Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Οτι λεει ο τιτλος. Ξεκιναμε 12:30 μεχρι την δυση του ηλίου. Η χρεωση ειναι 45 ευρω. Ειμαστε 4 ατομα. Αν παμε 6αδα θα εχουμε εκπτωση στα 35.οποτε αν καποιος παει μπορει να επωφεληθει. Εμεις θα παμε ουτως η αλλιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2015 καλα να περάσετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2015 Προδοτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 εγω θα ερθω.πως θα το κανουμε με την εκπτωση?θα το δηλωσουμε εκει στην πιστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Θα παμε ολοι μαζεμενοι και θα πουμε οτι ειμαστε μαζι. οταν φτασεις,ψαξε να μας βρεις και θα τα κανονισουμε.εμεις θα ειμαστε απο νωρις εκει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Καλή φάση.. Μια φορά πέφτει σε ρεπό και παίζει να έμπαινα αλλά δεν εχω μηχανή! Πιο μούντζα πεθαίνεις... Καλά να περάσετε όσοι πάτε και περιμένουμε φωτο-vids.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 ο 5ος εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 θέλω και εγώ... :cry2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Κυκλοφορει ιος λενε,και οι εργοδοτες ειναι πιο ελαστικοι με τις αναρρωτικες! Βουρ λεμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Χαίρεται ! Μιας και έμαθα το κόστος , να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπεις στην πίστα ; Νομίζω κάπου κάποτε είχα δει ότι πρέπει να έχεις δερμάτινο / ολόσωμο , κάτι τέτοιο. Με Cordura δεν μπαίνεις. Πόσο κοστίζει να νοικιάσεις ; Και όλα αυτά τα ωραία θέλω να ρωτήσω ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 εδω περα γιατι δεν νοικιαζουν εξοπλισμο την τρελα μου μεσα??????????? Λετε να κατεβω αθηνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 εδω περα γιατι δεν νοικιαζουν εξοπλισμο την τρελα μου μεσα??????????? Λετε να κατεβω αθηνα? ελα προλαβαίνεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χαίρεται ! Μιας και έμαθα το κόστος , να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μπεις στην πίστα ; Πόσο κοστίζει να νοικιάσεις ; Χρειάζεται φόρμα δερμάτινη (είτε διαιρούμενη είτε μονοκόμματη), μπότες μακρυές (πάνω από τον αστράγαλο) και γάντια. Το αν θα είναι ή όχι δερμάτινα, δεν το πολυκοιτάνε ;) Το κράνος εννοείται χεχεχε Μηχανάκι σε σχετικά καλή κατάσταση (τακάκια, αλυσίδα, λάστιχα, κατα βάση και να μη χάνει υγρά) Ενοικίαση φόρμας στα 20€ ή 25€ αν θες και μπότες. Συνήθως πρέπει να τους ειδοποιήσεις προηγουμένως για να σου κρατήσουν νούμερο, αλλά τις καθημερινές, ίσως λόγο χαμηλής κίνησης να βρεις. Η φάση λέει παααρα πολύ είτε σαν εμπειρία της μιας φοράς (δύσκολα να μείνεις στη μία φορά :P ) είτε να επενδύσεις χρόνο και χρήμα και να συμμετέχεις συχνά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2015 από τον FunkyBear Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Θα είναι και η κουλάτζα ο v2power? Αν έχω όρεξη μπορεί να έρθω να σας θαυμάσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 θα κατσετε μεχρι αργα? λεω να κατεβω κατα τις 5 και αν κατσει να μπω για 1 session.πιο νωρις δεν με βλεπω να προλαβαινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 παμε? ναι γιωργο εγω θα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Πιστευω να μπορεσω να ερθω να σας χαζεψω λιγο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Tελικα θα κατεβουμε και εγω με τον Gee... Ο γρηγορος λογικα θα μπει, εγω, σαν γνησιος τουριστας, απλα θα σας καμαρωνω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Ρε @GeorStat,ολο ερχεσαι εσυ χαχαχα! Εσυ και η Αεκ! Ολο επισκεπτης ο Παναγιωτακης,μια στην πιστα,μια στην τρομπα(ξερεις εσυ)... Δηλωνω οτι ο Νταντες εμεινε πισω μου,η αποδειξη μου ειναι οτι οταν μου εφυγε η καμερα την πατησε απο πισω ο Σατανας!Και το s20 καλα τα πηγε.... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 ενα νυχι εμεινε απατητο, σ'ωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Ε ναι το μπροστινο ο καγκουρας δε το δειχνει! Επισης Γερασιμουλη,τα χρονομετρα αλλο εδειξαν. Ωραια ηταν και σημερα,πλακα ειχε. Παρτε και μια φωτο με μενα και το Γερασιμο να κοβουμε βολτες δικαβαλο στα Μεγαρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε @GeorStat,ολο ερχεσαι εσυ χαχαχα! Εσυ και η Αεκ! Δεν ξαναλεω οτι θα ερθω γιατι οποτε το εχω πει με παει γ@#$%&ς απο δουλειες........ Την επομενη φορα δεν θα ερθω λοιπον.....μπας και με δειτε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2015 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Ρε @GeorStat,ολο ερχεσαι εσυ χαχαχα! Εσυ και η Αεκ! Ολο επισκεπτης ο Παναγιωτακης,μια στην πιστα,μια στην τρομπα(ξερεις εσυ)... Δηλωνω οτι ο Νταντες εμεινε πισω μου,η αποδειξη μου ειναι οτι οταν μου εφυγε η καμερα την πατησε απο πισω ο Σατανας! Και το s20 καλα τα πηγε.... καλο λαστιχο το bridgestone? ειναι μαλακο η σκληρο? σε τι πιεση το δουλευες και εγινε ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Ωραια τα παιδια σημερα, ειδικα ο Γερασιμος, εσπασε ολα τα κοντερ!! Γερασιμουκο, οταν γινω γληγορος σαν και εσας, θα μπω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 @Βαγγελη καλο ηταν φιλε. 30-30 το ειχα,αλλα μου εδινε τρομακτικη εμπιστοσυνη σε σχεση με το Corsa III που ειχα πριν. @Ζεντακια συνχονταιε,σε μπερδευει η προοπτικη της φωτο. Πατησε απο το πρωτο σχεδον σεσσιον ολο. Οι κουλομαριες πατανε το μπροστα(με μυστικες σκοτεινες μεθοδους) Η φωτο που ειμαστε δικαβαλοι ακρανωτοι ειναι απο μεσα στην πιστα! Παγκοσμια αποκλειστικοτητα του εμου και του αιδειου(ε του Γωγου εννοουσα!) @Παναγιωτακη,ολο υποσχεσεις εισαι και εγω και ο Γιωργος ολο μονοι μας κοιμομαστε. Αντε να δουμε. Κλεινω παω στην Ικαρων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες