Jump to content

vagouras

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  88
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

28 Excellent

Σχετικά με το μέλος vagouras

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Piaggio
 • myBike: Μοντέλο
  Vespa PX150

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Triumph
 • dreamBike: Μοντέλο
  Daytona675
 • dreamBike: Κυβισμός
  675cc
 1. Δηλαδή αν τελικά το παιδί γραφτεί στο δημόσιο σχολείο όλα καλά.Θα έχουμε ένα ακόμα κοινωνικοποιημένο ορφανό(αφαίρεση επιμέλειας=κοινωνικό ίδρυμα) παιδάκι.Σούπερ. Και μιλάμε για υψηλού επιπέδου κοινωνικοποίηση.Σούπερ ντούπερ.
 2. Σε ποίο ακριβώς σημείο είπα πως θα κορνάρω επίτηδες ώστε να προκαλέσω σκόπιμα ατύχημα;Για την ακρίβεια θα τον αγνοήσω γιατί σε αντίθεση με εκείνον,ο οποίος ανήκει στην κατηγορία που αναφέρει το βίντεο "ηλίθιος που δεν γνωρίζει ότι είναι ηλίθιος",έχω την διορατικότητα να σκεφτώ ότι εγω πατώντας κόρνα για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να εμπλέξω αυτόν σε ατύχημα. Αλλά το ίδιο δεν ισχύει για κάποιον που πάτησε την κόρνα επειδή είδε κάποιον γνωστό.Η' επειδή έσπρωξε κατά λάθος την κόρνα,άραγε πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί. Επειδή όμως βλέπω οτι η συγκεκριμένη τακτική βρίσκει σύμφωνους αρκετούς εδω πέρα μέσα,το μόνο που έχω να πώ είναι να αφήσετε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς περί μυαλών και παιδιών και να δείτε τουλάχιστον 10 φορές το συγκεκριμένο βίντεο του Ιαβέρη που παρέθεσα.
 3. Το ότι θα υπερασπιζόμασταν άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο αγνοούν σηματοδότες και διαβάσεις με ξεπερνάει ειλικρινά. Είμαι εγώ.Επιλέγω συνειδητά να περάσω τον σηματοδότη και την διάβαση και να αναγκάσω τους πεζούς να περνάν ανάμεσα απο τα οχήματα.Οκ. Βασίζομαι λοιπόν στην διακριτική ευχέρεια κάποιου άλλου να κάνει σωστά την δουλειά του σηματοδότη.Οοκ. Και μόλις ακούσω την πρώτη κόρνα ξεκινάω θέτοντας σε κίνδυνο 1+πόσες άλλες ζωές.Οοοοκ. Και όλα αυτά για να κερδίσω 2 με 5 λεπτά συνολικού χρόνου.Οοοοοοκ. Και θα έπρεπε να με λυπηθείτε εμένα και να δείξετε κατανόηση γιατί διαφορετικά τα παιδιά σας θα σας μισήσουν. https://www.youtube.com/watch?v=QnEolRhcHTw
 4. Επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση για το αν σχετίζεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με ασθένειες όπως ο καρκίνος,η λευχαιμία κτλ ΑΥΤΗ την στιγμή δεν υπάρχει.Γίνονται εντατικές έρευνες απο όλους τους εμπλεκόμενους επιστημονικούς κλάδους,οι οποίες βασίζονται σε μακροχρόνιες παρατηρήσεις των επιπτώσεων του Η/Μ πεδίου πάνω στους έμβιους οργανισμούς και απο τις οποίες προκύπτουν τελικά τα ανώτερα επίπεδα έκθεσης σ'αυτό. Όπως αναφέρθηκε ήδη η απόσταση στην όποια βρίσκεσαι σου εξασφαλίζει μεγάλη ανοχή απο τα ανώτερα όρια έκθεσης με ότι συνεπάγεται αυτό.Μακροπρόθεσμα θα φανεί το κατά πόσον τα όρια αυτά αντιπροσωπεύουν ένα ασφαλές όριο για την συμβίωσή μας με τα Η/Μ πεδία.Μέχρι τότε όλοι μας αποτελούμε εν δυνάμει πειραματόζωα. Όσων αφορά το χαρακτηριστικό ήχο που ακούς,αυτός οφείλεται στο φαινόμενο Κορώνα(διάσπαση του ατμοσφαιρικού αέρα) και συνοδεύεται επίσης απο πολύ μικρές εκλάμψεις τις οποίες αν έχεις χρόνο και υπομονή μπορείς να τις παρατηρήσεις ειδικά σε περιόδους με αυξημένη υγρασία.Ξέχασα να σου πω ότι το όλο φαινόμενο είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασφαλές.
 5. :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :vv: :vv: :vv:
 6. ------->>>>>>>>Καθυστέρησε 2 μέρες να γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές την πρόθεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τιμηθεί ο νεκρός,έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων την διοίκηση του ΠΑΟΚ και επέρριψε σ'αυτήν τις ευθύνες της μη τήρησης σιγής. Ο ΠΑΟΚ τήρησε την προβλεπόμενη διαδικασία. Δεν κέρδισε τίποτα. Οι Grobari για τους δικούς τους λόγους έκαψαν την σημαία, τους οποίους δεν πρόκειται να αναλύσω γιατί χαλάει και το topic. Οι Grobari δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τις θέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, ειδικά για ένα θέμα που δεν τους αφορά.Και αυτό φαίνεται απο το θέμα Kace που οι Grobari στράβωσαν αλλά ως εκεί.
 7. Η επικοινωνιακή τακτική της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν να πετάξει το μπαλάκι στον ΠΑΟΚ. Καθυστέρησε 2 μέρες να γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές την πρόθεση να τιμηθεί ο νεκρός,έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων την διοίκηση του ΠΑΟΚ και επέρριψε σ'αυτήν τις ευθύνες της μη τήρησης σιγής. Δηλαδή μάγκας η ΚΑΕ Ολυμπιακός σεβάστηκε τον νεκρό,κομπλεξικός ο ΠΑΟΚ που αρνήθηκε.Πιο απλά δεν μπορώ να το θέσω ειλικρινά. Μπερδεύετε το οπαδικό συναίσθημα με την λειτουργία μιας ανώνυμης εταιρίας.Εάν πιστεύετε οτι μια ΚΑΕ ήταν υποχρεωμένη να ακολουθήσει το συναίσθημα 4000 οπαδών τότε οι ομάδες δεν θα είχαν διοικήσεις,τα πρωταθλήματα θα ήταν ερασιτεχνικά και πάει λέγοντας.
 8. Κάθε σύνδεσμος έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του.Παραμένει όμως η δική του άποψη και εκφράζει τα μέλη του και μόνο αυτά.Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το σύνολο των οπαδών της ομάδας.Συμφωνώ με τον Schumi πως το σύνολο των οπαδών ήταν υπέρ της τήρησης σιγής. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι επαγγελματικό σωματείο, εκπροσωπείται απο συγκεκριμένα άτομα τα οποία είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εκάστοτε νομοθεσία.Και αυτό έκανε χθές. Το ενός λεπτού σιγής προέκυψε σαν κίνηση απο πιέσεις εκ μέρους των οπαδών του Ολυμπιακού στις οποίες τελικά ενέδωσε η διοίκηση και κατέθεσε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ με χαρακτηριστική καθυστέρηση.Αναρωτηθήκατε για ποίο λόγο?Ίσως επειδή ως ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες για ένα γεγονός που δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα κάτω απο ποίες συνθήκες έγινε? Ενα γεγονός που υπάρχουν τρομερές διακρατικές πιέσεις ώστε να αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους? Αντί λοιπόν να αποδώσετε ευθύνες στην δική σας ΚΑΕ η οποία άδειασε την "αδελφοποίηση" σας κανονικά και με το νόμο,χρεώνετε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για ασέβεια. Αυτή είναι η επικοινωνιακή τακτική της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επομένως πριν χαρακτηρίσετε κάποιον ως ζώο,ασεβή,μπαοκτσή κτλ σκεφτείτε ελάχιστα βαθύτερα.Αυτά. Peace and love
 9. Δεν είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος.Νομίζω το έθεσα σαφώς
 10. Όπως λέει και ο φίλος απο πάνω,έστω και μια φορά να σε έχει περάσει κάποιος με +130Κm ξέρεις οτι δύσκολα θα τον αντιληφθείς παρά μόνο όταν θα αδύνατο να σωθεί η κατάσταση.Εδω ο τύπος ήταν ικανός και το έσωσε.Άλλη φορά όμως....Και τότε ποιός θα έχει δίκιο και ποιός άδικο θα είναι μικρής σημασίας.
 11. Φίλε μου,μέσα στα πανεπιστήμια σε ώρα αιχμής δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιον απο δεξιά.Μα κανένας.Απο προσωπική εμπειρία εχω δει τέρατα για μια θέση parking.Σαφώς έπρεπε να βγάλει φλας η κοπέλα αλλά και εσύ σαφώς και δεν έπρεπε να παίξεις με τις πιθανότητες. Εμπειρία για το μέλλον επομένως τουλάχιστον σε τέτοιους χώρους.
 12. http://tonimpatzio.com/ Θεσσαλονίκη εδρεύει.Για την ακρίβεια αν κάνει κάποιος μια βόλτα στην πόλη και παρατηρήσει τις σέλες,θα δει πραγματικά πολλές.
 13. Το συμπέρασμα βγήκε κύριοι μου απο τα λέγομενα συμφορουμιτων σε προηγούμενες σελίδες.Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να τις παραθέσω,ειλικρινά βαριέμαι.Η γενική ιδέα αρκετών είναι οτι: κάνουμε το παν,άσχετα αν εμείς φέραμε τον εαυτό μας στην δύσκολη θέση ή άσχετα αν υπάρχουν πολύ πιο απλές και αναίμακτες λύσεις,ώστε να διασφαλίσουμε την ακεραιώτητα της οικογένειάς μας. Όπως καταλαβαίνεις συμπέρασμα άλλων είναι κατά βάση, όχι δικό μου.Και μην ανησυχείτε είμαι προφανώς πιο δειλός απο όλους τους αυτόκλειτους τιμωρούς της ασφάλτου ώστε να πατήσω κάποιον.Ειρωνευόμουν γαρ...
×
×
 • Create New...