Jump to content
punkabbestia

είδα αυτό το σημείωμα σε ένα σκούτερ

99 ψήφοι

1. 1. Παρκάρω στο οδόστρωμα

• Παράλληλα
      19
    • Κάθετα
      64

Recommended Posts

παντως στην περιπτωση του γειτονα με το vstrom που ειπε καποιος παραπανω πουθ κατεβηκε ενα πρωι κ ηταν σπασμενο και βαμενο , δε μπορω να καταλαβω το προβλημα..

εχει ενα οχημα οριζοντια , καταλαμβανει μια θεση.. μετα φερνει το αμαξι του και το βαζει καθετα το μηχανακι.. Καταλαμβανει παλι μια θεση + 1 μετρο ας πουμε...

που ειναι το κακο?

Το κακό είναι οτι χρησιμοποιεί την μηχανή όπως καποιοι άλλοι καφάσια, καρέκλες κλπ, και έχει μόνιμη θέση στάθμευσης χωρίς φυσικά να την δικαιούται...

Αν είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή με θέμα στο πάρκινγκ πως θα αισθανόσουν να είσαι γείτονας και να κόβεις κύκλους μέχρι να βρεις κάπου να παρκάρεις ενω ο μάγκας έχει έτοιμη την θεσούλα του κάτω από το σπίτι του;

Αν γουστάρει να παρκάρει "νόμιμα" το μηχανάκι ας έκοβε βόλτες μετά για να βρει αντίστοιχη θέση να το βάλει οριζόντια, αλλά προφανώς δεν το κάνει για αυτόν το λόγο. Τραβηγμένο αυτό που του κάνανε αλλά...

Να ρωτήσω κάτι άλλο, όσοι κόπτεστε υπέρ της "νομιμότητας", είστε ΟΚ με μαγαζιά σε πολυσύχναστες περιοχές που κλείνουν δέκα μέτρα πρόσοψη (=3 θέσεις για αυτοκίνητα) με 2-3 παπιά; Νόμιμοι δεν είναι κι αυτοί;

Και κάτι ακόμα. Κι εγώ δεν θέλω να μου μετακινήσει κανείς την μηχανή μου, αλλά αν την χρησιμοποιώ απλά σαν καβάτζα τότε θα πρέπει να είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσει έτσι κι ο οποιοσδήποτε... (Όχι οτι δεν υπάρχουν μαλάκες που θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς αλλά λέμε τώρα...)

Τροποποιήθηκε από τον midnek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ιστορία... Κορολλα 01/2004 μοντέλο, αγορασμένο ολοκαινουριο, έκανε κατα μέσο όρο 33.000 χλμ / έτος στα χερια μου... Ειχε θεμα με τα λάδια ημουν και εγω κάφρος ολκης, άντεξε 330.000 χιλιόμετρα! Νοτ μπάντ...

1.6 Vvti ε? :grin: Ειχαν θεμα αυτα, αλλα αν τα αλλαζεις στις 5κ, και ριχνεις μια ματια στα μισα, δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα...

Αλλα και με καφρικη συντηρηση 330κ ειναι απιστευτο νουμερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ αν το μηχανακι ειναι κανονικο , εννοω κυκλοφορει κανονικα με πινακιδες κ ολα και δεν θελει να το βαλει σε παρκινγ η στο πεζοδρομιο δεν εχει διαφορα. Ναι πρακτικα ειναι μια μονιμη θεση αλλα μπορει να περνει το ενα κ να αφηνει το αλλο . Ειναι σαν να εχει αμαξι αφημενο ολο το χρονο κ να πηγαινει δουλεια με μηχανη..

Το προβλημα ειναι πολλοι που βαζουν γλαστρες ντενεκεδες , σαραβαλα αμαξια χωρις πινακιδα , μηχανακια χωρις πινακιδα.. αυτοι ειναι προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ αν το μηχανακι ειναι κανονικο , εννοω κυκλοφορει κανονικα με πινακιδες κ ολα και δεν θελει να το βαλει σε παρκινγ η στο πεζοδρομιο δεν εχει διαφορα. Ναι πρακτικα ειναι μια μονιμη θεση αλλα μπορει να περνει το ενα κ να αφηνει το αλλο . Ειναι σαν να εχει αμαξι αφημενο ολο το χρονο κ να πηγαινει δουλεια με μηχανη..

Το προβλημα ειναι πολλοι που βαζουν γλαστρες ντενεκεδες , σαραβαλα αμαξια χωρις πινακιδα , μηχανακια χωρις πινακιδα.. αυτοι ειναι προβλημα.

το μηχανάκι μπορεί να το βάζει με τρόπο που να μην πιάνει μόνιμα μια θέση για τον εαυτό του. Όμως επιλέγει να το βάζει με τρόπο που να πιάνει θέση αυτοκινήτου ώστε να την έχει έτοιμη για όταν επιστρέψει από την δουλειά! Αυτό είναι αλητεία!

Προσωπικά δεν θα τον άφηνα να το κάνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παντως στην περιπτωση του γειτονα με το vstrom που ειπε καποιος παραπανω πουθ κατεβηκε ενα πρωι κ ηταν σπασμενο και βαμενο , δε μπορω να καταλαβω το προβλημα..

εχει ενα οχημα οριζοντια , καταλαμβανει μια θεση.. μετα φερνει το αμαξι του και το βαζει καθετα το μηχανακι.. Καταλαμβανει παλι μια θεση + 1 μετρο ας πουμε...

που ειναι το κακο?

Και οσον αφορα την μετακινηση μηχανης ειναι το ποιο σπαστικο πραγμα μιλαμε. Δηλαδη οκ .. αν ιεναι να ερθω με ενα τεραστιο ρομποτ να μετακινησω και μερικα αμαξια ποιο μπροστα για να παρκαρω τη νταλικα μου αν το κανουμε λιγο scale up το θεμα...σκατοκεφαλοι μιλαμε..

Εγώ ανέφερα το περιστατικό και σίγουρα δεν εγκρίνω αυτό που κάνανε στη μηχανή του, αλλά όταν γυρνάς βράδυ στον Κολωνό και ψάχνεις 30-50λεπτά για να βρεις μία θέση πάρκινγκ σίγουρα είναι ζόρι να βλέπεις τον τύπο από απέναντι να έχει μόνιμα κρατημένη θέση. Και αλήθεια σου λέω, αν πάρκαρε πάντα τη μηχανή οριζόντια και δεν την γύρναγε κάθετα μόλις έφερνε το αμάξι δεν πιστεύω πως θα είχε κανένας θεμα.

Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι

Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να έχει ο άλλος γλάστρα και γω να ψάχνω για πάρκινγκ και να μην την μετακινήσω. Και ας πάρει την αστυνομία αν θέλει να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην παλιά μου γειτονιά είχα παρκάρει το αμάξι μπροστά από μια παλιά μονοκατοικία με βεραντουλα στο 1 μέτρο ύψος. Ο τυπος έβαζε ενα χαρχαλο μηχανακι εκει για να κρατα την θεση, αλλα εκεινη την φορα η θεση ηταν κενη.

Επειδή η σύζυγος πήγαινε με τα πόδια στην δουλειά και εγώ με μηχανή το αμάξι είχε μείνει 3-4 μέρες εκεί.

Ένα πρωί φεύγοντας για την δουλειά,γυρίζει η σύζυγος και με φωνάζει να δω το αμάξι, το οποίο ήταν γεμάτο από υπολείμματα καφέ, είχε χυμένη μπύρα και αποτσίγαρα πάνω του. Όχι παντού μόνο από την μεριά του πεζοδρομίου.

Καθόταν ο "γείτονας" στην βεράντα του και επειδή δεν μπορούσε να παρκάρει για 4 μέρες, έριχνε ο,τι έβρισκε πάνω στο αμάξι.

Άρχισα να κατεβάζω καντίλια και βρίζω θεούς και δαίμονες, ο τύπος με άκουσε και βγήκε έξω. Όταν με είδε άρχισε τα τι λες ρε παιδί μου, δεν είδα κάτι, τίποτα παλιόπαιδα θα το έκαναν και άλλα κουλά.

Γύρισα και του είπα θα φωνάξω αστυνομία το μεσημέρι και θα τον βρω τον κερατά και θα τον κάψω με το σπίτι του μαζί και έφυγα για δουλειά.

Όταν το μεσημέρι γύρισα σπίτι, το αυτοκίνητο ήταν ΠΛΥΜΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Και εγώ για να ευχαριστήσω τον γείτονα, το άφησα άλλη μια εβδομάδα εκεί. :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον PaNick

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει οι φράσεις που χρησιμοποιούνται!

Τι θα πει παρκάρω την μοτοσυκλέτα και "πιάνει χώρο για ένα αυτοκίνητο" ή "κρατάει την θέση για το αυτοκίνητο του"!

Γιατί θα σας ρωτήσω με τι όχημα θα την κρατήσει? Εφόσον νόμιμο είναι το παρκάρισμα μοτυσκλέτας παράλληλα καλά κάνει και το κάνει!

Αν τσαντίζεστε εσείς με το ότι συμβαίνει αυτό ψάξτε αλλού τα αίτια της μη εύρεσης parking!

Γελάω με πολλούς που νομίζουν ότι θα κάνουν κάτι αν φωνάξουν την αστυνομία γιατί ο άλλος έχει παρκαρισμένη παράλληλα την μοτοσυκλέτα του και "κρατάει την θέση" για το αυτοκίνητο του! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει οι φράσεις που χρησιμοποιούνται!

Τι θα πει παρκάρω την μοτοσυκλέτα και "πιάνει χώρο για ένα αυτοκίνητο" ή "κρατάει την θέση για το αυτοκίνητο του"!

Γιατί θα σας ρωτήσω με τι όχημα θα την κρατήσει? Εφόσον νόμιμο είναι το παρκάρισμα μοτυσκλέτας παράλληλα καλά κάνει και το κάνει!

Αν τσαντίζεστε εσείς με το ότι συμβαίνει αυτό ψάξτε αλλού τα αίτια της μη εύρεσης parking!

Γελάω με πολλούς που νομίζουν ότι θα κάνουν κάτι αν φωνάξουν την αστυνομία γιατί ο άλλος έχει παρκαρισμένη παράλληλα την μοτοσυκλέτα του και "κρατάει την θέση" για το αυτοκίνητο του! :tooth: :tooth: :tooth:

Όπως και αυτός κάνει την πουστιά (γιατί πουστιά είναι) να κρατάει θέση για την πάρτη του σε δημόσιο δρόμο, έτσι και εγώ έχω τρόπο για να του κόψω νόμιμα και μόνιμα το βήχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως και αυτός κάνει την πουστιά (γιατί πουστιά είναι) να κρατάει θέση για την πάρτη του σε δημόσιο δρόμο, έτσι και εγώ έχω τρόπο για να του κόψω νόμιμα και μόνιμα το βήχα.

Εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος!

Απλώς να ξέρεις ότι πουστιά είναι μόνο για σένα! Γιατί κατα τ'άλλα είναι νόμιμο!

Μάντεψε ποιον θα πάρουμε(εμείς, η κοινωνία, η αστυνομία κτλ) στα σοβαρά και ποιον όχι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@st3li0s όντως εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος, οπότε ας διευκρινίσουμε μερικά πράγματα: όποιος θέλει να παρκάρει παράλληλα στο πεζοδρόμιο τη μοτοσυκλέτα του μπορεί να το κάνει, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Όποιος όμως το κάνει μόνο για να κρατάει θέση για το αυτοκίνητο του εκεί που θέλει (εκεί είναι η πουστιά), γιατί οι υπόλοιποι δεν είμαστε κορόιδα να γυρνάμε σβούρες, υπάρχει τρόπος νόμιμος (που δεν είναι η αστυνομία) να τον κάνεις "ρεμπέτη" μάγκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο (νόμιμο και σωστό) που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι απλά να πάρει την τροχαία όταν ο τύπος παρκάρει την μηχανή στο πεζοδρόμιο για να βάλει το αυτοκίνητο (έρχεται και δίνει κλήση χωρίς δεύτερη σκέψη)..

Κατά τα άλλα, οι λέξεις "πουστιά" και "αλητεία" δεν λένε τίποτα.. από την στιγμή που είναι νόμιμο (δεν υπάρχει περιορισμένος χρόνος στάθμευσης ούτε κάποιος νόμος να το απαγορεύει πχ), εσείς είστε λάθος που παραπονιέστε.. (τα τελάρα είναι άλλη ιστορία, και δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται η μετακίνησή τους κτλ).

Αν ακουμπούσε κάποιος την μηχανή μου, θα το κατέγραφα και θα τον πήγαινα νομικά όσο δεν πάει.. όσο για το αν απειλούσε για σωματικές ακεραιότητες κτλ συν ότι θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να του κάνω την ζωή πατίνι (με μηνύσεις κτλ)..

Οτιδήποτε άλλο είναι απλά αερολογία και μπορεί να καταλήξει σε πολύ χειρότερα από το να μην βρίσκεις πάρκινγκ και για τις 2 πλευρές.. είτε με υλικές ζημιές είτε με σωματικές βλάβες.. αν είμαστε τόσο ζώα να σκοτωθούμε για μια θέση πάρκινγκ, δεν έχουμε σωτηρία :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πιο είναι το νόμιμο;

Γιατί εμένα μου έφεραν την αστυνομία όταν πάρκαρα παράλληλα και αντί να με γράψουν ή δε ξέρω τι άλλο έχετε στο μυαλό σας,έκαναν συστάσεις οι αστυνομικοί που ήρθαν στον τύπο που τους κάλεσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πιο είναι το νόμιμο;

Γιατί εμένα μου έφεραν την αστυνομία όταν πάρκαρα παράλληλα και αντί να με γράψουν ή δε ξέρω τι άλλο έχετε στο μυαλό σας,έκαναν συστάσεις οι αστυνομικοί που ήρθαν στον τύπο που τους κάλεσε.

Την ίδια εμπειρία είχα και 'γω με τα ίδια αποτελέσματα! Την περιγράφω μερικές σελίδες πιο πριν!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον λέμε βαριές κουβέντες χωρίς να ξέρουμε,ή επειδή έχουμε μεγαλώσει σε περιοχές που το 98% είναι αυτοκίνητα και μας έχει αποτυπωθεί στο μυαλό πως μόνο τα αυτοκίνητα έχουν δικαίωμα στο σωστό παρκάρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο (νόμιμο και σωστό) που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι απλά να πάρει την τροχαία όταν ο τύπος παρκάρει την μηχανή στο πεζοδρόμιο για να βάλει το αυτοκίνητο (έρχεται και δίνει κλήση χωρίς δεύτερη σκέψη)..

Κατά τα άλλα, οι λέξεις "πουστιά" και "αλητεία" δεν λένε τίποτα.. από την στιγμή που είναι νόμιμο (δεν υπάρχει περιορισμένος χρόνος στάθμευσης ούτε κάποιος νόμος να το απαγορεύει πχ), εσείς είστε λάθος που παραπονιέστε.. (τα τελάρα είναι άλλη ιστορία, και δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται η μετακίνησή τους κτλ).

Αν ακουμπούσε κάποιος την μηχανή μου, θα το κατέγραφα και θα τον πήγαινα νομικά όσο δεν πάει.. όσο για το αν απειλούσε για σωματικές ακεραιότητες κτλ συν ότι θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να του κάνω την ζωή πατίνι (με μηνύσεις κτλ)..

Οτιδήποτε άλλο είναι απλά αερολογία και μπορεί να καταλήξει σε πολύ χειρότερα από το να μην βρίσκεις πάρκινγκ και για τις 2 πλευρές.. είτε με υλικές ζημιές είτε με σωματικές βλάβες.. αν είμαστε τόσο ζώα να σκοτωθούμε για μια θέση πάρκινγκ, δεν έχουμε σωτηρία :secret:

θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το πρώτο ! ! !

σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ 3 ε ,

παρκάρεις δίπλα του σε διπλή σειρά (νομιμότατα )

και να τον δω πως θα παρκάρει το κουτί μετά ! :grin:

https://nomoi.info/%...5%CE%BB-25.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πιο είναι το νόμιμο;

Καλέ μου άνθρωπε ποσό πιο καθαρά να το πω; Είσαι νόμιμος, κανένα πρόβλημα. Αν όμως πάρω πρέφα ότι το κανείς για να εχεις θεση για το κουτι, μόλις παρκάρεις τη μηχανη και φύγεις με το τετράτροχο θα φέρω 10 φιλαράκια με μηχανές να παρκαρουν εμπρός και πίσω σου στο πόντο, και έλα μετά με το κουτι να βρεις θέση. Και θα το κάνω εις τους αιώνες των αιώνων, μέχρι να καταλάβεις ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Και όλα αυτά νόμιμα έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτομαγια του 2012 στο ναυπλιο με το μηχανακι.

πα να παρκαρω εκει που ηταν ολα για να μην ενοχλω τα αμαξια και βλεπω απαγορευτικο ./ / /

"ρε γ@μησ3 το λεω" λεω απο μέσα μου, το βαζω 200-300 μετρα πιο κατω και στο φευγα είδα κάμποσες χιλιάδες ροζ ραβασάκια πάνω στις σέλες.

5/6/2015

μενω στην πολυκατοικία του νικολα στη θεσσαλονικη, βαζω το μηχανακι πανω στο πεζοδρόμιο οριζόντια τέρμα άκρη, ακριβώς από πισω μου ενα r6 και απέναντι στη αλλη ακρη ενα gsxr.

να μην ενοχλω κανέναν ρε φίλε. . .

ε το β ραδυ που κατέβηκε ο νικολάκης κάτω βρήκε 2 τσάντες σκουπίδια πάνω στο τεπόζιτο.

θα έφταιγα να του έκανα τη μούρη κρέας αν τον έβλεπα?

ξύλο σε όποιον σκεφτεί να ακουμπήσει ξένη ιδιοκτησία για οποιοδηποτε λόγο (περαν του να τον εχουν κλεισει και να μην εχει αλλο τροπο να βγει)

συμπέρασμα, πάρκαρε όπου γουστάρεις, όσο πιο νόμιμα μπορείς χωρίς να ενοχλείς.

δε χάλασε ο κόσμος να περπατήσεις 100 μέτρα παραπάνω, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο έχεις δεν έχεις δίκιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέ μου άνθρωπε ποσό πιο καθαρά να το πω; Είσαι νόμιμος, κανένα πρόβλημα. Αν όμως πάρω πρέφα ότι το κανείς για να εχεις θεση για το κουτι, μόλις παρκάρεις τη μηχανη και φύγεις με το τετράτροχο θα φέρω 10 φιλαράκια με μηχανές να παρκαρουν εμπρός και πίσω σου στο πόντο, και έλα μετά με το κουτι να βρεις θέση. Και θα το κάνω εις τους αιώνες των αιώνων, μέχρι να καταλάβεις ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Και όλα αυτά νόμιμα έτσι;

καλέ μου άνθρωπε :P

αν ο καβατζόπουστας πληρώνει τέλη και για τα δύο οχήματα,δε μπορείς να του κάνεις τίποτα.

Διαφωνώ με αυτή τη λογική που έχουν μερικοί,να κρατάνε θέσεις έτσι,αλλά δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ με αυτή τη λογική που έχουν μερικοί,να κρατάνε θέσεις έτσι,αλλά δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

Πολλά μπορείς να κάνεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπορείς να κάνεις...

ότι και να κάνεις Μιχάλη θα του κλάσεις με το συμπάθιο.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμο πέρα απο το να κολλήσεις δίπλα του.όλα τα άλλα είναι αερολογίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι και να κάνεις Μιχάλη θα του κλάσεις με το συμπάθιο.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμο πέρα απο το να κολλήσεις δίπλα του.όλα τα άλλα είναι αερολογίες.

Ακόμα και με τυπικά νόμιμο μανδύα η πουστιά παραμένει πουστιά... Πολλά μπορείς να κάνεις όταν ο άλλος παίζει πουστιές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχίζω να διαφωνώ κάθετα.

Πληρώνει τέλη;ότι γουστάρει κάνει και δεν δίνει αναφορά και σε κανέναν.

όλα τα άλλα ξαναλέω είναι αερολογίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πουστιά είνα και που υπάρχουν χαζοί άνθρωποι ανάμεσα μας...αλλά τι να κάνουμε παιδάκια μου όμορφα τους ανεχόμαστε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πουστιά είνα και που υπάρχουν χαζοί άνθρωποι ανάμεσα μας...αλλά τι να κάνουμε παιδάκια μου όμορφα τους ανεχόμαστε!

κολαμε ενα αυτοκολητακι σα και της υπογραφης σου και ληγει το θεμα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα