Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Ρε παληκάρια, εσείς οι ενθουσιασμένοι, τα 250 κιλά δεν τα είδατε ή τα ιταλικά κιλά είναι ελαφρύτερα από τα Γιαπωνέζικα. Θα πουλήσει σίγουρα, έχει πολύ λαό που θέλει να δείχνει περιπετειώδης στην καφετέρια.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Αν είναι τόσο γεμάτο, πάλι είναι ελαφρύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (στα 1200cc). Η νέα άφρικα είναι κανα 20κιλο πιο κάτω νομίζω. Ε, αν δεν βάλεις 30 λίτρα είσαι οκ! Γιατί είναι τόσο πιο βαρύ όμως απ'το οριτζινάλε μούλτι; Μόνο το τεράστιο ρεζερβουάρ είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Το ίδιο πράμα ακριβώς έκανε πρώτη η απριλια με το καποτουλαχιστον δεν το διαφημιζανε να κανει αλματα σε πιστα motocross Τουλάχιστον είναι αλουμινένια τα πλαινάΑαααααα παλι καλα! Πειτε ετσι! Ειναι enduro τελικα το μηχανακι! Γιατί είναι τόσο πιο βαρύ όμως απ'το οριτζινάλε μούλτι; Μόνο το τεράστιο ρεζερβουάρ είναι;Ειναι το βαρος της εμπειριας που κουβαλαει η ducati στα χωματινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Enduro?Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... καλο...Οποιος ασχοληθηκε με το χωμα σιγουρα ξερει οτι δεν χρειαζονται πολλα αλογα, τι να τα κανεις αν δεν μπορεις να τα αξιοποιησεις?Ειναι μαρκετιστηκα κολαπακια, και με τα 95 μια χαρα θα πηγαινει.Μια χαρά θα πηγαίνει στο χώμα. Άρα είναι ένα μεγάλο εντούρο με πολλά κιλά. Στο χώμα θέλεις κάτι ελαφρύ όμως. Είναι ξεκάθαρο ότι η Χόντα έφτιαξε ένα σύνολο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που είναι από τη Γερμανία την Ιταλία και την Αυστρία. Έστω ότι ήθελε να χτυπήσει το Super Tenere.... Πάλι είναι πολύ πίσω για ένα μηχανάκι που βγαίνει το 2016.Ο μόνος λόγος που ίσως να το αγόραζα (γιατί το κόβω να κάνει κάνα 12 χήνες) είναι να ήμουν σούπερ καυλωμένος με τις Άφρικα όπως ο Παναγιώτης Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Εγώ πάντως μάγκες αν είχα το μαρούλι θα το αγόραζα πχ αντί για ένα R1200 GS ,έτσι για την αλλαγή που λένε .Τώρα αυτά που λέτε για το χώμα κτλπ κλάιν μάιν . Κι ας μην πατήσει ποτέ χώμα εκτός από τίποτα φλαταδούρες . Και τι έγινε ....Όπως δεν με πειράζουν τα supersport που πηγαίνουν πάνω κάτω με τα βεντιλατέρ αναμμένα στην παραλιακή και δεν έχουν πατήσει ποτέ πίστα ,έτσι δεν με πειράζουν τόσα χρόνια τα θηριώδη on-off-enduro που μόνο χώμα δεν τα πηγαίνουν οι ιδιοκτήτες τους.Βασικά άκυρο αυτό που είπα για το μαρούλι πριν . Δεν θα έπερνα το μούλτι . Στο 1290 superadventure θα τα έσκαγα . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μια χαρά θα πηγαίνει στο χώμα. Άρα είναι ένα μεγάλο εντούρο με πολλά κιλά. Στο χώμα θέλεις κάτι ελαφρύ όμως. Είναι ξεκάθαρο ότι η Χόντα έφτιαξε ένα σύνολο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που είναι από τη Γερμανία την Ιταλία και την Αυστρία. Έστω ότι ήθελε να χτυπήσει το Super Tenere.... Πάλι είναι πολύ πίσω για ένα μηχανάκι που βγαίνει το 2016.Ο μόνος λόγος που ίσως να το αγόραζα (γιατί το κόβω να κάνει κάνα 12 χήνες) είναι να ήμουν σούπερ καυλωμένος με τις Άφρικα όπως ο Παναγιώτης ΚΤο θέμα είναι για το νέο Μούλτι Εντούρο, το γράφει απάνω-απάνω. Το πώς (όπως σχεδόν κάθε θέμα) το γυρνάτε για το γιατί δεν θα παίρνατε Χόντα, είναι απορίας άξιον. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Εγώ πάντως μάγκες αν είχα το μαρούλι θα το αγόραζα πχ αντί για ένα R1200 GS ,έτσι για την αλλαγή που λένε .Τώρα αυτά που λέτε για το χώμα κτλπ κλάιν μάιν . Κι ας μην πατήσει ποτέ χώμα εκτός από τίποτα φλαταδούρες . Και τι έγινε ....Όπως δεν με πειράζουν τα supersport που πηγαίνουν πάνω κάτω με τα βεντιλατέρ αναμμένα στην παραλιακή και δεν έχουν πατήσει ποτέ πίστα ,έτσι δεν με πειράζουν τόσα χρόνια τα θηριώδη on-off-enduro που μόνο χώμα δεν τα πηγαίνουν οι ιδιοκτήτες τους.Βασικά άκυρο αυτό που είπα για το μαρούλι πριν . Δεν θα έπερνα το μούλτι . Στο 1290 superadventure θα τα έσκαγα . http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7173145/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 τουλαχιστον δεν το διαφημιζανε να κανει αλματα σε πιστα motocross Ααααααα παλι καλα! Πειτε ετσι! Ειναι enduro τελικα το μηχανακι! Ειναι το βαρος της εμπειριας που κουβαλαει η ducati στα χωματινα... χαχαχα!απλα αστειος κατσε εσυ με το 125 σου και ασε αυτα για αυτους που μπορουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με κάθε αγορά θα δίνεται και το απαραίτητο κιτ λάσπης για ψαρωτικές εμφανίσεις....Motomudd in use!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον chaoskiller 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) χαχαχα!απλα αστειος κατσε εσυ με το 125 σου και ασε αυτα για αυτους που μπορουν...συγνωμη φιλε εχεις δικιο... και συγνωμη που εχω μονο 125 κυβικα, δεν θα ξαναγινει. Την επομενη φορα που θα ξεκινησω enduro και θα ξαναθελησω να ξαναμαθω στενα μονοπατια θα παρω ενα MT-01 και θα του βαλω χωματινα λαστιχα.βασικα δεν ξερω ποιος ειναι ο αστειος εδω... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Το θέμα είναι για το νέο Μούλτι Εντούρο, το γράφει απάνω-απάνω. Το πώς (όπως σχεδόν κάθε θέμα) το γυρνάτε για το γιατί δεν θα παίρνατε Χόντα, είναι απορίας άξιον. Παναγιώτη το γύρισα γιατί είδα από μια εταιρία δρόμου και πίστας να βγάζει ένα μηχάνημα για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό (ΚΤΜ/ ΒΜW)Περίμενα απλά από τη Χόντα πολλά περισσότερα. Από το μαύρο μοντέλο το καμουφλαρισμένο περίμενα το όπλο να βγάλει τουλάχιστον 130 αλογάκια ώστε να πω σε αυτό το θέμα ότι το Ντουκάτι δε μου γέμισε το μάτι.Εγώ έγραψα εδώ για το Χόντα γιατί εξεπλάγην με τη Ντουκάτι που έβγαλε ένα όπλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 συγνωμη φιλε εχεις δικιο... και συγνωμη που εχω μονο 125 κυβικα, δεν θα ξαναγινει. Την επομενη φορα που θα ξεκινησω enduro και θα ξαναθελησω να ξαναμαθω στενα μονοπατια θα παρω ενα MT-01 και θα του βαλω χωματινα λαστιχα.ρε αγορι μου γλυκο ξεκολλα το μυαλουδακι σου και μην εισαι τοσο κολλημενος.ΚΑΝΕΙΣ δεν θα παρει το μουλτι να παει στα βραχια.οπως κανεις δεν περνει το χ6 να κανει το ιδιο.το περνει για τις ανεσεις που του παρεχει σε καθημερινοτητα και σε ταξιδι και σε απλη διαβαση χωματοδρομων.τωρα πως το ονομασε η ντουκατι ειναι αδιαφορο.κλασσικος κολλημενος ελληνας που τρωγεται με τα ρουχα του.αυτα ΕΙΝΑΙ τα καινουργια σπορτ τουρινγκ μηχανακια με ανεση σε λακουβες και ανετη θεση οδηγησης. το λυσαμε? Παναγιώτη το γύρισα γιατί είδα από μια εταιρία δρόμου και πίστας να βγάζει ένα μηχάνημα για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό (ΚΤΜ/ ΒΜW)Περίμενα απλά από τη Χόντα πολλά περισσότερα. Από το μαύρο μοντέλο το καμουφλαρισμένο περίμενα το όπλο να βγάλει τουλάχιστον 130 αλογάκια ώστε να πω σε αυτό το θέμα ότι το Ντουκάτι δε μου γέμισε το μάτι.Εγώ έγραψα εδώ για το Χόντα γιατί εξεπλάγην με τη Ντουκάτι που έβγαλε ένα όπλο.ρε φρανκι μην τους θιγεις το ψωφιο με τα 95(85 το πολυ ροδα)αλογα.για αυτους ειναι το τελειο και το ανικητο!τωρα το ποιον ανταγωνιζεται ουτε η χοντα η ιδια δεν ξερει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) ρε αγορι μου γλυκο ξεκολλα το μυαλουδακι σου και μην εισαι τοσο κολλημενος.ΚΑΝΕΙΣ δεν θα παρει το μουλτι να παει στα βραχια.οπως κανεις δεν περνει το χ6 να κανει το ιδιο.το περνει για τις ανεσεις που του παρεχει σε καθημερινοτητα και σε ταξιδι και σε απλη διαβαση χωματοδρομων.τωρα πως το ονομασε η ντουκατι ειναι αδιαφορο.κλασσικος κολλημενος ελληνας που τρωγεται με τα ρουχα του.αυτα ΕΙΝΑΙ τα καινουργια σπορτ τουρινγκ μηχανακια με ανεση σε λακουβες και ανετη θεση οδηγησης. το λυσαμε?Καπου το εχασες. Το πως το ονομασε η ducati δεν ειναι αδιαφορο, το ονομασε "enduro", ξερεις τι σημαινει η λεξη φανταζομαι... ε? Επισης το διαφημιζει βαζοντας το να κανει αλματα σε πιστα mx! πως να μην το σχολιασω? Ξερω τι μπορει να κανει αυτο το μηχανακι και για που προοριζεται. Το θεμα ειναι οτι η συγκριση που κανω ΔΕΝ ειναι με το χασκυ μου, αλλα με τα υπολοιπα της κατηγοριας του. Γιατι η ducati δεν εχει την παραμικρη ιδεα απο χωμα και φαινεται αυτο στο μηχανακι, το θεωρω κατωτερο απο τα ΚΤM superadv, tenere, gs, ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, μονο και μονο απο το βιντεο που ειδα και αμα θες μπορω να κατσω να το αναλυσω. Επισης η συγκριση γινεται και με το προηγουμενο multi, οπου εκει το νεο multi κυριως εχασε πραγματα, περισσοτερα απο αυτα που ισως να κερδισε. Επιπλεον με θεωρεις κολλημενο και οτι τρογωμαι με τα ρουχα μου που επειδη σχολιασα αρνητικα το μηχανακι, κι εσυ μου απαντησες, οχι σχολιαζοντας το μηχανακι και αυτα που ειπα, αλλα σχολιαζοντας το τι καβαλαω, ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ, χωρις να ξερεις τιποτα για μενα, και αποκαλωντας με αστειο, σαν να θιχτηκες που ειπα αρνητικα πραγματα για το multi. Ποιος φαινεται να τρωγεται με τα ρουχα του και να εχει κολλημενο μυαλουδακι? Ε ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ? Α, την τελευταια φορα που το τσεκαρα, τα μηχανακια σαν αυτο ανηκουν στην κατηγορια On-off, αλλαξε κατι κι εγινε touring αυτο? Αιντε που μου ψαχνεστε για να την πειτε σε καποιον αντι να σχολιασετε το θεμα του τοπικ. Ακου εκει, "το λυσαμε"... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 για ξανατσεκαρε καλυτερα και θα δεις οτι οχι ονομαστικα αλλα ΠΡΑΚΤΙΚΑ τα νεα μεγκα ον-οφ εχουν εξαφανισει τα αμιγως σπορτ τουρινγκ.μεγαλη σπορτ τουρνγκ εχω και σκεφτομαι την αλλαγη στην συγκεκριμενη κατηγορια για πολλους λογους.παμε παρακατω,αν δεις κανενα μεγαλο συγκριτικο στο youtube θα δεις πως και οι αυστριακοι και οι αγγλοι ακομα και το 1000xr και το 1290 sa και το κανονικο μουλτι εντουρο τα ονομαζουν...λεπτομεριες...ενκατακλειδι,αν κρινεις το μουλτι ως καθαρο και μονο εως εντουρο και το συγκρινεις με το μηχανακι σου(τωρα πως το κρινεις χωρις να το εχεις οδηγησει και λες οτι βγαζεις συμπερασματα μεσω βιντεο ειναι αποριας αξιο...)μαλλον κατι δεν κανεις σωστα...υγ.τα εχω οδηγησει ολα τα παραπανω που αναφερεις,ειχα gs,ειχα varadero (γεναρχης της κατηγοριας)εχω ΚΑΙ τενερε 1200.αλματα δεν θελησα να κανω με κανενα ουτε σε πιστα να το βαλω.αναφερθηκα στο μηχανακι σου για να καταλαβεις πως δεν απευθυνεται σε σενα και χεστηκαν την ντουκατι αν σου αρεσει η οχι.εμενα θελουν σαν πελατη (που ειμαι της κατηγοριας)και αν κανει στις δικες μου αναγκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Παιδιά το "πραγματικό on-off" δεν είναι αντιφατικό με το "95 άλογα", μια χαρά τα ισχυρίζεται η Χόντα. Τώρα όποιος λέει 95 άλογα στο χώμα ψόφια τι να του πω πέραν του ό,τι ρε φίλε τεράστιο μπάζο η Olive Oyl, τζάμπα το σπανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) για ξανατσεκαρε καλυτερα και θα δεις οτι οχι ονομαστικα αλλα ΠΡΑΚΤΙΚΑ τα νεα μεγκα ον-οφ εχουν εξαφανισει τα αμιγως σπορτ τουρινγκ.μεγαλη σπορτ τουρνγκ εχω και σκεφτομαι την αλλαγη στην συγκεκριμενη κατηγορια για πολλους λογους. Ρε μεγαλε, τι θα πει "πρακτικα"? Το μηχανακι ειναι On-off, το προωθουν λεμε με βιντεακι σε πιστα mx. Να την κανεις την αλλαγη, εγω μαζι, που κολλαει αυτο?παμε παρακατω,αν δεις κανενα μεγαλο συγκριτικο στο youtube θα δεις πως και οι αυστριακοι και οι αγγλοι ακομα και το 1000xr και το 1290 sa και το κανονικο μουλτι εντουρο τα ονομαζουν...λεπτομεριες... Εχω δει μπολικα, δεν το εχω παρατηρησει αυτο που λες, ισως να εχεις δικιο, δεν ειδα ομως ουτε το 1000xr, ουτε το "κανονικο" οπως λες multi να προωθειται ετσι.ενκατακλειδι,αν κρινεις το μουλτι ως καθαρο και μονο εως εντουρο και το συγκρινεις με το μηχανακι σου(τωρα πως το κρινεις χωρις να το εχεις οδηγησει και λες οτι βγαζεις συμπερασματα μεσω βιντεο ειναι αποριας αξιο...)μαλλον κατι δεν κανεις σωστα... Αντε παλι, τι τονισα παραπανω? ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Βγαζω συμπερασματα, ναι, κρινοντας απο τη θεση σωματος του οδηγου και που δινουν βαση τα πλανα του βιντεο που προσπαθουν να επιδειξουν τις ικανοτητες της συγκεκριμενησ μοτο. Δεν σου ειπα οτι μπορω απο το βιντεο να καταλαβω το γκαζι του και τις αναρτησεις του προφανως. Και δεν το κρινω ως καθαρο, το κρινω ως on-off, και μιλαω μονο για τον τομεα χωμα. Αφου αυτο ειναι το καινουργιο πραγμα στο νεο multi. υγ.τα εχω οδηγησει ολα τα παραπανω που αναφερεις,ειχα gs,ειχα varadero (γεναρχης της κατηγοριας)εχω ΚΑΙ τενερε 1200.αλματα δεν θελησα να κανω με κανενα ουτε σε πιστα να το βαλω.αναφερθηκα στο μηχανακι σου για να καταλαβεις πως δεν απευθυνεται σε σενα και χεστηκαν την ντουκατι αν σου αρεσει η οχι.εμενα θελουν σαν πελατη (που ειμαι της κατηγοριας)και αν κανει στις δικες μου αναγκες. Μπραβο σου, και αλλα τοσα σου ευχομαι να οδηγησεις, προφανως και εχεις περισσοτερη οδηγικη εμπειρια απο εμενα,προφανως η ducati χεστηκε για μενα, προφανως ομως μπορω να λεω πραγματα και να κρινω ενα μηχανακι κι ας μην εχω σκοπο να το αγορασω... Μην ξεχναμε επισης, υπαρχουν και αυτοι οι λιγοι που αγοραζουν On-off μηχανακια ΚΑΙ για χωμα. Και ενας τετοιος θα ειμαι κι εγω αν στο μελλον αποφασισω να κινηθω σε αυτη την κατηγορια... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Σκατά και πούπουλα στην Χόντα που δεν κάνει το υπερτέλειο μηχανάκι.......... Τώρα που το λύσαμε αυτό, πάμε στο προκείμενο, τουτέστιν το μηχανάκι για το οποίο φτιάχτηκε αυτό το νήμα:Kerb weight 254 kg (που, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ, σημαίνει με όλα τα "ζουμιά" και 90% γεμάτο ρεζερβουάρ).Δηλαδή 30 lt X 90% = 27 lt. X 0.680 (ειδικό βάρος βενζίνης) = 18,36 kgΜε άδειο δηλαδή ρεζερβουάρ είμαστε στα 236 κιλά. Καλέ αυτό είναι πιο βαρύ από το Βαραντέρο μου............... Αν αυτό κάνει για εντούρο, τότε εγώ θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα M/X. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Καλέ αυτό είναι πιο βαρύ από το Βαραντέρο μου.Αστειεύεσαι; Πόσο είναι το dero δηλαδή άδειο; Γιατί γεμάτο, με τις σκαλωσιές και μπαγκαζιέρα, ζυγισμένο βγαίνει στα 280κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Αστειεύεσαι; Πόσο είναι το dero δηλαδή άδειο; Γιατί γεμάτο, με τις σκαλωσιές και μπαγκαζιέρα, ζυγισμένο βγαίνει στα 280κάτι.Φυσικά και ΔΕΝ αστειεύομαι, αν έψαχνες πριν γράψεις, θα έβλεπες πως άδειο το ΜΚ1 έχει βάρος αγαπητέ, 220 κιλά. Τώρα, αυτά που γράφεις χάριν εντυπώσεων για σκαλωσιές, όταν βγάλεις το βάρος του Μούλτι με αυτά που αναφέρεις παραπάνω (σκαλωσιές, μπαγαζιέρες κλπ) πες μας πόσο θα είναι και εκείνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Φυσικά και ΔΕΝ αστειεύομαι, αν έψαχνες πριν γράψεις, θα έβλεπες πως άδειο το ΜΚ1 έχει βάρος αγαπητέ, 220 κιλά. Τώρα, αυτά που γράφεις χάριν εντυπώσεων για σκαλωσιές, όταν βγάλεις το βάρος του Μούλτι με αυτά που αναφέρεις παραπάνω (σκαλωσιές, μπαγαζιέρες κλπ) πες μας πόσο θα είναι και εκείνο.Δεν το'γραψα "χάριν εντυπώσεων", το'γραψα χάριν ξεκαθαρίσματος. Ειδάλλως θα πέταγα ένα "280 κιλά γεμάτο" κι άντε βγάλε άκρη πως το βλέπω εγώ το γεμάτο, όταν συμπεριλαμβάνω και κάγκελα κτλ. Το δικό σου το'χεις ζυγίσει γεμάτο; Χωρίς μπαγκαζιέρες και κάγκελα. Ισχύει όντως το 242kg (225+17 βενζίνη) που αναφέρουν; Ειλικρινά ρωτάω.Για το μούλτι τώρα, ούτε εμένα μου άρεσε. Τελεία. Δεν το συγκρίνω με κάτι (κι αν το σύγκρινα με κάτι δεν θα'ταν το βαραντέρο), απλά δε μου άρεσε. Και να'χα το κασέρι, δεν θα το'παιρνα. Επειδή πιάσαμε όμως το βάρος, συνεχίζω ν'απορώ τι παραπάνω έχει απ'το "κανονικό" μοντέλο (πέραν του ρεζερβουάρ) που δικαιολογεί τα τόσα έξτρα κιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Μια χαρά θα πηγαίνει στο χώμα. Άρα είναι ένα μεγάλο εντούρο με πολλά κιλά. Στο χώμα θέλεις κάτι ελαφρύ όμως. Είναι ξεκάθαρο ότι η Χόντα έφτιαξε ένα σύνολο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που είναι από τη Γερμανία την Ιταλία και την Αυστρία. Έστω ότι ήθελε να χτυπήσει το Super Tenere.... Πάλι είναι πολύ πίσω για ένα μηχανάκι που βγαίνει το 2016.Ο μόνος λόγος που ίσως να το αγόραζα (γιατί το κόβω να κάνει κάνα 12 χήνες) είναι να ήμουν σούπερ καυλωμένος με τις Άφρικα όπως ο Παναγιώτης ΚΔεν ειπε κανεις οτι το αφρικα ειναι εντουρο, ειναι ον οφ με μεγαλητερη εμφαση στο οφ σε σχεση με τον ανταγωνισμο, σε αυτο το τεραιν δεν χρειαζεται παραπανω αλογα, οποις θελει ενα μηχανακι να ξυριζει την ασφαλτο απλα δεν θα παρει αφρικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Ρε παληκάρια, εσείς οι ενθουσιασμένοι, τα 250 κιλά δεν τα είδατε ή τα ιταλικά κιλά είναι ελαφρύτερα από τα Γιαπωνέζικα. Ελαφρυτερα δεν ειναι, πολυ καλυτερα ζυγισμενα και πανω σε σοβαρες αναρτησεις απο την αλλη, μαλλον θα ειναι..Το τι θα κανει πραγματικα στο χωμα θα το δουμε στην πραξη Το βιντεο ηταν εντυπωσιακο παντως, οχι οσο καλο οσο του Chris Birch με το 1190, αλλα πολυ καλο. Βεβαια δεν υπαρχει απλος αναβατης που θα κανει ποτε αυτα τα πραγματα, αλλα και μονο που εγιναν κατι ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Δεν ειπε κανεις οτι το αφρικα ειναι εντουρο, ειναι ον οφ με μεγαλητερη εμφαση στο οφ σε σχεση με τον ανταγωνισμο, σε αυτο το τεραιν δεν χρειαζεται παραπανω αλογα, οποις θελει ενα μηχανακι να ξυριζει την ασφαλτο απλα δεν θα παρει αφρικα.συμφωνουμε...σε αυτο το τερεν δεν χρειαζεσαι παραπανω αλογα και χρειαζεσαι ομαλη αποκριση...οτι κανει δηλαδη και το μουλτι στο προγραμμα εντουρο...μονο που οταν βγεις στην ασφαλτο εχει αλλα 60-70 αλογα να ξυριζει και εκει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Ελαφρυτερα δεν ειναι, πολυ καλυτερα ζυγισμενα και πανω σε σοβαρες αναρτησεις απο την αλλη, μαλλον θα ειναι..Το τι θα κανει πραγματικα στο χωμα θα το δουμε στην πραξη Το βιντεο ηταν εντυπωσιακο παντως, οχι οσο καλο οσο του Chris Birch με το 1190, αλλα πολυ καλο. Βεβαια δεν υπαρχει απλος αναβατης που θα κανει ποτε αυτα τα πραγματα, αλλα και μονο που εγιναν κατι ειναι.Αν σου δωσω ενα mx μηχανακι, προπονηθεις κανα χρονο, αντε 2 σε πιστα (και δεν εισαι κουλομαρια ετσι...) , και μετα σου δωσω το multi γυρνας ανετα κι εσυ τετοιο βιντεο...Το africa θα ειναι πολυ καλυτερο για χωμα πιστευω απο το multi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Ελαφρυτερα δεν ειναι, πολυ καλυτερα ζυγισμενα ...........To "πολύ καλύτερα ζυγισμένα" από πού προκύπτει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες