Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Κανει και ειναι παρα πολυ καλη επιλογη. Αλλα ειτε επιλεξεις xtx η xtr το εντουρο το ξεχνας. Βεβαια θα ηταν το ιδανικο να παρεις ενα xt(x/r) κι ενα καθαροαιμο εντουρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με το μπατζετ που έχεις γιατί δεν παίρνεις 2 μηχανές? Μία μοταρντ αφού σου αρέσει το στυλ (ΧΤ 600 μια χαρά είναι για αρχάριο) και μια για βουνό αποκλειστικά και μόνο (Κανα δίχρονο εντούρο 125-200cc).. Το θέμα είναι αν όντως θα ασχοληθείς με το χώμα και πόσο θα γίνει αυτό.. Πάρε μια μηχανή να έχεις να κινείσαι και μετά βλέπεις για χώμα.. Επειδή αν ασχοληθείς με χώμα και έχεις μία μηχανή όντως οι φθορές που θα έχεις δεν αξίζουν να την έχεις για κάθε μέρα πολύ χρήμα να συντηρήσεις τις φθορές και να το έχεις σε ανθρώπινη κατάσταση για το δρόμο.. Άσε που θα το λυπάσαι στο χώμα αν το έχεις ΚΑΙ για κάθε μέρα και θα σε περιορίζει αυτό στις χωματοβόλτες σου.. Σκέψου το ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) ρε νικολάκη είσαι και έμπειρος πλέον παναθεμάσε.... :P το παλικάρι είναι αρχάριος και θελει μηχανάκι να κάνει μικτες βόλτες και με το κορίτσι και σε χωματόδρομους, τι τον μπερδέυετε με μονοπάτια, γκρέμια, downhill, κλπ όταν σας λέει ένας αρχαριος "θέλω βουνό" στο 90% των περιπτώσεων δε συσχετίζεται με εντούρο,θώρακα.μπότες,μάσκες,χρόνοι, περάσματα κλπ αλλά με απλή ρομαντική διέλευση σε χωματόδρομους αμόλα και το γκομενάκι πάνω και μοιράζονται την εμπειρία...! αυτό που είδε ο φίλος με το drz με τροχους motard,enduro καλό είναι αλλά θα πρεπει να υπολογίσει το κόστος σε συνεργείο κάθε φορά θέλει να το γυρίσει, ή να πιάνουν τα χέρια του ως χομπίστας (και να διαθέτει χρόνο βέβαια) απο την άλλη ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολιτικό μοτάρντ με ανάλογο λάστιχο μια χαρά διελεύσεις μπορεί να κάνει σε χωματόδρομους παράδειγμα: το drz400sm(μοταρντ) vs xt660r(onoff) στα ίδια χέρια θα οδηγηθεί πιο εύκολα και πιο παιχνιδιάρικα σε χωματόδρους χάρη στα 35 κιλα διαφοράς που τα χωρίζει συνεπώς φίλε, ρώτα πιο συγκεκριμένα για αυτά που εσένα αρέσουν για να παιρνεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις(φυσικά απέβαλε απο την εξίσωση τα καθαρόαιμα εντούρο-μοταρντ) και που'σαι, εάν δίνεις 3000 θα μπορούσες και KLX250 2010 το οποίο είναι παραπλήσιο σε κατασκευή με το drz νεότερο μοντέλο, λιγότερο βάρος, λιγότερη ισχύ, αλλά και οικονομικότερο σε καταναλώσεις/συντηρήσεις και όποτε θέλεις να το πουλήσεις φέυγει χθές(αρκεί να μη το χεις παρτάλι) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον doctoras9 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 το χτρ μαρεσει .για ολα αυτα που λετε.ομως με κανουν λιγο πισω τα κιλα κ κυβικα.δν ξερω.πρεπει να το οδηγησω.αμεσα. επειδη ειναι πρωτη μηχανη θελω να μν ξενερωσω αλλα ουτε κ να τη φοβαμαι. κανει για πρωτη μηχανη το χτ? Τα κυβικά δεν είναι πολλά, καθότι και η μηχανή δεν ειναι νευρική. Τα κιλά είναι τα νορμάλ κιλά για 600αρα μηχανή. Δεν είναι υπερβολικά δηλαδή. Και τα 500αρια-600αρια που θα οδηγήσεις στην σχολή οδηγών τα ίδια ακριβώς κιλά ειναι (το xt 600 ειναι και λιγο πιο ελαφρυ). Το αν κάνει για πρώτη μηχανή νομίζω το έχουν καλύψει αρκετές φορές μέχρι τώρα στο thread αυτό αλλά και σε δεκάδες άλλα. το παλικάρι είναι αρχάριος και θελει μηχανάκι να κάνει μικτες βόλτες και με το κορίτσι και σε χωματόδρομους, τι τον μπερδέυετε με μονοπάτια, γκρέμια, downhill, κλπ όταν σας λέει ένας αρχαριος "θέλω βουνό" στο 90% των περιπτώσεων δε συσχετίζεται με εντούρο,θώρακα.μπότες,μάσκες,χρόνοι, περάσματα κλπ αλλά με απλή ρομαντική διέλευση σε χωματόδρομους αμόλα και το γκομενάκι πάνω και μοιράζονται την εμπειρία...! και που'σαι, εάν δίνεις 3000 θα μπορούσες και KLX250 2010 το οποίο είναι παραπλήσιο σε κατασκευή με το drz νεότερο μοντέλο, λιγότερο βάρος, λιγότερη ισχύ, αλλά και οικονομικότερο σε καταναλώσεις/συντηρήσεις και όποτε θέλεις να το πουλήσεις φέυγει χθές(αρκεί να μη το χεις παρτάλι) Αμα είναι να κάνει τις ρομαντζαδες που λες με το klx που προτείνεις, τον βλέπω να αλλάζει γρήγορα άθλημα! :P Δικάβαλο με κάτι λιγότερο απο το xt (μεταξύ αυτών που συζητιούνται στο παρόν θέμα) είναι κομματάκι μπελάς, και για το klx ειναι απόλυτο βάσανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 drz μπορεις να παραγγειλεις στην σουτζουκι? αμερικη βγαινει ιδιο και απαραλαχτο..... παντως και μτχ να παρεις υπαρχει ενα σκαμσος ανταλακτικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Dr -z για να κάνεις την βόλτα σου να αντεχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν παίζει παραγγελία. Τα χουν κόψει 99% λόγω ρύπων Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον middlevillager 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Βασίλης93 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Η αλήθεια είναι πώς, εφόσον είναι πρώτη σου μηχανή, για εκτός δρόμου σε κόβω μόνο για χωματόδρομους χαλαρές βόλτες σε στυλ ''απολαμβάνω τη φύση'' Για αργότερα κανείς δεν μπορεί να πει. Μπορεί να τρελαθείς και να θές να είσαι όλη μέρα στο βουνό, μπορεί και να ξενερώσεις. Οπότε, εφόσον θες και δικάβαλα και κοντινές εκδρομές είμαι κι εγώ της άποψης να δεις για κάνα XT, τα λίγο πιο παλιά μοντέλα, όχι τα XTX γιατί αυτά απ οτι ξέρω βγαίνουν μόνο motard. Ενώ αν βρεις ένα απο τα προηγούμενα με μανίσιες ζάντες πας μια χαρά παντού χαλαρά. Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες ένα TTR 600. Κι αυτό καλό μηχανάκι, αλλά είναι πιο προσανατολισμένο για χώμα, αλλά είναι καλό για αρχάριο. Έχε το κι αυτό στο νού σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 drz μπορεις να παραγγειλεις στην σουτζουκι? αμερικη βγαινει ιδιο και απαραλαχτο..... παντως και μτχ να παρεις υπαρχει ενα σκαμσος ανταλακτικα... Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να το παρεις απο εισαγωγέα οπως πχ εγω που εψαχνα για το crf250m. ψαξε για το Μ στο car.gr o εισαγωγέας αυτος ισως να σου το παραγγείλει. εαν μαθεις πες το μας και εμας να το ξερουμε. να δουμε εαν γίνεται εισαγωγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/6200323/ ?????????????????? To συγκεκριμενο ειναι το SUPERMOTARD.Oι διαφορες του συγκεκριμενου μοντελου τις αγγελιας με το DRZ400S η το DRZ400E ειναι οτι φοραει ΑΛΛΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ (ανεστραμενο) και ΑΛΛΟ ΨΑΛΙΔΗ ΠΙΣΩ. Ειναι δυνατον να βαλει σε μηχανακι στημενο απο την ΜΑΜΑ εταιρια για δρομο,ζαντολαστιχα μεγαλυτερων διαστασεων,ποσο μαλλον χωματινων και να παει να με βγει καμια εντουροβολτα,να κανει και κανα αλμα αυριο μεθαυριο και να τον στειλουμε σε κανα hospital επειδη δεν θα λειτουργησουν οι αναρτησεις? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον ger_zoym Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 για καινουργιο που ελεγα ουτε λογος αφου βγαινει ακομα με καρμπυρατερ(αρα δεν πωλειται πια ουτε στην california,οπου εχουν ενα πιο αυστηρο συστημα για τους ρυπους) η πλακα με την σουτζουκι ειναι οτι στα κρος εχουν βαλει και στο 250 και 450 ψεκασμο απο το 2006...ενω η γιαμαπα εβαλε στο 250 περυσι.... (κατι δεν παει καλα με αυτους) παντως οι τιμες στο νετ ειναι κυριολεκτικα οτι να ναι( με εμφαση στο τσιμπιμενα,θα ελεγα) για 10 χρονων και μηχανακια ζητανε 3++χιλιαρικα...απο αγγλια αν επερνες και το εφερνες εδω +τν χαρτουρα δεν θα εβγαινε τοσο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARISV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 το παλικάρι είναι αρχάριος και θελει μηχανάκι να κάνει μικτες βόλτες και με το κορίτσι και σε χωματόδρομους, τι τον μπερδέυετε με μονοπάτια, γκρέμια, downhill, κλπς καπως ετσι ρε παιδια κα στη συνεχεια βλε[πουμε για κανα εντουρο καθαρο κ μικροτερο για 2ο αν με τραβηξει κατι παραπανω στο βουνο !για χτ ρ 660 ρωταω για πρωτη μηχανη κ αρχαριος!..ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Παρτην! Αυτο μονο! Απλα παρτην! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Περιφανος κατοχος drz400(462cc)sm απο το '07 , μια χαρα μηχανακι και δεν εχει αλλο στην κατηγορια του , μονο το ccm404 που εχει το ιδιο μοτερ . Για πρωτο μια χαρα ειναι , ουτε πολυ δυνατο ουτε πολυ ψοφημι , δε θα το βαρεθεις γρηγορα οπως πχ αν παρεις ενα 250άρι για πρωτο . Ενα περασμα απο χωμα το κανεις και με sm ανετα , ειδικα οταν μιλαμε για αρχαρειο , αν στο μελλον θελησεις κατι πιο πολυ και θελησεις να ανεβεις επιπεδο και θελεις να πηγαινεις χωμα μονο τοτε θα δεις για κατι πιο ειδικο στο χωμα . Το wr κι αλλα τετοια ειναι πιο εξειδικευμενα μοτο και σιγουρα δεν ειναι για καθε μερα , κανε λιγο τις ψαχτικες σου και θα τα δεις τι ειναι για τι . Πουλαω το δικο μου , μπες στις αγγελιες και θα το δεις , δεν εχει χωματινους τροχους ομως ειναι drz400sm . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARISV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 κατι τετοιοπαλικαρια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6124477/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 το παλικάρι είναι αρχάριος και θελει μηχανάκι να κάνει μικτες βόλτες και με το κορίτσι και σε χωματόδρομους, τι τον μπερδέυετε με μονοπάτια, γκρέμια, downhill, κλπς καπως ετσι ρε παιδια κα στη συνεχεια βλε[πουμε για κανα εντουρο καθαρο κ μικροτερο για 2ο αν με τραβηξει κατι παραπανω στο βουνο !για χτ ρ 660 ρωταω για πρωτη μηχανη κ αρχαριος!..ευχαριστω Τοτε τι μας βαζεις το WRF ρε φιλε? ξερεις τι μηχανακι ειναι? οταν βαζεις DRZ ή WRF το δικο μου μυαλο παει στο DRZ400E που ειναι στην ιδια κατηγορια με το WRF και ειναι ΕΝΤΟΥΡΟ. Αν ο φιλος σου ειναι αρχαριος και το θελει για πολυ λαιτ καταστασεις ας παρει ενα XTR ή DRZ400S αν θελει πολλα κυβικα, εγω πιστευω οτι και με ενα XR250S/L/baja θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARISV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 νταξει ρε φιλε σορυ για το WRF.γραψε λαθος.αποψεις ανταλλαζουμε κ τωρα μαθαινω.. οσο για πολλα τα 3000 ειναι κ δν ειναι.αναλογα τη κατασταση τα χιλιομετρα κ χρονολογια.. δν ψαχνω κατω του 05 κ με 30000χλμ το πολυ.οποτε .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νομίζω πως υπάρχουν πάρα πολλά xt660 κάτω απο 3κ στο car.gr που εκ πρώτης όψεως φαίνονται σχετικά αξιόλογα για μια επίσκεψη απο κοντά.... http://www.car.gr/cl...photos/6061608/ http://www.car.gr/cl...photos/5561287/ http://www.car.gr/cl...photos/5965316/ http://www.car.gr/cl...photos/5744654/ http://www.car.gr/cl...photos/6230527/ http://www.car.gr/cl...photos/6228783/ http://www.car.gr/cl...photos/6010536/ Αυτά για εντός Αττικής φυσικά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARISV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 ευχαριστω ρε φιλε αλλα κατι σε xtr? αυτα ειναι ολα χ κ το ρ μαρεσει περισσοτερο.θα τακοιταξω βεβαια ειμαι βορεια ελλαδα πασχα αρχιζω δοκιμες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Ακου φιλε.Καλοπροαιρετα τωρα ε...μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι θες.Τα παιδια σου αραδειασαν καμια 10 διαφορετικα μοντελα,αλλα παλι δεν εχεις καταληξει. Οταν θα πας να το αγορασεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα το αγορασεις επειδη σου το ειπαν οι τριτοι.Ψαξου,οδηγησε,δες τι σου ταιριαζει οδηγικα,οπτικα,μηχανικα κτλ αφου πρωτα καβαλησεις. Επειδη μαλιστα ειναι και το ΠΡΩΤΟ σου μηχανακι αυτο κανει την διαδικασια ακομα ποιο προσεγμενη στην επιλογη που θα κανεις και σιγουρα η επιλογη δεν θα ειναι επειδη το ειπε ο Μακης ο Γιωργος και ο Κωστας αλλα επειδη εσενα σε βολεψε. Εγω προτεινω το εξης:Oποιος φιλος ειναι κοντα σε εσενα και διαθετει μηχανακι που ψαχνεις (εστω αρχικα) να στο φερει,να το δεις απο κοντα,να κατσεις επανω του,αμα γινετε να το κανεις και μερικα μετρα ωστε να παρεις μια ιδεα. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ μην πας να αγορασεις.Αυτα.Εγω αν εισαι τπτ απο καβαλα κτλ μπορω να σε βοηθησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχει μια λογική αυτό που λες ger_zoym αλλά δεν ειναι όλη η αλήθεια. Ναι δεν θα πάρει κανείς γουρούνι στο σακί...η συζήτηση εδώ γίνεται για να αναφέρει κάποιος ανάγκες και οδηγικά χαρακτηριστικά και να του πουν διάφοροι γνώμες πάντα με γνώμονα την μεγαλύτερη εμπειρία. Τι θέλω να πω? Αν κάποιος πει "να το πάρω ρε παιδιά το crypton?", το να του πεις "φιλαράκι μην ακούσεις τι θα σου πουν, αν το γουστάρεις εσύ πάρτο!" έτσι τυφλά, είναι χαζομάρα. Γιατί αν αυτός το θέλει για να πηγαίνει χώμα και νομίζει οτι με αυτό θα παει χώμα... καταλαβαίνεις.... Το ίδιο και με το αν θέλει όπως είπε to wrf για καθημερινό. Του έγιναν προτάσεις με βάση τα χαρακτηριστικά που ανέφερε εκείνος... δεν του είπε κανένας "εγώ γουστάρω το cbr...πάρε αυτό". Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Έχει μια λογική αυτό που λες ger_zoym αλλά δεν ειναι όλη η αλήθεια. Ναι δεν θα πάρει κανείς γουρούνι στο σακί...η συζήτηση εδώ γίνεται για να αναφέρει κάποιος ανάγκες και οδηγικά χαρακτηριστικά και να του πουν διάφοροι γνώμες πάντα με γνώμονα την μεγαλύτερη εμπειρία. Τι θέλω να πω? Αν κάποιος πει "να το πάρω ρε παιδιά το crypton?", το να του πεις "φιλαράκι μην ακούσεις τι θα σου πουν, αν το γουστάρεις εσύ πάρτο!" έτσι τυφλά, είναι χαζομάρα. Γιατί αν αυτός το θέλει για να πηγαίνει χώμα και νομίζει οτι με αυτό θα παει χώμα... καταλαβαίνεις.... Το ίδιο και με το αν θέλει όπως είπε to wrf για καθημερινό. Του έγιναν προτάσεις με βάση τα χαρακτηριστικά που ανέφερε εκείνος... δεν του είπε κανένας "εγώ γουστάρω το cbr...πάρε αυτό". Aδελφε,ξερεις που εχω ενδοιασμους,στο οτι το παιδι σαν αρχαριος θελει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και εννοειτε οτι δινει την βαση αυτου που σκεφτετε.Ομως ενας αρχαριος δεν μπορει να αντιληφθει τις ιδιαιτεροτητες του καθε μοντελου η και τα κουσουρια του καθε μοντελου που μπορει να εχει το καθε μοντελο και αναφερουν και τα παιδια,οπως επισης οταν του προτεινουμε καποια μοντελα (οπως και γω) δεν κατανοουμε πληρως την εννοια αρχαριος διοτι πολλοι απο εμας ξεκινησαμε ειτε με κανα παπακι,ειτε με κανα chappy οι παλιοτεροι κτλ.Εγω για παραδειγμα οταν πρωτοπηρα το DRZ ημουν προηγουμενος κατοχος ΧΤ και κατοχος motocross και οι αποψεις μου πανω στα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου μοντελου μπορει να οχι και απολυτες για αυτο που επιζηταει ενας νεος οδηγος. Ελπιζω να με πιανεις αυτο που προσπαθω να εξηγησω. Για αυτο λεω οτι καλυτερα να δει ο ιδιος αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα ποιο τον παει.Και ξαναφερνω παραδειγματα πολλων παιδιων που αγορασαν ψευδοεντουρο με την ιδια λογικη οπως του φιλου και τα πουλησαν σε συντομο χρονικο διαστημα διοτι αν κολλήσεις με το χωμα,δεν ξεκολας με τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 διοτι αν κολλήσεις με το χωμα,δεν ξεκολας με τιποτα +1000 !!! Κι εγω αυτη τη μλκια εκανα, δοκιμασα χωμα... Και μετα προτιμησα να μην εχω μηχανακι να κυκλοφορω για να εχω χωματινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARISV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 αμα ειχα τα λεφτα ρε παιδια θα σκεφτομουν αλλιως.δν ειναι εποχες να αλλαζεις συνεχεια μηχανες.ψαχνω κατι που θα με βολεψει στα περισσοτερα απο αυτα που ζητω.ομως κ οι τιμες αυτη την εποχη δν ειναι καλες.εγω θα το μαθω το μχανακι χωρις καγκουριες.κ ας περασει κ ενας χρονος. χτρ 660.αυτο.αλλα οπως ο καθενας που σκεφτεται μεταχσμενο κ με τοσα λεφτα θελει να παρει οτι καλυτερο. μν μπερδευομαστε.drz ρωτησα γιατι πιστευα οτι θα βρω φθηνοτερο. θα περιμενω κ βλεπουμε. ισως με λιγοτερα απο 3000 να μν βρω αυτο που θελω.ετσι ειναι η κατασταση. παντως ψιλοαπογοητευομαι με τις τιμες μετχσμενων. ξερω..ο κθενας κοιταζει κ κατι να πιασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Φίλε επειδή παρακολουθώ την αγορά ΧΤ μπας και κάποτε καταφέρω να εκσυγχρονιστώ από αερόψυκτος σε υδρόψυκτο με 3 χαρτιά αγοράζεις καλό εργαλείο. Ψάχνε μέχρι να βρεις το σωστό για εσένα και την τσέπη σου γιατί πολύ κόσμος υπερκοστολογεί τα μηχανάκια του τα έχει 2 χρόνια στο car και μετά ρωτάνε γιατί δεν φεύγουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες