Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Μούν@ρος Suzuki GSX-S 1000Σε αυτη τη φωτο κατι ψιλολεει.Αν το δεις στις αλλες ομως,ειναι αθλιο.Ενα χοντρο πραγμα μπροστα με ενα λεπτο κωλο.Αθλιο κατ εμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Εμένα μ'αρέσει άπειρα και έτσι και μανίσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Στο ίδιο κλίμα.... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Το "εξωγηινο" versys μου... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) @HLIAS @Tasos Meli @Cycloholic Fap Fap time! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Ρε baby ας ειχα μονο το μηχανακι και θα σου χαριζα τα αμορτισερια χαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Σε αυτη τη φωτο κατι ψιλολεει.Αν το δεις στις αλλες ομως,ειναι αθλιο.Ενα χοντρο πραγμα μπροστα με ενα λεπτο κωλο.Αθλιο κατ εμε.τότε όλα τα SS και Street μηχανάκια που βγαίνουν πλέον δεν θα σου αρέσουν να φανταστώ? γιατί απότι έχω παρατηρήσει όλες οι εταιρείες εκεί οδεύουν... σε όσο μικρότερο κώλο γίνεται...Στο ίδιο κλίμα....ζαντάρες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Απ'οτι βλέπω έχεις βάλει ασφάλτινα λάστιχα, άρα κινείσαι άσφαλτο 100%. Αν ναι, κατάργησε την πίσω ανάρτηση για να κερδίσεις σε απόδοση και να μην καταναλώνεις άσκοπη ενέργεια στο "πάνω-κάτω"...Γίνεται αυτό; Εγώ έλεγα πάλι καλά που έχει και πίσω γιατί θα είχα σπάσει μέση και κώλο τώρα από τις λακκούβες που έχει στους υπέροχους ελληνικούς δρόμους. Την έχω σφιχτή ούτως ή άλλως, που να με σηκώσει αυτό το καημένο εμένα και τα 100 κιλά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γίνεται αυτό; Εγώ έλεγα πάλι καλά που έχει και πίσω γιατί θα είχα σπάσει μέση και κώλο τώρα από τις λακκούβες που έχει στους υπέροχους ελληνικούς δρόμους. Την έχω σφιχτή ούτως ή άλλως, που να με σηκώσει αυτό το καημένο εμένα και τα 100 κιλά μου Στα φθηνά ποδήλατα έτσι και αλλιώς η πίσω ανάρτηση είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου, δουλεύει εντελώς λάθος και σε κουράζει τζάμπα. Στο mountain ενος φίλου την καταργήσαμε λόγω τζόγου που είχε πάρει στο κάτω μέρος ο σκελετός απο τα συνεμπλόκ που έχει εκεί και δεν βρίσκαμε πουθενά άλλα. Πήραμε ένα σωλήνα 3*3 {4γωνο φυσικά} (αν δεν κάνω λάθος στην διάσταση-πέρασαν και 2+ χρόνια), κάναμε 2 τρύπες σε απόσταση όσο είναι απο βίδα σε βίδα η ανάρτηση όταν δεν είναι συμπιεσμένη, την αφήσαμε και άβαφη για το μάτι και την βάλαμε πάνω....0 τζόγος αριστερά-δεξιά στο πλαίσιο και απείρως καλύτερη απόδοση..Καλημέρα σας κύριοι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον strokt up . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Στα φθηνά ποδήλατα έτσι και αλλιώς η πίσω ανάρτηση είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου, δουλεύει εντελώς λάθος και σε κουράζει τζάμπα. Στο mountain ενος φίλου την καταργήσαμε λόγω τζόγου που είχε πάρει στο κάτω μέρος ο σκελετός απο τα συνεμπλόκ που έχει εκεί και δεν βρίσκαμε πουθενά άλλα. Πήραμε ένα σωλήνα 3*3 {4γωνο φυσικά} (αν δεν κάνω λάθος στην διάσταση-πέρασαν και 2+ χρόνια), κάναμε 2 τρύπες σε απόσταση όσο είναι απο βίδα σε βίδα η ανάρτηση όταν δεν είναι συμπιεσμένη, την αφήσαμε και άβαφη για το μάτι και την βάλαμε πάνω....0 τζόγος αριστερά-δεξιά στο πλαίσιο και απείρως καλύτερη απόδοση..Ανάλογα που κυκλοφορεί κιόλας. Εγώ που είμαι Πειραιά είναι σαν ασφάλτινο off road... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Απ τις ομορφοτερες μηχανες που εχω δει...Αν και πρεπει να αποτελει τον απολυτο εφιαλτη κατα το πλυσιμο/συντηρηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Ανάλογα που κυκλοφορεί κιόλας. Εγώ που είμαι Πειραιά είναι σαν ασφάλτινο off road...Ποτέ δεν χώνεψα την πίσω ανάρτηση για άσφαλτο...Αφού στις ανηφόρες σε κόβει και στις κατηφόρες αφού δεν πεταλάρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου για να απορροφήσουν τους όποιους κραδασμούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 τότε όλα τα SS και Street μηχανάκια που βγαίνουν πλέον δεν θα σου αρέσουν να φανταστώ? γιατί απότι έχω παρατηρήσει όλες οι εταιρείες εκεί οδεύουν... σε όσο μικρότερο κώλο γίνεται... Στα ss το κανουν καπως και δενει με τις γραμμες.Σε αυτο οι γραμμες του κωλου με το μπροστα δε ταιριαζουν για αυτο και φαινεται ξενος(τουλαχιστον σε μενα) ο κωλος με το μπροστα.Σα να πηρες ενα b king και να του πεταξες ενα κωλο απο ss. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 @HLIAS @Tasos Meli @Cycloholic Fap Fap time!χωρις να θελω να γινω κυνικος...να ξερεις , οτι οι φακτορυ αναρτησεις -μχ,εντουρο στη ταχυτητα δεν ξερω- δεν προσφερουν κατι εξωφρενικα διαφορετικο απο τις εργοστασιακες...το κοστος το τρελο αναβαινει απο τις ανοδιωσεις ...απο κει και περα , η αυτου καθε αυτου λειτουργια της αναρτησης ,ξεφευγει λογω σετταρισματος ...ακομα και τα υλικα ειναι ιδια , μονο στις μποτες καμια φορα αλλαζουν ...καια αυτα αφορουν βασικα το μχ , γιατι στο εντουρο , ειναι ακομα πιο απλα και low budjet ...δλδ αν θες εκτος απο τις εργοστασιακες κτμ , που παιζουν cone valve (αυτα δλδ που μπορεις να παρεις και εσυ ) αλλα σε 52αρια(που δεν μπορεις δλδ να παρεις εσυ) ολες οι υπολοιπες ειναι διαθεσιμες προς αγορα και οχι σε τρελη τιμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 χωρις να θελω να γινω κυνικος...να ξερεις , οτι οι φακτορυ αναρτησεις -μχ,εντουρο στη ταχυτητα δεν ξερω- δεν προσφερουν κατι εξωφρενικα διαφορετικο απο τις εργοστασιακες...το κοστος το τρελο αναβαινει απο τις ανοδιωσεις ...απο κει και περα , η αυτου καθε αυτου λειτουργια της αναρτησης ,ξεφευγει λογω σετταρισματος ...ακομα και τα υλικα ειναι ιδια , μονο στις μποτες καμια φορα αλλαζουν ...καια αυτα αφορουν βασικα το μχ , γιατι στο εντουρο , ειναι ακομα πιο απλα και low budjet ...δλδ αν θες εκτος απο τις εργοστασιακες κτμ , που παιζουν cone valve (αυτα δλδ που μπορεις να παρεις και εσυ ) αλλα σε 52αρια(που δεν μπορεις δλδ να παρεις εσυ) ολες οι υπολοιπες ειναι διαθεσιμες προς αγορα και οχι σε τρελη τιμηΤα γνωριζω συνονοματε. Τοσο καιρο στα φορουμ τι μαθαινουμε ντε? Εγω κυριως για το εμφανισιακο κομματι το ποσταρα, κ@υλα ειναι αυτα τα ανοδιωματα! Διαφωνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Τα γνωριζω συνονοματε. Τοσο καιρο στα φορουμ τι μαθαινουμε ντε? Εγω κυριως για το εμφανισιακο κομματι το ποσταρα, κ@υλα ειναι αυτα τα ανοδιωματα! Διαφωνεις? ο κυνισμος , ειναι αποτελεσμα της ζηλειας ... της ανικανοτητας αποκτησης τους ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Μπηκε και το αυτοκολλητακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Μπηκε και το αυτοκολλητακιπως θα μπορούσα να παραλάβω ένα και εγώ; εάν υπάρχει κανένα topic στείλτε λινκ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 πως θα μπορούσα να παραλάβω ένα και εγώ; εάν υπάρχει κανένα topic στείλτε λινκ Φιλε τα εκανε παραγγελια παλαιοτερα ενα μελος (ο μαθο αν θυμαμαι καλα) για μια και μονο φορα..... Οποτε δεν υπαρχουν αλλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Φιλε τα εκανε παραγγελια παλαιοτερα ενα μελος (ο μαθο αν θυμαμαι καλα) για μια και μονο φορα..... Οποτε δεν υπαρχουν αλλακαλός δεν πειράζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες