Jump to content
Sign in to follow this  
Konangera

TrackDay Μεγαρα-Τεταρτη 04/03

Recommended Posts

Οτι λεει ο τιτλος. Ξεκιναμε 12:30 μεχρι την δυση του ηλίου. Η χρεωση ειναι 45 ευρω.

Ειμαστε 4 ατομα. Αν παμε 6αδα θα εχουμε εκπτωση στα 35.οποτε αν καποιος παει μπορει να επωφεληθει. Εμεις θα παμε ουτως η αλλιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα παμε ολοι μαζεμενοι και θα πουμε οτι ειμαστε μαζι.

οταν φτασεις,ψαξε να μας βρεις και θα τα κανονισουμε.εμεις θα ειμαστε απο νωρις εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή φάση.. Μια φορά πέφτει σε ρεπό και παίζει να έμπαινα αλλά δεν εχω μηχανή! Πιο μούντζα πεθαίνεις...

Καλά να περάσετε όσοι πάτε και περιμένουμε φωτο-vids..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυκλοφορει ιος λενε,και οι εργοδοτες ειναι πιο ελαστικοι με τις αναρρωτικες! Βουρ λεμε!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται !

Μιας και έμαθα το κόστος , να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπεις στην πίστα ; Νομίζω κάπου κάποτε είχα δει ότι πρέπει να έχεις δερμάτινο / ολόσωμο , κάτι τέτοιο. Με Cordura δεν μπαίνεις.

Πόσο κοστίζει να νοικιάσεις ;

Και όλα αυτά τα ωραία θέλω να ρωτήσω ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω περα γιατι δεν νοικιαζουν εξοπλισμο την τρελα μου μεσα??????????? Λετε να κατεβω αθηνα? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω περα γιατι δεν νοικιαζουν εξοπλισμο την τρελα μου μεσα??????????? Λετε να κατεβω αθηνα? :mB_kalo_e:

ελα προλαβαίνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται !

Μιας και έμαθα το κόστος , να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπεις στην πίστα ;

Πόσο κοστίζει να νοικιάσεις ;

Χρειάζεται φόρμα δερμάτινη (είτε διαιρούμενη είτε μονοκόμματη), μπότες μακρυές (πάνω από τον αστράγαλο) και γάντια. Το αν θα είναι ή όχι δερμάτινα, δεν το πολυκοιτάνε ;) Το κράνος εννοείται χεχεχε

Μηχανάκι σε σχετικά καλή κατάσταση (τακάκια, αλυσίδα, λάστιχα, κατα βάση και να μη χάνει υγρά)

Ενοικίαση φόρμας στα 20€ ή 25€ αν θες και μπότες. Συνήθως πρέπει να τους ειδοποιήσεις προηγουμένως για να σου κρατήσουν νούμερο, αλλά τις καθημερινές, ίσως λόγο χαμηλής κίνησης να βρεις.

Η φάση λέει παααρα πολύ είτε σαν εμπειρία της μιας φοράς (δύσκολα να μείνεις στη μία φορά :P ) είτε να επενδύσεις χρόνο και χρήμα και να συμμετέχεις συχνά.

Τροποποιήθηκε από τον FunkyBear

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα κατσετε μεχρι αργα?

λεω να κατεβω κατα τις 5 και αν κατσει να μπω για 1 session.πιο νωρις δεν με βλεπω να προλαβαινω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικα θα κατεβουμε και εγω με τον Gee... Ο γρηγορος λογικα θα μπει, εγω, σαν γνησιος τουριστας, απλα θα σας καμαρωνω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε @GeorStat,ολο ερχεσαι εσυ χαχαχα! Εσυ και η Αεκ!

Ολο επισκεπτης ο Παναγιωτακης,μια στην πιστα,μια στην τρομπα(ξερεις εσυ)...

Δηλωνω οτι ο Νταντες εμεινε πισω μου,η αποδειξη μου ειναι οτι οταν μου εφυγε η καμερα την πατησε απο πισω ο Σατανας!

Και το s20 καλα τα πηγε....

1527907_10206164391051741_596992876_n.jpg?oh=c870803f24b089ce63308b5538149402&oe=54F94015&__gda__=1425665141_7abe3abdcec3c7711483cfb4a7b25234

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι το μπροστινο ο καγκουρας δε το δειχνει!

Επισης Γερασιμουλη,τα χρονομετρα αλλο εδειξαν.

Ωραια ηταν και σημερα,πλακα ειχε.

Παρτε και μια φωτο με μενα και το Γερασιμο να κοβουμε βολτες δικαβαλο στα Μεγαρα

2qjxcfq.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξαναλεω οτι θα ερθω γιατι οποτε το εχω πει με παει γ@#$%&ς απο δουλειες........

Την επομενη φορα δεν θα ερθω λοιπον.....μπας και με δειτε :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολο επισκεπτης ο Παναγιωτακης,μια στην πιστα,μια στην τρομπα(ξερεις εσυ)...

Δηλωνω οτι ο Νταντες εμεινε πισω μου,η αποδειξη μου ειναι οτι οταν μου εφυγε η καμερα την πατησε απο πισω ο Σατανας!

Και το s20 καλα τα πηγε....

καλο λαστιχο το bridgestone? ειναι μαλακο η σκληρο? σε τι πιεση το δουλευες και εγινε ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια τα παιδια σημερα, ειδικα ο Γερασιμος, εσπασε ολα τα κοντερ!!

Γερασιμουκο, οταν γινω γληγορος σαν και εσας, θα μπω... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Βαγγελη καλο ηταν φιλε. 30-30 το ειχα,αλλα μου εδινε τρομακτικη εμπιστοσυνη σε σχεση με το Corsa III που ειχα πριν.

@Ζεντακια συνχονταιε,σε μπερδευει η προοπτικη της φωτο. Πατησε απο το πρωτο σχεδον σεσσιον ολο. Οι κουλομαριες πατανε το μπροστα(με μυστικες σκοτεινες μεθοδους)

Η φωτο που ειμαστε δικαβαλοι ακρανωτοι ειναι απο μεσα στην πιστα! Παγκοσμια αποκλειστικοτητα του εμου και του αιδειου(ε του Γωγου εννοουσα!) :crazy:

@Παναγιωτακη,ολο υποσχεσεις εισαι και εγω και ο Γιωργος ολο μονοι μας κοιμομαστε. Αντε να δουμε. Κλεινω παω στην Ικαρων. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα