ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μου θυμίζει Κ1300 εμένα....Και γενικά ένα σύνολο με ξεχασμένα πλαστικά από το ράφι.....Για τα 60 χρόνια, περίμενα κάτι καλύτερο.Και επίσης, θα περίμενα 3C 1000± Δεν είναι η τελική μου άποψη. Θα ήθελα να το δω ζωντανό! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Γιατι 3κ 1000αρι?Γυμνο 1000αρι ειναι.Δεν εχει νοημα υπαρξης αρα το θες κανιβαλο.Βλεπε SD1290.Μακαρι να εχουν αφησει αυτουσιο το μοτερ του R1 μαζι με αυτουσιες αναρτησεις φρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 συν οτι το ΜΤ-09 θα ήταν πολύ κοντά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Γιατι 3κ 1000αρι?Γυμνο 1000αρι ειναι.Δεν εχει νοημα υπαρξης αρα το θες κανιβαλο.Βλεπε SD1290.Μακαρι να εχουν αφησει αυτουσιο το μοτερ του R1 μαζι με αυτουσιες αναρτησεις φρενα. Εννοείται πως τον θες κανίβαλο.Το 4C θα είναι αδύναμο στις χαμηλομεσαίες, λάθος για έναν κανίβαλο πόλης και περιαστικών διαδρομών!!! συν οτι το ΜΤ-09 θα ήταν πολύ κοντά Όχι, αν το 3C έπαιζε στα 150 άλογα, με απίστευτο μπραφ από χαμηλά!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 λες να μην είναι πιστόλι με τέτοιο μοτέρ;Θα είναι φυσικά, αυτό που λέω είναι ότι δεν κάνει την διαφορά στην κατηγορία του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για 165 αλογα μιλανε,199κιλα, και μαλλον δεν εχει βαση το ρ1 αλλα το ρ1ς Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Δεν εχω πολυ εμπειρια απο 1000αρια 4κ ,αλλα οσα εχω οδηγησει μου φανηκαν πιο δυνατα και στις χαμηλομεσαιες σε σχεση με 09 και tiger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 πολλοί παρακαλαγαμε από όταν βγήκε το κροσπλεην να το βγάλουν σε γυμνό. Καμμιά σχέση οι χαμηλές του με έναν κλασσικό ι4 σαφώς καλύτερο θα είναι από το φεηζερ. Στην εμφάνιση δεν μου αρέσει από τις φωτο να το δούμε κι από κοντά βέβαια γιατί οι φωτο αδικούν και αλλα της σειράς. Εξάλλου νομίζω ότι αυτό το μπρουταλ λουκ αρέσει σε αυτό το αγοραστικο κοινο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μάλλον θα αναφέρεσαι σε 1000 SS, γιατί σε σχέση με cb1000r, fz1, z1000 είναι πιο δυνατό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μάλλον θα αναφέρεσαι σε 1000 SS, γιατί σε σχέση με cb1000r, fz1, z1000 είναι πιο δυνατό.Καλά τα λες εσύ,εγώ τι φταίω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλά τα λες εσύ,εγώ τι φταίω? Δεν το έχω μάθει το forum ακόμα, παράθεση είχα πατήσει στον Δάντη. ! ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μάλλον θα αναφέρεσαι σε 1000 SS, γιατί σε σχέση με cb1000r, fz1, z1000 είναι πιο δυνατό.αν ειναι και αυτο στα 224 κόφτη , να το χαίρονται κατσε να δουμε και τι τιμη θα παίξει .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) αν ειναι και αυτο στα 224 κόφτη , να το χαίρονται κατσε να δουμε και τι τιμη θα παίξει ....Δεν με ενδιαφέρει καν, βάζω σε μια Μπούσα K3 ένα ίσιο τιμόνι , βγάζω τα πλαστικά και το περνάω σουβλάκι με 3000 euro.Έχω μια σχετική απέχθεια στα 4K, όλα ένα πράγμα τα βλέπω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον elprimerozen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 η γιαμαχα τρελαθηκε λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 ΤΡΑΓΩΔΙΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ΜΠΡΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΛ ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΣΧΙΣΘΗ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑ ΑΝΕΛΥΣΑΝ 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα ξαναπώ αυτό που είπα πριν τρία χρόνια.Η Ανατολή της YAMAHA ειναι γεγονός.Ο γίγαντας επιτέλους ξύπνησε.(ο γίγαντας έχει ευρύτερη έννοια και αναφέρεται στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου γενικότερα).Άραγε ο Παΐσιος το είχε προβλέψει.Μαλλον... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον mars 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Στο 0:36 λάδια? αντιψυκτικό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μάλλον θα αναφέρεσαι σε 1000 SS, γιατί σε σχέση με cb1000r, fz1, z1000 είναι πιο δυνατό.Ναι για ss μιλαω.Οντως το cb1000 που ειχα οδηγησει ηταν στα ιδια πανω κατω.Αλλα εδω λεμε οτι ειναι το μοτερ του ρ1 οποτε η συγκριση με κατι τετοιο γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ναι για ss μιλαω.Οντως το cb1000 που ειχα οδηγησει ηταν στα ιδια πανω κατω.Αλλα εδω λεμε οτι ειναι το μοτερ του ρ1 οποτε η συγκριση με κατι τετοιο γινεται.εχω μια υποψια οτι απο μεσα θα ειναι ρ1σ (χωρις μπιελες τιτανιου) οι ζαντες φαινεται οτι ειναι απο ρ1σ το ιδιο και η εξατμιση, αλλα και παλι εργαλειο θα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Με 165 άλογα τετιο μπουταλ θα είναι όπως ο απο πανω..Αν δεν έχει 200hp Δεν πας ούτε για καφέ θα σε κοροϊδεύουν Και οι ντελιβεραδες που ξέρουν από μηχανάκια!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Για την κατηγορία που παίζει,μια χαρά φρεσκότατο και ανταγωνίσιμο το βλέπω.Αν,λέω αν,η τιμή του είναι και αυτή εντός του συναγωνισμού,ναι θα το αγόραζα.Αν όχι,αντε γειά και βουυυρ ολοταχώς για το Colden Blazed Z-1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ΜΠΡΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΛΚΑΙ Η ΓΗ ΕΣΧΙΣΘΗ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑ ΑΝΕΛΥΣΑΝΝταξει σε αυτο το χρωμα ναι, κατι γινεται γαμωτ' τη μια μου αρεσει τη μια οχι... Δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ με καλυπτει ο elprimerozen σε οτι λεει... Δωσε πονο γιατρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Είναι Decepticon εύκολα..! Θα γαζώνει σίγουρα βάση μοέρ και πλαισίου R1, το μαύρο με τις φλούο ζάντες είναι bad-ass όσο δεν πάει..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες