Jump to content
Aggelosdelta v-biker

Η Ελλαδα με 125cc!

Recommended Posts

Ρε χαλαρωστε! Τιποτα δεν παθαινουν τα αεροψυκτα.. Το εχω διαπιστωσει απο πρωτο χερι.. Εχω σπειρα παραδειγματα που θα μου παρει σελιδες για να τα γραψω.. Μην φρικαρεται κσι αρπαζεστε! Στα αεροψυκτα στιγμιαια μπορει να μειωθει η αποδοση αν ζεσταθουν.. Αυτο ειναι ολο.. Ζεσταινονται πιο πολυ αλλα δεν εχουν αναγκη..

Ρε χαλαρωστε! Τιποτα δεν παθαινουν τα αεροψυκτα.. Το εχω διαπιστωσει απο πρωτο χερι.. Εχω απειρα παραδειγματα που θα μου παρει σελιδες για να τα γραψω.. Μην φρικαρεται κσι αρπαζεστε! Στα αεροψυκτα στιγμιαια μπορει να μειωθει η αποδοση αν ζεσταθουν.. Αυτο ειναι ολο.. Ζεσταινονται πιο πολυ αλλα δεν εχουν αναγκη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στα αεροψυκτα στιγμιαια μπορει να μειωθει η αποδοση αν ζεσταθουν.. Αυτο ειναι ολο.. Ζεσταινονται πιο πολυ αλλα δεν εχουν αναγκη

Δεν πρεπει απλα να ζεσταθουν, μειωση στην αποδοση θα δεις ενα σταδιο πριν πυρωσει ο κυλινδρος και η κεφαλη, εγω δεν ειχα ποτε προβλημα σε μονοπατια και ρεματιες που μπαιναμε και ημασταν με 1η

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ιδέα δεν θα το συζήταγα καθόλου άμα ήμουν νεότερος.

Τώρα δυστυχώς στα -ήντα δεν αντέχω όπως πριν και απλά χρειάζεται κάτι να πηγαίνει πορεία με 130 οπότε.......

Όχι όλη την Ελλάδα αλλά τη μισή έχει γυρίσει σίγουρα μέχρι τώρα το σκάρτο 300άρι SH σκούτερ και συνεχίζουμε.....σταδιακά αλλά είμαστε στο δρόμο και θάμαστε παρ' όλες τις δυσκολίες που μεσολάβησαν από ένα ατύχημα που κόστισε ένα διάλειμμα ενός χρόνου.

Ανέβα στα 250 και γυρνάς τον κόσμο, όχι ότι δεν γίνεται με το 125 ξαναλέω απλά για λίγο μεγαλύτερη άνεση.

Όρμα λοιπόν ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραία ιδέα δεν θα το συζήταγα καθόλου άμα ήμουν νεότερος.

Τώρα δυστυχώς στα -ήντα δεν αντέχω όπως πριν και απλά χρειάζεται κάτι να πηγαίνει πορεία με 130 οπότε.......

Όχι όλη την Ελλάδα αλλά τη μισή έχει γυρίσει σίγουρα μέχρι τώρα το σκάρτο 300άρι SH σκούτερ και συνεχίζουμε.....σταδιακά αλλά είμαστε στο δρόμο και θάμαστε παρ' όλες τις δυσκολίες που μεσολάβησαν από ένα ατύχημα που κόστισε ένα διάλειμμα ενός χρόνου.

Ανέβα στα 250 και γυρνάς τον κόσμο, όχι ότι δεν γίνεται με το 125 ξαναλέω απλά για λίγο μεγαλύτερη άνεση.

Όρμα λοιπόν ! :_thumbsup:

Εγω σκεφτηκα αυτο τον κυβισμο για να γινει πιο περιπετειωδες.. Οσο για'σενα φιλε μου ηρθε η ωρα για tmax μηπως;;; :D

Το sh δινει εμπιστοσυνη στις στροφες σαν scooter; Και με ποσα ταξιδευεις ανετα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σκεφτηκα αυτο τον κυβισμο για να γινει πιο περιπετειωδες.. Οσο για'σενα φιλε μου ηρθε η ωρα για tmax μηπως;;; :D

Το sh δινει εμπιστοσυνη στις στροφες σαν scooter; Και με ποσα ταξιδευεις ανετα;

Ε όσο νάναι περιπετειώδες θάναι σίγουρα αλλά και πολύ κουραστικό που για μένα σε αυτή την ηλικία δεν γίνεται δυστυχώς.

Τ ΜΑΧ σε καμία περίπτωση.

Χάνεται το νόημα της οικονομίας φίλε μου και αν ήταν να δώσω 12.000 για Τ ΜΑΧ υπάρχουν και άλλα μοτό πούναι απείρως φθηνότερα, οικονομικότερα, ευκολότερα στο <<φτιάξτο μόνος σου>> κλπ.

Βεβαίως και το SH 300 δίνει εμπιστοσύνη και στρίβει όχι αστεία.

Για μένα μετά από 43.000 χλμ είναι κορυφαίο παντού και πάνω από όλα οικονομικότατο - ανθεκτικότατο.

Μπες εδώ : https://www.youtube.com/channel/UC4LYZO5aiscZTIro78HkEFg φτιάξε καφέ και δες με τα μάτια σου ότι αποτυπώθηκε αφού πήρα κάμερα και μετά.

Θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου άνετα εκτιμώ.

Ταξιδεύω σε εθνική σερί ανεξαρτήτως ωρών ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες πάντα με 130-140 χλμ με τα 3/4 του γκαζιού και με κατανάλωση βαριά στα 4 λίτρα/100.

Με 110-120 στα 3-3,5 λίτρα.

Προσωπικά αν άλλαζα θάθελα απλά κάτι άλλο που να πηγαίνει πορεία με 150 και νάχει και λίιιγο περιθώριο ακόμα αλλά και έτσι μια χαρά είμαι προσωπικά.

Εδώ υπάρχουν γνωστοί πούφτασαν σχεδόν μονορούφι Ιρλανδία με αυτό εδώ θα το σκεφτούμε?

Λεφτά για βενζίνη να υπάρχουν και τα κυβικά δεν είναι πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκανα με το YBR 125 που είχα μέχρι πρόσφατα ένα ταξίδι στην Καλαμάτα με επιστροφή και...δεν έπαθα τίποτα. Ούτε αυτό έπαθε το παραμικρό, μια χαρά τα έβγαλε πέρα.

Και μάλιστα τη διαδρομή της επιστροφής την έκανα χωρίς στάση!

Το μόνο που χρειάζεται, εκτός από τα κλασσικά, δηλαδή να είναι σε καλή κατάσταση η μηχανή κλπ., είναι...να είσαι σιδερόκωλος, γιατί όσο νάναι κουράζει το εγχείρημα.

Ωστόσο εγώ το ευχαριστήθηκα!

Σαφώς και γίνεται λοιπόν και μην ακούς τίποτα περί "καταστροφής της μηχανής". Αν είναι καλοσυντηρημένη, δεν θα πάθει το παραμικρό, αντίθετα καλό θα της κάνει.

Επίσης, αν και δεν το έχω κάνει, ένα τέτοιο ταξίδι νομίζω ότι γίνεται αυστηρά με ΕΝΑ άτομο, δηλαδή με τον εαυτό σου! Αν έχεις και συνεπιβάτη, δεν θα την παλέψετε εύκολα, ειδικά στις παρατεταμένες "ύπουλες" ανηφόρες θα στενάξετε όλοι, και εσείς και η μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να διευκρυνησουμε κατι που εγω δε καταλαβα; Μιλαμε μονο για 4τ ή παιζουν και 2τ μπαλα γιατι τοτε προτεινη και cagiva supercity αλλα και cagiva elephant το supercity με μεγαλη επιφυλαξη καθως δεν θυμαμαι αν ειναι onoff η motard το ελεφαντακι σαν 2τ ον οφφ με σελα πολυθρωνα και με το δυνατο του μοτερακι γουσταρει κατι τετοια και απο κοντα ετυχε το δα χτες πολυ ομορφο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να διευκρυνησουμε κατι που εγω δε καταλαβα; Μιλαμε μονο για 4τ ή παιζουν και 2τ μπαλα γιατι τοτε προτεινη και cagiva supercity αλλα και cagiva elephant το supercity με μεγαλη επιφυλαξη καθως δεν θυμαμαι αν ειναι onoff η motard το ελεφαντακι σαν 2τ ον οφφ με σελα πολυθρωνα και με το δυνατο του μοτερακι γουσταρει κατι τετοια και απο κοντα ετυχε το δα χτες πολυ ομορφο

Και διχρονο... Γιατι οχι; Απλα για καποιο λογο με αγχωνει καπως.. Σε διχρονο θα προτιμουσα supersport που βγαζουν 35 αλογα και πανε σβερκο! Αν εχει 160 τελικη ενα aprilia rs 125 στα 110 θα χασμουριεται..αν δεν μεινει απο ηλεκτρικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν θες 2τ ss κοιτα και cagiva mito sp 525 125 cc με 7αρι σασμαν και 210 τελικη κατα mcn

210; Μηπως λεμε πολλα;;; Τα gp πηγαιναν τοσο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσεκαρε το στο mcn αν δε με πιστευεις το δικο μου που ειναι λιγοτερο πουσαρισμενο τελικιαζει στα 160

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το εγχηρειμα που θελει ο φίλος, Φιλτατε!

+ οτι πιο άνετη θεςη, περισσότερους χώρους πιο άνετες αναρτηςεις και καμία 30αλογατα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο και δυνατό αλλά το παληκάρι ψάχνει να γλυτώσει κανα λίτρο στα εκατό για να τα ρίξει στο ταξίδι.

Αν είναι να πάρει το tdr ας πάει και με το δικό του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια 99% θα φτιαξω την σελα στο innova θα βαλω και ενα ζευγαρι καινουργια λαστιχα και θα κανουμε γελιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδια 99% θα φτιαξω την σελα στο innova θα βαλω και ενα ζευγαρι καινουργια λαστιχα και θα κανουμε γελιο!

Αυτή θα ήταν και η καλύτερη εξέλιξη, εύχομαι να το τολμησεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή θα ήταν και η καλύτερη εξέλιξη, εύχομαι να το τολμησεις

Θα το τολμησω σιγουρα παιδια.. Και θα τα λεμε απο εδω και κατα τη διαρκεια να σας λεω εντυπωσεις.. Θα αρχισω με δοκιμαστικη διαδρομη και θα ξεμακραινω σιγα σιγα.. Ψηνω και δυο φιλους.. Θα ηταν καλυτερα απο το να ειμαι μονος μου τελειως.. Αλλιως θα βαρεθω φοβαμαι.. Και το bobberακι θα ταξιδεψω.. Εκει να δεις ινδιανιλικι! Χεχεχε

Πες μου να ξεκινήσουμε μαζί τώρα που πήρα μόνιμη άδεια!

Μαζι θα παμε με το bobberaki!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως και γω θα ψηνομουν να το κανω... Αν περασει το εγχειρημα απο Ηπειρο count me in!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ybr διότι έχει κανει το γυρο του κόσμου, και μη πει κανεις οτι είναι αεροψυκτο κλπ. Η μηχανή είναι σκυλί μαύρο. Το πιο πιθανό εσυ να πάθεις κατι με τη μέση σου.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Τροποποιήθηκε από τον lordoftheriffs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lord ακριβως για αυτο τον λογο αν μου ελεγαν να διαλεξω ανναμεσα σε οποιαδηποτε μηχανη 125cc ΔΕΝ θα διαλεγα το ybr. Αυτο που συζηταμε ειναι οχι μονο ενα 125αρι που θα το αντεξει αλλα να την παλεψεις και συ μαζι του. Για τον ιδιο λογο θα απεκλεια και το cbr 125 που εμενα στις πορειες με την σχολη οδηγων μου απαυτονε τους καρπους με οσα και να πηγαινα μετα ΠΟΝΑΓΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαιντε πάλι...βρε 'σεις εκεί που εσύ βρίσκεις κουραστικό κάτι, άλλος, δεν έχει κανένα θέμα.

βάλτε λίγο την υποκειμενικότητα μέσα....

τι'στε σεις ορε...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα