Jump to content
dimkat23

250cc - 300cc μηχανακια

Recommended Posts

καθως τα οικονιμικα ειναι δυσκολα εχετε να προτεινετε κανα μηχανακι σε αυτα τα κυβικα ή να μαζεψω κανα ευρω παραπανω για μεγαλυτερα κυβικα. χρηση μεσα στην πολη κατα 90%. οχι σκουτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

NSR 250 από μένα, εκτός και αν πεις λίίίίίίγες ακόμα πληροφορίες πχ. Τι χρήση θα το κάνεις (ον-οφφ-ταξίδια-δούλος της πόλεως) τι budget έχεις κλπ :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NSR 250 από μένα, εκτός και αν πεις λίίίίίίγες ακόμα πληροφορίες πχ. Τι χρήση θα το κάνεις (ον-οφφ-ταξίδια-δούλος της πόλεως) τι budget έχεις κλπ :afro:

ειπα κατα 90% μεσα στην πολη.. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου για μεσα στην πολη το παπι ειναι οτι βολικοτερο,οικονομικοτατο σε ολα του.Μετα κοιτας σε σκουτερ,ειπες μεν οτι δε θες αλλα ειναι μια παααρα πολυ καλη λυση.Σαν τελευταια επιλογη για μοτοσυκλετακι εγω θα επελεγα κατι στα 250 κυβικα αφου προκειται αποκλειστικα σε πολη.Κοιτα για cbf 250,ybr 250,ninja 250 και πολλα ακομα μοντελα που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου για μεσα στην πολη το παπι ειναι οτι βολικοτερο,οικονομικοτατο σε ολα του.Μετα κοιτας σε σκουτερ,ειπες μεν οτι δε θες αλλα ειναι μια παααρα πολυ καλη λυση.Σαν τελευταια επιλογη για μοτοσυκλετακι εγω θα επελεγα κατι στα 250 κυβικα αφου προκειται αποκλειστικα σε πολη.Κοιτα για cbf 250,ybr 250,ninja 250 και πολλα ακομα μοντελα που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

φιλε γιωργο εχεις δικιο απο αποψη οικονομιας οτι το παπι συμφερει, αλλα καβαλοντας σχεδον δεκα χρονια παπια βαρεθηκα. επισης θελω να κανω και κανα ταξιδακι οχι μεγαλες αποστασεις και να μην πιανομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε γιωργο εχεις δικιο απο αποψη οικονομιας οτι το παπι συμφερει, αλλα καβαλοντας σχεδον δεκα χρονια παπια βαρεθηκα. επισης θελω να κανω και κανα ταξιδακι οχι μεγαλες αποστασεις και να μην πιανομαι.

Καλαβαινω πολυ καλα τι εννοεις..Αλλα θα σου ελεγα μηπως ξανακοιταξες για σκουτερ...Αλιως κοιτα ολα τα 250αρια της σειρας.Για τι budget μιλαμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλαβαινω πολυ καλα τι εννοεις..Αλλα θα σου ελεγα μηπως ξανακοιταξες για σκουτερ...Αλιως κοιτα ολα τα 250αρια της σειρας.Για τι budget μιλαμε?

budget κοντα στα 3-4000.. ανεκαθεν πιστευα πως τα σκουτερ δεν αξιζουν τα λεφτα τους. αντιθετως μηχανη με συμπλεκτη εχεισ τον ελεγχο στα χερια σου. προσωπικη αποψη μου καθαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περνεις κανενα klx απο τα καινουρια; Βρισκεις με πολυ κατω απο τα 4000...

ειναι ψηλα... 1,58 υψος σαν τον

Dani Pedrosa και εγω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NSR bitcheeees, βλεπω παρατιμενεο μεσα σε ενα εγκαταλελημενο κοτετσι ενα ( :P ) και ξερω οτι θελει κατι στα καρμπ του μονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή αν θες κοίτα για κανένα Honda AX-1 ή κάτι σε αυτό το στύλ. Βέβαια παλιό μηχανάκι, αλλά αξιόπιστο. Το έχει ένας γνωστός μου και μου έχει πει πολύ καλά λόγια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda VTR 250 και απο εμένα! Είναι το δυνατότερο 250ρι που κυκλοφόρησε τελευταία και είναι Made in Japan!

http://www.car.gr/used-bikes/honda.html?sort=pra&registration-to=&fs=1&exterior_color=&kteo=&engine_size-to=<250&variant=VTR&gearbox_type=&engine_power-from=&significant_damage=&hi=&radius=&registration-from=>2009&engine_size-from=>250&category=&engine_power-to=&offer_type=sale&mileage-from=&price-from=&modified=&st=&rg=&mileage-to=&price-to=&fuel_type=&postcode=

Μπορείς να κοιτάξεις και τα SYM Wolf 250(Made in Taiwan) και Suzuki Inazuma 250(Made in China), που μπορείς με αυτά τα χρήματα να τα αγοράσεις καινούρια.

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda VTR 250 και απο εμένα! Είναι το δυνατότερο 250ρι που κυκλοφόρησε τελευταία και είναι Made in Japan!

http://www.car.gr/used-bikes/honda.html?sort=pra&amp;registration-to=&amp;fs=1&amp;exterior_color=&amp;kteo=&amp;engine_size-to=<250&amp;variant=VTR&amp;gearbox_type=&amp;engine_power-from=&amp;significant_damage=&amp;hi=&amp;radius=&amp;registration-from=>2009&amp;engine_size-from=>250&amp;category=&amp;engine_power-to=&amp;offer_type=sale&amp;mileage-from=&amp;price-from=&amp;modified=&amp;st=&amp;rg=&amp;mileage-to=&amp;price-to=&amp;fuel_type=&amp;postcode=

Μπορείς να κοιτάξεις και τα SYM Wolf 250(Made in Taiwan) και Suzuki Inazuma 250(Made in China), που μπορείς με αυτά τα χρήματα να τα αγοράσεις καινούρια.

Εγω το ειπα και πριιιιιιιν, αν ειναι να δωσει τοσα λεφτα για 250αρι καλυτερα παρε ενα Ζ ή μια χορνεταρα που σιγουρα σε αυτα τα χρηματα θα αγορασεις πιο πολλη μηχανη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θες να καθεσαι ψηλα η να πατας ανετα ασφαλτο?

budget κοντα στα 3-4000.. ανεκαθεν πιστευα πως τα σκουτερ δεν αξιζουν τα λεφτα τους. αντιθετως μηχανη με συμπλεκτη εχεισ τον ελεγχο στα χερια σου. προσωπικη αποψη μου καθαρα

:punk:

εδω απο μενα εχεις χιλια χιλιαδων λαικ!

σώπα ρε, συμφωνούμε και κάπου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θες να καθεσαι ψηλα η να πατας ανετα ασφαλτο?

:punk:

σώπα ρε, συμφωνούμε και κάπου?

ασφαλτο.. απλα με υψος 1,58 σε αυτη την κατηγορια ηθελα να ξερω τι παιζει.. οκ δεν με ενδιαφερει να παταω απολυτα εδαφος παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'αυτά τα κυβικά πάντως με τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις ότι θες, μεταχειρισμένο πάντα.

Για αποκλειστική χρήση πόλης την άνεση του σκούτερ δεν τη φτάνει κανένα μηχανάκι.

Τώρα αν εσύ θες μοτοσυκλέτα μπορείς να δεις CBF, CBR που έχει και ABS, VTR, Wolf, Ninja, YBR, Inazuma, ευτυχώς επιλογές υπάρχουν πολλές.

Αν προγραμματίζεις πάντως καμιά μακρινή βόλτα ή ταξίδι εξωτερικό κλπ θα σου λεγα να κοιτάξεις και προς Versys, Vstrom τα οποία δεν ξεφεύγουν τόσο πολύ σε κατανάλωση, τέλη κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα στα ταξιδακια θες ο συνεπιβατης να ειναι ανετος κοιτα και το inazuma..στα χρηματα που διαθετεις το παιρνεις καινουριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rgv250Γ vj23sp . αν δεν το βρεις rs250 γκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

Εχεις βρει εσυ ποτε τετοιο?Αν ναι για δωσε πληροφοριες...

Υ.γ.Και εγω vtr250 λεω dimkat23 !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'αυτά τα κυβικά πάντως με τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις ότι θες, μεταχειρισμένο πάντα.

Για αποκλειστική χρήση πόλης την άνεση του σκούτερ δεν τη φτάνει κανένα μηχανάκι.

Τώρα αν εσύ θες μοτοσυκλέτα μπορείς να δεις CBF, CBR που έχει και ABS, VTR, Wolf, Ninja, YBR, Inazuma, ευτυχώς επιλογές υπάρχουν πολλές.

Αν προγραμματίζεις πάντως καμιά μακρινή βόλτα ή ταξίδι εξωτερικό κλπ θα σου λεγα να κοιτάξεις και προς Versys, Vstrom τα οποία δεν ξεφεύγουν τόσο πολύ σε κατανάλωση, τέλη κλπ

με 1,58 υψος Versys, Vstrom κομματακι δυσκολο φιλε :mB_kalo_e:

Εχεις βρει εσυ ποτε τετοιο?Αν ναι για δωσε πληροφοριες...

Υ.γ.Και εγω vtr250 λεω dimkat23 !!!!

βασικα μαλλον ανεβαινουμε κατηγορια και honda cb500f.. θελει σκεψη γιατι θα το κρατησω το εργαλειο οχι σε κανα δυο χρονια αλλαγη..το παπι μου το εχω 12 χρονια σκυλι ! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις οπωσδήποτε 250ρι, στα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις το Inazuma και το SYM Wolf 250 καινούρια, επομένως χτύπα ένα από τα δυο.

Αλλά χίλιες φορές καλύτερα το Honda CB 500 F από οποιοδήποτε 250ρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα