Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γενικα είμαι απο τους τεμπέληδες του φορουν που μου αρεσει πιο πολυ να γραφουν παρα να διαβάζουν αλλα είπα να μοιραστώ αυτην την ιστορία μαζι σας! O Αντώνης 1 και ο Αντώνης 2 (εγω) απο Πάτρα Α1: Ελα ρε τι λεει ολα καλά μπλα μπλα μπλα μπλα Α2: μπλα μπλα μπλα μπλα Α1: Ψαχνω για μηχανάκι Α2: Το gsr? Α1: το πήρε ο αδερφος μου Α2: Ελα να χαζεψουμε λίγο στο car.... τι λες για κανα παλιό να το φτιαξεις (εχει γνωσεις και πιανουν τα χέρια του πολύ) και θα βοηθήσω κι εγω οσο μπορώ και εχω τις γνώσεις (απο λίγες ως ελάχιστες) πλακα θα χει Να μην τα πολυλογώ ψηνόμαστε και οι δύο και πεφτουμε πάνω σε μια ευκαιρια απο τις λίγες ενα CX 500 του 79 700e με ολα τα τέλη πληρωμένα σε λειτουργική αλλά ψιλοαθλια κατάσταση στο ναυπλιο! Τα μιλαει ο Α1 με τον τυπο ο οποιος του λεει οτι το ειχε κι αυτος για ανακατασκευη αλλα λογω χρημάτων και χρόνου τα σχεδια ναυάγησαν και το δίνει οσο οσο για κάποιον που εχει την όρεξη να ασχοληθει και το τσιμπάει χωρις 2η σκέψη με κομπλε μεταβιβασεις με ολα τα απαραιτητα χαρτια και χωρια κανενα προβλημα (αυτο κι ηταν τύχη) Κανουμε ένα άλμα στον χρόνο ( η τεμπελία που σας ελεγα... αλλα και το οτι δεν εχω τις παλιες φωτο απο το πως ηταν το μηχανακι, αλλα αν τις βρω θα τις βαλω) και μετα απο ένα καλοκαιρι δουλειάς απο κυριως τον Α1 με βοηθεια απο εμενα και τις κοπελες μας (ΝΑΙ η κοπελα μου πηρε γυαλοχαρτο και ετριψε πλαισιο, εμαθε τι ειναι ο αξονας και τα καρμπυρατερ και ιστορικος τεχνης γαρ διαλεξε τα χροματα της σελας και του ντεποζιτου) καταληξαμε σε αυτο https://imageshack.com/i/eyE6B5ruj Εκτος του οτι βρηκαμε ενα μηχανακι λειτουργικο σε αυτα τα λεφτα ο Α1 ειχε καποιον φιλο με συνερφειο ο οποίος είχε ενα μπροστινο απο derbi 125 πεταμένο εξ ου και το μπροστινο τμήμα της μοτοσυκλέτας Επίσης του βγηκε ο πάτος να φέρει την μηχανή σε λειτουρηική κατασταση μιας και είχε διαφορα προβλήματα με τα παλια καρμπυρατερ διαφορες ρυθμίσεις και οτι μπορει να βγάλει μια μηχανή 30+ χρόνων δεδομένου οτι δεν είχε και καμια ευλαβική συντήρηση.Εκτος απο τον κινητηρα και το πλάισιο το οποιο εχει κοπει για κόντυμα στην άκρη ( να ναι καλα τα παιδια απο την φορμουλα στους μηχανολογους/αεροναυπηγους στην πατρα!!) ολα τα άλλα πεταχτηκαν και τα ηλεκτρικα ξαναδέθηκαν γιατι ήταν καλωδια all over tha place Γενικά γλιτώσε πολλά λεφτα λόγω των γνωσεων του πανω στο θέμα αλλα και για τον λόγο οτι και αυτο ειναι μηχανολογος και εγω κάνω το διδακτορικο μου εκει και είχαμε προσβαση σε μηχανήματα και πολλους φιλους μας οι οποιοι βοηθησαν να ολοκληρωθει το ολο project! Στα συν λοιπον: Το ταξίδι φυσικά! το οτι φτιαχνεις κάτι με τα χερια σου και το παιρνεις απο μια κατασταση Γ και το κάνεις Α ακόμα και για μένα που δεν έκανα και σπουδαία πράγματα είναι τρομερο συναίσθημα! Η αγωνια που είχα πολλές φορες οταν μιλάγαμε να μου πει οτι το μηχανάκι λειτουργει και είναι έτοιμο και το οτι έβαλα την κοπέλα μου που στην αρχη ήταν πολύ αρνητικη να ασχοληθει έστω και λίγο με κατι εντελώς έξω απο τα νερά της Το οτι το μηχανάκι είναι λειτουργικό και αν και είναι ''γερούλης'' μπορεις να πας μια βολτουλα χωρις να φοβάσαι οτι θα σε αφήσει απο στιγμη σε στιγμη Το οτι με 1,5-2 χιλιαρικα, συνολικα μαζι με την μηχανή εχουμε ενα αποτέλεσμα που εγω προσωπικα το βρισκω πολύ όμορφο σαν βάση με πολλά περιθόρια βελτίωσης βεβεαίως Το οτι κανεις γνωριμίες στα φανάρια με άλλους τρελούς σαν κι εσενα! Στα πλην: Πάντα υπάρχει η περιπτωση να ξεπεταχτει κάποιο χαζο μικροβροβληματάκι μονο και μονο για την ταλαιπωρια Οι λακούβες..... καλα ας μην το πιάσουμε αυτο το θέμα... ποναει... ειδικα στην μέση Και το οτι στην ουσια πάντα θα ζηταει λεφτά και χρονο οποτε δεν ενεικνυειται για άπειρα άτομα σαν κι εμενα. Θέλει ξανα ενα βαψιματάκι και εξαερωση το μπροστινο και ρυθμιση στις μεσαιες στροφές γιατι κρεμάει και άμα θέλεις να το κάνεις στα προτυπα οικών το εξωτερικου το κόστος ξεφεύγει πολύ A!! Kαι οτι την πουλάει... (ελπίζω να μην βρεθει κανενας μεχρι να μαζέψω κανα φράγκο ) Για μια ερασιτεχνική δουλεια απο ένα άτομο με την βοήθεια φίλων το θεωρώ ενα πολύ καλό αποτέλεσμα!! Για οτι άλλο info, upon request!!! ENJOY!! :) https://imageshack.com/i/pd9iX0O1j https://imageshack.com/i/eyBicq8Zj https://imageshack.com/i/paKfYZUlj https://imageshack.com/i/exM23r8Pj https://imageshack.com/i/p7B2wXdwj Μιας και ειναι η πρώτη φορά που προσπαθω να βαλω φωτο σε post πειτε μου αν ανοιγούν... Προσπάθησα να τισ βάλω όπως λεει στο forum αλλά μου έβγαζε το μήνυμα οτι ''Δεν επιτρέπεται αυτή η επέκταση αρχείου εικόνας'' κι ετσι τις έβαλα με link Δώστε κανα info αν εχ κανει παπατζα... ανέβασα τις φωτο στο imageshack και μετα εκανα copy το link στο ''εικόνα'' αλλα δεν λειτούργησε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) I'll be fucked... Βέρυ, βέρυ ναϊς μίστερ, κονγκρατσουλέϊσιον και καλές βόλτες ;) YΓ : αφού η μωράντζα έκατσε και έτριψε κιόλας...να το πάρεις χθές το κορίτσι...χθές όμως ;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2015 από τον Red1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 I'll be fucked... Βέρυ, βέρυ ναϊς μίστερ, κονγκρατσουλέϊσιον και καλές βόλτες ;) YΓ : αφού η μωράντζα έκατσε και έτριψε κιόλας...να το πάρεις χθές το κορίτσι...χθές όμως ;) Θα συμφωνήσω με το κύριο απολύτως. Πολύ καλή δουλειά! ;) Από το Moto G 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Χαχα! Υπέροχο! Έτσι που τα εγγραφες πίστευα σε άσχημο αποτέλεσμα αλλα... Μπράβο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν και δε συμπαθώ καθόλου τα cafe racer,μπράβο για την προσπάθεια και την δουλειά σας! Δεν είμαι σχετικός με τον χώρο,αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός brat είναι πιο ακριβής; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2015 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Αν και δε συμπαθώ καθόλου τα cafe racer,μπράβο για την προσπάθεια και την δουλειά σας! Δεν είμαι σχετικός με τον χώρο,αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός brat είναι πιο ακριβής; Για να είμαι ειληκρινής το τιμονι είναι cafe οντας κλιπονατο αλλά ναι η σέλα είναι brat ελεώ κοπελών (Τι θα πηγαίνεις μονος σου βόλτα?? εγω που θα κάθομαι, και τα σχετικά) αν ήταν δικά μου η μοτο θα είχε κοκοβιο και τελος! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Μπράβο σας.Πολύ καλη δουλεια.Εγώ μάλλον θα εφτιαχνα το μαμά μπροστινό με τη ζάντα του,για να ειναι ίδια με την πίσω,αλλά και έτσι δεν με χαλάει.Ο άξονας κινησης πίσω δεν σου αφηνει επιλογές.Καλες βόλτες να χεις φιλέ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Φαίνεται να χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα αλλά έχει γίνει μία καλή αρχή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Ειμαι του οριντζιναλ και οχι της μοντας-μετατροπης και για καποιο περιεργο τροπο μου αρεσει το συγκεκριμενο μοτο σε εργοστασιακη μορφη παραυτα κερναω μπυριτσες για την προσπαθεια.. Υ.γ.Το κοριτσι το βλεπω αγριεμενο το νου σας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 ωραια δουλεια, αλλά εχω απορία και παρατηρηση. -αντεχει το μπροστινο απο ενα 125αρι, σε μια τετοια μοτοσυκλετα? αυτο το φρενο μπορει να τη σταματαει? -ισως θα ηταν καλυτερα να βαλεις κατι μπροστα απο την πισω ροδα (καποιο σιτάκι ή φτερο), για να μην πεταγονται σκονες κλπ πανω στα φιλτρα αερα και στο μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 μερακλιδικο...!!ωραιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 κουκλααααααααααααααα επαθα πλακα bravo ρε αγορινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cockney 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 bravo ρε αγορινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Πολυ ωραιο.Βαλτε πισω ζαντα απο duke ii που ειναι σχεδον ισια με την μπροστα και ειστε ετοιμοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) ωραια δουλεια, αλλά εχω απορία και παρατηρηση. -αντεχει το μπροστινο απο ενα 125αρι, σε μια τετοια μοτοσυκλετα? αυτο το φρενο μπορει να τη σταματαει? -ισως θα ηταν καλυτερα να βαλεις κατι μπροστα απο την πισω ροδα (καποιο σιτάκι ή φτερο), για να μην πεταγονται σκονες κλπ πανω στα φιλτρα αερα και στο μοτερ. Σκεψου οτι το μπροστινο μαμα ειναι 35ετιας ετσι? Αν παιξει και μια εξαεροσουλα στο μπροστινο θα ειναι κανονι. Τα αμορτισερ του τωρινου ειναι σχεδον 2 πλασια σε διαμετρο απο τα μαμα Βεβαια για να μπει αυτο το μπροστινο επρεπε να παιξει μετατροπη με τις τιμονοπλακες οπως και εγινε! Οσο για το φτερο εχεις δικιο και ειναι στα μελλοντικά σχεδια αλλά προς το παρον το χρησιμοπουούμε αυστηρα και μόνο με ήλιο για χαλαρές βόλτες Οσο γα τις ζαντες το προβλημα είναι ο αξονας που δεν αφηνει πολλα πολλά όπως είπε και ο φιλος vforever! αλλά αν είναι να κάνουμε κάτι τοτε θα παίξουμε σε κάτι παλιο με τις πολλές ακτινες νομίζω αν δεν γελιέμαι κάπου είχα πετυχει κατι τέτοιες για αξονα Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! ελπίζω να συνεχίσουμε και το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ωραίο! Στα σκαριά ένα CB550 αν βρεθει χρονος και χρήμα και κάποια ευκαιρια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον Aerobitch 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στα σκαριά ένα CB550 αν βρεθει χρονος και χρήμα και κάποια ευκαιρια... CB550 τετρακυλινδρο μανιβελατο...? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Μπραβο ρε Αντωνηδες......πολυ ομορφο το τελικο αποτελεσμα. Αν μπορουσατε να βρειτε και μια λυση για την μπροστινη ζαντα ωστε να ταιριαζει με το ολο old fashioned εγχειρημα θα ηταν ακομα πιο ομορφο. Με τις ακτινωτες δε που σκεφτεστε θα ειναι κουκλα....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) CB550 τετρακυλινδρο μανιβελατο...? Ναι εχω δει ένα αλλά το τύπος το δινει 2,5κ και λεει μπορει και να μην το πουλήσει αλλά η κατασταση του θελει πολλά φράγκα.... Το κακο είναι οτι τώρα εχει ξυπνήσει και η κουτση μαρία και πουλάει το κάθε μηχανάκι κοτσαροντάς του το αντικα κλασσικό σπάνιο για τρελά λεφτα και εχει χαθει η μπάλα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον Aerobitch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχω καποια μοτο στα υποψιν παρατημενα και αφου ησαστε πατρα μηπως και φατε κανενα για κανα project.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Για δώσε info! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Καλή δουλεία μπράβο παιδιά! μια ερώτηση τώρα το έχεις σαν καθημερινό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Δύο - τρείς απορίες έχω και αν θέλεις μου απαντάς. Το μπροστινό είναι για μηχανάκι των 130 - 140 kgr και δεν νομίζω πως μπορεί να δουλέψει σε μηχανάκι 220 kgr, έχει πολύ αδύναμα ελατήρια, άσε που το φρένο θα σε προδώσει λόγω βάρους θα ψηθούνε τα τακάκια σε ένα παρατεταμένο φρενάρισμα. Πίσω φανάρι δεν βλέπω, γιατί; Η μπαταρία που είναι τοποθετημένη; Για την τρύπα που λες στις μεσαίες, επειδή έχειςξεφορτωθεί το φιλτροκούτι (και καλά έκανες), πρέπει να ρυθμίσεις τα καρμπυρατέρ. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα ζιγκλέρ και να ανεβάσεις μία θέση τις βελόνες για να στρώσει. Καταπληκτική προσπάθεια για πρώτο project, +1 από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Λοιπον γαμαει παρα πολυ ασχημα το μηχανακι! , Βασικα μου αρεσει που ειναι διαφορετικες οι ζαντες αλλα να σου πω την αληθεια η μπροστινη ζαντα ειναι ποιο ωραια απο την πισω.Αλλα κ ετσι ειναι ποιο αλητεια Μπροστα εχει αυτο τον τεραστιο δισκο , η δαγκανα μπροστα τι ειναι ?2 πιστονη? Παντως επιδη μιλαμε για παλια μηχανη τα οριτζιναλ φρενα και αναρτησεις θα ηταν γτπ και υποδεεστερα αυτου που εχεις βαλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες