Jump to content

Recommended Posts

I'll be fucked...

Βέρυ, βέρυ ναϊς μίστερ, κονγκρατσουλέϊσιον και καλές βόλτες ;)

YΓ : αφού η μωράντζα έκατσε και έτριψε κιόλας...να το πάρεις χθές το κορίτσι...χθές όμως ;)

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
I'll be fucked...

Βέρυ, βέρυ ναϊς μίστερ, κονγκρατσουλέϊσιον και καλές βόλτες ;)

YΓ : αφού η μωράντζα έκατσε και έτριψε κιόλας...να το πάρεις χθές το κορίτσι...χθές όμως ;)

Θα συμφωνήσω με το κύριο απολύτως. Πολύ καλή δουλειά! ;)

Από το Moto G

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα! Υπέροχο! Έτσι που τα εγγραφες πίστευα σε άσχημο αποτέλεσμα αλλα... Μπράβο.

H1wulv.jpg

B2wXdw.jpg

rAiMSp.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δε συμπαθώ καθόλου τα cafe racer,μπράβο για την προσπάθεια και την δουλειά σας! :thumbsup1: Δεν είμαι σχετικός με τον χώρο,αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός brat είναι πιο ακριβής;

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δε συμπαθώ καθόλου τα cafe racer,μπράβο για την προσπάθεια και την δουλειά σας! :thumbsup1: Δεν είμαι σχετικός με τον χώρο,αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός brat είναι πιο ακριβής;

Για να είμαι ειληκρινής το τιμονι είναι cafe οντας κλιπονατο αλλά ναι η σέλα είναι brat ελεώ κοπελών (Τι θα πηγαίνεις μονος σου βόλτα?? εγω που θα κάθομαι, και τα σχετικά) αν ήταν δικά μου η μοτο θα είχε κοκοβιο και τελος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σας.Πολύ καλη δουλεια.Εγώ μάλλον θα εφτιαχνα το μαμά μπροστινό με τη ζάντα του,για να ειναι ίδια με την πίσω,αλλά και έτσι δεν με χαλάει.Ο άξονας κινησης πίσω δεν σου αφηνει επιλογές.Καλες βόλτες να χεις φιλέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαίνεται να χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα αλλά έχει γίνει μία καλή αρχή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι του οριντζιναλ και οχι της μοντας-μετατροπης και για καποιο περιεργο τροπο μου αρεσει το συγκεκριμενο μοτο σε εργοστασιακη μορφη παραυτα κερναω μπυριτσες για την προσπαθεια.. :cheers:

Υ.γ.Το κοριτσι το βλεπω αγριεμενο το νου σας ... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια δουλεια,

αλλά εχω απορία και παρατηρηση.

-αντεχει το μπροστινο απο ενα 125αρι, σε μια τετοια μοτοσυκλετα? αυτο το φρενο μπορει να τη σταματαει?

-ισως θα ηταν καλυτερα να βαλεις κατι μπροστα απο την πισω ροδα (καποιο σιτάκι ή φτερο), για να μην πεταγονται σκονες κλπ πανω στα φιλτρα αερα και στο μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραιο.Βαλτε πισω ζαντα απο duke ii που ειναι σχεδον ισια με την μπροστα και ειστε ετοιμοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια δουλεια,

αλλά εχω απορία και παρατηρηση.

-αντεχει το μπροστινο απο ενα 125αρι, σε μια τετοια μοτοσυκλετα? αυτο το φρενο μπορει να τη σταματαει?

-ισως θα ηταν καλυτερα να βαλεις κατι μπροστα απο την πισω ροδα (καποιο σιτάκι ή φτερο), για να μην πεταγονται σκονες κλπ πανω στα φιλτρα αερα και στο μοτερ.

Σκεψου οτι το μπροστινο μαμα ειναι 35ετιας ετσι? Αν παιξει και μια εξαεροσουλα στο μπροστινο θα ειναι κανονι. Τα αμορτισερ του τωρινου ειναι σχεδον 2 πλασια σε διαμετρο απο τα μαμα

Βεβαια για να μπει αυτο το μπροστινο επρεπε να παιξει μετατροπη με τις τιμονοπλακες οπως και εγινε!

Οσο για το φτερο εχεις δικιο και ειναι στα μελλοντικά σχεδια αλλά προς το παρον το χρησιμοπουούμε αυστηρα και μόνο με ήλιο για χαλαρές βόλτες

Οσο γα τις ζαντες το προβλημα είναι ο αξονας που δεν αφηνει πολλα πολλά όπως είπε και ο φιλος vforever! αλλά αν είναι να κάνουμε κάτι τοτε θα παίξουμε σε κάτι παλιο με τις πολλές ακτινες

νομίζω αν δεν γελιέμαι κάπου είχα πετυχει κατι τέτοιες για αξονα

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! ελπίζω να συνεχίσουμε και το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ωραίο!

Στα σκαριά ένα CB550 αν βρεθει χρονος και χρήμα και κάποια ευκαιρια...

Τροποποιήθηκε από τον Aerobitch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα σκαριά ένα CB550 αν βρεθει χρονος και χρήμα και κάποια ευκαιρια...

CB550 τετρακυλινδρο μανιβελατο...?

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε Αντωνηδες......πολυ ομορφο το τελικο αποτελεσμα.

Αν μπορουσατε να βρειτε και μια λυση για την μπροστινη ζαντα ωστε να ταιριαζει με το ολο old fashioned εγχειρημα θα ηταν ακομα πιο ομορφο.

Με τις ακτινωτες δε που σκεφτεστε θα ειναι κουκλα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CB550 τετρακυλινδρο μανιβελατο...?

Ναι εχω δει ένα αλλά το τύπος το δινει 2,5κ και λεει μπορει και να μην το πουλήσει αλλά η κατασταση του θελει πολλά φράγκα....

Το κακο είναι οτι τώρα εχει ξυπνήσει και η κουτση μαρία και πουλάει το κάθε μηχανάκι κοτσαροντάς του το αντικα κλασσικό σπάνιο για τρελά λεφτα και εχει χαθει η μπάλα

Τροποποιήθηκε από τον Aerobitch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω καποια μοτο στα υποψιν παρατημενα και αφου ησαστε πατρα μηπως και φατε κανενα για κανα project..

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Δύο - τρείς απορίες έχω και αν θέλεις μου απαντάς.

Το μπροστινό είναι για μηχανάκι των 130 - 140 kgr και δεν νομίζω πως μπορεί να δουλέψει σε μηχανάκι 220 kgr, έχει πολύ αδύναμα ελατήρια, άσε που το φρένο θα σε προδώσει λόγω βάρους θα ψηθούνε τα τακάκια σε ένα παρατεταμένο φρενάρισμα.

Πίσω φανάρι δεν βλέπω, γιατί;

Η μπαταρία που είναι τοποθετημένη;

Για την τρύπα που λες στις μεσαίες, επειδή έχειςξεφορτωθεί το φιλτροκούτι (και καλά έκανες), πρέπει να ρυθμίσεις τα καρμπυρατέρ. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα ζιγκλέρ και να ανεβάσεις μία θέση τις βελόνες για να στρώσει.

Καταπληκτική προσπάθεια για πρώτο project, +1 από εμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον γαμαει παρα πολυ ασχημα το μηχανακι! , Βασικα μου αρεσει που ειναι διαφορετικες οι ζαντες αλλα να σου πω την αληθεια η μπροστινη ζαντα ειναι ποιο ωραια απο την πισω.Αλλα κ ετσι ειναι ποιο αλητεια

Μπροστα εχει αυτο τον τεραστιο δισκο , η δαγκανα μπροστα τι ειναι ?2 πιστονη?

Παντως επιδη μιλαμε για παλια μηχανη τα οριτζιναλ φρενα και αναρτησεις θα ηταν γτπ και υποδεεστερα αυτου που εχεις βαλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα