχόν και φιλοτιμηθεί και σταματήσει το βρώμικο παιχνίδι του ώστε να παλέψεις για τον τίτλο στα ίσια. Αν είσαι αρκετά έξυπνος φυσικά θα επιλέξεις την δεύτερη περίπτωση όπως και έκανε ο Rossi. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς (τεράστιο κιόλας) φάουλ.

Το αν ο Marquez επηρεάστηκε από τις δηλώσεις του Rossi για να κάνει τα έκτροπα που έκανε αποδεικνύεται εύκολα να είσαι παρατηρητικός και αρκετά έμπειρος θεατής του motogp ώστε να διαπιστώσεις ότι στο phillip island όντως έτρεχε για να καθυστερεί τον Rossi και να δίνει το προβάδισμα στον lorenzo. Δεν χρειαζόταν κανένας Rossi να στο πει. Aν από την άλλη δεν το διαπίστωσες από μόνος σου και θεωρείς ότι ο Rossi έκανε απλά ένα εξωαγωνιστικό παιχνίδι, είσαι πολύ άπειρος στους αγώνες μοτοσυκλέτας, άρα και έχεις λανθασμένη άποψη, απλά τα πράγματα... :yes::yes::yes:

Τροποποιήθηκε από τον basta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας υποθέσουμε ότι είσαι εσύ στη θέση του Rossi. Ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι τρεις αγώνες πριν από το τέλος κάποιος συναθλητής σου τρέχει μόνο και μόνο για να σε καθυστερεί και ενώ εσύ διεκδικείς το πρωτάθλημα και αυτός όχι.Υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Δεν λες τίποτα, οπότε αυτός ο βρώμικος συναθλητής σκέφτεται, "εντάξει, δεν με πήρανε χαμπάρι, το συνεχίζω μέχρι τέλους" ή το αναφέρεις ώστε να του δείξεις ότι ξέρεις, μην τυχόν και φιλοτιμηθεί και σταματήσει το βρώμικο παιχνίδι του ώστε να παλέψεις για τον τίτλο στα ίσια. Αν είσαι αρκετά έξυπνος φυσικά θα επιλέξεις την δεύτερη περίπτωση όπως και έκανε ο Rossi. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς (τεράστιο κιόλας) φάουλ.

Το αν ο Marquez επηρεάστηκε από τις δηλώσεις του Rossi για να κάνει τα έκτροπα που έκανε αποδεικνύεται εύκολα να είσαι παρατηρητικός και αρκετά έμπειρος θεατής του motogp ώστε να διαπιστώσεις ότι στο phillip island όντως έτρεχε για να καθυστερεί τον Rossi και να δίνει το προβάδισμα στον lorenzo. Δεν χρειαζόταν κανένας Rossi να στο πει. Aν από την άλλη δεν το διαπίστωσες από μόνος σου και θεωρείς ότι ο Rossi έκανε απλά ένα εξωαγωνιστικό παιχνίδι, είσαι πολύ άπειρος στους αγώνες μοτοσυκλέτας, άρα και έχεις λανθασμένη άποψη, απλά τα πράγματα... :yes::yes::yes:

Δηλαδή μου λες ότι ακόμα κι αν δεν μιλούσε ο Ροσσι θα έβγαιναν όσοι κράζουν τώρα και θα έκραζαν και πάλι γιατί λόγω τις εμπειρίας τους θα είχαν καταλάβει τι συμβαίνει, κι όλα αυτά σε έναν αγώνα που εν τέλει ο κατηγορούμενος βγήκε πρώτος. Δεν ξέρω αλλα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Αν ήμουν ο Ρόσσι ή μάλλον καλύτερα το τι θα περίμενα από έναν αθλητή μεγέθους Ροσσι θα ήταν να κάνει τους αγώνες της ζωής του και να πάρει πρωτάθλημα, πρώτος ήταν στην βαθμολογία και είχε σοβαρότατες ελπίδες για να τα καταφέρει. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα έβγαινα να γκρινιάξω, γιατί είμαι ο Ρόσσι ο ένας και μοναδικός, όπως σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα την ενέργεια για την οποία τιμωρήθηκε και για την οποία ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα αν και εφόσον είχε ακράδαντα στοιχεία για συμπαιγνία εναντίον του τότε να τα δημοσίευε μετά το τέλος του πρωταθλήματος αντί να αμαυρώσει έτσι ολόκληρη διοργάνωση.

Από την άλλη αν ήμουν η διοργανώτρια του ΜοτοGP μόλις ο Ροσσι είπε ότι είπε θα τον φώναζα και θα του ζητούσα στοιχεία τόσο από αυτόν όσο και από τους οδηγούς που κατηγόρησε, αν με βάση τα δεδομένα (τηλεμετρία, φθορά ελαστικών κλπ) δεν στοιχειοθετούνταν τέτοια κατηγορία θα του έκοβα τον κ@λο για δυσφήμηση του αθλήματος, αν αποδεικνυόταν ότι έχει δίκιο θα έκοβα τον κ@λο του Μαρκεζ ή του Λορέντζο ή κάθε υπεύθυνου για τον ίδιο λόγο.

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι διοργανωτές γιατί στο κάτω κάτω αυτοί επέτρεψαν τέτοιες κατινιές και καραγκιοζιλίκια από αμφότερους. 

Πλέον βέβαια τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία γιατί οι ενέργειες καθενός έχουν πλέον γραφτεί στα τεφτέρια της ιστορίας και σε 30 χρόνια οι πιτσιρικάδες θα διαβάζουν πρωταθλητής 2015-Λορεντζο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή μου λες ότι ακόμα κι αν δεν μιλούσε ο Ροσσι θα έβγαιναν όσοι κράζουν τώρα και θα έκραζαν και πάλι γιατί λόγω τις εμπειρίας τους θα είχαν καταλάβει τι συμβαίνει, κι όλα αυτά σε έναν αγώνα που εν τέλει ο κατηγορούμενος βγήκε πρώτος. Δεν ξέρω αλλα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Δηλαδή κατε εσένα το πρόβλημα είναι ότι ο Rossi δεν έπρεπε να πει κουβέντα διότι έτσι δεν θα έπαιρναν χαμπάρι τίποτα οι λιγότερο έμπειροι θεατές και όλα μέλι γάλα. Το καταλαβαίνεις ότι από μόνος του ο τρόπος σκέψης σου είναι λανθασμένος έτσι? Ο κατηγορούμενος βγήκε πρώτος αφού πρώτα εξασφάλισε θέση μπροστά από τον Rossi στον Lorenzo.

Αν ήμουν ο Ρόσσι ή μάλλον καλύτερα το τι θα περίμενα από έναν αθλητή μεγέθους Ροσσι θα ήταν να κάνει τους αγώνες της ζωής του και να πάρει πρωτάθλημα, πρώτος ήταν στην βαθμολογία και είχε σοβαρότατες ελπίδες για να τα καταφέρει. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα έβγαινα να γκρινιάξω, γιατί είμαι ο Ρόσσι ο ένας και μοναδικός, όπως σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα την ενέργεια για την οποία τιμωρήθηκε και για την οποία ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα αν και εφόσον είχε ακράδαντα στοιχεία για συμπαιγνία εναντίον του τότε να τα δημοσίευε μετά το τέλος του πρωταθλήματος αντί να αμαυρώσει έτσι ολόκληρη διοργάνωση.

Δεν μπορείς να κάνεις τον αγώνα σου εάν κάποιος γρήγορος οδηγός αποφασίσει να τρέχει μόνο και μόνο για να σε παρενοχλεί ιδιαιτέρως σε ένα σημείο του πρωταθλήματος (τρεις αγώνες πριν το τελος) που και η κάθε λεπτομέρεια κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.Τα στοιχεία είναι στην διάθεση σου, δεν χρειάζεται να τα παραθέσει ο Rossi, απλά μελέτησε τα γυρολόγια των αναβατών και αν "σκαμπάζεις" πέντε πράγματα από αγώνες motogp δεν χρειάζεται να ακούσεις κανέναν Rossi για να καταλάβεις ότι ο Marquez έτρεξε στο phillip island με μοναδικό σκοπό να πάρει ο Lorenzo περισσότερους βαθμούς από τον Rossi (για Sepang και Valencia δεν κάνω λόγο μιας και ήταν οφθαλμοφανέστατο χωρίς καν να κοιτάξεις τηλεμετρίες, υποθέτω συμφωνείς). Μια πρώτη γεύση μπορείς να πάρεις σε μια μικρή ανάλυση που έχω κάνει εδώ.

Από την άλλη αν ήμουν η διοργανώτρια του ΜοτοGP μόλις ο Ροσσι είπε ότι είπε θα τον φώναζα και θα του ζητούσα στοιχεία τόσο από αυτόν όσο και από τους οδηγούς που κατηγόρησε, αν με βάση τα δεδομένα (τηλεμετρία, φθορά ελαστικών κλπ) δεν στοιχειοθετούνταν τέτοια κατηγορία θα του έκοβα τον κ@λο για δυσφήμηση του αθλήματος, αν αποδεικνυόταν ότι έχει δίκιο θα έκοβα τον κ@λο του Μαρκεζ ή του Λορέντζο ή κάθε υπεύθυνου για τον ίδιο λόγο.

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι διοργανωτές γιατί στο κάτω κάτω αυτοί επέτρεψαν τέτοιες κατινιές και καραγκιοζιλίκια από αμφότερους. 

Πλέον βέβαια τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία γιατί οι ενέργειες καθενός έχουν πλέον γραφτεί στα τεφτέρια της ιστορίας και σε 30 χρόνια οι πιτσιρικάδες θα διαβάζουν πρωταθλητής 2015-Λορεντζο.

Πρώτον η έκφραση που χρησιμοποιείς "τόσο από αυτόν όσο και από τους οδηγούς που κατηγόρησε" δείχνει ότι κάπου έχεις χάσει τη μπάλα. Ο Rossi δεν κατηγόρησε κανέναν άλλον οδηγό πλην του marquez που έκανε αυτό το βρώμικο παιχνίδι εναντίον του. Η Dorna δεν έκοψε τον κώλο του Rossi διότι οι αποκαλύψεις του περι στημένου αγώνα από τον marquez στοιχειοθετούταν μια χαρά από την τηλεμετρία. Απορώ πως είναι δυνατόν να εκφράζεις άποψη χωρίς καν να έχεις μελετήσεις την τηλεμετρία του αγώνα...τέσπα..

Οι διοργανωτές και βέβαια φταίνε στο ότι δεν τράβηξαν το αυτί του Marquez από το phillip island λέγοντας του, είδαμε με τι σκοπό έτρεχες στον αγώνα, να μην επαναληφθεί στους επόμενους δυο, παρά τον άφησαν να κάνει ακριβώς το ίδιο σε Sepang και Valencia πετυχαίνοντας τον σκοπό του που ήταν να προστατεύσει τον τίτλο για λογαριασμό του έτερου ισπανού Lorenzo.

Τέλος στην ιστορία έμεινε ένας τίτλος για τον Lorenzo, ο πιο "πέτσικος" που έχει κερδηθεί ποτέ στο motogp μιας και τον πήρε με την βοήθεια τρίτου οδηγού. Τώρα το αν οι πιτσιρικάδες θα διαβάζουν σε 30-5- ή 100 χρόνια ότι πρωταθλητής είναι ο Lorenzo δεν αλλάζει κάτι από τα γεγονότα που πήραν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγχωρείς αλλά δείχνεις φανατισμένος και σε τέτοιες συζητήσεις δεν μπαίνω....ας μείνουμε απλά στο ότι "έχω χάσει την μπάλα" και ότι τα γυρολόγια δείχνουν την απόλυτη αλήθεια.:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγχωρείς αλλά δείχνεις φανατισμένος και σε τέτοιες συζητήσεις δεν μπαίνω....ας μείνουμε απλά στο ότι "έχω χάσει την μπάλα" και ότι τα γυρολόγια δείχνουν την απόλυτη αλήθεια.:bye:

όπως νομίζεις, δημόσιος διάλογος είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και πετάς και ανακρίβειες όπως αυτή που σου επισήμανα καλό είναι να αποχωρείς πριν ρεζιλευτείς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως νομίζεις, δημόσιος διάλογος είναι, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και πετάς και ανακρίβειες όπως αυτή που σου επισήμανα καλό είναι να αποχωρείς πριν ρεζιλευτείς...

well done:yawn: καλό διάβασμα το 2016

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ανακρίβιες που ακριβώς είναι; Ξαναλέω ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα παρά μόνο στις συνηδίσεις του εκάστοτε ατόμου. Οι ανακρίβιες που λες εσύ, μπορεί για αυτόν να είναι το σωστό. Και αυτά που λες εσύ και καλά για σωστά να είναι ανακρίβιες για τον dimik.

Μπορείς να μας δώσεις ένα link με τη δήθεν τηλεμετρία που κατηγοριοποιεί τον Marquez;

Αφού εσύ τις είδες δώσε και σε μας να τις δούμε. 

Κι αν μας τις δώσεις τι θα καταλάβουμε; Μάλλον τίποτα. Και για να σε προλάβω, όχι γιατί δεν ξέρουμε να διαβάζουμε τηλεμετρίες και άλλα τέτοια, αλλά γιατί με κάτι το πολύ πιο προφανές, όπως τα βίντεο του αγώνα, είτε από ελικόπτερα είτε από έδαφος κλπ κλπ, υπάρχουν άλλοι με διαφορετική γνώμη και άλλοι με κάποια άλλη, πάλι διαφορετική γνώμη.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως ότι υποστηρίζεις αυτό θα δεις, είτε βλέπεις live, είτε βίντεο, είτε τηλεμετρία κλπ κλπ.

Τεσπα. Ήμουν από τους πρώτους που είπε, γιατί οι ομάδες ή η Dorna πχ δεν δημοσιεύουν τις τηλεμετρίες για να δούμε ποιος έχει δίκιο. Αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο δημοσιευμένο. Δεν έψαξα κιόλας είναι η αλήθεια γιατί έχω σχηματίσει την γνώμη μου για το συμβάν. Αφού λοιπόν τις έχεις βρει και τις έχεις δει, γιατί δεν μας δίνεις ένα link ή κάτι τέλος πάντων να τις δούμε κι εμείς αυτές τις τηλεμετρίες που λες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον καποιοι συνεχίζουν και γράφουν σε αλλο θέμα απο αυτό που θα έπρεπε...
παρακαλω καθαρίστε το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα