karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μερικοί αναρωτιέστε τι όφελος έχει ένα χιλιάρι καννίβαλος ή γιατί δεν κάνει ταξίδια ένα μεγάλο γυμνό.Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι η αγορά μοτοσυκλέτας έχει,τα τελευταία 15 χρόνια, κορεστεί υπερβολικά.Τουριστικές μηχανές βγάλαμε-τα μεσαία ον οφ τα εξαντλήσαμε-πυραύλους για πίστα και καφετέρια βγάλαμε.Τι μένει?Δώσε λοιπόν στο πόπολο γυμνά τέρατα,βλέπε KTM SD 1290,Ducati street fighter-Diavel-monster 1200 ή Yamaha ΜΤ10.Μπα,με'ινανε και υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν 'περιπέτεια' ? Φάρδυνε το GS άλλο μισό μέτρο,ρίχτου επάνω και 50 κιλά επιπλέον σε σκατολοΐδια και βάφτισέ το Adventure! Από κοντά και ο Αυστριακός: 1050-1190-1290,μεθαύριο θα βγάλουμε και το 1295 που θα είναι ακόμα πιο γαμάουα.Τα ίδια και η Ντουκάτι με το μούλτι-εντούρο (γελάνε και τα κομοδίνα).Α, μην ξεχάσουμε και τους χιπστεράδες,πάρε ένα καφέ ρέισερ (αυτή την έκφραση έχω αρχίσει και τη μισώ από τους πολλούς άσχετους που την παπαγαλίζουν), να ξεχωρίζει το μούσι στην αρχοντιά. Πάρτε το χαμπάρι η αγορά κινείται και μάς κατευθύνει όπου θέλει αυτή(οι) και αυτό που σας φαίνεται άσχημο σε μερικούς μήνες δεν θα το παρατηρείτε καν.Εδώ έφτασε να θεωρείται 'παλιό' το προηγούμενο Multistrada,έλεος. 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 αψογος ο καρελεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 κλαιω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 τι είσαι;Κάτι σε ιπτάμενος μου κάνεις εμένα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Η καραμελα παντως οτι δε ταξιδευουν τα γυμνα καλα κρατει.Εχω κανει και κανω καθε χρονο πιο πολλα ταξιδιωτικα χλμ απο τα μισα GS που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.Εδω με το παπι εχω κανει ταξιδιωτικα χλμ δικαβαλος.Και με τα δυο δεν ενιωθα οτι συμβιβαζομουν πουθενα.Εαν θελετε καναπεδες για να ταξιδεψετε,παρτε τα αυτοκινητα η το κτελ. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μπαγκαζιέρα παίρνει τουλάχιστον να πηγαίνουμε κανα σούπερ μάρκετ ή σκατούλες κι εκεί; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Η καραμελα παντως οτι δε ταξιδευουν τα γυμνα καλα κρατει.Εχω κανει και κανω καθε χρονο πιο πολλα ταξιδιωτικα χλμ απο τα μισα GS που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.Εδω με το παπι εχω κανει ταξιδιωτικα χλμ δικαβαλος.Και με τα δυο δεν ενιωθα οτι συμβιβαζομουν πουθενα.Εαν θελετε καναπεδες για να ταξιδεψετε,παρτε τα αυτοκινητα η το κτελ.ειναι που εχουν κοντο μεταξονιο μωρε...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ειναι που εχουν κοντο μεταξονιο μωρε......Πάλι καλά δλδ που το δικό μου έχει και κοντό οδηγό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Αν εχεις και κοντη συνοδηγο τι γινεται? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Αν εχεις και κοντη συνοδηγο τι γινεται?γάμος.αχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 το οτι ταξιδευουν τα γυμνα τι να λεει? οτι ειναι καταλληλα? αμα θες μπαινεις και χωματοδρομο με το ρ1 θα παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) φίλε μου αν το λέει η καρδούλα σου όλα ταξιδεύουν.Αν δε το λέει,υπάρχουν και τα αυτοκίνητα τα αυτόματα.Βγαίνουμε πολύ οφτοπικ όμως. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Όποιος θέλει ταξιδεύει με ότι θέλει, φτάνει πια αυτό το debate. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Όποιος θέλει ταξιδεύει με ότι θέλει, φτάνει πια αυτό το debate.μα συμφωνω με αυτο, αυτο με το οτι ενα 1000αρι γυμνο ειναι μη χρηστικο τι σχεση εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 μα συμφωνω με αυτο, αυτο με το οτι ενα 1000αρι γυμνο ειναι μη χρηστικο τι σχεση εχειΚαμία.Το μη χρηστικό καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ δεν θα το'παιρνα γιατί μ'αρέσουν τα fairing κι είμαι 90% δικάβαλος. Οπότε για μένα, δεν είναι "χρηστικό". Κάποιος άλλος χέστηκε για δικάβαλα, μπαγκαζιέρες κτλ., το γουστάρει και το παίρνει γιατί αυτό θέλει. Άρα είναι απολύτως "χρηστικό" για εκείνον. Και δατς ολ φολκς. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 αλλο το γουσταρει και αλλο καλυπτει τις αναγκες του,και ρωταω ποια αναγκη καλυπτει ενα 1000αρι γυμνο που δεν καλυπτε το mt 09 ας πουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 αλλο το γουσταρει και αλλο καλυπτει τις αναγκες του,και ρωταω ποια αναγκη καλυπτει ενα 1000αρι γυμνο που δεν καλυπτε το mt 09 ας πουμεΠοια ανάγκη καλύπτει το pegaso σου που δεν καλύπτει ένα χ/ψ/ω μηχανάκι; Παρόμοιο ή και όχι. Με πιάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) αλλο το γουσταρει και αλλο καλυπτει τις αναγκες του,και ρωταω ποια αναγκη καλυπτει ενα 1000αρι γυμνο που δεν καλυπτε το mt 09 ας πουμεΤην "ανάγκη" του κατασκευαστή να βγάλει κέρδη από κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του σούπερ ήρωα (αν λάβουμε υπόψη και το πως διαφημίζουν τα προϊόντα τους)... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Naruse Mikio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ώχου ρε παιδιά πάλι αυτή η κουβέντα; Οι περισσότερες μηχανές γούστα βγάζουν οπότε πως τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα.Στα της μότο γενικά μου αρέσει η κακία της αλλά μπροστά το παράκαναν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Γιατί δεν λες απλά ότι δεν γουστάρεις τα ΜΤ να τελειώνουμε;Όσο για τις διαφημίσεις.. ωπ ξέχασα. ΒΥΖΑΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ώχου ρε παιδιά πάλι αυτή η κουβέντα; Οι περισσότερες μηχανές γούστα βγάζουν οπότε πως τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα.Στα της μότο γενικά μου αρέσει η κακία της αλλά μπροστά το παράκαναν.Είναι δικό του θέμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούγονται αυτοί που έχουν αντιρρήσεις.Μπορεί πχ κάποιος που έχει ύψος 1.80+ να προβληματιστεί πριν πάει να αγοράσει μία χίπστερ μινιατούρα της YAMAHA πάνω στην κάβλα του και κλάψει τα λεφτουδάκια του αργότερα.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Naruse Mikio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 όχι οτι θα την καβαλήσει πρώτα ας πούμε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Είναι δικό του θέμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούγονται αυτοί που έχουν αντιρρήσεις.Μπορεί πχ κάποιος που έχει ύψος 1.80+ να προβληματιστεί πριν πάει να αγοράσει μία χίπστερ μινιατούρα της YAMAHA πάνω στην κάβλα του και κλάψει τα λεφτουδάκια του αργότερα..Αντίρρηση σε τι δεν καταλαβαίνω. Αυτός που θα αγοράσει "λάθος" μηχανή έχει τον εαυτό του να κατηγορήσει. Υπάρχουν τόσες εταιρείες με τόσες μοτοσυκλέτες σε τόσες κατηγορίες που σίγουρα θα βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Αντίρρηση σε τι δεν καταλαβαίνω. Αυτός που θα αγοράσει "λάθος" μηχανή έχει τον εαυτό του να κατηγορήσει. Υπάρχουν τόσες εταιρείες με τόσες μοτοσυκλέτες σε τόσες κατηγορίες που σίγουρα θα βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει.Βγάζει ένα εργοστάσιο ένα μοντέλο και αρχίζουν όλοι τα ΟΥΑΟΥ!! Ωραία, καλά κάνουν. Απλά λέω πως ένας έχει το δικαίωμα να πει πως το χ μοντέλο δεν είναι ΟΥΑΟΥ αλλά ΓτΠ καβάλα...Αυτό λέω. Εννοείται πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αγορά που κάνει αλλά όταν ακούμε από παντού ΟΥΑΟΥ έχουμε συνθήκες που ευνοούν τη λάθος αγορά κάποιου.Εγώ έγραψα τη γνώμη γιατί τα καινούργια μοντέλα της YAMAHA είναι ΓτΠ καβάλα, ας μην ενοχλεί αυτή η γνώμη όπως δεν ενοχλεί η γνώμη αυτών που λιβανίζουν τα εργοστάσια και τις χιπστεριές που πουλάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ρε φίλε υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάποιος μια μηχανή μόνο από τα ουάου;Δεν θα την δοκιμάσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες