Jump to content
Margi

ΗΟΝDA CBR 600 RR vs KTM 390 DUKE

Recommended Posts

Θέλω μια από τις 2 κυρίως λόγω κιλών και εμφάνισης.Οδηγικά το έχω και μπορώ να οδηγήσω και τις δύο.

Ο σύζυγος( Τoni Shark ) λέει Ηonda,κυρίως λόγω αξιοπιστίας....Αλλά παραδέχεται ότι το ΚΤΜ μου ταιριάζει πιο πολύ οδηγικά..

Τα φώτα σας παρακαλώ....τεκμηριωμένα όσο το δυνατών :rolleyes:

1176452d1386587561t-my-flamberge-ktm-duke-390-ownership-report-middle-aged-mans-perspective-duke39020side.jpgmaxresdefault.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Margi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι χρηση σκοπευεις να κανεις στο μηχανακι;

Ειναι τελειως διαφορετικα ειδη, οποτε αν δεν παιζει ερωτας με καποιο, ωστε να πας με τυφλα ματια εκει, πρεπει να δεις ποιο θα ταιριαξει καλυτερα στα θελω σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kυρίως βολτίσια και όχι πρακτική.Έρωτας παίζει μόνο με DUCATI MULTI KAI HYPER :wub: ...αλλά ακριβά. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι για να πηγαίνω στην δουλειά,αλλά να το σκίζω στις στροφές...να βγάζω γούστα δηλ :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι για να πηγαίνω στην δουλειά,αλλά να το KTM στις στροφές...να βγάζω KTM δηλ :mB_kalo_e:

Αν παιχνίδι είναι αυτό που ζητάς.

*edit: Έχουν και πολύ διαφορά σε δύναμη αυτά τα 2 όμως τώρα είδα ότι λες 390 και όχι 690.

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε να πλύνεις κανένα πιάτο που θες και μηχανάκι. Και γρήγορα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν...ξεκινάμε απο το "οδηγικά το χω": λέγοντας αυτό, ερωτώ: σε τι εμπειρία είσαι; έχεις οδηγήσει ςς ποτέ;

Είναι δύο τελείως αντιδιαμετρικά μηχανήματα. το ρρ έχει πολυ περισσότερη δυναμη, αλλά θέλει πολύ περισσότερη εμπειρία για να το σκίσεις στις στροφές, από ένα 390. το 390 από την άλλη, είναι απολαυστικότατο, ικανότατο, απλά δε θα δείς 260 σε ευθεία. Επίσης στο ρρ κάθεσαι σκυφτή κλπ κλπ, στο 390 κάθεσαι όρθια, και εμπνέουν τελείως διαφορετική οδήγηση. Η θέση μου είναι ότι και τα δύο μπορείς να τα σκίσεις στις στροφές...αλλά πρέπει να ξέρεις να το πας.

Από τη στιγμή που είναι και ο σύζυγος στη συζήτηση, η δύναμη μου-μας είναι περιορισμένη. Θεωρητικά και αφού αν θυμάμαι καλα, ο Αντωνης είχε πάει απο το cbr 650f στο multi, ξέρει να σε πληροφορήσει και για τα δύο. και θα έλεγα να αφήσουμε πλέον τα περι αξιοπιστίας χοντα και μη αξιοπιστιας κτμ, διότι καξ ο σύζυγος με το μηχανάκι που έχει, θεωρητικά πήρε ρίσκο στο θέμα αξιοπιστίας, με βάση αυτά που λέγονται για τα duc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε το 390 να το παίρνει και ο Αντώνης μπας και το κάνουμε βόλτα!

Όσο για το Honda θα το αφήσω ασχολίαστο.

Το Kawasaki er6 η το Yamaha MT03 δεν σου αρέσουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όρμα στο CBR600RR αν θες να το σκίζεις,ειδικά αν δείχνεις το καινούργιο μοντέλο σε κατάσταση κούτας...

Βγάζεις τα γούστα,αλλά να ξες θέλει δουλειά ψηλά, Όχι στα χαμηλά.Εκεί αποδίδει την δύναμη του,αλλά να ξες η χρήση του θα είναι καθαρά για να ξύνεις και εγκέφαλο που λέμε. Για αυτό έχει φτιαχτεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω, πω, τι σΕ είπε...........................

Ρε Μαργαρίτα, το CBR το είχατε, το ξέρεις πάνω - κάτω, και αυτό που έβαλες είναι θάνατος. Το ΚΤΜ είναι πιο fun -bike και μάλλον καλύτερο "σχολείο", άλλη κατηγορία το ένα, άλλη το άλλο.

Όχι για να πηγαίνω στην δουλειά,αλλά να το σκίζω στις στροφές...να βγάζω γούστα δηλ :mB_kalo_e:

Αντωνάκη, τί είναι αυτά Αντωνάκη; Κακές παρέες έκανε το κορίτσι μΕ φαίνεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις σκοπο να μπαινεις και πιστα τοτε μονοδρομος το CBR, αλλιως 390δουκα, πιο καθημερινο πιο παιχνιδιαρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ΧΤ μου να πάρεις. Σε άριστη κατάσταση. Δεν έχει ζοριστεί ποτέ.. Ίσα να μην σκορτσάρει το πήγαινα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eσένα Χοντροπαππούλη :P σε έχω και με ένα χέρι γι'αυτό πλένε μαζί με τα πιάτα και κάνα ρούχο. :na_mB:

Πάρε το 390 να το παίρνει και ο Αντώνης μπας και το κάνουμε βόλτα!

Όσο για το Honda θα το αφήσω ασχολίαστο.

Το Kawasaki er6 η το Yamaha MT03 δεν σου αρέσουν?

Ναι το ER-6 μου το πρότεινε και ο Αντώνης,είναι και αυτό μέσα στα πλάνα.

Λοιπόν...ξεκινάμε απο το "οδηγικά το χω": λέγοντας αυτό, ερωτώ: σε τι εμπειρία είσαι; έχεις οδηγήσει ςς ποτέ;

Είναι δύο τελείως αντιδιαμετρικά μηχανήματα. το ρρ έχει πολυ περισσότερη δυναμη, αλλά θέλει πολύ περισσότερη εμπειρία για να το σκίσεις στις στροφές, από ένα 390. το 390 από την άλλη, είναι απολαυστικότατο, ικανότατο, απλά δε θα δείς 260 σε ευθεία. Επίσης στο ρρ κάθεσαι σκυφτή κλπ κλπ, στο 390 κάθεσαι όρθια, και εμπνέουν τελείως διαφορετική οδήγηση. Η θέση μου είναι ότι και τα δύο μπορείς να τα σκίσεις στις στροφές...αλλά πρέπει να ξέρεις να το πας.

Από τη στιγμή που είναι και ο σύζυγος στη συζήτηση, η δύναμη μου-μας είναι περιορισμένη. Θεωρητικά και αφού αν θυμάμαι καλα, ο Αντωνης είχε πάει απο το cbr 650f στο multi, ξέρει να σε πληροφορήσει και για τα δύο. και θα έλεγα να αφήσουμε πλέον τα περι αξιοπιστίας χοντα και μη αξιοπιστιας κτμ, διότι καξ ο σύζυγος με το μηχανάκι που έχει, θεωρητικά πήρε ρίσκο στο θέμα αξιοπιστίας, με βάση αυτά που λέγονται για τα duc.

Οδηγώ μηχανές σχεδόν μια δεκαετία και έχω και πολύ καλό δάσκαλο :shades: .Όσο για την αξιοπιστία του Μούλτι,έως τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. :_thumbsup:

Ο Αντώνης πήγε από CBR το 600F στο Μούλτι.

Σας ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου προτείνω το MT-07.

Αλλά έχω την αίσθηση πως μιλάτε για μεταχειρισμένο.

Οπότε βάλε στη λίστα και το Versys.

κι αν θες να κάνεις κ πλακίτσες στον Αντωνάκη, χτύπα ένα MT-09, γυμνό ή ντυμένο

:tooth: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όντως μιλάμε για καινούργιες μηχανες ή μεταχειρισμένες;

Μεταχειρισμένο.

Εγώ θα σου προτείνω το MT-07.

Αλλά έχω την αίσθηση πως μιλάτε για μεταχειρισμένο.

Οπότε βάλε στη λίστα και το Versys.

κι αν θες να κάνεις κ πλακίτσες στον Αντωνάκη, χτύπα ένα MT-09, γυμνό ή ντυμένο

:tooth: :lol:

Πολύ καλό αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά :rolleyes: .To Versys δεν μου αρέσει καθόλου και μετράει πολύ η εμφάνιση για μένα..Τον Αντώνη δύσκολα να τον κάνω πλακίτσα με οτιδήποτε...το πάει τρελά το Multi :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν ξερω για τι ταβανι μιλαμε, θα προτεινω κατι αναμεσα στις δυο επιλογες σου.

Duke 690, Dorsoduro, Hyper 796...

Πιστευω θα σου φανουν πολυ παιχνιδιαρικα, θα τα ευχαριστηθεις στις στροφες, ειναι ομορφα (εκτως απο το Duke), ροπατα, παιχνιδιαρικα, και δεν θα τα βαρεθεις οπως το 390.

Για ss απο εμενα, ουτε λογος.. Πραγματικα, αν δεν τα βαζεις -πολυ- πιστα, κριμα να εχεις ενα τετοιο μηχανακι. Και για το μηχανακι, αλλα και για σενα. Ειναι πιο δυσχρηστα, και λιγοτερο Fun to ride, απο τα αντιστοιχα μηχανακια που εχουν κατασκευαστει για επαρχιακο στροφιλικι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω ενα γυμνο με ψιλο-ορθια θεση οδηγησης ειναι ταμαμ γι αυτο που θες.

οποτε τον δουκα απο τα 2 που λες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτινω ενα street triple οπου θα εχει καμποσα αλλα και δεν θα το βαρεθεις (βλ.duke) αλλα ουτε θα ειναι δυσκολο στην οδηγηση οπως το σιμπιαρ...Αν ειναι μονο σε αυτα τα δυο ψηφιζω δουκα και εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν ξερω για τι ταβανι μιλαμε, θα προτεινω κατι αναμεσα στις δυο επιλογες σου.

Duke 690, Dorsoduro, Hyper 796...

Πιστευω θα σου φανουν πολυ παιχνιδιαρικα, θα τα ευχαριστηθεις στις στροφες, ειναι ομορφα (εκτως απο το Duke), ροπατα, παιχνιδιαρικα, και δεν θα τα βαρεθεις οπως το 390.

Για ss απο εμενα, ουτε λογος.. Πραγματικα, αν δεν τα βαζεις -πολυ- πιστα, κριμα να εχεις ενα τετοιο μηχανακι. Και για το μηχανακι, αλλα και για σενα. Ειναι πιο δυσχρηστα, και λιγοτερο Fun to ride, απο τα αντιστοιχα μηχανακια που εχουν κατασκευαστει για επαρχιακο στροφιλικι.

To Ηyper μου αρέσει πολύ :_thumbsup: .Πίστα πιο πολύ ο σύζυγος θα το βάζει.

Ταβάνι 5-5000 ευρό

ducati-hypermotard-796-90abc7774b17fa0d335902459bb4e62f.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα