lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Καλησπέρα παιδιά ειμαι καινούργιος στο φορουμ μετά από αρκετές έρευνες κατέληξα σε 4 μοντέλα το καθένα με τα + Και τα- του καινούργια πάντα 1 kawasaki joy r το πιο επικρατέστερο μέχρι στιγμής 2 yamaha crypton r ακούγεται ότι είναι κινέζικο τα τελευταία μοντέλα 3 honda wave110i το πιο οικονομικό και 4 Και προς απόρριψη daytona sprider 125i Κύριο μέλημα μου η αξιοπιστία και η οικονομία στη καταναλωση θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον μια 10ετια. Συγγνώμη αν κούρασα Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Όσο αφορά την κατανάλωση ολα αυτά που προανέφερες δεν εχουν τρομερές αποκλίσεις μεταξύ τους. Daytona sprinter απο μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 το πιο φτηνο σε νορμαλ κατασταση βρεις οτι κα να το κανεις παπι θα παραμεινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΜΑΧΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Γιαμαχα κι απο μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ποσά λεφτά θες να διαθέσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 και σε τι κατασταση ειναι τα μοντελα που εχεις βρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Kawasaki ZX130 μακραν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Και το modenas kriss δες. Τα 2 πρώτα από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 εχω το γιαμαχα αλλα το χοντα ειναι πιο μουρατο!!! το γιαμαχα ομως δεν το κλεβουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δεν είμαι σιγουρος ότι προσεξατε ότι μιλαει για καινουργιο! :) Πανω κατω και τα 4 κυμαίνονται στην ιδια τιμη με μονη διαφορα το sprinter που βλεπω ότι το πας για απορριψη.Εμφανισιακά ποιο σου αρεσει περισσοτερο από τα υπολοιπα 3; Και από εμενα παντως το yamaha παντως επειδή τα συνδυαζει οσα ζητας , ισως λιγο παραπανω από τα αλλα 2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ολα τα κλεβουν ακομα και τα κινεζικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Yamaha και από εμένα εκτός αν μπορείς να πας στο Χ και όχι στο R η το ΖΧ 130 που πρότεινε ο φίλος από πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ξεχασα να πω οτι το διπλωμα μου με καλυπτει αυστηρα μεχρι 125 κυβικα οποτε δεν μπορω x η zx δυστηχος...επισης καμια αποψη απο κατοχους των συγκεκριμενων μηχανων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 αν μιλαμε για καινουρια, νομιζω πως το spinter ειναι λιγο φθηνοτερο απο τα αλλα. αν εχεις 1.700-800 ευρω να διαθεσεις, προτεινω το crypton η το wave. ειναι το ιδιο αξιοπιστα και τα 2, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα. για το kawasaki δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω οδηγησει μιας και δεν το εχει καποιος γνωστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ποσά λεφτά θες να διαθέσεις? μεχρι 2000 το πολυ Δεν είμαι σιγουρος ότι προσεξατε ότι μιλαει για καινουργιο! :) Πανω κατω και τα 4 κυμαίνονται στην ιδια τιμη με μονη διαφορα το sprinter που βλεπω ότι το πας για απορριψη.Εμφανισιακά ποιο σου αρεσει περισσοτερο από τα υπολοιπα 3; Και από εμενα παντως το yamaha παντως επειδή τα συνδυαζει οσα ζητας , ισως λιγο παραπανω από τα αλλα 2.. Και τα 3 δεν με χαλανε εμφανησιακα απλα το joy ειναι πιο δυνατο απο ολα ενω το wave πιο οικονομικο και το yamaha ειναι yamaha αν μιλαμε για καινουρια, νομιζω πως το spinter ειναι λιγο φθηνοτερο απο τα αλλα. αν εχεις 1.700-800 ευρω να διαθεσεις, προτεινω το crypton η το wave. ειναι το ιδιο αξιοπιστα και τα 2, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα. για το kawasaki δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω οδηγησει μιας και δεν το εχει καποιος γνωστος. σε αυτα τα 2 μαλλον κοιταω wave γιατι ειναι ιντζεκτιον δεν εχω βρει ακομα αποψεις για το kawasaki αλλιος θα ειχα αποφασισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Προσωπκή μου γνώμη πάρε το daytona sprider 125i είναι το πιο φθηνό από όλα τα άλλα,αυτό έχω και εγώ που έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα με παπί που ποτέ δεν τα ΄χωνεψα και ούτε τα χωνεύω αλλά οι ανάγκες μας κάνανε να πέσουμε σε αυτό το μέσον,δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά για παπί.Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις και έχεις και το χρήμα.Και υπόψιν και τα υποτίθεται επώνυμα γιαπωνέζικα παπιά κανένα δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δεν μπορώ να σε προτρέψω να πάρεις χ η ζχ130 αν έχεις πρόβλημα με το δίπλωμα, οπότε κοίτα το R η το Wave που είναι αρκετά οικονομικό. Πάντως σε 3 θα κινηθείς αν θέλεις, Crypton R, Honda Wave και το kriss αν θέλεις να το κοιτάξεις. ( Τίμιο μηχανάκι, το έχω και ξέρω ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Προσωπκή μου γνώμη πάρε το daytona sprider 125i είναι το πιο φθηνό από όλα τα άλλα,αυτό έχω και εγώ που έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα με παπί που ποτέ δεν τα ΄χωνεψα και ούτε τα χωνεύω αλλά οι ανάγκες μας κάνανε να πέσουμε σε αυτό το μέσον,δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά για παπί.Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις και έχεις και το χρήμα.Και υπόψιν και τα υποτίθεται επώνυμα γιαπωνέζικα παπιά κανένα δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία. συμφωνω αλλα τριζει πολυ και δεν εχει καλη οδικη συμπεριφορα αυτο με χαλαει Δεν μπορώ να σε προτρέψω να πάρεις χ η ζχ130 αν έχεις πρόβλημα με το δίπλωμα, οπότε κοίτα το R η το Wave που είναι αρκετά οικονομικό. Πάντως σε 3 θα κινηθείς αν θέλεις, Crypton R, Honda Wave και το kriss αν θέλεις να το κοιτάξεις. ( Τίμιο μηχανάκι, το έχω και ξέρω ). και το kriss δεν το χω πολυψαξει αληθεια και ειναι και injection Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δες εδώ και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δες εδώ και εδώ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Για το Joy r καμια αποψη ειναι και το δυνατοτερο μηχανακι απο τα 3 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον lambros1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Απ' οτι εχω ακουσει και με καθε επιφυλαξη, το wave ειναι απο τα χειροτερα παπια που κυκλοφορουν. 0 ποιοτητα, διαφορες βλαβες και κλασσικα κακη αντιπροσωπευση. Για το καινουργιο crypton επισης ακουγονται κακα πραγματα. Νομιζω εγω προσωπικα θα πηγαινα σε kawa ή modenas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 μου κανει εντυπωση που του προτεινεται ολοι χοντα γιαμαχα!!τι παραπανω εχουν απο το kawa??ισα ισα ειναι και 15cc παραπανω απο τα αλλα και δυνατοτερο!!το οτι δεν εχει περπατησει πολυ στην Ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα κακο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απ' οτι εχω ακουσει και με καθε επιφυλαξη, το wave ειναι απο τα χειροτερα παπια που κυκλοφορουν. 0 ποιοτητα, διαφορες βλαβες και κλασσικα κακη αντιπροσωπευση. Για το καινουργιο crypton επισης ακουγονται κακα πραγματα. Νομιζω εγω προσωπικα θα πηγαινα σε kawa ή modenas. Οποτε προτεινεις joy r η kriss μου κανει εντυπωση που του προτεινεται ολοι χοντα γιαμαχα!!τι παραπανω εχουν απο το kawa??ισα ισα ειναι και 15cc παραπανω απο τα αλλα και δυνατοτερο!!το οτι δεν εχει περπατησει πολυ στην Ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα κακο.... εχει και τον κινιτιρα του παλιου kaze απο οτι εχω ακουσει Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον lambros1995 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 μου κανει εντυπωση που του προτεινεται ολοι χοντα γιαμαχα!!τι παραπανω εχουν απο το kawa??ισα ισα ειναι και 15cc παραπανω απο τα αλλα και δυνατοτερο!!το οτι δεν εχει περπατησει πολυ στην Ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα κακο.... Δεν το καλύπτει το δίπλωμα, το είπε το παιδί πιο πάνω. Γιαυτό και του προτείναμε τα καλύτερα παπιά που έχουν βγει το X και το ZX130... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες