barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 http://www.choose4greece.com/#!/Κλασικά όπως και σε κάθε εκλογές, σου βγάζει κ καλά ποιο κόμμα να ψηφίσεις... Στις προηγούμενες εκλογές μου είχε βγάλει ανταρσυα, τώρα κκε αλλά με ασθενή συχέτιση...χαχαχα, πολύ γελάω..Μα δεν υπάρχει ένα κόμμα που να με εκφράζει; Τι χάλι είναι αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν είναι δυνατόν! Εμένα μου έβγαλε τη Χ.Α.!!!Για να έρθω στα ίσα μου, με ένα τραγουδάκι, ύστερα από το σοκ που έπαθα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧδες εδω τους πασοκους ρε βρηκαν αλλο χερι να φιλανε !! δουλοι μεχρι το μεδουλι ρε ελληνες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 τι ν αυτοι ρεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παιδιά, είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι. Αυτή η φώτο είναι η απόλυτη ξεφτίλα της ελλάδας του 2015... Όλα τα κομματόσκυλα είναι σε αναμονή εδώ κ πολλά χρόνια. Λένε μπόρα είναι, θα περάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Παιδιά, είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι. Αυτή η φώτο είναι η απόλυτη ξεφτίλα της ελλάδας του 2015... Όλα τα κομματόσκυλα είναι σε αναμονή εδώ κ πολλά χρόνια. Λένε μπόρα είναι, θα περάσει... του 2015?Κάθε φορά τα ίδια βλέπουμε μη το ξεχνάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 του 2015?Κάθε φορά τα ίδια βλέπουμε μη το ξεχνάμε.Το λέω από την άποψη ότι υποτίθεται κάποια στιγμή θα αλλάξουμε μυαλά... αλλά δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Αλλά @@άρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 http://www.choose4greece.com/#!/Κλασικά όπως και σε κάθε εκλογές, σου βγάζει κ καλά ποιο κόμμα να ψηφίσεις... Στις προηγούμενες εκλογές μου είχε βγάλει ανταρσυα, τώρα κκε αλλά με ασθενή συχέτιση...χαχαχα, πολύ γελάω..Μα δεν υπάρχει ένα κόμμα που να με εκφράζει; Τι χάλι είναι αυτό; xaxax πατησα σε ολα "συμφωνω απολυτως" και μου εβγαλε συριζα/ποταμι και σε ολα "διαφωνω απολυτως "ανταρσυα/κκε"Οκ σωστα δουλευει. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Οταν η θάλασσα καταπίνει εναν ναυτικό, η οικογένεια του δεν ξανατρωει ψάρι.Ψιλα γράμματα, για τον λακη. Κι απο κατω, χειροκροτανε κιόλας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Ποια είναι η θάλασσα, ποιος ο ναυτικός και ποια η οικογένειά του Θανάση?Τι σε προβληματίζει παλικάρι μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Νταξ μοτολαβερ, νταξ.αν είσαι ανίκανος να καταλάβεις ότι τα πάντα δεν είναι έτσι όπως στα παρουσιάζουν, τότε πράγματι να συζητάει κάποιος μαζί σου είναι σαν να μιλάει στον τοίχο. Αυτό το λέω κι εγώ συνέχεια, πού την είδες την ανικανότητα? Και οκ, εγώ που έχω σχηματίσει αυτή την άποψη και δεν την αλλάζω - εφόσον οι κατηγορίες σου εναντίον συγκεκριμένου προσώπου στερούνται απτών αποδείξεων - είμαι "τοίχος". Εσύ που επίσης επιμένεις και δεν αλλάζεις οπτική, γιατί δεν είσαι "τοίχος" οεο? Οι χαρακτηρισμοί να ξέρεις, μπορούν ενίοτε να διαβαστούν και ανάποδα.... όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες, ψεύτες κλπ, αλλά δεν έχεις αποδείξεις, για τους δημοσιογράφους που ανέφερες, ποιά παραπάνω απόδειξη χρειάζομαι πέραν του ότι βλέπω καθημερινά τα αίσχη τους? Δε φτάνουν όσα διαδραματίζονται καθημερινά για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία για "παράβαση καθήκοντος" και "διασπορά ψευδών ειδήσεων"? Πλάκα μας κάνεις τώρα? Για τί αποδείξεις πρέπει να ψάξω, κανά μαχαίρι και πτώμα?Το 1ο ντιμπέϊτ το είδες? Είδες πώς αντέδρασε η σιχαμένη η τρέμη όταν τέθηκε το θέμα πληρωμής φόρων για τις διαφημίσεις και τις αδειοδοτήσεις των καναλιών? Το είδες?Βούιξε η Ελλάδα ολόκληρη με την π@π@ριά της Σαράφογλου στον Κλέων Γρηγοριάδη, αλλά και τόσες και τόσες εντελώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μεταδώσεις όλων τους.... (κάθε βδομάδα είχαμε και μια ημερομηνία εξόδου απ' το ευρώ). Δική μου προσωπική και μοναδική οπτική είναι??? απλά λες την προσωπική σου άποψη και κάτι τρέχει στα γύφτικα. από την άλλη ζητάς αποδείξεις για την προσωπική άποψη των άλλων, κάτι που απλά είναι κουτό για τον οποιοδήποτε νοήμονα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι δημοσιογράφοι που αναφέρεις και τόσοι άλλοι που απλά δεν ανέφερες, είναι αισχροί και ξεδιάντροποι? Τ' ακούσαμε κι αυτό..... (πού 'ναι ρε σεις εκείνο το emoticon που σηκώνει λευκή σημαία παραίτησης να το βάλω).αν σου πληγώσαμε τον αριστερό εγωισμό σου, συγνώμη. Δε μου πλήγωσες τίποτα γιατί δεν έχω χαζοεγωισμούς. Είναι γνωστό άλλωστε (σε μένα) για το πόσο έχουμε διαφωνήσει και σε άλλα θέματα παλιότερα, που ενώ εσύ είσαι απ' έξω και δεν μπορείς να γνωρίζεις, παρόλα αυτά έχεις απόλυτες και ακραίες απόψεις καταδικάζοντας συλλήβδην πρόσωπα και καταστάσεις. Αλήθεια, εσύ τους εκτιμάς αυτούς τους "δημοσιογράφους" και ενημερώνεσαι απ' αυτούς? Πιστεύεις ό,τι σου λένε και δεν αγανακτείς ακούγοντάς τους? Πολύ θα ήθελα ν' ακούσω την απάντησή σου, να δούμε αν όντως διαφωνούμε ή παίζουμε παιχνιδάκια εντυπώσεων εδώ μέσα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.choose4greece.com/#!/Κλασικά όπως και σε κάθε εκλογές, σου βγάζει κ καλά ποιο κόμμα να ψηφίσεις... Στις προηγούμενες εκλογές μου είχε βγάλει ανταρσυα, τώρα κκε αλλά με ασθενή συχέτιση...χαχαχα, πολύ γελάω..Μα δεν υπάρχει ένα κόμμα που να με εκφράζει; Τι χάλι είναι αυτό; Εμένα στην προηγούμενη μου είχε βγάλει ό,τι νά 'ναι.Τώρα μου έβγαλε 1ο κόμμα αυτό που σχεδόν έχω αποφασίσει να ψηφίσω και 2ο το επίσης δεύτερο που σκέφτομαι να ψηφίσω και συγκρούεται μέσα μου με το 1ο. Και μάλιστα με πολύ κοντινά ποσοστά και σχετική απόσταση απ' τα άλλα. Άμα απαντάς ειλικρινά και είναι και δομημένο σχετικά σωστά το ερωτηματολόγιο, τότε κάτι γίνεται.... μάλλον πιο κατασταλαγμένος θα πάω αυτή τη φορά..... ουουφφφ. xaxax πατησα σε ολα "συμφωνω απολυτως" και μου εβγαλε συριζα/ποταμι και σε ολα "διαφωνω απολυτως "ανταρσυα/κκε"Οκ σωστα δουλευει.Χαχα... Θεούλης. Το ζούμε κι εδώ μέσα το 2ο σκέλος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 χέσε ψηλά και αγνάντευε.το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι αυτό το "είμαι απέξω, ενώ είσαι μέσα". εσύ εννοείς στην Ελλάδα, και γω στο εξωτερικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 χέσε ψηλά και αγνάντευε και κοίτα τη πώς πέφτει. το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι αυτό το "είμαι απέξω, ενώ είσαι μέσα". εσύ εννοείς στην Ελλάδα, και γω στο εξωτερικό; μην ασχολείσαι μ' αυτό αφού δεν τό 'πιασες, γιατί θα πρέπει να αναφερθώ σε παρελθόντα θέματα και δε θέλω, είναι κουραστικό και για όσους διαβάζουν. Απάντησέ μου μόνο στο ερώτημα αν εμπιστεύεσαι και εκτιμάς τους (κατ' εμέ εντεταλμένους) "δημοσιογράφους" που ανέφερες. Μου αρκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 όσο σοβαρά παίρνω τον εντεταλμένο αγωνιστή λάκη, άλλο τόσο παίρνω και τους άλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) όσο σοβαρά παίρνω τον εντεταλμένο αγωνιστή λάκη, άλλο τόσο παίρνω και τους άλλους.Άρα, δε διαφωνούμε για τους άλλους. Μόνο για τον Λάκη.ΟΚ, καλύφθηκα. Σεβαστό απολύτως. Είπαμε, δεν είναι θειός μου. Χέστ^κα στην τελική. Θα συνεχίσω όμως να είμαι λάτρης του τσαντιριού όσο βλέπω ότι με καλύπτει, έστω και όχι απόλυτα σε κάποια σημεία, όπως αυτό που σωστά τόνισες για το πού κατέταξε τον Σύριζα. Αν και του τά 'ψαλλε.... απλά λίγο πιο soft. Εκεί που ουσιαστικά διαφώνησα μαζί σου και δεν τό 'πιασες, είναι ότι αλλιώς αποδεικνύονται τα τυχόν αδικήματα του Λάκη που υπαινίσσεσαι - και δεν μπορώ ούτε να τα δεχτώ a priori αλλά ούτε να τα απορρίψω - και αλλιώς τα οφθαλμοφανή αδικήματα των άθλιων δημοσιογραφίσκων στο πώς κάνουν τη δουλειά τους. Άλλα αποδεικτικά στοιχεία απαιτεί η στοιχειοθέτηση πχ φοροδιαφυγής και άλλα η διασπορά ψευδών ειδήσεων (http://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-187-διασπορά-ψευδών-ειδήσεων). Άρα λοιπόν, ορθώς δεν μπορούμε να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία για τυχόν παρανομίες του 1ου και ορθώς έχουμε για τις παρανομίες των άλλων όσον αφορά τον τρόπο που επιτελούν το έργο τους ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις και πλασσάροντας όποιους θέλουν παίρνουν εντολή να προωθήσουν.Εκεί θεωρώ το χάνουμε πολύ συχνά εδώ μέσα. Εγώ κυριολεκτώ προσέχοντας πάρα πολύ το πώς θα εκφράσω αυτό που σκέφτομαι κι εσείς πιάνετε λίγα απ' τις άκρες και αρπάζεστε, χωρίς να δίνετε την δέουσα σημασία σε όλο το κείμενο λέξη-λέξη. Ξέρω, τα συχνά-πυκνά σεντόνια μου είναι αρνητικός παράγοντας στο να διαβαστούν σωστά, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, sorry. Κάνω όση ανάλυση θεωρώ ότι θα χρειαστεί για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και σας χάνω τελικά από αναγνώστες. (Αν και σε μικρά κείμενα, πάλι το ίδιο έχω προσέξει). Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Να προσθεσω στα παραπανω του Κωστα οτι ο Λακης ειναι ηθοποιος-συγγραφεας- διασκεδαστης, ο ρολος του ειναι να ψυχαγωγει-διαδκεδαζει και οχι να ενημερωνει.Δεν εχει καμια σημασια αν μεροληπτει υπερ καποιου, αν δεν σου αρεσει δεν τον βλεπεις, οπως κανω και εγω.Με τους αλλους ομως που το παιζουν εγκυροι τι κανεις ; Εχουν πιασει ολα τα ποστα, κατασκευαζουν ειδησεις, παραπληροφορουν και διαμορφωνουν την αποψη της κοινης γνωμης συμφωνα με τα συμφεροντα που εξηπηρετουν.Και αν για καποιους ειναι ευκολο να βρουν ενναλακτικη ενημερωση, για τον πολυ κοσμο δεν ειναι και εδω ειναι το προβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Τά 'πες όμορφα. Άντε, βοηθάτε κι εσείς να κατανοήσουμε τί γράφεται και πώς ερμηνεύεται κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Πηγή = στοιχηματζίδες. το γραφει κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Μικρόφωνο ανοικτό, ένα-δύο, ένα-δύο, εντάξει, δουλεύει. Για πάμε, μήνυμα προς όλα τα αστέρια μας: Παλιοκουφάλες! Όχι ότι θα σας ψήφιζα ποτέ, μετά από την παντελή έλλειψη τιμιότητας, ντροπής, λογικής, μπέσσας και ότι άλλο που ΔΕΝ έχετε, αλλά άιντε και είχα χτυπήσει στο κεφάλι πες Σάββατο βράδυ, επειδή έπεσα από το μπαλκόνι, που δεν μου βγήκε εκείνο το κόλπο στον ουρανοξύστη, όπως το έκανε ο Ithan. Τώρα που βρήσκω τα ''μες την καλή χαρά'' κωλόχαρτά σας με τα σωτήρια προγράματά σας, με τα ούτε_για_σκούπισμα_αλυσίδας_δεν_κάνουν ψηφοδέλτιά σας στα γραμματοκιβώτιά μου, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ. Ούτε καν την οικολογική σπατάλη δεν υπολογίζετε, αν μη τι άλλο. ΖΩΑ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βρε φίλε, γιατί βρίζεις τα ζώα; Τι σου φταίνε; Είναι καλύτερα από τους ανθρώπους, επειδή είναι αληθινά πάνω από όλα! Αυτοί είναι κάτι πολύ χειρότερο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Γιώργο, έχει ένα σκεπτικό φαινομενικά "λογικό" η διατύπωσή σου, αλλά δυστυχώς:1) Το να περιμένεις / περιμένουμε από ένα φασιστοειδές μόρφωμα να εφαρμόσει τους Νόμους και να τιμωρήσει δικαίως, μάλλον ακούγεται πάαααααρα πολύ ουτοπικό και υπεραισιόδοξο.2) Οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι στο να κινηθούν εκδικητικά οδηγώντας σε εμφύλιο και σκοτώνοντας πλέον ανοιχτά δικαίους και αδίκους με μόνο κριτήριο αν είναι (ή έτσι τους είπαν τα τσιράκια τους) δικός τους ή "προδότης".3) "Δώσε στον άνθρωπο εξουσία για να δεις τον χαρακτήρα του". Πολύ σοφή κουβέντα που έχει εφαρμογή ΠΑΝΤΟΥ.1) Δεν εγινε σαφες μαλλον Κωστα οτι στην ουσια σαρκαζω τα γραφομενα μου. Ειναι τουλαχιστον & επιεικως λυπηρο αυτο που εγραψα αλλα, οπως απεδειξε πολλακις η πραξη, ελπιδα να τιμωρηθουν οι υπαιτιοι δεν υπαρχει. Αν, αν λεω, οποιοδηποτε ακραιο κομμα εκανε κινηση προς αυτην την κατευθυνση, θα το ψηφιζα χειροποδαρα.2) Κοιτα λιγο (χωρις διαθεση προφανως να υπερασπιστω τη ΧΑ κι ας ακουγομαι ετσι) ειμαστε λαθος γιατι κρινουμε χωρις να εχουμε δει εργα αυτων, εννοω εχοντας την εξουσια. Απο αυτα που νομιζουμε και πιστευουμε εχουμε δικασει και καταδικασει τη ΧΑ (οκ, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι για αυτους, αλλα το ιδιο ισχυει και για αλλα κομματα) χωρις να εχουμε δοκιμασει. Εχουμε ολοι καταληξει οτι ο ποταμης ειναι πρακτορας του ακατανομαστου, οτι οι χ-αυγοτες ειναι δολοφονοι πραξικοποιματιες, οτι ο λεβεντης ειναι γραφικος & ανοητος απο αυτα που μας εχουν πει/ποτισει οι "καταλληλοι". Εννοω, γιατι ψιλοξεφυγα, οτι θα προτιμουσα σε καθε εκλογικη αναμετρηση ΑΝ το κυβερνων κομμα τα ειχε σκατωσει (βλεπε συριζα τωρα, νδ & πασοκ παλιοτερα) να επεφταν τα ποσοστα τους στο οριο εισοδου της βουλης κι οχι να δυναστευουν για δεκαετιες. Να γινεται ροτεσιον στα προσωπα κοκ. Εδω εχουμε γινει θυματα του μιντιακου πολεμου και της προπαγανδας-λασπολογιας (οκ, ολοι τα ιδια κανουν αλλα ο συριζα το εχει ανεβασει πολλα επιπεδα) και απορριπτουμε προσωπα/κομματα χωρις να εχουμε προσωπικη αποψη. Λυπηρο, δε νομιζεις?3) Ναι συμφωνω απολυτα με αυτο. Μια μικρη παραφραση ειναι "δωσε εξουσια στον ανθρωπο να δεις ποσο ψευτης ειναι". Ο alexis (κριμα γιατι ειναι νεος και πολλοι τον πιςτεψαν) ειναι ο παραδειγματος χαρη. Υγ: οχι οτι ενδιαφερει κανεναν, αλλα για να μην παρεξηγηθω απο τα γραφομενα μου οτι υποστηριζω καποιον συγκεκριμενα, αυριο, πρωτα ο Θεος και καιρου επιτρεποντως, θα παω για ψαρεμα. Απο την ανατολη μεχρι τη δυση του ηλιου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1) Δεν εγινε σαφες μαλλον Κωστα οτι στην ουσια σαρκαζω τα γραφομενα μου. Ναι, όντως. Το πήρα στα σοβαρά. Ειναι τουλαχιστον & επιεικως λυπηρο αυτο που εγραψα αλλα, οπως απεδειξε πολλακις η πραξη, ελπιδα να τιμωρηθουν οι υπαιτιοι δεν υπαρχει. Αν, αν λεω, οποιοδηποτε ακραιο κομμα εκανε κινηση προς αυτην την κατευθυνση, θα το ψηφιζα χειροποδαρα.2) Κοιτα λιγο (χωρις διαθεση προφανως να υπερασπιστω τη ΧΑ κι ας ακουγομαι ετσι) ειμαστε λαθος γιατι κρινουμε χωρις να εχουμε δει εργα αυτων, εννοω εχοντας την εξουσια. Απο αυτα που νομιζουμε και πιστευουμε εχουμε δικασει και καταδικασει τη ΧΑ (οκ, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι για αυτους, αλλα το ιδιο ισχυει και για αλλα κομματα) χωρις να εχουμε δοκιμασει. Εχουμε ολοι καταληξει οτι ο ποταμης ειναι πρακτορας του ακατανομαστου, ηλίου φαεινότερον οτι οι χ-αυγοτες ειναι δολοφονοι πραξικοποιματιες, δε χωρεί αμφιβολία οτι ο λεβεντης ειναι γραφικος & ανοητος θα φανεί λίαν συντόμως απο αυτα που μας εχουν πει/ποτισει οι "καταλληλοι". Εννοω, γιατι ψιλοξεφυγα, οτι θα προτιμουσα σε καθε εκλογικη αναμετρηση ΑΝ το κυβερνων κομμα τα ειχε σκατωσει (βλεπε συριζα τωρα, νδ & πασοκ παλιοτερα) να επεφταν τα ποσοστα τους στο οριο εισοδου της βουλης κι οχι να δυναστευουν για δεκαετιες. Συμφωνώ, το ότι υπάρχουν ακόμα και το παίζουν και θέλουν να ξανακυβερνήσουν είναι αίσχος. Το κακό όμως είναι ότι τους ίδιους βλάπουμε και πάλι στα νέα κόμματα που δημιουργούνται, μια και γι' αυτούς οι μεταπηδήσεις από πετρούλα σε πετρούλα είναι πλέον σπορ...... Να γινεται ροτεσιον στα προσωπα κοκ. Εδω εχουμε γινει θυματα του μιντιακου πολεμου και της προπαγανδας-λασπολογιας (οκ, ολοι τα ιδια κανουν αλλα ο συριζα το εχει ανεβασει πολλα επιπεδα) και απορριπτουμε προσωπα/κομματα χωρις να εχουμε προσωπικη αποψη. Λυπηρο, δε νομιζεις?3) Ναι συμφωνω απολυτα με αυτο. Μια μικρη παραφραση ειναι "δωσε εξουσια στον ανθρωπο να δεις ποσο ψευτης ειναι". Ο alexis (κριμα γιατι ειναι νεος και πολλοι τον πιςτεψαν) ειναι ο παραδειγματος χαρη. Υγ: οχι οτι ενδιαφερει κανεναν, αλλα για να μην παρεξηγηθω απο τα γραφομενα μου οτι υποστηριζω καποιον συγκεκριμενα, αυριο, πρωτα ο Θεος και καιρου επιτρεποντως, θα παω για ψαρεμα. Απο την ανατολη μεχρι τη δυση του ηλιου.Διευκρινίσεις σου = Like. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες