Jump to content
Messer

VR|46 aka Valentino's topic

Recommended Posts

Μυρίζει μπαρούτι....................

After the Malaysian GP Pre-Event Press Conference Rossi spoke to the Italian media about his comments on Marquez helping out Lorenzo.

Do you think that Marquez helped out Lorenzo at Phillip Island?
“It is indeed true that Marquez did not play with both of us: he only played with me! It is important that he knows that I know! Now let's see what happens, but I am quite concerned because to have to fight with Lorenzo is one thing, but if you have to beat Marquez as well, everything becomes much more difficult, to be honest - the case is that he isn’t playing fair (something that a professional rider has to do in these situations). Especially because Marquez could be very competitive in the last two races.”

“For me it was a big disappointment, I was upset, it was from a few races ago that I knew, but I did not expect him to do something so obvious. I feel disappointment, regret and worry, because surely he will try to do it here and also in Valencia.”

So why did he eventually also overtake Lorenzo?
“In the race I noticed it, but I did not understand; Marquez was a step above everyone, but instead of trying to try to battle Lorenzo, he stayed with me to fight with Iannone and others. He knew that I was losing out to the Ducati on the straight. And so every time I tried to pass him, he re-overtook me (super-aggressive, but thats the way it is). But then he slowed to create a gap to Jorge. His bad luck was that on Sunday Jorge was not so strong, because otherwise it would have been over already. Instead, he always kept Jorge in check, knowing that he could catch him within 3 laps, and then tried to slow me and Iannone, perhaps trying to put other riders between me and Lorenzo. And in the end, that's what he did. It is clearly quite worrying, but it doesn't worry me too much”

Why do you think he did this?
“Because he would prefer Lorenzo to win. He is angry at me for a personal matter. Although he never said it, he thinks that in Argentina I made him crash; and then at Assen he is still thinking about the last chicane, in his head he feels he should have won that race. Since then he has been angry and thinking like a child: I do not win, but you do not win either. At this point, the lesser evil is for him is for Lorenzo to win.”

Is it something that motivates you or makes you angry?
"Let's see. Because if he's faster yet slows down to get involved in the battles further back, it could become difficult. Because he has nothing to lose, but I do. I have to be wary. I'm sorry and I'm quite angry. I did not expect that Marquez was an obstacle for this Championship, I thought I was only fighting against Jorge, as it should be.”

Because he used to idolise you, did you think this wouldn't happen?
"Watch out, here we must make a clarification: did he really idolise me? Did he really have my poster at home? I'm not so sure. I'd like to go back in time and see. It will also be a question of character, he is competing with me: I want to win as many World Championships as I can. If I win another title, then he knows that he will have to win one more to overtake me. If instead Jorge wins, then they have more or less the same.”

Was it better with Biaggi, because he at least made his feelings clear?
"It's true you are right. In the long run, I prefer more his behaviour. We were obnoxious to each other, but at least it was clear and honest. But I do not have his phone number.”

Did this all begin in Laguna Seca?
“There have been lots of moments, at Laguna Seca he wanted to do what I had done to Stoner five years before, when he could easily have passed three corners later. It was the first signal. And I said so, but I did not want to believe it. To think evil, it takes forever.”

Wanting to make a literary comparison, since we are in Malaysia, do you feel like Sandokan fighting Yanez?
"I would not know. I do not think that there is this difference between me and Lorenzo. I think we're both brave, each in his own way, and also a bit cunning."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οκ ξαναείδα τον αγώνα.  :tooth:

Δεν είναι απίθανο να έγινε αυτό που ισχυρίζεται ο Rossi. Από την άλλη, αν όντως είχε αυτό στο μυαλό του ο Marquez, τότε μιλάμε για πολύ μεγάλη μαγκιά, να καταφέρει να κρατήσει σε απόσταση τον Rossi από τον Lorenzo, αλλά ταυτόχρονα να είναι ο ίδιος σε θέση, να πάρει τον αγώνα.

Να παραθέσω μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

• Ο Lorenzo από το 2ο γύρο και μετά, γυρνά σταθερά στο 1.29'8  +- .'1 εκτός από τον τελευταίο γύρο που ανεβαίνει στο 1.30.3(!)  :dontknow:
  • Στον 12ο γύρο, ο Lore είναι 1.5'' μπροστά από τον 2ο. Σε αυτό το σημείο, ξεκινά να τον μαζεύει ο Marquez.
  • 6 γύρους μετά, στον 18ο δηλαδή, είναι ήδη 0.5'' πίσω από τον Marq.
  • Μόλις 2 γύρους μετά, στον 20ο, και οι 4 αναβάτες είναι μπουλούκι.

Από αυτό το γύρο και για τους επόμενους 5, ο Mark ξαφνικά ανεβαίνει πάνω από το 1.30.  O Jorge αρχίζει και φεύγει λίγο πάλι.
Και ξαφνικά, πάρε ένα 1.29'65 και ένα 1.29'28(!) όπου δίνουν την νίκη στον Marquez. Θυμίζω και το μοναδικό 1.30.3 του Jorge στο τέλος....  :dontknow:  :wstl:

Δηλαδή, ο ένας βρήκε τον τρόπο να πέσει 1'' και ο άλλος να χάσει 0.5'' όταν ήταν ρομπότ σε όλο τον αγώνα.  :wstl:

Και το κερασάκι στην τούρτα; Δεν κρατιέται από την έκπληξή του ο Jorge για την επικράτηση του Iannone απέναντι στον Rossi. 5 αγκαλιές τον πήρε τον άτιμο. Κοίτα πόση αγάπη μετά το συμβάν του Σαββάτου κιόλας.

Χμμ.... βρε λες;

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραγικές οι δηλώσεις του Ρόσσι!

Κατινιές και κλάψα λες και είναι παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι!

Απογοήτευση και μόνο. Αν είσαι μάγκας κάνεις τον αγώνα σου τους κερδίζεις και αυτό είναι όλο, δεν ξεπέφτεις σε τέτοια απίστευτη κλάψα!

Τροποποιήθηκε από τον Naruse Mikio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, βρήκες άνθρωπο να κατηγορήσεις για κλάψα. Αν έχεις ιδέα από αγώνες, δες πόσες φορές έχει πεί "δεν ήμουν αρκετά γρήγορος", "δεν στήσαμε καλά το μηχανάκι", "δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παραπάνω", "έκανα λάθος" κλπ κλπ.............

Πιο "ό,τι να ΄ναι", πεθαίνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10463987_891476197614024_405732219624048

Στον 12ο γύρο, χωρίς να υπάρχει προσπέραση, ο Μάρκεζ κόβει, γυρίζει, και σαν να κάνει κάποια χειρονομία στον Ρόσσι. Ο Ρόσσι κόβει και είναι μετά εύκολη λεία για τον Ιαννόνε. 

Σαν να έχει δίκιο ο Ρόσσι, ειδικά αν λάβουμε υπ' όψη την ευκολία που ο Μαρκέζ τους περνούσε (όλους) όποτε ήθελε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφέρον το περιεχόμενο του ποστ, και θα συμφωνήσω, αλλά η δόρνα είναι σε θέση να 

"τραβήξει το αυτί" στο παρόν (Λορενθο) και στο μέλλον (Μαρκεθ) ;

πραγματικά ο Ροσι δεν έχει μιλήσει ΠΟΤέ για στημένη οδήγηση κλπ, για να το λεει τώρα κάτι έχει γίνει.

η ισχύς εν τη ενώσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τη βόμβα που πέταξε στη συνέντευξη τύπου χτες το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) ο ValentinoRossi, ήρθε και η απάντηση του Marc Marquez!

«Η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε», σχολίασε φανερά μουδιασμένος μετά τις δηλώσεις του Vale.«Αν μη τι άλλο τον βοήθησα στον τελευταίο γύρο και ο Iannone βοήθησε τον Jorge».

«Το έχω πει όμως πολλές φορές: Κάνω τον αγώνα μου και κοιτάζω να κερδίσω για εμένα και την ομάδα μου κι έτσι θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η γνώμη του για τα λεγόμενα του Vale«Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν πάντα ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Valentino. Σ’ αυτή την περίπτωση φέρνει την πίεση σ’ εμένα».

«Κανονικά κάνεις νύξη για κάτι και οι εμπλεκόμενοι καταλαβαίνουν τι εννοείς. Αυτή τη φορά όμως δεν τον καταλαβαίνω».

«Ο αντίπαλός του στην πίστα είναι ο Jorge. Είναι καλός στις συνεντεύξεις τύπου, πάντα ήταν κι έχει μεγάλη εμπειρία».

«Τώρα πρέπει να φανεί δυνατός μέσα στην πίστα και να νικήσει τον Jorge, όχι εμένα».

Ο Valentino Rossi εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του ότι ο Marc έλεγε ψέματα όλο αυτό το διάστημα ότι από μικρός ήταν οπαδός του κι είχε αφίσα του στο δωμάτιό του.

«Με εκπλήσσουν αυτές του οι δηλώσεις, μιας κι έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι είναι το είδωλό μου κι έχω μάθει πολλά από αυτόν».

«Είναι το σημείο αναφοράς για εμένα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει αυτά δυο Γύρους πριν το τέλος και όταν παίζει τον Τίτλο με άλλον αναβάτη».

Άραγε έχει αλλάξει πια η γνώμη του Marc Marquez για τον Rossi;

«Όχι, δεν αλλάζει. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες όλων των εποχών».

Στη συνέχεια ο Marquez αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Vale μετά το τέλος του αγώνα στο Phillip Island.

«Με ρώτησε απευθείας τι έγινε και αν βοήθησα τον Lorenzo και του απάντησα ότι σε βοήθησα περνώντας τον Jorge. Ρίσκαρα πολύ για να μειώσω τη διαφορά και να κερδίσω».

«Το λέω συνεχώς ότι ο Rossi είναι το είδωλό μου και το να κερδίσει το δέκατο Τίτλο στα 36 του θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα. Είναι το φαβορί, απ’ αυτόν εξαρτάται».

Στο τέλος ο Marquez δήλωσε ότι θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την 3η θέση και ότι «...δεν θα αλλάξω το στυλ μου από εδώ και πέρα». 

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=21119

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω την εντύπωση πως τα λεγόμενα του Μάρκεζ είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις", δεν με έπεισε. Όντως τα γυρολόγια επιβεβαιώνουν τις αιτιάσεις του Ρόσσι και θα περιμένω μια επίσημη αντίδραση από την FIM και την DORNA καθώς τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν την λάμψη των αγώνων. Μένει να δούμε την τηλεμετρία, και, αν αυτή επιβεβαιώσει τις κατηγορίες του Ρόσσι, θα περιμένω να δω την επίσημη αντίδραση της ηγεσία του σπορ (αλλά και των υπολοίπων αναβατών). 

Τα MotoGP ήταν μέχρι τώρα πεδίο μάχης αναβατών, σκληρής πολλές φορές, με τζαρτζαρίσματα σωματικά και ψυχολογικά, αλλά όχι πεδίο "συντεχνιακών" συνεννοήσεων υπέρ ή κατά ενός. Αν το αφήσουν να περάσει έτσι (και πάντα εφ' όσον ευσταθούν και τεκμηριωθούν τα λεγόμενα του Ρόσσι), τότε θα μιλάμε για "Ισπανική μαφία" και για ευτελισμό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασικό mind game του Rossi.

Όσο για δράση αγωνοδικών κτλ δεν βλέπω σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Ακόμα και αν ο Μαρκέζ πράγματι "έπαιζε" μαζί τους και απλά αποφάσισε στο τέλος να προσπεράσει τον Λορένθο για να μην το παρακάνει δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη το κοιταξα κανα δυο φορες για να καταλάβω και εγώ τι σινιάλο έκανε εκεινη τη στιγμή ο 93, γιατι δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Κατέληξα πως έβγαλε τη ζελατίνα απο το κράνος και μου "φανηκε" πως ήταν καποια χειρονομία.... εσείς διαφωνείτε;

Τροποποιήθηκε από τον Tsagos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζετε οτι ηταν τυχαιο το ποσο γρηγορο ηταν το ντουκατι αυτη την φορα?? Ηταν και Ιανονε στο κολπο!! :mB_kalo_e::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη το κοιταξα κανα δυο φορες για να καταλάβω και εγώ τι σινιάλο έκανε εκεινη τη στιγμή ο 93, γιατι δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Κατέληξα πως έβγαλε τη ζελατίνα απο το κράνος και μου "φανηκε" πως ήταν καποια χειρονομία.... εσείς διαφωνείτε;

Γιώργο, δεν είμαι σίγουρος για το αν ήταν χειρονομία (σαν αυτήν του Ρόσσι στον Μπιάτζι) ή "χειρονομία" (γλώσσα του σώματος, με την έννοια του σας πάω με ένα χέρι), αλλά ζελατίνα δεν θυμάμαι να έχω δει μέχρι τώρα να αλλάζουν στην έξοδο της στροφής, ούτε να κλείνουν το γκάζι για να το κάνουν............. Σίγουρα υπάρχει σοβαρή βάση για παραπάνω διερεύνηση της όλης υπόθεσης κατά την ταπεινή μου άποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι θέμα σινιάλου ή όχι. Την αλήθεια την λέει ο ίδιος ο αγώνας άλλα περισσότερο η ανάλυση των χρόνων.Αν δεν υπήρχε ο Marc, οι Rossi και Iannone θα είχαν τερματίσει τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Lorenzo (μην λέω και λίγα). Χαρακτηριστικό είναι ότι στους καθοριστικούς γύρους 21 με 25 από τους συνολικά 27 (αφού έφησε τον Lorenzo να τον ξαναπεράσει) o Marc ξαφνικά γύριζε σε χρόνο αργότερο των αναβατών που διεκδικούσαν τις θέσεις 5-6-7, δίνοντας μονομαχίες με τους Rossi και Iannone οι οποίοι μόλις τον προσπερνούσαν διότι τους καθυστερούσε, αμέσως άνοιγε το γκάζι και ξαναέμπαινε μπροστά τους στην επόμενη στροφή αναγκάζοντας αυτό το γκρούπ να μην μπορεί να πιάσει τον Lorenzo, ενώ από θέμα χρόνων θα το έκαναν άνετα μέσα σε μόλις 1 γύρο.

Ο Rossi κατά το παρελθόν μπορεί να χρησιμοποιούσε κάθε είδους στρατηγική στον αγώνα για να κερδίζει τους αντιπάλους του, άλλα πάντα για τον εαυτό του και τον αγώνα του. Ποτέ για να επηρεάσει την μονομαχία για το πρωτάθλημα άλλων αναβατών. Αυτό το σχόλιο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι και ο Rossi έπαιζε "βρώμικα" στο παρελθόν άρα δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται.

Και ο Lorenzo στην Valencia πρόπερσι έκανε αγώνα στρατηγικής καθυστερώντας τους υπολοίπους, άλλα το έκανε για τον εαυτό του, διότι διεκδικούσε το πρωτάθλημα.Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Για φανταστείτε να συνεννοούνται 2 ή και περισσότεροι "γρήγοροι" οι αναβάτες να κοντράρουν έναν οδηγό, αυτός ο οδηγός δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει πρωτάθλημα ποτέ.

Τέτοια πράγματα είναι πρωτάκουστα στον κόσμο του motogp..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι θέμα σινιάλου ή όχι. Την αλήθεια την λέει ο ίδιος ο αγώνας άλλα περισσότερο η ανάλυση των χρόνων.Αν δεν υπήρχε ο Marc, οι Rossi και Iannone θα είχαν τερματίσει τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Lorenzo (μην λέω και λίγα). Χαρακτηριστικό είναι ότι στους καθοριστικούς γύρους 21 με 25 από τους συνολικά 27 (αφού έφησε τον Lorenzo να τον ξαναπεράσει) o Marc ξαφνικά γύριζε σε χρόνο αργότερο των αναβατών που διεκδικούσαν τις θέσεις 5-6-7, δίνοντας μονομαχίες με τους Rossi και Iannone οι οποίοι μόλις τον προσπερνούσαν διότι τους καθυστερούσε, αμέσως άνοιγε το γκάζι και ξαναέμπαινε μπροστά τους στην επόμενη στροφή αναγκάζοντας αυτό το γκρούπ να μην μπορεί να πιάσει τον Lorenzo, ενώ από θέμα χρόνων θα το έκαναν άνετα μέσα σε μόλις 1 γύρο.

Ο Rossi κατά το παρελθόν μπορεί να χρησιμοποιούσε κάθε είδους στρατηγική στον αγώνα για να κερδίζει τους αντιπάλους του, άλλα πάντα για τον εαυτό του και τον αγώνα του. Ποτέ για να επηρεάσει την μονομαχία για το πρωτάθλημα άλλων αναβατών. Αυτό το σχόλιο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι και ο Rossi έπαιζε "βρώμικα" στο παρελθόν άρα δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται.

Και ο Lorenzo στην Valencia πρόπερσι έκανε αγώνα στρατηγικής καθυστερώντας τους υπολοίπους, άλλα το έκανε για τον εαυτό του, διότι διεκδικούσε το πρωτάθλημα.Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Για φανταστείτε να συνεννοούνται 2 ή και περισσότεροι "γρήγοροι" οι αναβάτες να κοντράρουν έναν οδηγό, αυτός ο οδηγός δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει πρωτάθλημα ποτέ.

Τέτοια πράγματα είναι πρωτάκουστα στον κόσμο του motogp..

Με λιγα λογια τους εκανε οτι ηθελε, να και καποιος που το παραδεχετε! Παλι καλα που δεν ειχε το πλαισιο του 14 απο την αρχη και χαρηκαν και αλλοι οπαδοι!:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγα λογια τους εκανε οτι ηθελε, να και καποιος που το παραδεχετε! Παλι καλα που δεν ειχε το πλαισιο του 14 απο την αρχη και χαρηκαν και αλλοι οπαδοι!:laugh:

Υπερβολές...Δεν ακυρώνεις έτσι τους άλλους πιλότους,Ειδικά αυτούς με την τόσο μεγάλη ιστορία στο σπορ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπερβολές...Δεν ακυρώνεις έτσι τους άλλους πιλότους,Ειδικά αυτούς με την τόσο μεγάλη ιστορία στο σπορ.

Πρωτον δεν τους ακυρωνω εγω αλλος το εγραψε, δευτερον εγω παραδεχομαι οτι ο ροσσι ειναι ο καλυτερος οδηγος βαση τιτλων, οι ροσσικοι δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι υπαρχουν και αλλοι το ιδιο αξιολογοι αναβατες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτον δεν τους ακυρωνω εγω αλλος το εγραψε, δευτερον εγω παραδεχομαι οτι ο ροσσι ειναι ο καλυτερος οδηγος βαση τιτλων, οι ροσσικοι δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι υπαρχουν και αλλοι το ιδιο αξιολογοι αναβατες....

Μια χαρά το παραδεχομάστε.

Δε κάνουν μόνο οι τίτλοι και τα νούμερα τους θρύλους.

ο Χορχε πχ θα μπορούσε να πάρει μια ντουζίνα πρωταθλήματα στα μάτια του κόσμου θα είναι μια ζωή μπάμιας όμως.εκεί είναι που μας έχει κερδίσει ο Ρόσσι.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω! Στατιστικα παντως οι 9/10 δεν το παραδεχονται(μη με κανεις να γραφω ονοματα ατομων εδω μεσα:laugh:)!

Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα έρχεσαι καταδρομικές.. με τόσους Rossiκούς εγώ στην θέση σου δεν θα έκανα τέτοιες δηλώσεις.
Είναι κρίμα να παρακινδυνεύεις μια πτώση πάνω στα βουνά μακριά από νοσοκομεία.
Φιλική συμβουλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα βίντεο με τις προεφηβικές καγκουριές στο χωριό του, την Ταβούλια. Όσοι έχουν πάει θα αναγνωρίσουν τον δρόμο.............

Όσοι λένε πως το στυλ του είναι φτιαχτό, ας το ξανασκεφτούν, το άτομο ήταν μεγάλο φράμπαλο από τα γεννοφάσκια του.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα έρχεσαι καταδρομικές.. με τόσους Rossiκούς εγώ στην θέση σου δεν θα έκανα τέτοιες δηλώσεις.
Είναι κρίμα να παρακινδυνεύεις μια πτώση πάνω στα βουνά μακριά από νοσοκομεία.
Φιλική συμβουλή.

Εχω χοντα δεν φοβαμαι τιποτα! Τι χειροτερο μπορει να μου συμβει απο αυτο?:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω χοντα δεν φοβαμαι τιποτα! Τι χειροτερο μπορει να μου συμβει απο αυτο?:mB_kalo_e:

Να πάρεις yamaha :tooth::v:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα