nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ψαχνοντας για μηχανη στο budget και βλεποντας αρκετα παρταλια βρηκα και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6411387/ υπολογιζωντας οτι οσα λεει ο πωλητης ειναι αληθεια (εχω μιλισει μαζι του τηλεφωνικα) και οτι το κοντερ λεει ψεματα (υπολογιζω καμια 100,000 επιπλεον και οτι η μηχανη ειναι του 90-91 μαλλον) αξιζει τελικα η αγορα μιας τετοιας μηχανης? απο επιδοσεις και καταναλωση λογικα με καλυπτει και υπαρχει κατι συγκεκριμενο να προσεξω στις Bros? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Τι εννοείς; Ακόμα δεν το πήρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Τι εννοείς; Ακόμα δεν το πήρες; Ειχα κατι δουλειες και ακομα δεν εχω προλαβει να το δω καν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Δεν σου ξαναμιλάω μέχρι να κάνεις μεταβίβαση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 1400 ευρώ αυτό το ρέμα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1400 ευρώ αυτό το ρέμα? Γιατί όχι; 4-5 100άρικα κάνει μόνο το βάψιμο και τα λάστιχα..Τα υπόλοιπα bros σε τι τιμές παίζουν; Βασικά σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται όλο στραβό...Αλλού κοιτάζει το τιμόνι, ο τροχός ο μπροστινός πήγε για ψάρεμα, τα φλασάκια ενώ είναι ίδια το ενα είναι πιο καινούργιο για κάποιο λόγο και δεν έχει θολώσει ακόμα. Ο δεξιός καθρέφτης ζεστάθηκε και πήγε για μπανάκι μαλλον, το αριστερό κλιπ-ον φαίνεται και αυτό λίγο στραβό, το φτερό μπροστά είναι και αυτό αλλού...Γειά σας γενικά... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον strokt up 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 1000αρικο τα χαρχαλα το πιο ακριβο που μιλησα ηταν στα 2000 αλλα εδινε μαζι αλλη μια σε κοματια για ανταλακτικα 2400 το πιο ακριβο που βρηκα που εννοειτε δεν εκαν καν τον κοπο να παρω τηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 οπως επισης στην φωτογραφια απο την πισω οψη μου φαινεται στραβη η ροδα πισω...ισως βεβαια να ειμαι και γκαβακας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Άν στο αφήσει 1.100-1.200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Να αντιπροτείνω κάτι που μου αρέσει πιο πολύ ? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6296438/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6252618/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 εχετε δοκιμασει να στριψετε με μπρος? σα νταλικα με γκαζι παπιου στριβει.. εχετε οδηγησει καταρχην? το r6 πιο ορθια θεση εχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Να αντιπροτείνω κάτι που μου αρέσει πιο πολύ ? http://www.car.gr/cl...s/view/6296438/ To cagiva καλό, το άλλο το ατμόπλοιο τι το έβαλες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 1000αρικο τα χαρχαλα το πιο ακριβο που μιλησα ηταν στα 2000 αλλα εδινε μαζι αλλη μια σε κοματια για ανταλακτικα 2400 το πιο ακριβο που βρηκα που εννοειτε δεν εκαν καν τον κοπο να παρω τηλ Ο "κανόνας" που κατάλαβα εγώ μετά το δικό μου ψάξιμο είναι πως, ακόμα και αρχαιολογία να πάρεις (σαν το δικό μου καλή ώρα), αυτά που είναι πιο της προκοπής και συμμαζεμένα είναι στο 1.5k και φεύγα. Τα υπόλοιπα τα περισσότερα είναι όντως ψιλοχάρχαλα και θα χρειαστούν από τα κλασσικά έως και πολύ "βαριά" μαζέματα. Εγώ ξανά μηχανή κάτω από 3k τουλάχιστον δύσκολα θα ξανάπαιρνα, κι αυτό μετά από εξονυχιστικό έλεγχο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ειμαι και με Α2 ετσι μην το ξεχναμε εχετε δοκιμασει να στριψετε με μπρος? σα νταλικα με γκαζι παπιου στριβει.. εχετε οδηγησει καταρχην? το r6 πιο ορθια θεση εχει! Νομιζα οτι το Bros εστριβε αμα ειναι ετσι τοτε να παρω καμια τσοπερια που τις γουσταρω κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) εχετε δοκιμασει να στριψετε με μπρος? σα νταλικα με γκαζι παπιου στριβει.. εχετε οδηγησει καταρχην? το r6 πιο ορθια θεση εχει! Αυτο ειναι πραγματι αληθεια , το εχω οδηγησει το bros και οντως εχει πολυ χαμηλη θεση για naked..... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον sNaKeGT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 πιο ευχρηστα ειναι τα τσοπερ(τοσο μαπα δηλαδη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 πιο ευχρηστα ειναι τα τσοπερ(τοσο μαπα δηλαδη...) ναι αλλα τα λατρευω αλλα για πρωτη μηχανη δεν θα περνα εκτος ισως απ το virago 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Εγω το ειχα κανα χρονο...σκυλαρος αλλα για ταξιδακια ειναι καπως μικρουλι..για βολτες μικρες μεγαλες...αμα βαστας εσυ..μια χαρα γινεται.Και μια φορα που πηγαιναμε 2καβαλα για καμια 300αρια χιλιομετρα δεν μασησε τιποτα... 30 αλογακια περιπου.... και εγω το ειχα αγορασει 800 euria... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ψαχνοντας για μηχανη στο budget και βλεποντας αρκετα παρταλια βρηκα και αυτο http://www.car.gr/cl...photos/6411387/ υπολογιζωντας οτι οσα λεει ο πωλητης ειναι αληθεια (εχω μιλισει μαζι του τηλεφωνικα) και οτι το κοντερ λεει ψεματα (υπολογιζω καμια 100,000 επιπλεον και οτι η μηχανη ειναι του 90-91 μαλλον) αξιζει τελικα η αγορα μιας τετοιας μηχανης? απο επιδοσεις και καταναλωση λογικα με καλυπτει και υπαρχει κατι συγκεκριμενο να προσεξω στις Bros? Καταρχήν, κοίτα να έχεις και για το bros που ρωτάς εδώ, αλλά και για άλλα πράγματα στην ζωή σου, γνώση δική σου, και μην βασίζεσαι τι λένε οι άλλοι. Κοίτα να έχεις τα δικά σου δεδομένα, τις δικές σου εμπειρίες, τις δικές σου μετρήσεις, τον δικό σου τρόπο να υπολογίζεις, να εκτιμάς, να κρίνεις καταστάσεις, και τον δικό σου τρόπο να βγάζεις ''αποτέλεσμα'' σε ότι κάνεις. Οι άλλοι, είναι οι άλλοι και έχουν την οπτική τους, εσύ είσαι εσύ και κοίτα να έχεις την δική σου. Κι όταν δεν μπορείς να έχεις γνώση δική σου, κοίτα να καταλαβαίνεις ποιός έχει, και να τον ακούς. Μην ακούς τον κάθε παπάρα, πρόσεχε. Για το Bros τώρα. Υπέροχη μοτοσυκλέτα, εξαιρετική σχεδίαση, αγέραστη μέχρι σήμερα. Αν έβγαινε ΙΔΙΑ σήμερα, με ένα ψεκασμό και καταλύτη για τις προδιαγραφές καυασερίων, αίντε και ένα πιο εντυπωσιακό πηρούνι μπροστά, όλοι θα λέγανε τι καταπληκτικό ΝΕΟ μοντέλο. Αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, άκαμπτο και καλοσχεδιασμένο, και με όμορφο φινίρισμα στο μέταλο που δεν χαλάει ούτε μετά από 10ετίες ζωής και που ΜΟΝΟ η Honda φτιάχνει (δες άλλα πλαίσια της ίδιας εποχής των άλλων πως γίνεται το φινιρισμά τους, και σύγκρινε). Το εξελασμένο τμήμα είναι ευχάριστο ακόμα και στο χάιδεμα, σαν έργο γλυπτικής τέχνης. Μοτεράκι χωρίς μεγάλη απόδοση, της γνωστής οικογενείας των V52 της Honda, δεν σπάει, δεν χαλάει, πάει μια ζωή, και ΕΥΚΟΛΑ παίρνει τα πάνω του. Κάπως μια συντήρηση αξιοπρεπή να έχει μόνο. Φρένα τετραπίστονη με μονό δίσκο 320mm μπροστά, την κάνει την δουλειά του. Αναρτήσεις, κλασσικό πηρούνι 41mm μπροστά, χωρίς ρυθμίσεις, χωρίς cartridge, την κάνει όμως την δουλειά του, και επίσης παίρνει βελτίωση, πίσω μονόμπρατσο ΧΩΡΙΣ μοχλικό, δουλεύει μια χαρά. Αποτέλεσμα, μια πολύ ευχάριστη μοτό, δεν θα πει όχι στην σπορ οδήγηση, θα πάει και βόλτα, θα πάει και μια χαρά ταξιδάκι με μια ζελατινούλα μονοκάβαλο, θα πάει και αργά χωρίς να βαριέται, θα πάει και γρήγορα χωρίς να κουράζεται. Μετά από τόσα χρόνια ζωής, αν θα σε ανησυχήσουν πράγματα , δεν θα είναι το μοτέρ αυτό καθέ αυτό, αλλά τα γύρω-γύρω από αυτό. Αντλία βενζίνης, γεννήτρια-ανόρθωση, διάφορα μικροπραγματάκια που μπορεί να χαλάσουν τόσα χρόνια π.χ. διακόπτης συμπλέκτη, καμιά τσιμούχα να κλάσει στο πηρούνι, καμια διαρροή βενζίνης στα καρμπς και στην διαδρομή προς αυτά, τέτοια πράγματα, που αν ξέρεις πως, δεν κοστίζουν κάτι σοβαρό. Αν δεν έχεις χέρια να πιάνουν, και θα τρέχεις στον μάστορα για τέτοια πραγματάκια, ΜΗΝ το πάρεις. Η θέση οδήγησης είναι για μέχρι 1.80 ύψος, όπως όλες οι μικρές μοτό της Ιαπωνικής αγοράς εκείνη την εποχή. Γίνεται να το οδηγήσει και ψηλότερος αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό. Επίσης εύκολα μπαίνουν καβαλέτα και τιμόνι, για όποιον τέλος πάντων είναι παντελώς άκαμπτος και αγύμναστος και παππούς 93 ετών με προχωρημένα αρθριτικά, και βρήσκει δύσκολο στην οδήγηση το Bros (ξαναλέω, πρόσεχε ποιόν ''γνώστη'' διαβάζεις) Βρες ένα Bros κάπου, κάντο μια βόλτα, δες αν ταιριάζεις μαζί του, εμένα ας πούμε μου παραφαίνεται ''στενό'' το σουλούπι του, και για μια ακόμα φορά ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Το συγκεκριμένο της αγγελίας που πόσταρες, είναι υπερτιμημένο. Τα βαψίματά του δε, κάτι χρυσές πλάκες και τέτοια, είναι η χαρά του γύφτου από αισθητικής άποψης. Βρες κάνα άλλο. Πάνω από 1000ρικο για καλούτσικο μηχανικά, να μην είναι άσχημο αισθητικά Bros, ΕΓΩ δεν θα έδινα. Από κατανάλωση, είναι θέμα πως το οδηγάς, τι κατάσταση είναι, και πως το συντηρείς. Ένας οδηγός τύπου ''βαράει το μοτέρ, ωραία δώστου κόκκινα να στρώσει'' (χμμμμ έχουμε κανάν τέτοιο εδώ μέσα άραγε ) που δεν το έχει δει άνθρωπος με μηχανικές γνώσεις ποτέ το μοτό, δεν έχει αλλαχθεί ούτε μπουζί ποτέ γιατί ''δεν χρειάζεται μωρέ αυτό'', μπορεί να του βγάζει και 8 χιλιόμετρα στο λίτρο, ένας με καλοσυντηρημένο που το πάει με ροή, θα βγάλει και 20 χιλιόμετρα στο λίτρο ευκολάκι, και με παπίσιες ταχύτητες στην πόλη, ακόμα περισσότερα. Κοίτα εναλλακτικά και για CB400SF , δεν έχει το πλαίσιο του Bros αλλά έχει ένα καταπληκτικό τετρακύλινδρο μοτέρ, και είναι επίσης πολύ ευχάριστο. Αν επιμένεις για Bros προτίμησε αυτά με τις 6-μπρατσες ζάντες, δλδ με 3 διπλά μπράτσα, σαν φτερό το καθένα, και όχι τα μοντέλα με τις 3 μπρατσες. Ο λόγος είναι ότι τα πρώτα έχουν 17ρι λάστιχο πίσω αντί για 18ρι που έχουν τα δεύτερα και σου δίνουν περισσότερες επιλογές ελαστικών στην αγορά σήμερα. Όπου δεις πολλές μετατροπές, πολλά κανιβαλίσματα, ταρζανιές, φασαρία και κακοδαιμονία burnazi style, εννοείται φεύγεις.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον FlyingInADream 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 το ξερεις οτι διαπρατεις εγκλημα αν τον πεισεις να το παρει ε; ειδικα αν δωσει πανω απο 5-6 κατοσταρικα εχω οδηγησει αρκετα,ενα ειχε και μετατροπη σε τιμονι πιο κακη θεση οδηγησης δεν.. δυσκολο δεν ειναι,απλα ειναι βλακεια (σκυφτο μηχανακι χωρις γκαζι πχ cbr125) 1000 φορες sf η cb500,και οδηγικα κ απο μπλεξιμο και το 650 εχω οδηγησει,αυτο καπως υποφερτο ηταν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ψαχνοντας για μηχανη στο budget και βλεποντας αρκετα παρταλια βρηκα και αυτο http://www.car.gr/cl...photos/6411387/ υπολογιζωντας οτι οσα λεει ο πωλητης ειναι αληθεια (εχω μιλισει μαζι του τηλεφωνικα) και οτι το κοντερ λεει ψεματα (υπολογιζω καμια 100,000 επιπλεον και οτι η μηχανη ειναι του 90-91 μαλλον) αξιζει τελικα η αγορα μιας τετοιας μηχανης? απο επιδοσεις και καταναλωση λογικα με καλυπτει και υπαρχει κατι συγκεκριμενο να προσεξω στις Bros? Με λίγο παζάρι, δες αυτό (CB-1, 400cc) Εναλλακτικά δες αυτό!! (Zephyr 400) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 εχετε δοκιμασει να στριψετε με μπρος? σα νταλικα με γκαζι παπιου στριβει.. εχετε οδηγησει καταρχην? το r6 πιο ορθια θεση εχει! νταξει ειναι χαλια μαυρα αλλα τα παραλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 ... Μιχάλη, αν έγραφες κάπως έτσι σε περισσότερα θέμα της κατηγορίας, θα'χες "γεννήσει" πολλούς χοντάκηδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Με λίγο παζάρι, δες αυτό (CB-1, 400cc) "μακρυα απο εμπορους" φωναζουν ολοι στα θεματα, για ποιο λογο να παει να παζαρεψει αυτο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xixos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Το Bros ειναι ενα αξιοπιστο μηχανακι που με συνεπη φροντιδα δυσκολα πεθαινει. Πιο ευκολα σε θαβει πιστευω. Υστερα απο προσωπικη εμπειρια 4 ετων με τη κυρια μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι σιγουρα δεν ειναι το πιο γρηγορο η ανετο στη κατηγορια του. Το οτι στριβει ειναι γεγονος.. Κατα τη γνωμη μου ενα βασικο πλεονεκτημα που εχει ειναι η σχεδιαση του. Απλη αλλα και αξιολογη. Δεν εχει υψηλο κοστος το σερβις του και αν πιανουν τα χερια σου μειωνεται ακομα περισσοτερο. P.S. Εμενα με ανεχτηκε υπο τις χειροτερες συνθηκες διαβιωσης και δε λεει να καταθεσει πνευμα. Με ολους τους καιρους,σε ολες τις συνθηκες δρομου που εχει η Ελλαδα (ακομα και χωματοδρομους στη Ζηρεια) και με κανιβαλιστικες προθεσεις. P.S.2 Να μη μιλησω για τις κλασσικες αναβαθμισεις με μοτερ αφρικα που εχουν τρελανει κοσμο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες