Jump to content

Recommended Posts

Είμαι πολύ εύκολα τέτοια φάση, αλλά για τώρα.

1. Έχω κάνει πολλούς φίλους λόγω των δικύκλων που μπορώ να μιλήσω.

2. Το ότι έχω τη μηχανή παραπάνω, δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω σεξ. Όπως και το ότι κάποιοι έχουν γυναίκα, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να οδηγήσουν.

3. Επίσης, το ότι είμαι έτσι στα 23 μου, δεν σημαίνει ότι θα'μαι έτσι στα 30 μου.

Τι σχέση έχουν οι φίλοι ρε Κωστή;

Τι να την κανω την γυναίκα αν έχω μηχανάρα λέει πιο πάνω. Το σεξ με γυναικα γινεται. Νταξει οχι παντα, οκ, δεν το σκεφτηκα ετσι, εχεις ενα δικιο.

Αν μεχρι τα 30 σου εισαι της φασης εχω μηχανη, δεν ασχολουμαι με γκομενες, τοτε στα 30 το θεωρω απιθανο να κανεις το μπαμ και να πεις οπα θα κανω οικογενεια.

Γενικοτερα, θεωρω οτι καποιος εχει προβλημα(δεν το λεω για πλακα) οταν προτιμα μηχανη απο γυναικα. Ή οποιοδηποτε υλικο αγαθο απο εναν ανθρωπο ρε παιδι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκεφτομαι πολυ ανετα μερικες κοπελες που για παρτυ τους εβαζα φωτια στο tiger οχι αυριο χθες. Αμα φιλε ερωτευτεις και οχι τα γκομενακια στην καφετερια πραγματικα ειναι σαν να οδηγας μηχανη οποια θες φαντασου χωρις κρανος με 300 να μην εχεις τον ελεγχο και να μην σε νιαζει αν πας σε τοιχο η οπου. οποτε αδερφε για μια γυναικα που θα ερωτευτεις δινεις και μηχανες και διπλωματα και σπιτια και ολα :) Κοιτα μην κανεις καμια μαλακια αν εχεις κοπελια τωρα και πεις οτι την συγκρινεις με 2 τροχο γιατι σε βλεπω την παλαμη να μην την χρησιμοποιηεις μονο για να ανοιγεις το γκαζι :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον dogonala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχέση έχουν οι φίλοι ρε Κωστή;

Τι να την κανω την γυναίκα αν έχω μηχανάρα λέει πιο πάνω. Το σεξ με γυναικα γινεται. Νταξει οχι παντα, οκ, δεν το σκεφτηκα ετσι, εχεις ενα δικιο.

Αν μεχρι τα 30 σου εισαι της φασης εχω μηχανη, δεν ασχολουμαι με γκομενες, τοτε στα 30 το θεωρω απιθανο να κανεις το μπαμ και να πεις οπα θα κανω οικογενεια.

Γενικοτερα, θεωρω οτι καποιος εχει προβλημα(δεν το λεω για πλακα) οταν προτιμα μηχανη απο γυναικα. Ή οποιοδηποτε υλικο αγαθο απο εναν ανθρωπο ρε παιδι μου.

Που λες με ποιον θα μιλάει, με τους φίλους του θα μιλάει.

Απλά μια φίλη που θα'χεις για σεξ, προφανώς και δεν θα στην πει για την μηχανή όσο θα μπορούσε να στην πει η κοπέλα σου. Εγώ πάντως παρόλο που'μαι της φάσης που θεωρείς προβληματική, θέλω να κάνω οικογένεια, απλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει ούτε καν να κάνω σχέση όσο με καλύπτουν αυτά που κάνω.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα εχεις χαλαρα μια πενταετια ακομα να κοπροσκυλιασεις και να κανεις τα γουστα σου... Μη μου τον αγχωνεται τωρα που μπηκε κατω απο τη φτερουγα της μαμας Honda.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια η ερωτηση που εγινε απο το φιλαρακι μου ηταν καθαρα χιουμοριστικη και σε καμια περιπτωση δεν θα συγκριναμε μια μηχανη με εναν ανθρωπο!

οσο για τη φωτογραφια εγω τη βρηκα τρομερα ομορφη καθως σαν αγαπουλης θα μαρεσε η κυρα να ειχε την ιδια τρελα με μενα !αποψη μου καθαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι πολυ βαθυ ναουμε μαγκες.....Αλλα οπως λεει και ενας σοφος η μηχανη ειναι το μονο θυληκο που καβαλας και δεν διαμαρτυρεται.....

Απο την αλλη της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος....ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος....

Το θεμα δεν ειναι γυναικα Vs μηχανη αλλα ποσα χλμ εχεις κανει για χαρη μιας γυναικας με μηχανη...ειτε για να την βρεις ειτε για να την ξεχασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα δεν ειναι γυναικα Vs μηχανη αλλα ποσα χλμ εχεις κανει για χαρη μιας γυναικας με μηχανη...ειτε για να την βρεις ειτε για να την ξεχασεις

Τ. Λειβαδίτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν εδω παντρεμένος-χωρισμένος. Για να μαθαίνετε οι νεότεροι. Ποτε μα ΠΟΤΕ μην κάνετε υποχωρήσεις και παραχωρήσεις σε πράγματα που ηταν κομμάτι της ζωής και του εαυτού σας πριν την σχέση σας όσο και να γουστάρετε τη γκομενα-υποψήφια γυναίκα σας. Οι υποχωρήσεις αυτες ειναι σαν τον καρκίνο. Ξεκινούν απο τα απλά πχ μηχανή και εξαπλώνονται και σε άλλες πτυχές της ζωής μας σαν κακοηθης επιθετικός καρκίνος. Οπότε ή θα της αρέσει το τριολέ (εσυ αυτη και η μηχανή) ή αστη να παει στο διάολο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάθος τα ερμηνεύετε παίδες!

Κανείς δεν εννοεί να βάλουμε την μοτοσυκλέτα πιο πάνω από το ταίρι μας!

Αυτό που πρέπει να συζητάμε είναι ο σεβασμός σε μία δραστηριότητα μας! Η δραστηριότητα μας είμαστε εμείς και κανονικά αν μας σέβεται η/ο άλλος θα πρέπει να συμπορευτεί και να δεχθεί το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε ως μονάδες! Βέβαια με το κατάλληλο μέτρο από μέρους μας!

Ο kyros77 έκανε μία ορθή τοποθέτηση και εστίασε στο ζητούμενο, το ότι δηλαδή ο μοτοσυκλετισμός είναι μία προέκταση του εαυτού μας! Στην λέξη μοτοσυκλετισμός βάλτε ό,τι άλλο θέλετε που αφορά εσάς και τον εαυτό σας!

Αν δεν είναι κάποιος μαλάκας να το παραχέζει με τις δραστηριότητες του και να μην δίνει την απαραίτητη σημασία στο ταίρι του δεν του φταεί κανένας και καλώς να τα λουστεί! Αν κρατάς το μέτρο και έχεις απέναντι σου και έναν σωστό άνθρωπο τότε όλα βαίνουν καλώς...πολλοί το πετυχαίνουν αυτό, πολλοί όχι!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-καταρχας, μου τελείωσαν τα like.

-κατα δευτερον, αν η σχεση σου σε βρει με μηχανη η εστω ξερει την τρελα σου για τις μηχανες το θεωρω απαραδεκτο να σου πει "η αυτη η εγώ". η δικιά μου σε κάποια φάση μου είπε "ε που να σε πάω με τη φόρμα?" λιγες μερες μετα απο ενα βραδυ που ειχαμε βγει και της ειχα πει για σινεμα. βρισκομαστε 1-2 φορες το μηνα (πεσανε βρισιδια εκεινη τη μέρα ενω είμαι απο τους πιο υπομεντικους ανθρωπους με τις γυναίκες, δε μαλώνω σχεδόν ποτέ). θεωρώ πως και οι δύο περιπτώσεις είναι βλακείες γυναικών για να παιδεύουσι τους άντρες

-κατα τρίτον η μηχανη φερνει γυναικα, η γυναικα δε φερνει μηχανη (νταξ χαβαλε κανουμε μη βαρατε!!)

-κατα μαρκον ευαγγέλιον, η μηχανη αν την προσεχεις θα σε προσέχει, για τη γυναίκα ποτέ δεν είσαι σίγουρος!

τέσπα, πιστεύω ότι γυναίκα που θα μου τα έπρηζε για τη μηχανή η δε θα ανέβαινε σε αυτήν δε θα ήταν τίποτα περισσότερο απο μια ξεπέτα. γιατί απλά δε δέχομαι από μια γυναίκα να προσπαθήσει να αλλάξει αυτά που βρήκε σε εμένα. θα τα αλλάξω μόνος μου όταν εγώ δω πως πρέπει και θέλω να τα αλλάξω. πχ, ξέρω ότι πρέπει να γίνω πιο αγαπούλης από τα 19-20 μου, αλλά τι να κάνω που δε μου βγαίνει? σε αυτή που θα μου βγει, μπορεί και να την παντρευτώ.

μιλάω τώρα που είμαι 25 και λίγο πολύ έχουν περάσει αρκετούτσικες, λίγο πολύ μετά από την κάθε μία απέκτησα εμπειρίες και άλλαξα κάποια πράγματα πάνω μου.

ποιος ξέρει, μπορεί στα 30-35-40 μου να παράταγα τη μηχανή για μια γυναίκα. αλλά τώρα ΔΕΝ.

Υπάρχει λύση που την ανακάλυψα τυχαία...........

............με το πρώτο μου Τρανσαλπ, εισαγωγής από την Αγγλία δύο μήνες πριν το φέρει ο Σαρακάκης στην Ελλάδα.

• Τρέχεις
  • Δεν τρέχω.....
  • Τρέχεις..............
  • Δεν τρέχω σου λέω, να δες, με 100 πάμε................ (το κοντέρ ήταν σε μίλια)

:grin:

χαχαχαχαχ έτσι! δε λες και ψέματα αν μη τι άλλο!!

Λοιπόν εδω παντρεμένος-χωρισμένος. Για να μαθαίνετε οι νεότεροι. Ποτε μα ΠΟΤΕ μην κάνετε υποχωρήσεις και παραχωρήσεις σε πράγματα που ηταν κομμάτι της ζωής και του εαυτού σας πριν την σχέση σας όσο και να γουστάρετε τη γκομενα-υποψήφια γυναίκα σας. Οι υποχωρήσεις αυτες ειναι σαν τον καρκίνο. Ξεκινούν απο τα απλά πχ μηχανή και εξαπλώνονται και σε άλλες πτυχές της ζωής μας σαν κακοηθης επιθετικός καρκίνος. Οπότε ή θα της αρέσει το τριολέ (εσυ αυτη και η μηχανή) ή αστη να παει στο διάολο...

σωστό σε βρίσκω

Τροποποιήθηκε από τον nikosk0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γατακια σας εχω την λυση, θα σας κοστισει λιγο παραπανω αλλα θα το ευχαριστηθειτε.

ειχα και εχω το 1000 οπου παω κυριακες βολτα με αλλα ρεμαλια ετσι λοιπον ειχα γκρινια.........ωσπου αποφασισα και πηρα και ενα σκουτερ ετσι λοιπον το πρωι παω βολτα με τα ρεμαλια και το απογευμα σκουτερατος με την γυναικα και ειμαστε ολοι καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα εχεις χαλαρα μια πενταετια ακομα να κοπροσκυλιασεις και να κανεις τα γουστα σου... Μη μου τον αγχωνεται τωρα που μπηκε κατω απο τη φτερουγα της μαμας Honda.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ!!!

Κωστα 15-20 χρονακια τουλαχιστον εχεις... :devil: :devil: :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

off topic:

...Τώρα οι γυναίκες-μοτοσυκλετίστριες όλοι ξέρουμε ότι είναι ψιλοάλλη φάση, πιο κάφρες, πιο "αντρουά" ίσως, αλλά έχουν και αυτές τη χάρη τους, και οι "συμβατικές" γυναίκες.

....

θα σου ριχνα τώρα κανα "αντρουά" κάφρικο μπινελικάκι για τις παραπάνω ταμπέλες, αλλά επειδή σε όλα τα άλλα (εκτός από αυτό) συμφωνώ και επειδή είσαι και συμπαθητικούλης από κοντά, θα το προσπεράσω (με ξερόγκαζο πάντα...). :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελινα ισως και να κανω λαθος. Δεν ειστε πολλες αλλωστε για να εξαγω ενα ασφαλες συμπερασμα. Απλα ειναι καποιες ενδειξεις που σε μενα κανουν πιο πολυ μπαμ, οτι οσες γυναικες ξερω που οδηγουν μηχανη εχουν ενα καποιο αλλο αερα. Τωρα αυτο μπορει να ειναι και δικια μου αποκωδικοποιηση, που περνα απο το πρισμα των δικων μου αντιληψεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελινα ισως και να κανω λαθος. Δεν ειστε πολλες αλλωστε για να εξαγω ενα ασφαλες συμπερασμα. Απλα ειναι καποιες ενδειξεις που σε μενα κανουν πιο πολυ μπαμ, οτι οσες γυναικες ξερω που οδηγουν μηχανη εχουν ενα καποιο αλλο αερα. Τωρα αυτο μπορει να ειναι και δικια μου αποκωδικοποιηση, που περνα απο το πρισμα των δικων μου αντιληψεων.

μπα, μια χαρα τις αποκωδοικοποιείς :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι 2 καύλες εξυπηρετούνε:P

Το μόνο που δέν μου αρέσει να βλέπω όταν αναφερόμαστε σε γυναίκα και μοτοσυκλέτα, είναι κάτι stylers με supersport μηχανές που βάζουνε πάνο όποια πιτσιρίκα κάτσει και κάνουνε σφίνες και πολλές άλλες μαλακίες φορώντας κράνος μόνο αυτοί, και οι πιτσιρίκες τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κοπέλα δεν μπορείς να την βάλεις Μέγαρα, αλλά εμένα το cbr δεν μου έφτιαξε ποτέ μπιφτεκόπιτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Been there, read that! 

Αν και με προβλημάτισε λίγο ο κύριος παραπάνω που είπε οτι δεν πρέπει να μοιράζεσαι τα ίδια χόμπυ με τη γυναίκα σου προκειμένου να ξεφευγεις απο την καθημερινότητα. Το κάνει να ακούγεται λες και η γυναίκα του είναι μέρος του προβλήματος ή ακόμα και όλο το πρόβλημα στο σύνολό του.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι συγκρινουμε 2 ανομια πραγματα? αλλη χαρα προσφερει για σωστη γυναικα και αλλη μια σωστη μηχανη. συμφωνω στο οτι δεν ειναι καλο να ασχολεισαι με το σπορ μηχανες μαζι με τον κοπελα σου. ωραιες ειναι αυτες που οδηγανε μηχανες αλλα δεν θα ηθελα να τις εχω για πολλους λογους. οι μηχανες ειναι ενα χομπυ το οποιο πρεπει να το κανεις με φιλους-παρεα-ακομα και μονος παρα με το αισθημα. αν ειναι ετσι καθε φορα που παει για ψωνια με τις φιλες της πηγαινε και εσυ παρεα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι ετσι καθε φορα που παει για ψωνια με τις φιλες της πηγαινε και εσυ παρεα. 

Αν γουσταρεις κι εσύ να πηγαίνεις για ψώνια, γιατί όχι; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως άμα με προσπέρναγε το αίσθημα από την εξωτερική, με το που γυρνάγαμε σπίτι άνοιγα τσελεμεντέ, μπεσαλίδικα πράματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα παντως με πηγαινει και βολτα! χεχε  YOLO !

Aποψη μου ,σε ενα ζευγαρι πρεπει τα γουστα να ειναι ιδια!

Τωρα σε καγκουροβολτες ,που 8ες να εισαι μονος,Απλα λες ,8α παω μονος και... τρεχεις!

10614160_800084446699139_846801914847042

Τροποποιήθηκε από τον snow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάθος εντελώς η φιλοσοφία να βλέπουμε την μηχανή, σαν ''θηλυκή'' οντότητα. Είναι το ακριβώς αντίθετο.

Η μηχανή είναι στην πραγματικότητα, εντελώς αρσενική οντότητα. Είναι ένας φίλος, που όπως σε όλες τις αρσενικές φιλίες, έχει κάποιο κοινό στόχο ή χαρακτηριστικό με εμάς, μας βοηθάει-τον βοηθάμε.

Η μοτοσυκλέτα, είναι ο φιλαράκος μας, όχι η γκομενά μας. Για αυτό και διαλέγουμε μοτοσυκλέτα με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν-ομοιάζουν με εμάς, (φίλιος=ένας άλλος σαν εμένα), και όχι με χαρακτηριστικά ΑΝΤΙΘΕΤΑ με εμάς που μας συμπληρώνουν ίσως (όπως η σχέση μας με τις γυναίκες).

Για ξανασκεφτείτε το.

Τώρα, ανάμεσα στα δύο, και η γυναίκα χρειάζεται στην ζωή του άνδρα, και οι φίλοι του, καθένα έχει το ρόλο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα παντως με πηγαινει και βολτα! χεχε  YOLO !

Aποψη μου ,σε ενα ζευγαρι πρεπει τα γουστα να ειναι ιδια!

Τωρα σε καγκουροβολτες ,που 8ες να εισαι μονος,Απλα λες ,8α παω μονος και... τρεχεις!

10614160_800084446699139_846801914847042

Δηλαδή σας μένει μια Κυριακή να πάτε βόλτα και να κάνετε αυτό που γουστάρετε και λες "Πάρε την παρέα σου και πήγαινε απο κει, εγώ θα πάρω τη δική μου και θα πάω απο δω!" 

χαχαχαχαχαχαχαχα:tooth: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα