Jump to content
50cc

Κορνάρισμα στο φανάρι και ξεκίνημα με κόκκινο

Recommended Posts

Παρότι οδηγώ 20 χρόνια στη Αττική δεν είχα ξαναδεί τέτοιο ατύχημα, σήμερα το πρωί παπί περιμένει στο φανάρι, ακούγεται κορνάρισμα και το παπί ξεκινάει χωρίς να κοιτάξει στο φανάρι το οποίο είναι κόκκινο ούτε να κοιτάξει στο δρόμο μήπως έρχεται κανείς με αποτέλεσμα να το παρασύρει διερχόμενο ΙΧ.

Το γράφω γιατί πολλοί οδηγοί στέκονται μπροστά από το φανάρι και περιμένουν να κορνάρει κάποιος για να ξεκινήσουν συμπεριφορά άκρως επικίνδυνη για μένα αφού ξέρουμε ότι ο καθένας κορνάρει για ψύλλου πήδημα που λένε.

Επίσης δεν ξέρω αν είναι στη φαντασία μου αλλά έχω την εντύπωση ότι μερικοί όταν σε βλέπουν μπροστά από το φανάρι για κάποιο λόγο κορνάρουν επίτηδες χωρίς να έχει ανάψει το πράσινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το κάνουν και μπορώ να πω πως το έχω κάνει και εγώ σε καγκουρά ( ο οποίος είχε πάει 20 μέτρα μετά το φανάρι ) ΑΦΟΥ πρώτα όμως ήξερα πότε να το κάνω ( είδα αν ερχόντουσαν αμάξια η όχι ) και αφού ο δρόμος ήταν τελείως άδειος από παιδιά γατιά σκυλιά για να δω τι θα κάνει και τελικά έκανε την μαλακία του, έφυγε χωρίς να δει αν όντως είχε ανάψει πράσινο. Είναι λάθος και επίσης λάθος είναι και το να κάνεις την μαλακία να κορνάρεις χωρίς λόγο ειδικά σε φανάρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι, υπάρχει κόσμος που το κάνει για ψάρωμα. Πάντα κοιτάμε το φανάρι τι είναι δε μπα να κορνάρει όλη η λεωφόρος, πρώτα από όλα η ασφάλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά την τακτική του "βγαίνω μπροστά από τους άλλους στο φανάρι, μπροστά από την διάβαση, μπροστά από το φανάρι" την βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητική για να μην πω τίποτα πιο χοντρό. Πόσο μάλλον όταν οι περισσότεροι που έχω δει εγώ να το κάνουν είναι κάτι παπάκια και σκούτερ, καθότι είναι οι τελευταίοι που φτάνουν στο φανάρι, όταν τα υπολοιπα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί και έχουν βρει την θέση τους. Αυτό που θεωρώ οτι ενοχλεί δεν ειναι το να μπουν μπροστά "μου" αλλά ο λόγος που τους κάνει να φτάνουν τελευταίοι στο φανάρι. Κινούνται πιο αργά απο την υπόλοιπη κίνηση.
Αμ κινείσαι πιο αργά, αμ μπαίνεις μπροστά απο όλους τους άλλους για να τους καθυστερήσεις και άλλο ξεκινώντας με το πάσο σου με 10χλμ/ω? Κανένα πρόβλημα με το να κινείται ο κάθε ένας με όσα θέλει αλλά το να μπαστακωνεται μπροστά στους άλλους καθυστερώντας τους υπόλοιπους...ε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τι να κανουμε.

Φυσικη επιλογη εναντια σε αυτους που για δικους τους(ανεξηγητους) λογους πανε μπροστα απ' το φαναρι και αναγκαζουν τους πισω να κορναρουν.
Ποσο μαλλον αυτων που φευγουν και χυμα και χωρις να ξερουν αν εχουν πρασινο και χωρις να περιμενουν να σταματησουν πρωτα οι αλλοι.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που σπανε μπαλες στα φαναρια και κορνάρουν στο δευτερολεπτο που αναψει ή πριν καν αναψει  με ξεπερνάει. να την βαλουν την κόρνα στον λωκο τους που το βρήκαν ολοι και κορναρουν χωρις λογο και αιτια.. Τόσο πολυ βιάζεσαι και σε καθηστέρησε 1 δευτερολεπτο τενεκέ..

Αλλο να κορναρεις μετα απο λιγα δευτερα πχ γιατι ειναι αφυρημένος ο μπροστινος και παλι χωρις αυτο το συνεχομενο το σπασαρχ-κο κορνάρισμα.

Τέλος το καλύτερο ειναι που αναβει πρασινο δεν εχεις που να πας και κορνάρει απο πίσω.. Ναι μισό να πετάξω απο πάνω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ξαδερφη μου με μια φιλη της στο φαναρι στο εκθεσιακο κεντρο Περιστεριου.Πρωτη μουρη και ακουει απο πισω κορνα.Πανω στο κουβεντολόι με τη φιλη ξεκιναει και περναει μια mercedes και κανει το punto (2 μηνων καινουριο)απο το παρμπριζ και μπροστα,αορατο.

Κι αντε βρες το δικιο σου μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω κανει και εγω σε αυτοκινητο και μηχανακια. Οπως οποιος παραβιαζει το κοκκινο του κορναρω παλι και τον βριζω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ψιλο-εγκλημα το κοβω,με οτι αυτο συνεπαγεται

δεν ειναι απλη μαλακια τυπου "χεζω μες τη θαλασσα,κατουραω στην πισινα  ειμαι βλακακος κλπ"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι θα υπερασπιζόμασταν άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο αγνοούν σηματοδότες και διαβάσεις με ξεπερνάει ειλικρινά.

Είμαι εγώ.Επιλέγω συνειδητά να περάσω τον σηματοδότη και την διάβαση και να αναγκάσω τους πεζούς να περνάν ανάμεσα απο τα οχήματα.Οκ.

Βασίζομαι λοιπόν στην διακριτική ευχέρεια κάποιου άλλου να κάνει σωστά την δουλειά του σηματοδότη.Οοκ.

Και μόλις ακούσω την πρώτη κόρνα ξεκινάω θέτοντας σε κίνδυνο 1+πόσες άλλες ζωές.Οοοοκ.

Και όλα αυτά για να κερδίσω 2 με 5 λεπτά συνολικού χρόνου.Οοοοοοκ.

Και θα έπρεπε να με λυπηθείτε εμένα και να δείξετε κατανόηση γιατί διαφορετικά τα παιδιά σας θα σας μισήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=QnEolRhcHTw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να θέσω το ζήτημα ότι το έγκλημα ξεκινάει από την αψυχολόγητη και αδικαιολόγητη μαλακία του να περάσεις μπροστά απο το φανάρι ή θα με φάτε;

Το ότι θα υπερασπιζόμασταν άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο αγνοούν σηματοδότες και διαβάσεις με ξεπερνάει ειλικρινά.

Είμαι εγώ.Επιλέγω συνειδητά να περάσω τον σηματοδότη και την διάβαση και να αναγκάσω τους πεζούς να περνάν ανάμεσα απο τα οχήματα.Οκ.

Βασίζομαι λοιπόν στην διακριτική ευχέρεια κάποιου άλλου να κάνει σωστά την δουλειά του σηματοδότη.Οοκ.

Και μόλις ακούσω την πρώτη κόρνα ξεκινάω θέτοντας σε κίνδυνο 1+πόσες άλλες ζωές.Οοοοκ.

Και θα έπρεπε να με λυπηθείτε εμένα και να δείξετε κατανόηση γιατί διαφορετικά τα παιδιά σας θα σας μισήσουν.

that exactly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα προτεινεις να πατησεις κορνα πριν αναψει πρασινο, να φυγει ο αλλος και να σκοτωθει απο διερχομενο? Στα τετοια σου το αξιζε κετσ? Υπαρχει τιμωρια για αυτο που κανει και αμα θες καλεσε τροχαια κρατα στοιχεια βιντεο κτλ αλλα να τον προτρεπεις να φυγει με κοκκινο καθιστα εσενα χειροτερο απο τον αλλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φόνος εκ προμελέτης και Ανθρωποκτονία
Φόνος εκ προμελέτης

203.-(1) Κάθε πρόσωπο το οποίο εκ προμελέτης επιφέρει το θάνατο άλλου προσώπου  με παράνομη πράξη ή παράλειψη, είναι ένοχο του κακουργήματος του φόνου εκ προμελέτης.

(2) Κάθε πρόσωπο που βρίσκεται ένοχο για φόνο εκ προμελέτης θα υπόκειται σε ποινή φυλάκισης διά βίου.

Προμελέτη

204. Προμελέτη είναι η πρόθεση πρόκλησης θανάτου οποιουδήποτε προσώπου η οποία αποδεικνύεται με ευθύ τρόπο ή συμπερασματικά, αδιάφορα αν τέτοιο πρόσωπο είναι εκείνο που εφονεύθη ή όχι, η οποία υπάρχει τόσο πριν από τη διενέργεια της πράξης ή παράλειψης που θα προκαλέσει το θάνατο όσο και κατά το χρόνο τέτοιας διενέργειας.

Ανθρωποκτονία

205.-(1) Κάθε πρόσωπο το οποίο επιφέρει το θάνατο άλλου προσώπου με παράνομη πράξη ή παράλειψη, είναι ένοχο του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας.

(2) Παράνομη παράλειψη είναι εκείνη που συνιστά υπαίτια αμέλεια παράλειψης εκτέλεσης καθήκοντος αν και δεν υφίσταται πρόθεση πρόκλησης θανάτου.

(3) Κάθε πρόσωπο το οποίο διαπράττει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας υπόκειται σε ποινή φυλάκισης διά βίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα προτεινεις να πατησεις κορνα πριν αναψει πρασινο, να φυγει ο αλλος και να σκοτωθει απο διερχομενο? Στα τετοια σου το αξιζε κετσ? Υπαρχει τιμωρια για αυτο που κανει και αμα θες καλεσε τροχαια κρατα στοιχεια βιντεο κτλ αλλα να τον προτρεπεις να φυγει με κοκκινο καθιστα εσενα χειροτερο απο τον αλλο....

Ρε Άλεξ σοβαρά; ο άλλος είναι ντιπ για ντιπ παράνομος και λάθος, τι εννοείς "τον προτρέπουμε"; ΕΦΥΓΕ ΗΔΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. Το κεφάλι του το κλούβιο. Ευθύνεται ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.

έδιτ. καλά το τερματίσαμε. no hope mb.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγκουρα και καθε βαγκουρα που παιζεις με τις ζωες του κοσμου με τετοια μυαλα καλυτερα να κυκλοφορεις με λεοφορειο ή και καθολου...Και επειδη ο αλλος δεν σεβεται τον κοκ? Του αξιζει ο θανατος? Πες οτι εσυ κορναρεις μια μερα σε εναν ντελιβερα να φυγει με κοκκινο και αυτος παει και τον καρφωνουν ξερεις τι θα λενε? Το παιδι βιαζοτανε στη δουλεια,στις κακες συνθηκες εργασιας κτλ κτλ.Για σενα ουτε λογος...Εσυ ομως πως θα αισθανεσαι πο ΣΚΟΤΩΣΕΣ εναν ανθρωπο? Μαλλον εσυ θα επρεπε να μισησεις τα παιδια σου,πριν προλαβουν αυτα.Για να τα σωσεις....

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΚΤΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Άλεξ σοβαρά; ο άλλος είναι ντιπ για ντιπ παράνομος και λάθος, τι εννοείς "τον προτρέπουμε"; ΕΦΥΓΕ ΗΔΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. Το κεφάλι του το κλούβιο. Ευθύνεται ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.

συμφωνω, το οτι ειναι ηλιθιος το παιρνεις σαν δεδομενο, το οτι θα φυγει επειδη κορναρες και οχι επειδη ειναι πρασινο παλι το παιρνεις σαν δεδομενο, αλλα το να λες κατσε να πατησω κορνα με κοκκινο να δω τι θα κανει ή χαχα θα φυγει ο βλακας δεν ειναι δειγμα καλυτερης οδηγικες παιδειας, αφου τον βλεπεις ειναι που ειναι βλακας τι θες να το σκοτωσεις για να "μαθει" ?

Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τι να μάθει αφού παραβαίνει έναν απο τους βασικότερους κανόνες; Είναι ντιπ για ντιπ ευθυνόμενος, μη τρελαθούμε. Από πίσω μπορώ να κάνω ότι θέκλω να στο πω και χοντρά, να κορνάρω σε κάποιον που ξεπαρκάρει απο φανάρι και πάει να πέσει πάνω μου. Γιατί όχι; Εκεί τι σχέση έχω με τον μπροστινό μαλάκα που περιμένει κόρνα για να φύγει; Θα με δικάσουν για ανθρωποκτονία;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και η κορνα παρανομη δεν ειναι?

όχι όταν πρόκειται για αποφυγή τροχαίου ατυχήματος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποίο ακριβώς σημείο είπα πως θα κορνάρω επίτηδες ώστε να προκαλέσω σκόπιμα ατύχημα;Για την ακρίβεια θα τον αγνοήσω γιατί σε αντίθεση με εκείνον,ο οποίος ανήκει στην κατηγορία που αναφέρει το βίντεο "ηλίθιος που δεν γνωρίζει ότι είναι ηλίθιος",έχω την διορατικότητα να σκεφτώ ότι εγω πατώντας κόρνα για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να εμπλέξω αυτόν σε ατύχημα.
Αλλά το ίδιο δεν ισχύει για κάποιον που πάτησε την κόρνα επειδή είδε κάποιον γνωστό.Η' επειδή έσπρωξε κατά λάθος την κόρνα,άραγε πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί.

Επειδή όμως βλέπω οτι η συγκεκριμένη τακτική βρίσκει σύμφωνους αρκετούς εδω πέρα μέσα,το μόνο που έχω να πώ είναι να αφήσετε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς περί μυαλών και παιδιών και να δείτε τουλάχιστον 10 φορές το συγκεκριμένο βίντεο του Ιαβέρη που παρέθεσα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε λίγο θα βγούμε φταίχτες που δεν δίνουμε και το κράνος μας ρε παιδιά στους ακράνωτους.

Η κόρνα δεν σημαίνει ξεκίνα.

Άμα ο άλλος είναι μαλάκας κι εκτός του κόκκινου δεν κοιτάει και το άλλο ρεύμα να δει αν έρχεται κάποιος δεν του φταίει κανείς από εμάς.

Δεν έχω κορνάρει ποτέ με αυτό το σκοπό αλλά εγώ μπορεί να κορνάρω γιατί είδα ένα φιλαράκι μου στο απέναντι πεζοδρόμιο και θέλω να τον χαιρετήσω, δεν φταίω άμα ο άλλος είναι μαλάκας και ξεκινήσει κι εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος να'χω τύψεις αν πάθει κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τι να μάθει αφού παραβαίνει έναν απο τους βασικότερους κανόνες; Είναι ντιπ για ντιπ ευθυνόμενος, μη τρελαθούμε. Από πίσω μπορώ να κάνω ότι θέκλω να στο πω και χοντρά, να κορνάρω σε κάποιον που ξεπαρκάρει απο φανάρι και πάει να πέσει πάνω μου. Γιατί όχι; Εκεί τι σχέση έχω με τον μπροστινό μαλάκα που περιμένει κόρνα για να φύγει; Θα με δικάσουν για ανθρωποκτονία;

φυσικα,με κανα 2 μαρτυρες εχεις παει μεσα,εσκεμενα  τον εστειλες

και δεν μιλαμε για 3 χρονια με αναστολη κ τετοια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα