Jump to content
lambros1995

Ποιο παπι να πάρω

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά ειμαι καινούργιος στο φορουμ μετά από αρκετές έρευνες κατέληξα σε 4 μοντέλα το καθένα με τα + Και τα- του καινούργια πάντα

1 kawasaki joy r το πιο επικρατέστερο μέχρι στιγμής 2 yamaha crypton r ακούγεται ότι είναι κινέζικο τα τελευταία μοντέλα 3 honda wave110i το πιο οικονομικό και 4 Και προς απόρριψη daytona sprider 125i

Κύριο μέλημα μου η αξιοπιστία και η οικονομία στη καταναλωση θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον μια 10ετια.

Συγγνώμη αν κούρασα Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όσο αφορά την κατανάλωση ολα αυτά που προανέφερες δεν εχουν τρομερές αποκλίσεις μεταξύ τους. Daytona sprinter απο μένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο φτηνο σε νορμαλ κατασταση βρεις οτι κα να το κανεις παπι θα παραμεινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είμαι σιγουρος ότι προσεξατε ότι μιλαει για καινουργιο! :)

Πανω κατω και τα 4 κυμαίνονται στην ιδια τιμη με μονη διαφορα το sprinter που βλεπω ότι το πας για απορριψη.Εμφανισιακά ποιο σου αρεσει περισσοτερο από τα υπολοιπα 3;

Και από εμενα παντως το yamaha παντως επειδή τα συνδυαζει οσα ζητας , ισως λιγο παραπανω από τα αλλα 2..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha και από εμένα εκτός αν μπορείς να πας στο Χ και όχι στο R η το ΖΧ 130 που πρότεινε ο φίλος από πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασα να πω οτι το διπλωμα μου με καλυπτει αυστηρα μεχρι 125 κυβικα οποτε δεν μπορω x η zx δυστηχος...επισης καμια αποψη απο κατοχους των συγκεκριμενων μηχανων?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μιλαμε για καινουρια, νομιζω πως το spinter ειναι λιγο φθηνοτερο απο τα αλλα. αν εχεις 1.700-800 ευρω να διαθεσεις,

προτεινω το crypton η το wave. ειναι το ιδιο αξιοπιστα και τα 2, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα.

για το kawasaki δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω οδηγησει μιας και δεν το εχει καποιος γνωστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσά λεφτά θες να διαθέσεις?

μεχρι 2000 το πολυ

Δεν είμαι σιγουρος ότι προσεξατε ότι μιλαει για καινουργιο! :)

Πανω κατω και τα 4 κυμαίνονται στην ιδια τιμη με μονη διαφορα το sprinter που βλεπω ότι το πας για απορριψη.Εμφανισιακά ποιο σου αρεσει περισσοτερο από τα υπολοιπα 3;

Και από εμενα παντως το yamaha παντως επειδή τα συνδυαζει οσα ζητας , ισως λιγο παραπανω από τα αλλα 2..

Και τα 3 δεν με χαλανε εμφανησιακα απλα το joy ειναι πιο δυνατο απο ολα ενω το wave πιο οικονομικο και το yamaha ειναι yamaha :_thumbsup:

αν μιλαμε για καινουρια, νομιζω πως το spinter ειναι λιγο φθηνοτερο απο τα αλλα. αν εχεις 1.700-800 ευρω να διαθεσεις,

προτεινω το crypton η το wave. ειναι το ιδιο αξιοπιστα και τα 2, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα.

για το kawasaki δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω οδηγησει μιας και δεν το εχει καποιος γνωστος.

σε αυτα τα 2 μαλλον κοιταω wave γιατι ειναι ιντζεκτιον δεν εχω βρει ακομα αποψεις για το kawasaki αλλιος θα ειχα αποφασισει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπκή μου γνώμη πάρε το daytona sprider 125i είναι το πιο φθηνό από όλα τα άλλα,αυτό έχω και εγώ που έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα με παπί που ποτέ δεν τα ΄χωνεψα και ούτε τα χωνεύω αλλά οι ανάγκες μας κάνανε να πέσουμε σε αυτό το μέσον,δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά για παπί.Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις και έχεις και το χρήμα.Και υπόψιν και τα υποτίθεται επώνυμα γιαπωνέζικα παπιά κανένα δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να σε προτρέψω να πάρεις χ η ζχ130 αν έχεις πρόβλημα με το δίπλωμα, οπότε κοίτα το R η το Wave που είναι αρκετά οικονομικό. Πάντως σε 3 θα κινηθείς αν θέλεις, Crypton R, Honda Wave και το kriss αν θέλεις να το κοιτάξεις. ( Τίμιο μηχανάκι, το έχω και ξέρω ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπκή μου γνώμη πάρε το daytona sprider 125i είναι το πιο φθηνό από όλα τα άλλα,αυτό έχω και εγώ που έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα με παπί που ποτέ δεν τα ΄χωνεψα και ούτε τα χωνεύω αλλά οι ανάγκες μας κάνανε να πέσουμε σε αυτό το μέσον,δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά για παπί.Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις και έχεις και το χρήμα.Και υπόψιν και τα υποτίθεται επώνυμα γιαπωνέζικα παπιά κανένα δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία.

συμφωνω αλλα τριζει πολυ και δεν εχει καλη οδικη συμπεριφορα αυτο με χαλαει

Δεν μπορώ να σε προτρέψω να πάρεις χ η ζχ130 αν έχεις πρόβλημα με το δίπλωμα, οπότε κοίτα το R η το Wave που είναι αρκετά οικονομικό. Πάντως σε 3 θα κινηθείς αν θέλεις, Crypton R, Honda Wave και το kriss αν θέλεις να το κοιτάξεις. ( Τίμιο μηχανάκι, το έχω και ξέρω ).

και το kriss δεν το χω πολυψαξει αληθεια και ειναι και injection

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες εδώ και εδώ

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

Για το Joy r καμια αποψη ειναι και το δυνατοτερο μηχανακι απο τα 3

Τροποποιήθηκε από τον lambros1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' οτι εχω ακουσει και με καθε επιφυλαξη, το wave ειναι απο τα χειροτερα παπια που κυκλοφορουν.

0 ποιοτητα, διαφορες βλαβες και κλασσικα κακη αντιπροσωπευση.

Για το καινουργιο crypton επισης ακουγονται κακα πραγματα.

Νομιζω εγω προσωπικα θα πηγαινα σε kawa ή modenas.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου κανει εντυπωση που του προτεινεται ολοι χοντα γιαμαχα!!τι παραπανω εχουν απο το kawa??ισα ισα ειναι και 15cc παραπανω απο τα αλλα και δυνατοτερο!!το οτι δεν εχει περπατησει πολυ στην Ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα κακο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' οτι εχω ακουσει και με καθε επιφυλαξη, το wave ειναι απο τα χειροτερα παπια που κυκλοφορουν.

0 ποιοτητα, διαφορες βλαβες και κλασσικα κακη αντιπροσωπευση.

Για το καινουργιο crypton επισης ακουγονται κακα πραγματα.

Νομιζω εγω προσωπικα θα πηγαινα σε kawa ή modenas.

Οποτε προτεινεις joy r η kriss

μου κανει εντυπωση που του προτεινεται ολοι χοντα γιαμαχα!!τι παραπανω εχουν απο το kawa??ισα ισα ειναι και 15cc παραπανω απο τα αλλα και δυνατοτερο!!το οτι δεν εχει περπατησει πολυ στην Ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα κακο....

εχει και τον κινιτιρα του παλιου kaze απο οτι εχω ακουσει

Τροποποιήθηκε από τον lambros1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το καλύπτει το δίπλωμα, το είπε το παιδί πιο πάνω. Γιαυτό και του προτείναμε τα καλύτερα παπιά που έχουν βγει το X και το ZX130...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα