MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 3 η φορα που δακρυζει η μπουκαλα σε ενα χρονο , ημαρτον εδωσα τοσα λεφτα σε εξουσιοδοτημενο HOnda . Δεν παραδεχεται την μαλακια του. Τωρα εχει λεει χτυπηματακι απο πετραδακι και να βρω αλλο καλαμι. Ο μηχανικος μου λεει οτι φτιαχνεται εται. Δεν καταλαβαινω αν ειναι ασχετοι οι απατεωνες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Συνδιασμός και των δύο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Αν για ενα χτυπηματακι απο πετραδακι αλλαζαμε καλαμια, εμεις οι χωματινοι θα αλλαζαμε καλαμια 50 φορες το χρονο! Πηγαινε σε αλλο μαστορα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Και ομως. Παιζει το καλαμι να εχει χτυπημα που πληγώνει την τσιμουχα και την φθειρει. Αρχικα πρπεει να γινει ελεγχος,γυαλισμα σε περιπτωση που ειναι μικρό το χτυπημα και συην επομενη τσιμουχα να σφιχτει το ελατηριακι που εχει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Και ομως. Παιζει το καλαμι να εχει χτυπημα που πληγώνει την τσιμουχα και την φθειρει. Αρχικα πρπεει να γινει ελεγχος,γυαλισμα σε περιπτωση που ειναι μικρό το χτυπημα και συην επομενη τσιμουχα να σφιχτει το ελατηριακι που εχει Μωρε ναι... Αλλα αμα ειναι η 3η φορα που το παθαινει σε μικρο χρονικο διαστημα και καθε φορα ο μαστορας λεει και κατι αλλο, δεν θα πιστευα (εγω τουλαχιστον) οτι φταει οτι το χτυπησα καπου την τελευταια φορα. Αλλαζω μαστορα το βλεπει κι αυτος και αμα μου πει το ιδιο τοτε το συζηταμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Α καλα... εννοειται αυτο, δεν το συζηταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Βεβαια καπου ακουσα οτι πληγωνουν το καλαμι με κατσαβηδι , πανω στην αλαγη τσιμουχασ για να μην το βγαζουν ολο κατι τετοιο. Τωρα λεει ο αλλος μηχανικος οτι το φτιαχνει με 90ε . ενω η χοντα θελει αλλο καλαμι . δηλ τετοια διαφορα ιδεων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Κοίτα μήπως έχει "πάρει" και έχει στραβώσει κιόλας, το είχα πάθει στο δικό μου. Είδα μια μικρή διαρροή, πήγα να αλλάξω τσιμούχες/λάδια και μετά από μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο ο μάστορας να ξαναπάω από εκεί και μου το έδειξε. Από τι μπορεί να γίνει αυτό; Ανάλογα. Καναδυό μήνες πριν δω διαρροές ήμουν στο δρόμο και είχα πάει να κάνω ένα χώσιμο στην κίνηση, είδα ότι δεν με παίρνει και απλά άρχισα να φρενάρω, δυνατά αλλά προοδευτικά και φυσιολογικά. Κοιτώντας όμως τον καθρέφτη μου είδα ότι από πίσω ερχόταν θείος με παπάκι που δεν προλάβαινε να σταματήσει και αναγκάστηκα να μειώσω το φρενάρισμα, οπότε με τις μπουκάλες ήδη συμπιεσμένες ακούμπησα μπροστινή ρόδα σε κράσπεδο με καμιά 10 χλμ στο κοντέρ. Όταν ανεβοκατεβαίνουμε πεζοδρόμια μπορεί να ταλαιπωρούμε λίγο τις ακτίνες και απλά να τις τσεκάρουμε στην επόμενη αλλαγή ελαστικών, αλλά τότε πάμε με ανοιχτό γκάζι και η ανάρτηση "ελαφραίνει" και δε ζορίζεται από το χτύπημα. Στο περιστατικό που μου έτυχε εμένα όμως ήταν ήδη "πατημένες" από τα φρένα και έσκασε και ασύμμετρα πάνω στο εμπόδιο, με τη δεξιά μεριά της ρόδας. Μετά από μερικούς μήνες που άλλαξα λάστιχα είδα ότι και η ρόδα πατούσε στραβά και ήθελε ακτινολόγηση, οπότε υποθέτω ότι εκεί έγινε η ζημιά. Το τι μπορείς να κάνεις τώρα εξαρτάται από το πόσο ζημιά έχει. Εμένα δεν είχε κάνει τσάκιση η μπουκάλα γιατί ήμουν με λίγα χιλιόμετρα και δε χρειάστηκε αντικατάσταση. Απλά είχε κάνει λίγο καμπύλη, με αποτέλεσμα να μη πατάνε σωστά και τα τσιμουχάκια και να χάνει. Ο μάστορας μου πρότεινε να το πάμε μηχανουργείο για να την ισιώσουν, χωρίς βέβαια να είμαστε σίγουροι ότι θα φτιαχτεί αλλά με το σκεπτικό να δοκιμάσουμε πρώτα τη φτηνή λύση. Τελικά επιδιορθώθηκε μια χαρά και από τότε έχω κάνει άλλες 10000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα με καθημερινή χρήση. Αν πρόκειται για τσάκιση πάντως δεν αξίζει να το ρισκάρεις, γιατί η τσάκιση λειτουργεί σαν "πάτημα" για παραμόρφωση και σε κάθε φρενάρισμα θα είσαι με την αμφιβολία αν θα σου διπλώσει η μπουκάλα. Μακάρι να είναι κάτι απλό και να τη βγάλεις φτηνά και γρήγορα. Στη δική μου περίπτωση το είχαν φτιάξει μέσα σε ένα απόγευμα και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα πληρώσει κανά 200άρι σύνολο, για ανταλλακτικά - εργατικά για το service της ανάρτησης και το ίσιωμα στο μηχανουργείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Δεν μου ειπαν κατι για τσακιση.. Εγω θα τους τα λεω , ας την κοιταξουν τι να πω . εγω το προσεχω και τα πεζοδρομια τα κατεβαινω δεν τα ανεβαινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 an για καποιο λογο βαζεις -βγαζεις καλαμια μονος σου και τα ξαναβαζεις στραβα, η με διαφορα στο υψος της καθε μπουκαλας ,ειναι αιτια να κλανουν οι τσιμουχες... και τελος πως ξερεις οτι καθε φορα σου αλλαζαν τσιμουχες... αν εχει φθορα-γραντζουνια το καλαμι,δεν τραυματιζει την τσιμουχα...απλα καθε φορα που περναει απο εκει πανω η τσιμουχα ,λογω του ''βαθουλωματος'' παει η στεγανοποιηση περιπατο και φευγει λιγο λαδακικαι τελος ,δακρυα απο την τσιμουχα ,δεν σημαινει οπωσδηποτε κλασμενη τσιμουχα...απλα μπορει λερωμενη...δες ενα how to καθαριζουμε τσιμουχες ,κανε το και μετα βλεπεις αν εχει κλασει η οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 3 η φορα που δακρυζει η μπουκαλα σε ενα χρονο , ημαρτον εδωσα τοσα λεφτα σε εξουσιοδοτημενο HOnda . Δεν παραδεχεται την μαλακια του. Τωρα εχει λεει χτυπηματακι απο πετραδακι και να βρω αλλο καλαμι. Ο μηχανικος μου λεει οτι φτιαχνεται εται. Δεν καταλαβαινω αν ειναι ασχετοι οι απατεωνες.... Αν εισαι Αθηνα πήγαινε τα στην K-Shock (είναι κοντά στα Δικαστήρια) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Αν εισαι Αθηνα πήγαινε τα στην K-Shock (είναι κοντά στα Δικαστήρια) για πιο λογο στον κ-σοκ και οχι στον vgr ,η ston wolf η στον τασουλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ekei μαλον επεπε να παω απο την αρχη. Για να δουμε τωρα και ο μη εξουσιοδοτημενος παλιουρας μαστορας μου τι θα κανει. Κανονικα δεν πρεπει να παρει την ευθυνη ο πρωτος μαστορας που δακρυσε 3 φορες σε 10 μηνες η μπουκαλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω αλλαξα 3 φορες τσιμουχες σε ενα μηνα, το προβλημα ηταν τα φθαρμενα κουζινετα, που δεν ειχαν αλλαχτει με αποτελεσμα να φθαρουν οι μποτες και να αποκτησει πολυ κενο (τζογο) στο μεσον της διαδρομης των αναρτησεων με αποτελεσμα να μην στεγανοποιει η τσιμουχα και να χανει λαδια. Εκεινο το μπροστινο δεν φτιαχνοταν και αγορασα εινα αλλο, το οποιο ειχε καποια μικροχτυπηματα αλλα και 2 βαθυα γδαρσηματα. Επειδη η επιστρωση ειναι πολυ σκληρη αρχισα το τριψιμο με 600αρι νερου μετα συνεχισα με 1200 και τελος με 2000. Το tip ειναι οτι το καλαμι το τριβεις οριζοντια και οχι καθετα, δηλαδη οχι κατα μηκος του καλαμιου. Η επισκευη στο δικο μου στεφθηκε με 100% επιτυχια, δεν χανει καθολου, ειναι αερος λαδιου, χωρις ελατηρια. Στο δικο σου πρωτα τσεκαρε αν εχει κανενα στραβο καλαμι, μετα τσεκαρε τα κουζινετα, επειτα τσεκαρε οπως ειπωθηκε για καποια εκδορα ή εξογκωμα που μπορει να σκιζει την τσιμουχα. Ποιο καλαμι χανει, αυτο με το δισκοφρενο? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ναι αυτο με το δισκοφρενο Παντως ο παλιος μου μαστορας εδειξε πολυ αυτοπεπυθιση Μαλον του εχουν ερθει πολα σημαδεμενα απο νησια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ekei μαλον επεπε να παω απο την αρχη. Για να δουμε τωρα και ο μη εξουσιοδοτημενος παλιουρας μαστορας μου τι θα κανει. Κανονικα δεν πρεπει να παρει την ευθυνη ο πρωτος μαστορας που δακρυσε 3 φορες σε 10 μηνες η μπουκαλα? να το ξαναπιασουμε απο την αρχη...μεσα σε ενα χρονο ,εχει δακρυσει 3 φορες και εχεις αλλαξει 3 φορες τσιμουχες,,, η εχει δακρυσει 3 φορες χωρις να αλλαξεις καμια τσιμουχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Σε ενα χρονο δακρυσε η μια μπουκαλα {δεν θυμαμαι πια} αλαξα τις τσιμουχες και στις 2 μπουκαλες , μετα απο 5 μηνες ξαναδακρυσε η μια μπουκαλα και μου ξαναλαξε τσιμουχες και τωρα μετα απο ενα χρονο και 3000κλμ ξαναδακρυσε η αριστερη μπουκαλα του δισκοφρενου και δεν παραδεχεται οτι φταιει αυτος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Μηπως βαζει παραπανω ποσοτητα λαδιου απο οσο πρεπει? (προφανως αυτο δεν μπορεις να το ξερεις εσυ, ψαχνουμε τη λυση) Ως γνωστον, οσο περισσοτερο λαδι βαζεις τοσο μικροτερη ποσοτητα αερα μενει και αρα αυξανεται πολυ περισσοτερο η πιεση στο εσωτερικο της αναρτησης => (συνεπαγεται ειναι αυτο) να "σκαει" η τσιμουχα απο την υπερβολικη πιεση. Κοιτα, δεν ειναι καμια επιστημονικη δουλεια και αν πιανουν στοιχειωδως τα χερια σου, ειναι ευκολη. Προσωπικα εχω καταληξει εδω και καιρο πως εμπιστευομαι μονο εμενα για το τι πραγματικα συμβαινει. Αν εχεις χωρο, εργαλεια και το σερβις μανιουαλ, χωσου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Δεν είσαι ο πρώτος πάντως ούτε ο τελευταίος οπότε ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.mybike.gr/topic/75879-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%87%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-honda-varadero-1000/page__hl__%2B%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE+%2B%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%87%CF%8E%CE%BD+%2Bhonda+%2Bvaradero__fromsearch__1 Καλή επιτυχία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Τελικα πηγα K-shock και μου φανηκε οτι δεν ειναι εκμεταλευτης σαν τους αλλους. Για αρχη θα το πλεινω γιατι δεν ειχα καταλαβει 20 χρονια στις μηχανες οτι τα καλαμια χρειαζεται να ειναι πεντακαθαρα και να καθαριζοντε με κατι που εξατμιζεται μετα. Θα το πληνω με πρασινο οινοπνευμα και γυαλοχαρτο 1000 αρι. Το γυαλοχαρτο πως να το κανω κινηση πανω κατω? και ΟΧΙ δεξια Αριστερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Ούτε να το διανοηθείς το γυαλόχαρτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Κατι πρεπει να κανω για τα 2 μικρα εξογκωματακια αν δεν ειναι βρωμιτσα, που αυτα τραβανε λιγο λαδακι τελικα και εχει και λιγο οξειδωση χαμηλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Είναι λεπτοδουλειά, και μπορεί πολύ εύκολα να σου ξεφύγει, χαράσσοντας και την γύρω περιοχή. Εγώ θα το έκανα με πολύ λεπτή λίμα, ακριβώς πάνω στο εξόγκωμα, ή θα τσάκιζα το γυαλόχαρτο στην μη κοφτερή πλευρά ενός μαχαιριού, για να δουλεύεται σαν λίμα. Για την τελική επιφάνεια θες σίγουρα 2000 και να το δουλεύεις βρεγμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) ενας μου λεει οτι μπορει να μη δενουν οι τσιμουχες μετα το γυαλοχαρτο, αφου μονο πανω στο σπιρακι θα το κανω Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 από τον MAG/FMX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 1 φωτό, θα βοηθουσε πολύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες