paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Καλησπερα Το μηχανακι μου(cbr1000rr 2006) δεν ανεβαζει στροφες,δλδ πηγαινω πορεια με 3000rpm του χωνω γκαζια ανεβαζει μεχρι 6000rpm οπου και κανει ενα κουμπιασμα και μετα φτανει μεχρι 8-9000rpm το πολυ και μενει εκει με οτι ταχυτητα και να εχω. Στην νεκρα ανεβαζει μεχρι το πολυ 9500rpm. Τι να εχει? Επισεις αλλαξα μπουζι προσφατα και ελεγξα οτι ολες οι φισες ειναι ενταξει.Μου ειπαν για νερο στην βενζινη η κανα μπεκ. υπαρχει περιπτωση? τι αλλο να κοιταξω? heeeellpppppp!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Πάρη, σε 1η φάση, βγάλε ρεζερβουάρ κ άδειασέ το.. Αν έχεις διαφανές δοχείο, βάλε την βενζίνη εκεί. Τοποθέτησε το ρεζερβουάρ στη θέση του. Βάλε 5+ λίτρα v power racing κ κάνε μερικά χλμ ώστε να αδειάσει το κύκλωμα από την υπάρχουσα. Μετά από λίγα χλμ θα δεις αν εξακολουθεί να στο παρουσιάζει. Λογικά θα στρώσει. Όταν επιστρέψεις στο σπίτι δες το δοχείο με την βενζίνη που είχες στο μηχανάκι. Είναι ομογενές ή βλέπεις δύο διαφορετικής απόχρωσης υγρά? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τρόμπα βενζίνης ή TPS? Βγάζει κανένα error code στην οθόνη? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 κι εμενα για αντλια βενζινης μου κανει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 κι εμενα για αντλια βενζινης μου κανει Θα ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι τρομπα, αν ελεγε οτι κοφτιαζει στη νεκρα. Για να ευλογησω λιγο και τα γενια μου, περνα μια βολτα και απο δω. http://www.mybike.gr/topic/31396-αντιμετωπιση-προβληματων/page__s__b343ed533fbab9a775ec42fefd81d067 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Κλασσικό πρόβλημα δυστυχώς. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα ... μιας και άλλαξες μπουζί πρόσφατα θα υπέθετα ότι πρόκειται για τρυπημένο/τσακισμένο σωληνάκι βενζίνης (έχει καμια διαρροή, έστω και σταγόνα πουθενά;;;;) Επειδή αναφέρεσαι για συγκεκριμένο φάσμα στροφών 8Κ, εγώ θα ξεκινούσα με έλεγχο (από τα πιο αναίμακτα οικονομικά) 1. ντίζα συμπλέκτη (πολύ σφιγμένη) 2. καθαρισμός κάτω μπεκ (καθάρισέ τα όλα τεσπα), πιθανόν να μην κάθεται καλά έστω και ένα 3. άδειασμα-καθάρισμα ρεζερβουάρ έλεγξε τις πίπες μήπως δεν έχει μπει κάποια καλά... 4. vacuum/map sensor 5. pickup coil http://www.1000rr.net/forums/1000rr-general-discussion/67601-bikes-cutting-out-high-rpms.html http://www.1000rr.net/forums/1000rr-general-discussion/137930-loss-power-between-6k-8k-rpm.html http://www.1000rr.net/forums/modifications-upgrades-08-11/66636-low-rpm-badly-misfiring-but-not-when-motor-cold.html http://www.fireblades.org/forums/general-discussion/98739-06-cbr1000rr-feels-like-rev-limiter-9000-rpms.html έχεις κάνει πρόσφατα κάτι άλλο στην μηχανή, όπως flapper mod κλπ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Το προβλημα ξεκινησε με το που αλλαξες μπουζι? Μπηκαν τα σωστα μπουζι σιγουρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Φίλε Πάρη, άλλαξε τα πηνία και τελείωσες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Tα μπουζι μπηκαν σωστα διοτι το μηχανακι δουλεψε κανονικα μια εδομαδα. τωρα μολις τελειωσα με το λυσιμο. εβγαλα ολα τα μπεκ να τα παρω αυριο στη δουλεια να τα κανω ελεγχο.εβγαλα την αντλια και καθαρισα το φιλτρο(που ηταν και πολυ χαλια) θα παρω και ντεποζητο αυριο να μετρησω πιεση αντλιας. έχεις κάνει πρόσφατα κάτι άλλο στην μηχανή, όπως flapper mod κλπ; τι ειναι το flapper mod? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 μηπως εβαλες μοτερ απο nc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Tα μπουζι μπηκαν σωστα διοτι το μηχανακι δουλεψε κανονικα μια εδομαδα. τωρα μολις τελειωσα με το λυσιμο. εβγαλα ολα τα μπεκ να τα παρω αυριο στη δουλεια να τα κανω ελεγχο.εβγαλα την αντλια και καθαρισα το φιλτρο(που ηταν και πολυ χαλια) θα παρω και ντεποζητο αυριο να μετρησω πιεση αντλιας. τι ειναι το flapper mod? http://www.rogueracing.org/flap.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Είχα πρόσφατα ίδιο πρόβλημα σε ss 10ετίας. Ο πιο συνήθης λόγος (εδώ Ελλάδα ) είναι βουλωμένη αντλία βενζίνης, δεδομένου πως δεν υπάρχει κάτι άλλο προφανές όπως κάποιο τσακισμένο σωληνάκι ή άλλη προφανής δυσλειτουργία. Και όχι, το δικό μου δεν κόφτιαζε στην νεκρά (παρ' όλο που σωστά το λέει ο hayabusas) λόγω εξαιρετικά τρανού βουλώματος, μετά από χρόνια και χρόνια χρήσης καυσίμου χειρίστης ποιότητος και κανένα καθάρισμα του κυκλώματος τροφοδοσίας. Η αντλία μπορεί να σωθεί με έναν καλό καθαρισμό, διότι καινούρια θα έχει κάποια κατοστάρικα. Ένας καθαρισμός και στα μπεκ είναι επίσης καλό να γίνει. Αν πιάνει το χέρι σου το κάνεις και μόνος σου, αλλά και σε μάστορα δεν είναι πολύ ακριβά αυτά. Πρώτα όμως κάνε μια ογκομέτρηση (όχι απλώς έλεγχος πίεσης) για να δεις αμέσως αν είναι αυτός ο φταίχτης. Τέλος θα σου πρότεινα να κάνεις πλαστικοποίηση και στο ρεζερβουάρ, αν δεις πως έχει αρχίζει να σκουριάζει. Μικρό επίσης το κόστος (<100€) και μόνο οφέλη θα κερδίσεις. Α, επίσης σημαντικό είναι να μην το οδηγάς σε υψηλές στροφές, εκεί που αρχίζει και χάνει ισχύ, διότι αν πράγματι το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία, τότε το μείγμα σε αυτές τις στροφές θα είναι φτωχό, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Ολα μονος μου θα τα κανω(δοξα το θεο πιανει το χερι μου και ειμαι και της δουλειας).Την αντλια την εβγαλα σημερα και το φιλτρο της ηταν πολυ χαλια.Το καθαρισα. Αυριο θα βαλω τα μπεκ στο μηχανημα για ελεγχο και θα τσεκαρω και την αντλια.οποτε αυριο το απογευμα βλεπουμε αποτελεσματα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Μια χαρα σε βρισκω Παρη. Το μηχανημα που εχεις τσεκαρει και την πιεση της αντλιας προφανως, ε? πώς θα ηθελα να εχω ενα... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Ευτυχως δουλευω σε αντιπροσωπία αυτ/των και μπορω να εχω και πιο εξειδικευμενα εργαλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Και επανερχομαι.μπεκ σε αριστη κατασταση αντλια δεν μπορεσα να μετρησω πρεπει πανω στο μηχανακι οταν δουλευει. Αυριο θα το δεσω να δω τη και πως.εβγαλα και την παλια βενζινη να δω για νερο.θα βαλω καινουρια εννοειται.αντε να δουμε αυριο θα δουλεψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Μια χαζη απορια. Μηπως εχεις μπερδεψει τη σειρα απο τις μπουζοπιπες σε ποιο κυλινδρο παει καθεμια? (μη βαρατε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Μια χαζη απορια. Μηπως εχεις μπερδεψει τη σειρα απο τις μπουζοπιπες σε ποιο κυλινδρο παει καθεμια? (μη βαρατε) Περα του οτι ειναι ειναι ετσι φτιαγμενα που και να θες να κανεις λαθος δεν μπορεις, στην περιπτωση ομως που το καταφερνες οχι ρελαντι δε θα κρατουσε, ουτε τσαφ δε θα εκανε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Ειπαμε ειχα μια χαζη απορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Το συναρμολογησα πηρε μπροστα. Στην αρχη εκανε τα ιδια μετα απο μια βολτα αρχισε να δουλευει καλυτερα. Στην νεκρα στροφαρει κανονικα μεχρι τον κοφτη.Η 1η επισεις ανεβαζει μεχρι τον κοφτη,η 2η με λιγο δυσκολια και οσο πιο μεγαλη σχεση τοσο πιο δυσκολα να φτασει ψηλα.Το εβαλα και εγνατια και σε κοματι που 300ριζε για πλακα 245 με το ζορι. Επισεις νομιζω πως οταν κανει chek η αντλια νομιζω οτι κανει διαφορετικο φορυβο απο πριν. Ακουω γνωμες. Να ειναι απο αντλια η απο ρευμα? δυστυχως με το μηχανημα που εχω δεν μπορω να μετρησω πιεση αντλιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Εχεις συναγερμο συνδεδεμενο στην αντλια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 αν πιστεύεις ότι φταίει η αντλία, μία απλή λύση είναι να βρεις-δανειστείς ένα pc/autotune ή πήγαινέ το σε κάποιο δυναμόμετρο και τσέκαρε τα afr που διαβάζει. Εφόσον είναι πρόβλημα καυσίμου/αέρα θα το δεις κατευθείαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ενα οργανακι απο αμαξι για μετρηση αναλογιας αερα/βενζινης θα βοηθουσε? Αυτα που κουμπωνουν στον λ.οχι δεν εχω συναγερμο.Αναλυτης καυσαέριων θα δειξει τπτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ενα οργανακι απο αμαξι για μετρηση αναλογιας αερα/βενζινης θα βοηθουσε? Αυτα που κουμπωνουν στον λ.οχι δεν εχω συναγερμο.Αναλυτης καυσαέριων θα δειξει τπτ? για το οργανάκι που λες δεν έχω ιδέα. ο αναλυτής καυσαερίων δεν νομίζω να δείξει πάντως κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Το συναρμολογησα πηρε μπροστα. Στην αρχη εκανε τα ιδια μετα απο μια βολτα αρχισε να δουλευει καλυτερα. Στην νεκρα στροφαρει κανονικα μεχρι τον κοφτη.Η 1η επισεις ανεβαζει μεχρι τον κοφτη,η 2η με λιγο δυσκολια και οσο πιο μεγαλη σχεση τοσο πιο δυσκολα να φτασει ψηλα.Το εβαλα και εγνατια και σε κοματι που 300ριζε για πλακα 245 με το ζορι. Επισεις νομιζω πως οταν κανει chek η αντλια νομιζω οτι κανει διαφορετικο φορυβο απο πριν. Ακουω γνωμες. Να ειναι απο αντλια η απο ρευμα? δυστυχως με το μηχανημα που εχω δεν μπορω να μετρησω πιεση αντλιας. Μπορει να φταιει οντως η αντλια αλλα μπορει να φταιει και η βαλβιδα ανακουφισης (αν τη λεω σωστα) που εχει μεσα. Μια βαλβιδουλα για να κραταει σταθερη την πιεση ειναι, ανοιγει οταν αυτη ξεπερασει μια καθορισμενη τιμη. Αν ειναι κλασμενη αυτη, εχεις χαμηλοτερη πιεση και αρα μενεις απο καυσιμο στις περιοχες ηυξημενης ζητησης. ΙΜΟ ειναι μονοδρομος η μετρηση πιεσης καυσιμου στη "μπεκερα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες