ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Νέο FZ1 για το 2016?4C, Crossplane, από R1.Πλαίσιο και γεωμετρία από R1 CP4, λεπτή σχεδίαση, κακό..... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 me likes.και η μουρη και ολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 To φτεράκι του XSR το έβαζα άνετα στο Tracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 κανονισε να κουναει... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Oi κίτρινες ζάντες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 μοιαζει λιγο με decepticon και γενικα ολη η νεα γενια MT!!!! παντως μονο που θα εχει τον κινητηρα του r1 και θα ακουγετε σαν διαλομενο motogp θα το αγοραζα απο αυτο και μονο!!!!ομορφο κακο γρηγορο αγριο ξεχωριστο! γιατι οχι; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Λοιπον, αγοραζεις MT-10, παραγγελνεις το numberplate του xsr, βγαζεις τη μουρη απο το mt-10 οπως ειναι, την πετας στα σκουπιδια, βαζεις το numberplate... Τωρα μαλιστα! Μετραει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 δείχνει ότι θα'ναι dirty-gaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κοίτα που είναι τα πατακια του συνοδηγόύ....Φωνάαααααζει θέλει μια καρινα απο Κάτω....Άλλο ένα γρήγορο,στημένο,όμορφο >>>>ΑΧΡΗΣΤΟ<<<< μηχανάκι..Ααααα!!! Βάλτε λίγο χρώμα στο αναθεματισμένο κοντέρ...σιγά την υπερτεχνολογια Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον mAw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 η μούρη του δεν είναι σαν να έχουν ξεγυμνώσει το tracer? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Επισης δεν μου κολλαει το μπροστα φτερο...η μούρη του δεν είναι σαν να έχουν ξεγυμνώσει το tracer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Ανήκει σε μια κατηγορία (4K) που δεν με αγγίζει.Γιατί το βγάλανε? Είναι καλύτερο από το νέο tuono (χαρακτήρα)?Δεν νομίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Κ οι κωλος του το ιδιο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Από μοτέρ οκ, καλή επιλογή, από εμφάνιση μου φαίνεται ότι προσπάθησαν να βγάλουν κάτι πιο άσχημο από το Η2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Ανήκει σε μια κατηγορία (4K) που δεν με αγγίζει.Γιατί το βγάλανε? Είναι καλύτερο από το νέο tuono (χαρακτήρα)?Δεν νομίζω.λες να μην είναι πιστόλι με τέτοιο μοτέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Αρκετά κακό σε εμφάνιση! η μουρη του μου θυμίζει το z χωρίς αυτό να είναι κακο ισα ισα, το μοτερ λογικά θα φυσάει και γενικά πιστευω ότι θα είναι ιδιαιτέρα ανταγωνιστικό σε μια κατηγορία που εχει γεμίσει με άξιους και δυνατούς ανταγωνιστές. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο κώλος του και πιστεύω ότι μπορούσαν να καταφέρουν κατι καλύτερο αλλα μάλλον δεν θέλαν να ξεφύγουν τελείως από την οικογενεια mt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Εδώ είναι ο Megatron Μην μπερδευόμαστε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Ανταγωνιστής του GSX1000 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Λοιπον, αγοραζεις MT-10, παραγγελνεις το numberplate του xsr, βγαζεις τη μουρη απο το mt-10 οπως ειναι, την πετας στα σκουπιδια, βαζεις το numberplate... Τωρα μαλιστα! Μετραει!Πες μου που μένεις να έρθω να σε ζητήσω από τον πατέρα σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Πες μου που μένεις να έρθω να σε ζητήσω από τον πατέρα σου.σσσσ μας βλεπουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Βρε αυτη η μουρη τι μου θυμιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Αν και πολύ διαστημικό ...... κάτι με τραβάει ρε παιδια... αλόγατα είπαν ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Νομιζω οτι απειλείται η πρωτοκαθεδρία του καραγκουνη στον αισθητικό τομέα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες