ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Σχολάς από τη δουλειά. Ανάβεις ένα τσιγάρο μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ, μόλις ζεστένεται, φεύγεις παρασάνταλα, σα να σε κυνηγάνε... Βάζεις 5€ βενζίνη, "δεν θα πάω μακριά" λες. Πας από Παπάγου. Στο δρόμο σηκώνεις και 5-6 σούζες. Στα παπάρια σου. Κάτι σε τρώει όμως, δεν σου φτάνει. Αναστροφή. Ανεβαίνεις Κατεχάκη, πας βγαίνεις Βούτα. Σε όλη τη διαδρομή, μόλις έμπαινε δευτέρα, σήκωνες σούζα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πετυχαίνεις ΜΚ2 RS2000 και πάτε δίπλα δίπλα μέχρι τη Γλυφάδα. "Να το χαίρεσαι" του φωνάζεις, και χάνεσαι μέσα στην κίνηση. Σταματάς στο πέταλο στα Λιμανάκια, σε πλευρίζουν μπάτσοι. "Δικό σου το μηχανάκι; έχεις χαρτιά; άδεια ασφάλεια δίπλωμα; Δεν έχει κόντρες σήμερα" Δεν το σπάω για κανέναν, κυρ-μπάτσε μου. "Καμια σούζα το σηκώνεις;" ρωτάει. "Μόνο όταν δεν βλέπεις" αποκρίνεσαι Κάνεις ένα τσιγάρο. Γυρνάς πίσω, με το ταλαιπωρημένο 250 να βήχει για ρεζέρβα. "Δεν θα πάω μακριά" είπες. Και όμως, με αυτά τα 5€ δεν πήγες μέχρι Λιμανάκια. Ταξίδεψες με το μυαλό σου όπου εκείνο σου όρισε. "Δεν θα πάω μακριά" είπες... 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 5 euros well spent... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 very well spent... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 3 πιτογυρα well spent η δυο πιτογυρα και μια κοκα κολα η 1 πιτογυρο μια κρεπα και ενα νερακι η 5 μπυρες (απο σουπερ) η μισο κιλο κιμας η ενα σημα μπαμπα μην τρεχεις :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 η οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 η οχι ναι σε λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 σαν τα 5ευρώ βενζίνη/βολτα δεν έχει !! άξιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Εσύ αγόρι μου χαραμίζεσαι .... έχεις ταλέντο στην γραφή ! Έυγε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Χόρεψε πάνω στο φτερό, του καρχαρία. B) B) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Νόμιζα οτι το 250 το εχεις παροπλίσει! Οι καλυτερες βόλτες είναι αυτές!Εύγε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Όλα καλά εκτός από το τσιγάρο. Τι το θες; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Καγκουράκος με βάθος όμως. Πολύ το συμπαθώ αυτό το παλικάρι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Είσαι άρχοντας.. Είσαι ο άνθρωπος μας.. Είσαι είδωλο... σε αγαπώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 ax_Κωστα_χωστα που λεγανε και στο α.μ.α.ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Νόμιζα οτι το 250 το εχεις παροπλίσει! M2... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ωραιος ο Κωτσος...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Με τα πρα πρα που εχεις φιλε μου ποσο μακρυα να πας? Σορυ για την εκφραση πρα πρα αλλα ετσι ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Όποτε θες βαζω άδειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Τι εγω με το παπακι... οχι ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Όποτε θες βαζω άδειες δεν ντρέπεσαι ρε να εκμεταλεύεσαι μικρά και αθώα κοριτσάκια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Show no mercy, leave none behind :P Τι εγω με το παπακι... οχι ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 δεν ντρέπεσαι ρε να εκμεταλεύεσαι μικρά και αθώα κοριτσάκια; Μα και κοντρα να παμε αμα λεω αμα κερδισω τι να το κανω αυτο το κτηνος δεν φτανουν τα ποδια μου κατω... θα το δωσω στην red bull... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 μικρή και βολική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 αυτο το κτηνος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 μικρή και βολική Ναι αλλα στο ΚΤΜ του φιλου μου τα παω καλα..τον εχω απο πισω μου, οταν το οδηγω να ακουμπαει τα ποδια του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες