ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Περα απο τα προφανη τι συνεπαγεται το καθε στυλ οδηγησης? Οι χαμηλες sport-super sport που εισαι σκυμμενος πιανεται η μεση σου αλλα εχεις πιο ωραιο στυλ σε σχεση με την κατακορυφη θεση που ειναι πιο ανετη, αλλα και συνηθισμενη. Σε ποια θεση προτιματε να οδηγατε, και κυριως σε ποια θεση θα θελατε να καβαλατε μηχανη με γυναικα πισω να σε κραταει σφικτα. Σχολιαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ορθια enduradiki αισθηση και με γκομενακι πισω ακομα καλυτερα.Στο σκυφτο δε νιωθεις και πολλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μου αρεσε η ορθια θεση οδηγησης αλλα η μεση μου μια μερα πραπονεθηκε γιατι καθως περνουσανε τα χρονια και μεγαλωνα παραλληλα μεγαλωνανε και οι κηλες που εχει η σπονδυλικη μου στηλη, μετα απο ενα ψαχτηρι στο φορουμ ειδα οτι σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να εχουμε μια πιο σκυφτη σταση οδηγησης οποτε θελοντας και μη εγινα στριτας, στο εντουρο παω ορθιος οσο κραταν τα ποδια μου. Υ.Γ. Τα μοτο μου τα επιλεγω με γνωμονα τι αρεσει σε μενα και οχι τι ειναι πρακτικο για τη γυναικα μου, ασε που με αυτην πανω δεν μπορω να ανοιξω το γκαζι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 σημείωση: οι σκυφτές μηχανές είναι δύσκολες για γκομενάκι, εκτός αν είναι 1,4999999 και βάρος 49,999 κιλά και καταταυλωμένη, συν φοράει τακούνια για στήριξη στους μαρσπιέδες :crazy: επίσης, κάθε μοτοσυκλέτα έχει λόγο που στήνει τον αναβάτη της κατά κάποιον τρόπο, και ακόμα περισσότερο οι "σκυφτές" που αναφέρεις, έχει να κάνει με το κέντρο βάρους, την κίνηση του αναβάτη στη μοτο, τη στήριξή του, πολλά. Δεν είναι και πολύ γρήγορη συζήτηση η εργονομία επί της μοτο. Γενικά, κάτι μέσο είναι το καλύτερο για μένα, αν και επειδή προτιμάω street-supersport μηχανές, νιώθω έτοιμος να συμβιβαστώ με τις απαιτήσεις τους. Επίσης σημείωση: ΔΕΝ είναι στυλ η θέση οδήγησης στα ss, ούτε και τα ίδια τα ss κανονικά είναι στυλ αλλά απο ότι φαίνεται οι λανθασμένες αντιλήψεις δίνουν και παίρνουν, δυστυχώς, έτσι όπως μας μάθανε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ευκολάκι. Όρθιος για να έχεις ευρύ οπτικό πεδίο. U MAD BRO? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 H πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης είναι ± αυτή που έχουν τα sport touring (ίσως οριακά και τα Hypersport). Με το σώμα του οδηγού σε στάση ελαφρώς σκυφτή, σα να λέμε περίπου εμβρυική. Υπάρχει έτσι ισοκατανομή της μάζας. Ούτε πολύ βάρος στα χέρια/καρπούς (βλ. SS), ούτε πολύ βάρος στην ουρά (βλ. touring & on-off) ούτε βεβαίως η άθλια θέση στα chopper/custom με ελάχιστο βάρος σε πόδια και χέρια και η ουρά να διαλύεται στην 1η ώρα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) H πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης είναι ± αυτή που έχουν τα sport touring (ίσως οριακά και τα Hypersport). Με το σώμα του οδηγού σε στάση ελαφρώς σκυφτή, σα να λέμε περίπου εμβρυική. Υπάρχει έτσι ισοκατανομή της μάζας. Ούτε πολύ βάρος στα χέρια/καρπούς (βλ. SS), ούτε πολύ βάρος στην ουρά (βλ. touring & on-off) ούτε βεβαίως η άθλια θέση στα chopper/custom με ελάχιστο βάρος σε πόδια και χέρια και η ουρά να διαλύεται στην 1η ώρα. Like και συμφωνώ γενικώς μεν, θα διαφωνήσω δε στο θέμα για τα cruiser. Δεν είναι όλες έτσι, αλλά ακόμα κι αυτές που είναι, μετά από μια βδομάδα συνήθειας δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Σαν την πρώτη επαφή με κλιπονάτη μηχανή ένα πράγμα (όχι ss). Σε -μερικές- βέβαια, άλλες είναι απλά τραγικές, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την θέση/στάση αυτό. Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα μάλλον. Εντελώς επί του θέματος, κι εμένα περισσότερο η ST θέση φαίνεται να με βολεύει, μετά από εκτενείς δοκιμές με on/off και cruiser. Η συνεπιβάτις μια χαρά βολεύεται σε όλα πάνω-κάτω, τα παράπονα δεν έρχονται πάντα για την στάση ή την θέση αλλά για τον παραπάνω αέρα/κρύο που τρώει σε ορισμένες. Παρά το λίγο εντονότερο σκύψιμο των ST, ειδικά στο blackbird μου'πε πως είναι εξίσου άνετα με το dero. Μεγάλη δήλωση... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπακος 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Περα απο τα προφανη τι συνεπαγεται το καθε στυλ οδηγησης? Οι χαμηλες sport-super sport που εισαι σκυμμενος πιανεται η μεση σου αλλα εχεις πιο ωραιο στυλ σε σχεση με την κατακορυφη θεση που ειναι πιο ανετη, αλλα και συνηθισμενη. Σε ποια θεση προτιματε να οδηγατε, και κυριως σε ποια θεση θα θελατε να καβαλατε μηχανη με γυναικα πισω να σε κραταει σφικτα. Σχολιαστε Προτιμω την πιο ορθια θεση για μυριους λογους..Δυο εξ αυτων ειναι η καλυτερη εποπτεια του δρομου και η ανεση....Βεβαια θα μου πεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Μου αρέσει η street φάση. Όρθιος και λίιιιιγο γέρνω μπροστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Πειτε οτι θελετε. Η καλυτερη θεση οδηγησης ειναι σε αντουρακι, ορθιος. Οχι "καθιστος σε ορθια σταση" που αυτο ενοειτε οσοι λετε ορθιος, ενοω "ορθιος" πανω στα μαρσπιε... Δεν υπαρχει καλυτερο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 δεν υπαρχει πιο ξεκουραστη σταση απο την σκυφτη, εχοντας πιασει τα αναλογα χιλιομετρα που κραταει ο αερας το σωμα στητο, χωρις να ζοριζεις μεση, ποδια, χερια ή οτιδηποτε αλλο...μπορεις να ταξιδευεις ετσι για ωρες ατελειωτες, χωρις να καταλαβαινεις κουραση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 δεν υπαρχει πιο ξεκουραστη σταση απο την σκυφτη, εχοντας πιασει τα αναλογα χιλιομετρα που κραταει ο αερας το σωμα στητο, χωρις να ζοριζεις μεση, ποδια, χερια ή οτιδηποτε αλλο...μπορεις να ταξιδευεις ετσι για ωρες ατελειωτες, χωρις να καταλαβαινεις κουραση Λίγο off topic... Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τον αέρα να σε κρατάει "στητό" όπως λες. Στα περισσότερα χιλιόμετρα δεν είσαι ήδη καλυμμένος πλήρως απ'τον αέρα; Κι αν όχι, υποθέτω πως το κύριο σημείο που θα σε χτυπάει θα'ναι στο κράνος, πράγμα που μου ακούγεται τουλάχιστον κουραστικό... Τι δεν πιάνω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Εμένα μου αρέσει να οδηγώ καμαρωτός,το πολύ σκύψιμο είναι για εσάς τους νέους Το ''ιδανικό'' θα έλεγα πως είναι κάτι μεταξύ ψηλού street,sport touring και μεγάλου on/off...κάτι μεταξύ Tiger 1050,fjr και 1200GS ίσως να είναι το τέλειο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Λίγο off topic... Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τον αέρα να σε κρατάει "στητό" όπως λες. Στα περισσότερα χιλιόμετρα δεν είσαι ήδη καλυμμένος πλήρως απ'τον αέρα; Κι αν όχι, υποθέτω πως το κύριο σημείο που θα σε χτυπάει θα'ναι στο κράνος, πράγμα που μου ακούγεται τουλάχιστον κουραστικό... Τι δεν πιάνω; καλυμενος τελειως απο τον αερα εισαι με κανενα Goldwind με το δικο μου πχ, ελαφρως σκυψιμο και ο αερας βρισκει στηθος και ωμους (χωρις ομως να ενοχλει καθολου), και με μια ταχυτητα περιπου 180 με 200km/h το σωμα μενει ακινητο σαν να το κραταει καποιο διχτυ προστασιας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 καλυμενος τελειως απο τον αερα εισαι με κανενα Goldwind με το δικο μου πχ, ελαφρως σκυψιμο και ο αερας βρισκει στηθος και ωμους (χωρις ομως να ενοχλει καθολου), και με μια ταχυτητα περιπου 180 με 200km/h το σωμα μενει ακινητο σαν να το κραταει καποιο διχτυ προστασιας. Τόσα δεν έπιασα με το xx είναι η αλήθεια αλλά σε μικρές (σχετικά) ταχύτητες εθνικής δεν αισθανόμουν καν τον αέρα, γι'αυτό μου φάνηκε περίεργο! Ευχαριστώ για την διευκρίνιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 αυτο που λες ghostkon, το ενιωθα εγω μετα τα ~130 με το δικο μου που ειναι γυμνο. Μερικες φορες ομως ετρωγα και "σφαλιαρες" απο τον αερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 αυτο που λες ghostkon, το ενιωθα εγω μετα τα ~130 με το δικο μου που ειναι γυμνο. Μερικες φορες ομως ετρωγα και "σφαλιαρες" απο τον αερα. Σε Z750 φίλου πάντως στα 180 ο αέρας σε κάνει να χορεύεις πεντοζάλι.... Από την άλλη στο Gixxer όσο ανεβάζω ταχύτητα, το σώμα παίρνει μια φυσική (ασυναίσθητα το κάνεις) κλίση προς τα εμπρός και μετά νιώθεις αυτό που λέει ο Ghostkon, σαν να αιωρείσαι! Ενδεικτικά σε πολύ δυνατούς πλάγιους ανέμους (Ρόδος=νησί) με το Atlantic μου ο αέρς με παίρνει στην δίπλα λωρίδα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ενώ με το Gixxer σαν να έχει βεντούζες στις γραμμές του... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Την καλυτερη θεση οδηγησεις εχει το dreambike σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες