Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Καλησπερίζω το forum! Μπαίνω απ' ευθείας στο ψητό! Είμαι κάτοχος ενός Cbf 125 εδώ και ένα χρόνο, το οποίο αγόρασα για να μπω στο χώρο των μοτοσυκλετών. Σκέφτομαι λοιπόν σιγά σιγά να το αποχωριστώ και να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Η χρήση είναι 90% για την πόλη, χωρίς όμως να την χρησιμοποιώ πολύ σε ώρες αιχμής! Από οικονομικής άποψης έχω σκοπό να δαπανήσω το πολύ 4000 (βαριά)! Προς το παρόν σκέφτομαι κάτι σε Fazer S2, Xj6, Er6! Για να καταλάβετε καλύτερα το στυλ μου, αν μπορούσα να διαθεσω περισσότερα χρήματα θα πήγαινα σε κάτι όπως MT 07 ή ακόμα καλύτερα σε ένα Monster 696... μικρές βοήθειες: *εννοείται ότι έχω δίπλωμα απεριορίστων κυβικών *τα χρήματα αφορούν αποκλειστικά αγορά μοτοσυκλέτας, καθώς εξοπλισμός υπάρχει *κατοικώ στην Αθήνα *ετών 23 (ούτε βιογραφικό να έδινα ) Όπως καταλαβαίνετε... χάος! :D Γι αυτό και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες από εσάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Από εμένα er-6 κυρίως για λόγους οικονομίας αλλά τι να τις κάνεις τις απόψεις περί ομορφιάς αν το καβαλάς εσύ και δεν σε γεμίζει μόνο και μόνο επειδή άρεσε σε έναν άλλον. Δίνεις ένα αξιοσέβαστο ποσό για αυτό κινήσου σωστά .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5502778/ Kαλοριζικο κ δεν θελω κουβεντα! B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τα 3 που αναφέρεις, εγώ θα προτιμούσα το S2. αν λάβω υπόψιν και τα mt 07 και monster στα οποία αναφέρεσαι, μάλλον καταλαβαίνω ότι θες να βγάλεις γούστα κυρίως, και δεν κυνηγάς κάτι απαραίτητα οικονομικό! (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με) το xj6 είναι κάτι πιο ήπιο με το ίδιο μοτέρ του fazer, το er6 είναι τελείως διαφορετικό, δικύλινδρο, πιο ευέλικτο μοτερικά και εντός πόλης (από το τέρας των 4κ δηλαδή που ζωντανεύει ψηλά), με παροιμιώδη σύμφωνα με τους παντες οικονομία, και φτηνό. Το 696 είναι πιο εξειδικευμένο και ξεφεύγει σε όλα...και επίσης, τεχνολογικά, είναι ένα κλικ πίσω από όλα (αερόψυξη, 2βάλβιδο...), αλλά, είναι αγία Ducati Να προτείνω κάτι; κρατάς το εργαλείο, για να λέμε την αλήθεια, cbf 125 και αγοράζεις κάτι ακόμη που θα το βγάζεις πιο πολύ για γούστα και ευχαρίστηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλά έκανες και έδωσες διευκρινίσεις,χρειάζονται!Γράψε όμως και αν σε ενδιαφέρει το abs. Tα 4 χιλιάρικα είναι το όριό σου...με μια μικρή(;) υπέρβαση,καβαλάς κάτι τέτοιο ,αν φυσικά υπάρχει ακόμα διότι η αγγελία μπήκε τον προηγούμενο μήνα. Άλλες επιλογές που ίσως να σε ενδιαφέρουν,εκτός όσων έχουν ήδη αναφερθεί... GSR Shiver με abs...υπάρχουν αρκετές φθηνότερες χωρίς abs Versys Hornet TDM Το er-6 πάντως είναι μια καλή λύση για έναν μέσο οδηγό που ψάχνει vfm Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 http://www.car.gr/cl...s/view/5502778/ Kαλοριζικο κ δεν θελω κουβεντα! B) Ρε Σπύρο γιατί δεν του πουλάς το fazeraki σου, να γίνεις και εσύ tdmas????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Θα σου απαντησω μολις βρω κατι...στο κινητο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Ήμουν στην ίδια φάση με σένα ακριβώς. Και ήμουν ανάμεσα σε bandit, fazer s2. Πάντα με ABS. cbf 600 δε μου άρεσε, er-6f δεν έβρισκα ήταν πολύ λίγα και παλιά ή πολύ ακριβά (γυμνό δεν ήθελα σε καμία περίπτωση, ειδικά το er6n το θεωρώ απαράδεκτο εμφανισιακά). Γούσταρα και το gsx-650fa (ντυμένο bandit) αλλά εκτός βαλαντίου μου και πολύ λίγα. Κατέληξα σε fazer s2 και δεν το μετάνιωσα. Για μένα πιο όμορφο (ο πρώτος μου μοτο-έρωτας). Απλά να ξέρεις κάτι. Αν έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις το cbfάκι για τα τελείως καθημερινά γιατί καίει αέρα και το 6λ/100 έχει όσο να' ναι διαφορά με το 2-2.5/100. Και ακόμη και να μην το χρησιμοποιείς, δε σου κοστίζει κάτι (σήμα 22, ασφάλεια σιγά τα ωά). Ό,τι θες για fazer s2 ρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Monster 695 απο εμενα. Με τοσα λεφτα το παιρνεις μαζι με το κιτ της termigoni(η οπς λεγεται) Μακαρι να χωρουσα και εγω πανω του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν δε θες ABS: http://www.car.gr/cl...s/view/5715145/ (Monster 695) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον ritchie Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gollas 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Και άλλο καθρεφτάκι! Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, το cbf είναι πλέον για πούλημα και από του χρόνου πάω για κάτι άλλο. Κατά 90% πάντως καταλήγω σε hornet, τα διάβασα τα ζύγισα και πιστεύω πως κάνω την καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα γυμνά που υπάρχουν. Θα με ενδιέφερε και το cbr600f αλλά δεν βρίσκω κάποιο σχετικά φθηνά ( του 11 και μετά) όπως επίσης μου αρέσει πολύ και το fz8 αλλά επίσης δεν υπάρχουν πολλά. Φυσικά αν υπήρχε το κασέρι ένα Monster θα ήταν ότι πρέπει! Θεωρώ πως θα είναι κομβικό σημείο η αγορά γυμνού σε αυτήν την φάση, θα καταλάβω τι σημαίνει μεγάλη μοτοσυκλέτα, θα γνωρίσω την μεγάλη βόλτα/ταξίδι που δεν έχω κάνει και γενικά πιστεύω πως θα μάθω τι ακριβώς θέλω από την μηχανή. Θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο για να δω θα ψάχνω ψηλή ζελατίνα ή αν με τραβήξει η RR πλευρά ώστε μετά να κινηθώ αναλόγως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Και για τους 2 (Έbeerος και Gollas): Να προτείνω κάτι; κρατάς το εργαλείο, για να λέμε την αλήθεια, cbf 125 και αγοράζεις κάτι ακόμη που θα το βγάζεις πιο πολύ για γούστα και ευχαρίστηση. +1 (δοκιμασμένο ) Το 696 είναι πιο εξειδικευμένο και ξεφεύγει σε όλα...και επίσης, τεχνολογικά, είναι ένα κλικ πίσω από όλα (αερόψυξη, 2βάλβιδο...), αλλά, είναι αγία Ducati Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Ρε Σπύρο γιατί δεν του πουλάς το fazeraki σου, να γίνεις και εσύ tdmas????? Παραλιγο να γινω οταν οδηγησα του Σπηλιωτη αλλα καποιοι δεν θελανε να το παρω! Ωραια αισθηση με τις remus hexagone! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gollas 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Και για τους 2 (Έbeerος και Gollas): +1 (δοκιμασμένο ) Είμαι επαρχία οπότε δεν έχω κίνηση, φανάρια κτλ. Καθημερινή μετακίνηση 20~ χλμ για σπίτι δουλεία οπότε και το cbf δεν ταιριάζει! Αν ήμουν Αθήνα κτλ σίγουρα είναι αλλιώς. Για άλλα γούστα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα enduro μιας που τώρα είναι η εποχή τους! Ας είμαστε καλά, να κάνουμε το πρώτο βήμα και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Εγώ θα κοιτούσα και για κάτι τέτοιο, που κάνει (σχεδόν) τα πάντα και συμφέρει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Μάγκες ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις - προτάσεις! Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να κρατήσω το cbfακι γιατί έχω και ένα αμάξι να συντηρώ και ένα ένα προσθέτωνταινπολλά! Χεχεχε! Κλίνω προς fazer ή xj6 επειδή υλτα βρίσκω σε αξιοπρεπή τιμή!! Αν είχα τα φράγκα πάντως θα χτύπαγα το mt 07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Αφού μπορείς να πάρεις το fazer δεν βλέπω λόγο να υπάρχει το (συγκριτικά) "μέτριο" xj στη λίστα σου. Και προσωπικά βρήκα το ER6 πολύ... γλυκανάλατο. Οκ, οικονομικό κτλ. αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας οδηγώντας το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Αφού μπορείς να πάρεις το fazer δεν βλέπω λόγο να υπάρχει το (συγκριτικά) "μέτριο" xj στη λίστα σου. Και προσωπικά βρήκα το ER6 πολύ... γλυκανάλατο. Οκ, οικονομικό κτλ. αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας οδηγώντας το. γιατί είναι μέτριο το XJ6 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 γιατί είναι μέτριο το XJ6 ? Χαμηλόρροπο μεν αλλά μικρότερη ιπποδύναμη, πλαίσιο (ατσάλινο σωληνωτό αντί αλουμινίου του fz), ψαλίδι (ατσάλινο), έλλειψη ρυθμίσεων στις αναρτήσεις, θαρρώ πως είναι και ένα τσικ πιο βαρύ... Έχω την εντύπωση πως και στα φρένα υστερεί αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, δεν θυμάμαι τι φορούσε το xj. Μπορεί να'ναι κάπως οικονομικότερο και λίγο πιο "πολιτισμένο" στην απόδοση της δύναμής του αλλά δεν βρίσκω κάποιο άλλο ατού υπέρ του. Ειδικά δε αν βάλεις μέσα και τον παράγοντα μεταπώληση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Στα λεφτά σου παίζουν και αρκετά τέτοια, που για μένα είναι το πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο μεσαίο σπορ γυμνό μηχανάκι. Αρνητικά το ότι είναι πολύ... γυμνό και η love or hate εμφάνιση. Αν είσαι φαν του όσο πιο γυμνό τόσο το καλύτερα και το βρίσκεις όμορφο, είναι το επόμενο σου μηχανάκι. Πολύ πιο ενδιαφέρον από fazer ή mt-07, πιο οικονομικό απ'το πρώτο επίσης σε καύσιμο. Για να μην μιλήσουμε για στήσιμο. Θα κάνεις χρόνια να το βαρεθείς. Και για ταξίδι υπάρχουν πάντα και οι aftermarket ζελατίνες, που αν σε χαλάνε αισθητικά τις βγάζεις κιόλας όταν επιστρέψεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Χαμηλόρροπο μεν αλλά μικρότερη ιπποδύναμη, πλαίσιο (ατσάλινο σωληνωτό αντί αλουμινίου του fz), ψαλίδι (ατσάλινο), έλλειψη ρυθμίσεων στις αναρτήσεις, θαρρώ πως είναι και ένα τσικ πιο βαρύ... Έχω την εντύπωση πως και στα φρένα υστερεί αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, δεν θυμάμαι τι φορούσε το xj. Μπορεί να'ναι κάπως οικονομικότερο και λίγο πιο "πολιτισμένο" στην απόδοση της δύναμής του αλλά δεν βρίσκω κάποιο άλλο ατού υπέρ του. Ειδικά δε αν βάλεις μέσα και τον παράγοντα μεταπώληση... κατάλαβα,σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 κατάλαβα,σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι όντως καλή επιλογή το triumph, αλλά είναι λίγες οι κριτικές που έχω ακούσει και διαβάσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 το triumph me abs απο ποτε βγαινει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 το triumph me abs απο ποτε βγαινει?? Νομίζω από 2013 και μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Το Triumph απο οσα review εχω δει σε συγκριση με τα καλυτερα γυμνα στην αγορα, ειναι απο οτι λενε το καλυτερο της μεσαιας κατηγοριας!!! Ομως ως μειονεκτηματα εχει την υψηλη τιμη του και μαλλον και τα ανταλακτικα καθως ειναι αγγλικο... Αν το budget σου ειναι μεχρι 4000 και δεν σε καει μονο το naked , στην θεση σου θα σκεφτομουν και το tdm οπως ειπε και ενας φιλος, που πλεον με 3500 το παιρνεις με λιγα χιλιομετρα απο οσο εχω δει και ειναι ενα μηχανακι που τα συνδιαζει ολα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες