Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

Η καραμελα παντως οτι δε ταξιδευουν τα γυμνα καλα κρατει.

Εχω κανει και κανω καθε χρονο πιο πολλα ταξιδιωτικα χλμ απο τα μισα GS που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.

Εδω με το παπι εχω κανει ταξιδιωτικα χλμ δικαβαλος.

Και με τα δυο δεν ενιωθα οτι συμβιβαζομουν πουθενα.

Εαν θελετε καναπεδες για να ταξιδεψετε,παρτε τα αυτοκινητα η το κτελ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η καραμελα παντως οτι δε ταξιδευουν τα γυμνα καλα κρατει.

Εχω κανει και κανω καθε χρονο πιο πολλα ταξιδιωτικα χλμ απο τα μισα GS που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.

Εδω με το παπι εχω κανει ταξιδιωτικα χλμ δικαβαλος.

Και με τα δυο δεν ενιωθα οτι συμβιβαζομουν πουθενα.

Εαν θελετε καναπεδες για να ταξιδεψετε,παρτε τα αυτοκινητα η το κτελ.

ειναι που εχουν κοντο μεταξονιο μωρε......:baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι που εχουν κοντο μεταξονιο μωρε......:baby:

Πάλι καλά δλδ που το δικό μου έχει και κοντό οδηγό:v:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι ταξιδευουν τα γυμνα τι να λεει? οτι ειναι καταλληλα? αμα θες μπαινεις και χωματοδρομο με το ρ1 θα παει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μου αν το λέει η καρδούλα σου όλα ταξιδεύουν.

Αν δε το λέει,υπάρχουν και τα αυτοκίνητα τα αυτόματα.

Βγαίνουμε πολύ οφτοπικ όμως.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος θέλει ταξιδεύει με ότι θέλει, φτάνει πια αυτό το debate.

μα συμφωνω με αυτο, αυτο με το οτι ενα 1000αρι γυμνο ειναι μη χρηστικο τι σχεση εχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα συμφωνω με αυτο, αυτο με το οτι ενα 1000αρι γυμνο ειναι μη χρηστικο τι σχεση εχει

Καμία.

Το μη χρηστικό καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ δεν θα το'παιρνα γιατί μ'αρέσουν τα fairing κι είμαι 90% δικάβαλος. Οπότε για μένα, δεν είναι "χρηστικό". Κάποιος άλλος χέστηκε για δικάβαλα, μπαγκαζιέρες κτλ., το γουστάρει και το παίρνει γιατί αυτό θέλει. Άρα είναι απολύτως "χρηστικό" για εκείνον. Και δατς ολ φολκς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο το γουσταρει και αλλο καλυπτει τις αναγκες του,και ρωταω ποια αναγκη καλυπτει ενα 1000αρι γυμνο που δεν καλυπτε το mt 09 ας πουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο το γουσταρει και αλλο καλυπτει τις αναγκες του,και ρωταω ποια αναγκη καλυπτει ενα 1000αρι γυμνο που δεν καλυπτε το mt 09 ας πουμε

Ποια ανάγκη καλύπτει το pegaso σου που δεν καλύπτει ένα χ/ψ/ω μηχανάκι; Παρόμοιο ή και όχι. Με πιάνεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την "ανάγκη" του κατασκευαστή να βγάλει κέρδη από κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του σούπερ ήρωα (αν λάβουμε υπόψη και το πως διαφημίζουν τα προϊόντα τους)...

Τροποποιήθηκε από τον Naruse Mikio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώχου ρε παιδιά πάλι αυτή η κουβέντα; Οι περισσότερες μηχανές γούστα βγάζουν οπότε πως τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Στα της μότο γενικά μου αρέσει η κακία της αλλά μπροστά το παράκαναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν λες απλά ότι δεν γουστάρεις τα ΜΤ να τελειώνουμε;

Όσο για τις διαφημίσεις.. ωπ ξέχασα. ΒΥΖΑΝ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώχου ρε παιδιά πάλι αυτή η κουβέντα; Οι περισσότερες μηχανές γούστα βγάζουν οπότε πως τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Στα της μότο γενικά μου αρέσει η κακία της αλλά μπροστά το παράκαναν.

Είναι δικό του θέμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούγονται αυτοί που έχουν αντιρρήσεις.

Μπορεί πχ κάποιος που έχει ύψος 1.80+ να προβληματιστεί πριν πάει να αγοράσει μία χίπστερ μινιατούρα της YAMAHA πάνω στην κάβλα του και κλάψει τα λεφτουδάκια του αργότερα..

Τροποποιήθηκε από τον Naruse Mikio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι δικό του θέμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούγονται αυτοί που έχουν αντιρρήσεις.

Μπορεί πχ κάποιος που έχει ύψος 1.80+ να προβληματιστεί πριν πάει να αγοράσει μία χίπστερ μινιατούρα της YAMAHA πάνω στην κάβλα του και κλάψει τα λεφτουδάκια του αργότερα..

Αντίρρηση σε τι δεν καταλαβαίνω. Αυτός που θα αγοράσει "λάθος" μηχανή έχει τον εαυτό του να κατηγορήσει.

Υπάρχουν τόσες εταιρείες με τόσες μοτοσυκλέτες σε τόσες κατηγορίες που σίγουρα θα βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντίρρηση σε τι δεν καταλαβαίνω. Αυτός που θα αγοράσει "λάθος" μηχανή έχει τον εαυτό του να κατηγορήσει.

Υπάρχουν τόσες εταιρείες με τόσες μοτοσυκλέτες σε τόσες κατηγορίες που σίγουρα θα βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει.

Βγάζει ένα εργοστάσιο ένα μοντέλο και αρχίζουν όλοι τα ΟΥΑΟΥ!!

Ωραία, καλά κάνουν. Απλά λέω πως ένας έχει το δικαίωμα να πει πως το χ μοντέλο δεν είναι ΟΥΑΟΥ αλλά ΓτΠ καβάλα...

Αυτό λέω. Εννοείται πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αγορά που κάνει αλλά όταν ακούμε από παντού ΟΥΑΟΥ έχουμε συνθήκες που ευνοούν τη λάθος αγορά κάποιου.

Εγώ έγραψα τη γνώμη γιατί τα καινούργια μοντέλα της YAMAHA είναι ΓτΠ καβάλα, ας μην ενοχλεί αυτή η γνώμη όπως δεν ενοχλεί η γνώμη αυτών που λιβανίζουν τα εργοστάσια και τις χιπστεριές που πουλάνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάποιος μια μηχανή μόνο από τα ουάου;

Δεν θα την δοκιμάσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα