Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 εγώ μια και τελευταία φορά είχα βάλει στο zx τα castrol power1 gps και ήταν απογοητευτικά.. θυμάμαι χαρακτηριστικά το μηχανάκι να μου πατινάρει σε αλλαγή 1η-2α και όχι δεν ήθελε ρύθμισα ο συμπλέκτης μιας και τότε είχε 3000 χιλιόμετρα και είχε έρθει από σέρβις όπου ελέγχτηκαν όλα! είχα δοκιμάσει επίσης belray exp όπου και είχα μείνει ικανοποιημένος από το μοτεράκι μέχρι που έβαλα τα motul 5000 όπου και μετά δεν ξαναέβαλα άλλα μιας και μου άρεσε πάρα πολύ το δούλεμα και τα είχα βρει 4 μονόλιτρα σε προσφορά και τα πήρα! αν και κακά τα ψέματα στο belray είχα καλύτερο σασμάν, πιο γλυκό πιο ομαλό θα έλεγα... εγώ σου ξαναλέω να πας σε 10W30 και ΜΟΝΟ μιας και αυτό σου λέει! μην τις φοβάσαι τις θερμοκρασίες η ότι μπορεί να σου κάψει! για εμένα απαράβατος κανόνας το manual! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Δεν ξερω μου φαινεται πολυ λεπτο το 10-30..προτιμω 10-40 που βαζουν αλλωστε οι περισσοτεροι στα ινοβα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 άσε τι βάζουν οι ''περισσότεροι'' και τι λέει ο καθένας γιατί κάνει τον ''έξυπνο'', εσύ θα κάνεις ότι λέει το manual σου και τίποτα περισσότερο! χαμένος δεν πρόκειται να βγεις πάντως! αυτοί που το έγραψαν κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς... μην το φοβάσαι καθόλου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Εχεις δικιο αφου το λεει κι το εγχειριδιο θα το κανω. Το μονο που φοβαμαι ειναι να μην αρχισει και τα καει γιατι ειναι αρκετα λεπτα και δε θελω να συμπληρωνω σε καινουργιο μηχανακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 μην αγχώνεσαι καθόλου! για να το είπα ο κατασκευαστής σημαίνει πως θα δουλεύει άψογα και φυσικά χωρίς να το καίει.. τώρα αν το ζορίζεις αρκετά το μηχανάκι και το πλακώνεις να περιμένεις να κάψει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Σαν τα ματια μου το εχω ...φυσικα και δεν το ζοριζω http://www.mybike.gr/topic/66999-honda-innova-anf-125-λαδι-μηχανης/ αν θες διαβασε το ολο αν οχι τουλαχιστον το ποστ νο2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 τώρα επειδή είπε ένας ότι όπως το έβαλαν το έβγαλαν το 10W30 εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα! επίσης και επειδή η πλειοψηφία βάζει το 10W40 μιας και κατά την γνώμη μου είναι το πιο ''εμπορικό'' ιξώδες και πιάνει το κλίμα μας πάλι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό!! περίμενε γνώμη από τον innova04 μιας και έχει και αυτός και το ψεκαστό και το έχει αρκετά μελετημένο το μηχανάκι... την γνώμη στην είπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 μικρη διαφορα 10-30 με 10-40. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Όπως σου έχουμε πει παραπάνω, βάλε ότι προτείνει ο κατασκευαστής. Η Honda ξέρει καλύτερα από τον κάθε μαστρο-τάδε που κάθε φορά κοιτάει τι έχει στο μαγαζί του για να βάλει και "... έλα μωρέ, εγώ τα δουλεύω τόσα χρόνια και κανένα δεν έπαθε τίποτα...". Αν η Honda λέει 10W-30 και 10W-40, ένα από τα δύο θα βάλεις. Αν προτείνει το 10W-30, αυτό να προτιμήσεις. Μην σε προβληματίζει ότι είναι πιο λεπτό. Μην ξεχνάς ότι οι κινητήρες βελτιώνονται και το μοτεράκι του innova είναι διαμαντάκι και έχει μικρότερες ανοχές σε σχέση με παλιότερα μοτεράκια και ειδικά εσένα που είναι καινούριο, χρειάζεται λεπτό λάδι για να λιπαίνεται σωστά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Σε λίγο θα βγάλετε και τεχνολογικό θαύμα τον κινητήρα του innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στο εγχειριδιο λεει να βαλω 10-30 με API SG η υψηλοτερο εκτος αυτων (που εχουν επισημανση εξοικονομησης ενεργειας) και προτυπο JASO T 903 MA, χωρις γραφιτη και μολυβδενιο. Οχι API SH και πανω. Μπορειτε να μου δωσετε καποια λινκ με 1-2 λαδακια που να τηρουν τα παραπανω? @innova04 τι λες εσυ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Στη περιοχή που μένεις ποια είναι μέση θερμοκρασία από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Στις προδιαγραφές λιπαντικών βενζινοκινητήρων του Αμερικάνικου ινστιτούτου πετρελαίου (API) όσο πιο μετά στο αγγλικό αλφάβητο βρίσκεται το δεύτερο γράμμα πχ API SG στην περίπτωση του innova τόσο πιο πρόσφατων-ανώτερων προδιαγραφών είναι το λάδι .Δηλαδή ένα λάδι προδιαγραφών API SH θεωρείται ανώτερο από ένα API SG (προδιαγραφές του 1989) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Λοιπον, μολις αγορασω τα λαδια (λογικα σημερα θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ) θα σας πω ποια πηρα. Πριν καποιες μερες αντιμετωπισα ενα προβλημα με το πισω φρενο: το πατουσα ανεβαινε το σιδερο αλλα οι σιαγωνες μενανε κολλημενοι και επρεπε να σταματησω για να ξεμπλοκαρουν. Ετσι πριν λιγο ανοιξα το ταμπουρο και ειδα πως οι σιαγωνες ειχαν πιασει μια γυαλαδα... την ετριψα με συρματο βουρσα καθαρισα και μεσα το τμπορο με παραφηνελαιο και τωρα ολα καλα...μονο που αισθανομαι το φρενο λιγακι αδυναμο (λογικα ειναι απο το παραφηνελαιο αλλαι θα στρωσει πιστευω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Παιδια τι διακοπτη πρεπει να παρω για να κλεινω τη μεγαλη σκαλα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 @innova04 τι λες εσυ? Δε λέω, πλέον. Οταν θα'χεις το Α1, θα ξαναποσταρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Εννοείται πως δεν παίρνωτο μηχανάκι (ελάχιστες φορές στο χωματόδρομο όταν πηγαινω για δουλειά με τον πατερα μου... Για αυτό λέω πως δεν το μηχανάκι δεν κινειται πολύ αφού το πήρα για όταν θα εχΩ διπλωμα.και ως τοτε θα το παίρνει ο πατέρας μου)..το έχω πει και στην αρχή του θέματος. Απλά μιλάω σε πρωτο πρόσωπο.. Όπως θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 http://www.e-moto.gr/el/1370_0_%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BF-honda-10w-30.htm αυτό θα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Σε λίγο θα βγάλετε και τεχνολογικό θαύμα τον κινητήρα του innova Θα σου απαντήσω απλά. Τεχνολογικό θαύμα δεν νομίζω να τον είπε κανένας, ιδιαίτερα εγώ (και λέω εγώ γιατί μετά το δικό μου ποστ απάντησες). Αλλά δεν μπορεί κανένας να παραβλέψει ότι σε σχέση με προγενέστερους κινητήρες παπιών της ίδιας ή και άλλων εταιρειών, είναι εξελιγμένος. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Πρόσεχε όμως, δεν είπα πουθενά ότι είναι καλύτερος, ανθεκτικότερος, βελτιώσιμος κτλ σε σχέση με κάποιον άλλον κινητήρα. Όχι, δεν θα αναφερθώ σε τέτοιες συγκρίσεις, αρκετά έχει συζητηθεί το θέμα. Αλλά θα επιμείνω ότι είναι πιο σύγχρονος, πιο μοντέρνος σχεδιαστικά και λειτουργικά και αυτό έχει τις επιπτώσεις του, θετικές και αρνητικές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Αυτο το ειχα δει το μεσημερι και αυτο θα παρω... το προτεινει και στο εγχειριδιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπον, μολις αγορασω τα λαδια (λογικα σημερα θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ) θα σας πω ποια πηρα. Πριν καποιες μερες αντιμετωπισα ενα προβλημα με το πισω φρενο: το πατουσα ανεβαινε το σιδερο αλλα οι σιαγωνες μενανε κολλημενοι και επρεπε να σταματησω για να ξεμπλοκαρουν. Ετσι πριν λιγο ανοιξα το ταμπουρο και ειδα πως οι σιαγωνες ειχαν πιασει μια γυαλαδα... την ετριψα με συρματο βουρσα καθαρισα και μεσα το τμπορο με παραφηνελαιο και τωρα ολα καλα...μονο που αισθανομαι το φρενο λιγακι αδυναμο (λογικα ειναι απο το παραφηνελαιο αλλαι θα στρωσει πιστευω). το πισω φρενο συνεχεια θα τριζει οσο συχνα και να το καθαριζεις. στο καθαρισμα τριβεις και ψιλογυαλοχαρτο τα τακακια και το σημειο που φρεναρουν πανω στο κεντρο ζαντας. δε χρειαζεται παραφυνελαιο και τετοια, μπορει να φθαρουν γρηγορα τα τακακια ριχνωντας διαφορα πανω. τα φωτο του innova ειναι αναμενα συνεχεια και αυτο ειναι το σωστο. μη μπλεξεις μια διακοπτες και τετοια. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2015 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 μαλλον οι σιαγωνες σου ειναι τελειωμενες γιαυτο και μενει πατημενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Οχι δεν θελουν αλλαγμα διορθωθηκε και τωρα δεν μενουν πατημενα..διακοπτη θελω να βαλω γι να μενει μονο το πορειας νοιχτο τη μερα (ετσι και αλλιως τη μερα οσο φεγγει το πορειας φενεται και το μεγαλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Λαδια εβαλα fuchs silkolene 10w-30 Το σασμαν εχει μαλακωσει και οι ταχυτητες πλεον μπαινουν χαλαρ χωρις δυναμη. Επισης τομηχανακι πηγαινει, ανοιγει πιο ανετα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σας! Ειπα να αλλαξω λιγακι την εμφανιση του παπακιου προς το καλυτερο (για μενα). Εφτιαξα λοιπον καποια αυτοκολλητα με το καρμπον που μου ειχε περισσεψει. εβγαλα αυτα που ειχε και απο ετσι εγινε ετσι και κατεληξε ετσι Να και μια κοντινη με τα αυτοκολλητα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες