dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και ΝΑΙ γράφω κι εγώ εδώ!!!Ηρθε επιτέλους η ώρα η καλή και για μένα να έχω ενα θεματάκι σε αυτή την κατηγορία.Εφτασα κι άλλες φορές κοντα αλλά κάτι με χάλαγε πάντα.Τη μία ο αγοραστής, την άλλη η μηχανή,την παράλλη τα κολλήματά μου.Και εκεί που δεν το περιμένω σκάει μπροστά μου!!! Ήρεμη και χαλαρή,πρόθυμη να σε πάει όπου θες οικονομικά και με ασφάλεια και το μόνο που ζητούσε ήταν λίγο φροντίδα.Στην πρώτη βόλτα ήξερα οτι την ήθελα αλλά οικονομικά ήμουν μακρια.Στην δεύτερη δεν την πάλεψα,ανέβηκα όσο μπορουσα,κατέβηκε και ο πωλητης και η κυρία ήρθε στη κατοχή μου! Μια F650GS Abs του 2001 με λίγα χλμ στην πλάτη της ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα.Να σηκώνομαι Σάββατο πρωί,ένα καφέ στα γρήγορα και να ξεκινάω για να αποφορτίσω το μυαλό μου από τη τρέλα της εβδομάδας.Είναι η πρώτη μου μηχανή, ας έφτασα στα 33, και μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη, γρήγορη,ιδιαίτερη αλλά να σας πω κάτι;;;Είναι δική μου και είναι η καλύτερη απ'όλες!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2015 από τον dimitris_nik 41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι φίλε μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Kαλοτάξιδη η μπεμπέκα πάντα όρθιοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Να την χαρείς και να σε χαρεί! Φαίνεται πολύ καλοσυντηρημένη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 "...και μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη, γρήγορη,ιδιαίτερη αλλά να σας πω κάτι;;;Είναι δική μου και είναι η καλύτερη απ'όλες!!!!"Είσαι πολύ ωραίος.Πάντα όρθιοι κι οι 2! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panik 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλοριζικη, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskam 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 καλοριζικη να ειναι μονο χαρες να σου δινει ευχομαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 καλοταξιδο και να το χαρεις με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλορίζικο,καλοτάξιδο και άπεφτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Δημήτρη, καλορίζικη και καλοτάξιδη!!!Πάντα όρθιος και χαμογελαστός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλες βολτες φιλε μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Είναι δική μου και είναι η καλύτερη απ'όλες!!!!Τα είπες όλα.Καλορίζικο και καλές ψυχοθεραπείες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλοταξιδη να ειναι και να την ευχαριστηθεις οπως το εχεις φανταστει.....Καλες βολτες με πολλα χαμογελα...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Είναι δική μου και είναι η καλύτερη απ'όλες!!!!Καλορίζικη και μακάρι να τη βλέπεις πάντα έτσι!Είναι όμορφη και σε ωραίο χρωματάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nightrebel 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μια χαρα κουκλα είναι κατα την γνώμη μου ... Καλά ταξίδια και πάντα όρθιος . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλοριζικη!! Να ξερεις οτι ειναι μια απο εκεινες τις μηχανες που τις ευχαριστιεσαι και τις ξεζουμιζεις. Θα την απολαμβανεις τοσο στην καθημερινοτητα σου, οσο και στις βολτες σου.Παντα ορθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 καλορίζικη κ καλοτάξιδη!! είναι μια κούκλα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλορίζικη !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Καλοριζικο, καλοταξιδο και απεφτο να ειναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Koυκλα.Καλοταξιδη φιλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Μεγειά !! Μη σκας, και γω ειμαι σχεδον ενα χρονο πιο μεγαλος απο σενα, και σχεδον ενα χρονο καβαλαω μηχανη στη ζωη μου.. μια χαρα ηλικια ειναι!! Κουκλα, πολλες φορες εχω χαλβαδιασει και λιγουρευτει ιδιες με τη δικη σου! καλα χιλιομετρα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Παντα ορθιοι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νιονιος. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Να εισαι καλα φιλε και να τη χερεσαι καλα ταξια και παντα ορθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Την ηλικια αστην. Υπαρχουν αλλοι που οδηγησαν δικυκλο και ηταν πιο μεγαλοι απο σενα φιλε μου.Καλοβολτη, καλα χιλιομετρα παντα ορθιος και παντα κρανος (το λιγοτερο). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες