Jump to content
makis11

Αγορα πρωτου αυτοκινητου

Recommended Posts

για πρωτο αμαξι παρε κανενα ποιο φθηνο καλυτερα. Να το ευχαριστιθεις ε και αμα το κοπανισεις λιγο καπου να εισαι σταρχιδια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η 147 για εμενα ειναι κορυφη σε αυτα τα λεφτα... Απλος οπως αναφερθηκε την εβαλα σε δευτερη μοιρα λογο ακριβων ανταλακτικων.... Οσο αφορα το MX-5 πιστευω ειναι αρκετα αξιοπιστο απλος δεν μου αρεσει πολυ η εξωτερικη του εμφανιση :/ συνεχιζουμε με την bmw που και αυτη εχει ακριβα ανταλακτικα οποτε δυσκολο.... Το golf ειναι ενα προσιτο αμαξι απλος με χαλαει και αυτο λιγο στην εμφανιση. Τωρα η ιδεα του Punto μου αρεσε αρκετα αλλα σε λιγο ποιο sport κατασταση ;)

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5984828/

5984828_0_b.jpg

Απλος πρεπει να πισω τον πατερα μου να βαλει κανα ψιλο :P Σαν δευτερη επιλογη για την ωρα βλεπω το golf. Απλος δεν ξερω αν οντως αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για πρωτο αμαξι και να υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει κατι... Ομως και απο την αλλη δεν θελω να παρω κατι που δεν θα μου αρεσει. Καμια αλλη ιδεα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Αντε να πω και εγώ τη συμβουλή μου. Λοιπόν φίλαράκι Saxo να πάρεις το 1.4. Το βρίσκεις σε καλή τιμη και είναι αξιόπιστο μέχρι αηδίας θα βαρεθείς να το βλέπεις. Κατανάλωση είναι χαμηλή λίγο πιο πάνω όμως από τα καινουργια. Ανταλακτικά είναι τζάμπα αλλά γενικά δεν παθαίνει τπτ εγώ το είχα μέχρι τα 225.000 μέχρι που με τράκαραν και το πέταξα και ο ξάδέρφός μου το τερμάτισε στα 400.000 με οδήγηση όχι ακριβώς φιλικη προς το αμάξι. Και στην πόλη είσαι κύριος να παρκάρεις σε κράσπεδα και τέτπια και σε ταξίδι με 150 πας άνετα 170 τελική έχει το θηρίο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Αντε να πω και εγώ τη συμβουλή μου. Λοιπόν φίλαράκι Saxo να πάρεις το 1.4. Το βρίσκεις σε καλή τιμη και είναι αξιόπιστο μέχρι αηδίας θα βαρεθείς να το βλέπεις. Κατανάλωση είναι χαμηλή λίγο πιο πάνω όμως από τα καινουργια. Ανταλακτικά είναι τζάμπα αλλά γενικά δεν παθαίνει τπτ εγώ το είχα μέχρι τα 225.000 μέχρι που με τράκαραν και το πέταξα και ο ξάδέρφός μου το τερμάτισε στα 400.000 με οδήγηση όχι ακριβώς φιλικη προς το αμάξι. Και στην πόλη είσαι κύριος να παρκάρεις σε κράσπεδα και τέτπια και σε ταξίδι με 150 πας άνετα 170 τελική έχει το θηρίο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3850518/

εδω εισαι.

απο τα πιο υστερικα 14αρια, πολυστροφα αλλα και οικονομικα,

γενικα σε 14 οτι mg-rover θες χτυπα το

εχω απο το 96 το 14αρι μοτερ με και γω δεν ξερω ποσες χιλιαδες χλμ να διακοσαριζω για πλακα

και με λιγο γαργαλημα κατι ραλυ-σαχο την ακουνε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν το punto τις φωτο που ανεβασες εχω και εγω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος οπως ειπα και πιο πανω . Ομως ανεβαινει λιγακι το μπατζετ σου καθως θελεις 4.500 με 5.500 ευρω για να το παρεις. Ισως βρεις και με 4 και κατι αλλα λιγο δυσκολο .

Με 5000 βρισκεις και το T jet με τα 120 αλογα και το turbaki που εχει πολυ καλες επιδοσεις για την κατηγορια του.

Οριστε μια φωτο απ το δικο μου

5802537_5_b.jpg

free upload pictures

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γνωμη μου ειναι να μην δωσεις ολα σου τα λεφτα μαζι με τα "δανεικα" απο τον πατερα να παρεις ενα τουμπανο,νεο,γκαζιαρικο αμαξι και μεινεις εσυ στον ασσο.

Δεν μιλαω για το ενδεχομενο στραβης οπου εκει πραγματικα το παρκαρεις και το χαζευεις.....αλλα για απλα αναλωσιμα που ισως χρειαστεις αμεσα....κανα αμορτισερ,λαστιχα,ενα καλο σερβις με το που το παρεις στα χερια σου ωστε να ξερεις τι σου γινεται....

Αφου εχεις 3500.....παρε κατι με ταβανι τα 3000 να εχεις καβατζα και ενα 500ρικο να γυρισεις......

http://www.car.gr/cl...s/view/6163704/

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομορφο το Mg απο ανταλακτικα τι παιζει ομως ?? Φιλαρακι εχω αρχισει και γερνω προς το punto απλος πρεπει να μαζεψω λιγα λεφτακια ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομορφο το Mg απο ανταλακτικα τι παιζει ομως ?? Φιλαρακι εχω αρχισει και γερνω προς το punto απλος πρεπει να μαζεψω λιγα λεφτακια ακομα

μια χαρα ανταλακτικα εχουν, μην ακους τιποτα,

αν ψαχτεις λιγο θα βρεις ευκαιριαρες!

αν δεν εχεις χρημα μεινε μακρυα απο vag-group

τα φιατ ποτε δεν τα ειχα για αξιοπιοστα επισεις

ενα ακομα σκυλι ειναι το κορσα της οπελ

τερας αντοχης λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα για τα corsa μην περνεις και ορκο..η πλειοψηφια τους ειχαν θεματα με την καδενα.

εγω τσιμπησα ενα pandaki 1.2 προσφατα και εχω παθει πλακα με το μικρο...υπερπληρες και οικονομικοτατο.

μακαρι να εφτανα για το 100αρι βεβαια η το cross,αλλα μια χαρα βολευτικα και μ αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TOYOTA COROLLA 1400 εως 1999 ....JAPAN .................αλλά ψάχτο λίγο με αναρτήσεις κ φρένα ........με 2500 ευρώ βρίσκεις αστέρι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η 147 παντός επειδή το έψαχνα πρόσφατα είναι φοβερό αυτοκίνητο. Όσο για τα ανταλλακτικά εάν το ψάξεις μέσω ίντερνετ τότε μπορείς να βρεις καλές τιμές. Μόνο που θέλει καλό ελέγχω με γνωστή μηχανικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει πολλα αμαξακια το θεμα ειναι ποιο θα ειναι η ποιο καλη επιλογη... Οπως ειπα για την ωρα για το fiat εχω καλυτερες εντυπωσεις... Απο κινητηρα πιστευω ειναι κομπλε... Οποτε συνδιαζει ομορφια που golf,polo,fiesta... δεν εχουν, αξιοπιστια και φθινα ανταλακτικα. Αν εχετε καποια αντιρρηση καλο θα ηταν να το συζητησουμε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει πολλα αμαξακια το θεμα ειναι ποιο θα ειναι η ποιο καλη επιλογη... Οπως ειπα για την ωρα για το fiat εχω καλυτερες εντυπωσεις... Απο κινητηρα πιστευω ειναι κομπλε... Οποτε συνδιαζει ομορφια που golf,polo,fiesta... δεν εχουν, αξιοπιστια και φθινα ανταλακτικα. Αν εχετε καποια αντιρρηση καλο θα ηταν να το συζητησουμε ;)

Go for it, μια χαρά αυτοκίνητο είναι και δε θα σε απογοητεύσει. Αλλά εγώ επιμένω να το σκεφτείς καλύτερα, να μαζέψεις τα παραπάνω χρήματα και όταν έρθει η ωρα το ξανασυζητάμε.

Αν και περιμένω ακόμα αυτόν που θα βγει να πει "νταξ καλο ειναι αλλα δεν ειναι golf που στριβει παει και δεν σπαει".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Go for it, μια χαρά αυτοκίνητο είναι και δε θα σε απογοητεύσει. Αλλά εγώ επιμένω να το σκεφτείς καλύτερα, να μαζέψεις τα παραπάνω χρήματα και όταν έρθει η ωρα το ξανασυζητάμε.

Αν και περιμένω ακόμα αυτόν που θα βγει να πει "νταξ καλο ειναι αλλα δεν ειναι golf που στριβει παει και δεν σπαει".

οχι δεν θα στην κανω την χαρη :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχην η ομορφιά ειναι κατι το υποκειμενικο.

Επισης δεν νομιζω οτι τα fiat ειναι τοσο ωραιοτερα απο

Golf,polo, fiesta. Λιγο πολυ ολα τα συγχρονα αυτοκινητα εχουν την ομορφια τους.

Εκεινο που εχει σημασια πιστευω ειναι η αξιοπιστια, η ασφαλεια και η οδικη συμπεριφορα.

Ειδικα για εναν νεο οδηγο.

Εχεις ενα δικιο αλλα και παλι ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο, ασφαλες και εχει την καλυτερη οδκη συμπεριφορα ?

χαχα παραπανω χρηματα γιατι ?? πιστευω οτι ειναι υπερ αρκετα τα 4.500 που κανει το fiat γιατι μετα σε περιπτωση που γινει κατι θα τα κλαιω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γερμανικα (ειμαι κατοχος Audi A3 1.6fsi) ειναι ΠΟΛΥ αξιοπιστα αμαξια, αλλα βαρανε στα σερβις και καινε. Μονο για το focus ξερω πως δεν καιειε ιδιαιτερα! Απο ασφαλεια ειναι αψογα, το λεω δοκιμασμενα, γιατι εχω τρακαρει (εξαιτιας μου) σε ταμπελα με Α4 και δεν επαθα τιποτα, μου χουν βγαλει ολικη Α3 με 100χλμ και δεν επαθα τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ λέω να κοιτάξεις κανά civic κανά corolla 1998++ που είναι τέρμα αξιόπιστα και ότι πρέπει για αρχάριο.. κινητήρες και κυβικά ποικίλουν.. συγκεκριμένα κοίτα για κανά corolla 98-00 G6 να γουστάρεις... βγάζει 1300,1400,1600 με 87-97-115 ίππους αντίστοιχα... πίστεψε με το 1.6 πηγαίνει μαλιοκούβαρα! για αξιοπιστία να μην μιλήσω νομίζω πως είναι γνωστό ο απροβλημάτιστος και ΑΣΠΑΣΤΟΣ κινητήρας που φοράνε να συγκεκριμένα... οικονομικότατα όλα τους σε βενζίνες και ανταλλακτικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσεις τι εστί ζημιά και πρόβλημα! όπως και αν έχει ψάξου όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα! μην βιαστείς σε καμία περίπτωση.. καλές αγορές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γερμανικα (ειμαι κατοχος Audi A3 1.6fsi) ειναι ΠΟΛΥ αξιοπιστα αμαξια, αλλα βαρανε στα σερβις και καινε. Μονο για το focus ξερω πως δεν καιειε ιδιαιτερα! Απο ασφαλεια ειναι αψογα, το λεω δοκιμασμενα, γιατι εχω τρακαρει (εξαιτιας μου) σε ταμπελα με Α4 και δεν επαθα τιποτα, μου χουν βγαλει ολικη Α3 με 100χλμ και δεν επαθα τιποτα!

Δηλαδή, έχοντας Audi 1.6 ατμόσφαιρα σχηματίζεις άποψη για την αξιοπιστία όλων των γερμανικών αυτοκινήτων;

Όχι, δεν πάει καθόλου έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mg - rover πρεπει να εκλεισε η εταιρεια οποτε δυσκολη επιλογη.

το να ψαχνεις αμαξι με γνωμονα την στουκα και το αντικτυπο της στην τσεπη ειναι κουλο.

ας βγεις αγρατζουνιστος κ κομματια να γινει .

προτεραιοτητα στην ασφαλεια παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγριες διαθεσεις βλεπω..

οτι και να εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει,ο δημοσιος δρομος δεν ειναι πιστα,θα κλεισεις κανενος το σπιτι

θα παρεις ενα αυτοκινητακι απλο να σε πηγαινει και να σε ταξιδευει,αλλιως θα μπεις στην κακη μερια της στατιστικης

το κακο μεγαλο αγριο πραγμα που θα ερχεται κατα πανω μου αλλαζοντας 3-3 τις λωριδες θα εισαι εσυ

αρκετοι ουρακοταγκοι κυκλοφορουν με χρεπια σκοτωνοντας τον κοσμο,αν θες να αλλαξει η ζωη σου ασχολησου σοβαρα με τη μοτοσυκλετα και ασε τα καγκουραμαξα που σου προτεινουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα