PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλοταξιδο και παντα ορθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Ωραία η κ@υλα του νέου ερωτα2!Καλούς δρομους να εχετε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 οφ τοπικ, αλλα τι, δε μπορεις να δωσεις το βερσυς και να παρεις ενα μονστερ πχ ; Δεν φεύγει το βερσυς γι ' αυτο το λέω. Αλλιώς κατι μπορεί να γινει με monsterακι. Vagma καλά χιλιόμετρα και πάλι! Πανέμορφη η μηχανή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 με δανεικη ζελατινα και με σοβαρη υποψηφιοτητα αγορας παρομοιας.........γιωργη ευχαριστω πολυ ρε αδερφε............. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 με δανεικη ζελατινα και με σοβαρη υποψηφιοτητα αγορας παρομοιας.........γιωργη ευχαριστω πολυ ρε αδερφε.............kati τετοιο θα εβαζα μονο για σοβαρα μεγαλα ταξιδια με πολυ εθνική...κανει δουλεια ομως ; Στα 120-140 κοβει τιποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 γαβριλο εχει διαστασεις 40 επι 40 και την εχω βαλει στην κατωτατη ρυθμιση..............ο αερας χτυπαει πια στο πανω οριο της ζελατινας του κρανους,.......πιεση στο στερνο καμια πια........ελαχιστη στους ωμους και ολα αυτα με ταχυτητες 80-160χλμ.............αεροδυναμικα ειναι πολυ καλη και δεν δημιουργει κουνηματα στο τιμονι..........προφανως και προσανατολιζομαι στην αγορα αντιστοιχης..........80 ευρω κανει μαζι με τα στηριγματα της.........δεν υπαρχει περιπτωση να παρω της puig που ειναι 5 ποντους χαμηλοτερη και θα κανει 1 μηνα και βαλε..........αλλα ουτε και της givi που βγαζει συγκεκριμενη γι αυτο το μοντελο γιατι θα κανει ενα μηνα να ερθει...τιμη ακομα δεν εχει στην ελλαδα....εξω εχει 135 δολλαρια.....και ειναι παρα πολυ κοντη μολις 28,5 ποντους υψος οποτε δεν θα κανει τιποτα.......θα ναι μονο για μοστρα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Λάθος μηχανή... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Μην βαλεις τετοιο πραγμα....το κατεστρεψες!!Του φορτωνεις μονομιας 20 χρονια ....... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) ουτε λαθος μηχανη ειναι για μενα(κανει και για το υψος μου),ουτε καταστρεφεται καμια μηχανη.....η ζελατινα μπορει να βγαινει οποτε θελω........η επιλογη μου εγινε για το οτι θελω μια μηχανη για τα παντα ολα και καθε μερα και μεσα εξω απο την πολη ,με μπολικη ροπη απο χαμηλα(γιατι τετοιο τροπο οδηγησης κανω),και ηταν επιβεβλημενη η αγορα ζελατινας που να κανει δουλεια και οχι να ναι για την μοστρα και μονο...........αλλωστε δεν θα μπει τετοια........δανεικη ειναι...........οποτε...... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 από τον vagma 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) ουτε λαθος μηχανη ειναι για μενα(κανει και για το υψος μου),ουτε καταστρεφεται καμια μηχανη.....η ζελατινα μπορει να βγαινει οποτε θελω........η επιλογη μου εγινε για το οτι θελω μια μηχανη για τα παντα ολα και καθε μερα και μεσα εξω απο την πολη ,με μπολικη ροπη απο χαμηλα(γιατι τετοιο τροπο οδηγησης κανω),και ηταν επιβεβλημενη η αγορα ζελατινας που να κανει δουλεια και οχι να ναι για την μοστρα και μονο...........αλλωστε δεν θα μπει τετοια........δανεικη ειναι...........οποτε......Εντελως φιλικα θα σου μιλησω vagma. Σε φορουμ γραφουμε για να ακουσουμε και καμια γνωμη παραπανω απο πεντε ανθρωπους που ασχολουνται με το ιδιο αντικειμενο και καποιους που σιγουρα θα ξερουν παραπανω απο εμας (εγω δε συγκαταλεγομαι στους τελευταιους, για να μην παρεξηγηθω). Οταν για κατι που σκεφτομαι να κανω στη μηχανη μου μου λενε καμια δεκαρια ανθρωποι πως ειναι λαθος, εμενα προσωπικα θα με βαλει σε σκεψεις. Προφανως και η μηχανη ειναι δικια σου και θα κανεις ο,τι γουσταρεις σ'αυτην. Αλλα δε βλεπω το λογο για αντιλογο στα σχολια καποιων ανθρωπων που θελουν να σου δωσουν μια συμβουλη. Αν ηταν να ποσταραμε μονο για να μαζευουμε "like" θα ηταν καλυτερο να μενουμε στο facebook.Το σχολιο του elprimerozen (οπως το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον) σημαινει πως αν οι οδηγικες σου αναγκες προϋποθετουν τοσο μεγαλο ανεμοθραυστη, τοτε μαλλον καλυτερα θα ηταν να ειχες παρει μια μηχανη με φερινγκ. Και ειναι κατι με το οποιο συμφωνω απολυτα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 από τον pitapola 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Η φάση εδώ μου θύμισε το εξής...Σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στην Σκοτία, επισκεφτήκαμε διάφορους οινοποιούς Whiskey, και ρωτήσαμε έναν απο αυτούς ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πίνουμε το Whiskey μας... Η απάντηση ήταν αποστομωτική: "Ο σωστός τρόπος είναι αυτός με τον οποίο το απολαμβάνεις. Με παγάκια, χωρίς παγάκια, με Coca Cola ή χωρίς..." ενώ όλοι περίμεναν μια απάντηση του τύπου "βάζετε δυο δάκτυλα Whiskey, με 1/4 του κουταλιού του γλυκού πάγου, σε θερμοκρασία δωματίου, αφού το ανακινήσετε ελαφρά 2,5 φορές, και το αφήσετε να ξεκουραστεί...". :DΦοβερή γευστική εμπειρία και τελικά και μάθημα ζωής... Αν ο vagma είναι ικανοποιημένος, και καλυμμένος έτσι, έχει φέρει το μηχανάκι στα μέτρα του, πολύ καλά έκανε... Οι υποκειμενικές απόψεις μας περισσεύουν. Αισθητικά και εμένα δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλες ζελατίνες αλλά μάλλον πρέπει να αφήσω στην άκρη τα της αισθητικής για το καλό του αυχένα μου, τουλάχιστον για τα ταξίδια... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Αποψεις μπορουν να γραφτουν πολλες και δεκτες.........αλλα οποιοι γραφουν θα πρεπει να ξερουν τα εξης δεδομενα.......αναβατης,χρηση,ειδος μηχανης,οικονομικα..........ο στελιος επεσε μεσα σε ολα και οχι τυχαια γιατι με εχει γνωρισει.........υγ....δεν ποσταρω για λαικ ουτε τωρα ουτε ποτε.......ισχυει για αυτους που δεν ξερουν τα δεδομενα μου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δε νομίζω οτι εστιαζόταν εκεί η παρατήρηση των παιδιών και θεωρώ ότι η σύγκριση είναι λιγάκι άτοπη.Υπάρχουν ποικίλλες κστηγορίες μοτοσυκλετών για να εξυπηρετήσουν τα θέλω και τις ανάγκες του καθενός. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μη μπορεί να καταλάβει ότι ένα γυμνό μηχανάκι θα έχει το μειονέκτημα της έντονης αντίστασης του αέρα.Εφόσον αυτό είναι κάτι το οποίο τον δυσανασχετεί, γιατί να αγοράσει μια γυμνή μοτοσυκλέτα ενώ υπάρχουν άλλες που καλύπτουν καλύτερα τα θέλω του (ανεμοκάλυψη ΚΑΙ ροπή χαμηλά);Χρήματα και προσωπική επιλογή του καθενός είναι όλα φυσικά, αλλά αν πάω εγώ και κοτσάρω έναν τεράστιο ανεμοθραύστη σε ένα supermotard, τότε ο οποιοσδήποτε elprimerozen έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ότι αγόρασα το λάθος μηχανάκι και αντικειμενικά θα έχει δίκιο.Εμείς constructive feedback εκφράζουμε. Το τι θα αποφασίσει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση, αλλά τα γεγονότα είνακ γεγονότα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 από τον The Dread Rider 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 μου λενε καμια δεκαρια ανθρωποι πως ειναι λαθοςΤο πλήθος των ανθρώπων που λένε κάτι, ΔΕΝ αποτελεί απόδειξη ορθότητας της πρότασης που λένε. 1 δις άνθρωποι να λένε μια ανοησία και ΕΝΑΣ να λέει το ορθολογικά ορθό, πάλι το σωστό δεν αλλάζει.Η θεωρία ''το λένε οι πολλοί άρα είναι σωστό'' αποδεικνύεται ψευδής πολύ εύκολα από ένα πασίγνωστο αντιπαράδειγμα: Επί χιλιάδες χρόνια, χιλιάδες και εκατομύρια άνθρωποι, λέγανε η Γη είναι επίπεδη. Μέχρι που ο Ερατοσθένης απέδειξε ότι είναι καμπύλη και υπολόγισε και την ακτίνα της με μεγάλη ακρίβεια. Οι πολλοί λέγανε μια ανοησία. Και που το λέγανε οι πολλοί, πάλι ανοησία ήταν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αν ο vagma είναι ικανοποιημένος, και καλυμμένος έτσι, έχει φέρει το μηχανάκι στα μέτρα του, πολύ καλά έκανε... Οι υποκειμενικές απόψεις μας περισσεύουν. Αισθητικά και εμένα δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλες ζελατίνες αλλά μάλλον πρέπει να αφήσω στην άκρη τα της αισθητικής για το καλό του αυχένα μου, τουλάχιστον για τα ταξίδια...Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα εξ ορισμου ολες οι αποψεις ειναι υποκειμενικες. Αυτο σημαινει η λεξη. Και η δικια μου, και του σκοτσεζου, και η δικια σου και ολων μας οι αποψεις ειναι υποκειμενικες.Λυπαμαι παντως γιατι βλεπω πως ηδη παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου. Απο εδω και περα μονο μπραβο και like. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Δε νομίζω οτι εστιαζόταν εκεί η παρατήρηση των παιδιών και θεωρώ ότι η σύγκριση είναι λιγάκι άτοπη.Υπάρχουν ποικίλλες κστηγορίες μοτοσυκλετών για να εξυπηρετήσουν τα θέλω και τις ανάγκες του καθενός. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μη μπορεί να καταλάβει ότι ένα γυμνό μηχανάκι θα έχει το μειονέκτημα της έντονης αντίστασης του αέρα.Εφόσον αυτό είναι κάτι το οποίο τον δυσανασχετεί γιατί να αγοράσει μια γυμνή μοτοσυκλέτα ενώ υπάρχουν άλλες που καλύπτουν καλύτερα τα θέλω του (ανεμοκάλυψη ΚΑΙ ροπή χαμηλά);Χρήματα και προσωπική επιλογή του καθενός είναι όλα φυσικά, αλλά αν πάω εγώ και κοτσάρω έναν τεράστιο ανεμοθραύστη σε ένα supermotard, τότε ο οποιοσδήποτε elprimerozen έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ότι αγόρασα το λάθος μηχανάκι και αντικειμενικά θα έχει δίκιο.Εμείς constructive feedback εκφράζουμε. Το τι θα αποφασίσει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση, αλλά τα γεγονότα είνακ γεγονότα.ομορφα που τα λες........δεν ξερεις εσυ και ο ελπριζομεν ολα τα δεδομενα ομως.....εκει κρινεται μια αποψη.......αρα πες μου ποια ειναι η καταλληλη μηχανη για μενα που να χει υψος σελας το πολυ 785 χιλ γιατι ειμαι μονο 1.65?......τα υπολοιπα δεδομενα μαλλον ειναι κατανοητα.......commuter μεσαιου κυβισμου ροπατο,με κανονικη θεση οδηγησης...ορθια δηλ.....χρηση εντος ετος αναλογια 20% καρακεντρο 60% ανοικτοι δρομοι πολης 20% επαρχιακο και εθνικο δικτυο...... αυτα δεν τα γραφω γιατι μιλαμε για το μηχανακι μου........και σε αλλα θεματα κατα καιρους εκφραστηκαν διαφορετικες αποψεις καποιες απο αυτες βασιζομενες σε λαθος δεδομενα......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα εξ ορισμου ολες οι αποψεις ειναι υποκειμενικες.Κι αυτό ψευδές είναι. Ο άνθρωπος έβαλε τα λεφτά ΤΟΥ και πήρε μια μηχανή. Αυτό δεν είναι άποψη, είναι πραγματικότητα.Επίσης με την ζελατίνα, έφτιαξε αυτό που για τον ίδιο ΔΟΥΛΕΥΕΙ όπως το θέλει. Ούτε αυτό είναι άποψη, είναι πραγματικότητα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Κι αυτό ψευδές είναι. Ο άνθρωπος έβαλε τα λεφτά ΤΟΥ και πήρε μια μηχανή. Αυτό δεν είναι άποψη, είναι πραγματικότητα.Επίσης με την ζελατίνα, έφτιαξε αυτό που για τον ίδιο ΔΟΥΛΕΥΕΙ όπως το θέλει. Ούτε αυτό είναι άποψη, είναι πραγματικότητα. Flying ζουμε για να σ'ακουμε! Οταν βλεπω ειδοποιηση απο το mybike οτι "FlyingInADream παρέθεσε γραπτά σου στο ένα θέμα" κατι νιωθω μεσα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Ρε παιδια γιατι πηρε τετοια τροπη το πραγμα; Ο @elprimerozen εγραψε για λαθος μηχανακι επειδη το θεαμα της ζελατινας του φανηκε παραταιρο.Κι εγω αν ποσταρα ss με μπαγκαζιερα τα ιδια θα λεγαμε τωρα κι ας με βολευε εμενα στο s/m. Ο @vagma απο την αλλη γουσταρει να το κανει πιο λειτουργικο το μηχανακι του και καλα κανει. Τι σκαλωμα φαγαμε τωρα και μανουριαζουμε για ασημαντα πραγματα; Καλοταξιδο να ειναι φιλε και τιποτα αλλο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 vagma αν σου βασταει κολλα και στην ζελατινα αυτοκολλητο dakar :)καλοριζικο το μοτο, πολυ ομορφο και σοφη αγορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Εμένα αυτη η ζελατινα μ'αρεσει και παει συγκεκριμένα σε κλασικης σχεδίασης στρογγυλοφαναρο οπως και του νεου sv και των παλιότερων γενεών sport naked 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 και που να την δεις πανω στη μηχανη..........σημερα την αγοραζω...αυριο τοποθετηση και φωτογραφηση............ελλαδαρα σου ρχομαστε.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Εμένα αυτη η ζελατινα μ'αρεσει και παει συγκεκριμένα σε κλασικης σχεδίασης στρογγυλοφαναρο οπως και του νεου sv και των παλιότερων γενεών sport naked 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Του πάει περισσότερο από την Kappa που τοποθέτησες δοκιμαστικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Ωραιο είναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες